Apcoa parkering som har betalingsanlægget ifbm Ro's Torv, opkræver 300 kroner i kontrolafgift, selvom det er deres egne systemer der fejler. PAS PÅ!!! Ofte sker det at billedet af bilen IKKE kom... Se mere
Ro`s torv har desværre valgt at entrere med et nyt parkeringsselskab. Har valgt aut. kamera registrering som desværre ikke virker ved udkørsel, så ens parkering forsætter uændret, uden mulighed for at... Se mere
Pas på når du tjekker ud Da jeg ville tjekke ud og betale efter 2,5 times parkering virkede Mobilpay ikke på automaten og så kunne jeg ikke betale. Heller ikke da jeg prøvede en anden automat. Så je... Se mere
Min bil blev ødelagt af indkøbsvogne(7 ridser) på en af deres parkeringspladser. Synes virkelig folk er nogle kæmpe fjolser, at de ikke går ind med deres vogn, men istedet for skubber den indimellem b... Se mere
Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder
RO's Torv ligger i Roskilde og er et unikt shoppingcenter med fokus på design, kunst og arkitektur. De lyse og smukke omgivelser skaber en stemning og stil, som gør det til en særlig oplevelse at besøge centret. RO’s Torv blev opført i 2003, men i 2006 blev det dog klart, at en udbygning var nødvendig. Derfor kunne man i 2009 præsentere et udbygget RO’s Torv, der var næsten dobbelt så stort som det oprindelige med i alt 47.000 m2. RO’s Torv byder både på mange gode shoppingoplevelser i de 60 spændende specialbutikker og på skønne brunches, frokoster eller middage på en af de 10 lækre og hyggelige cafeer og restauranter. Herudover kan du også gå i biografen, træne i fitnesscenter, blive klippet, sætte din bolig til salg, handle dine dagligvarer og meget mere. Vi glæder os til at byde dig velkommen!
RO's Torv 1,1. 55, 4000, Roskilde, Danmark
- info@rostorv.dk
- www.rostorv.dk
Har ikke besvaret negative anmeldelser
Gavekort til Ros torv (flyttet til Bog…
Gavekort til Ros torv (flyttet til Bog og ide) er helt umuligt. Man skal stå i samme kø som kunderne til i butikken. Dvs man skal vente på indpakning mm. Så der bliver ingen gavekort herfra i julegave 😥
Tag en taxa!
Centeret er egentligt okay, grunden til den enlige stjerne er deres parkeringssystem som virker så møgelendigt. Ansvaret for det er overgivet til Europark som jo er konger over alle gribbe.
Hold jer langt væk eller tag en taxa dertil så I ikke skal nærmer jer parkeringsanlægget.
min mand og jeg var i biffen og glemte…
min mand og jeg var i biffen og glemte at notere dette ved Kino. Så vi skulle betale 52 kr. ved udgangen, hvilket vi gjorde. Eller det vil sige at systemet har ikke trukket vores penge og jeg bad ikke om en kvittering, så nu er jeg blevet 852 kr. fattigere, da jeg fik en bøde tilsendt!!!
Værste kundeservice nogensinde I Føtex på Ro’s Torv
Igen igen har Føtex på Ro’s Torv problemer med, at finde ens pakke på grund af nedbrud i deres system igen igen. Men det er jo ikke “deres skyld” og dog så gør de jo ikke lige frem noget for, at give en god kundeservice til os kunder, som ikke kan få vores pakker med hjem. Deres små ungarbejder, som står i kiosken kan ikke tænke så langt, at de lige vil yde den service at tage et kig, om de måske kunne finde ens pakke. Da det har de ikke nok hjerne til. Så endnu engang må man gå skuffet hjem uden ens pakke selvom man skulle bruge den dagen efter.
Hvis du er i bil
Hvis du er i bil, så skal du ikke parker i deres parkeringshus, da det apcoa/Europark der har p-pladsen.
For du først en p-afgift af dem så selv om du betaler den inklusiv "Rykker gebyr", så kan du være sikker på at den også bliver sendt til deres eget incasso firma, som du ikke kan kontakte.
Dårlig stil af et ellers ok center
Bondefangeri mht. parkering
Fik et parkeringsgebyr på kr. 750,- for at glemme at checke ud efter et besøg på Ros Torv, der kostede 12 kr. i parkering. Et mindre beløb kunne nok have gjort det. Handler ikke mere på Ros Torv.
Ros torv Hæle og Nøglebar
Ros torv fejler ikke noget, men deres Hæle og Nøglebar er elendig og ubrugelig. Elendig service. Har fået lavet 2 nøgler. De kan egentlig ikke laves uden en speciel grøn nøglebrik har jeg siden fundet ud af, men de gjorde det bare alligevel. Jeg betalte over 130,- pr nøgle som nu ikke virker. Da jeg sagde han havde lavet forkert og 2 af samme slags, hvoraf den ene slet ikke virker, virkede han uforstående og afvisende. Han måtte se begge nøgler sagde han. Det lugter af en mand med en maskine uden begreb om sit erhverv... Sådan en snyder!
Nu er det anden gang APCOA som er del…
Nu er det anden gang APCOA som er del af EUROPARK (ja dem med super kundeservice og som aldrig snyder) udskriver bøde på trods af at man indtaster de første cifre af ens nummerplade i den ved udgangen fantastiske P-automat, maskinen er meget hjælpsom og kommer frem med et billede af den bil det kunne være, man trykker selvfølgelig på billede af ens bil, det skulle man imidlertid aldrig have gjort for det kan den super intiligente maskine ikke finde ud, den kommer nu frem til at man ikke skylder noget i parkering og man forlader stedet i god tro kun for at få dage senere at modtage en bøde for manglende betaling af parkering på eksempelvis 10 kroner og nu er APCOA/EUROPARK på hjemmebane for de lægge da 100 kr. På i gebyr og sådan forsætter GEBYRGRIBENE de 3 gange som de i følge loven er begrænset til, nej det man skulle have gjort er selvfølgelig at når billede kommer frem af sin bil skal man taste hele nummer færdig, det er da logik.....dog ikke noget man skriver på maskine på trods af et stort antal klager man har modtaget helt tilbage til 2015 hvor maskinen blev opsat - man ønsker ikke at lave et system hvor man efter 2 timer gratis parkering betaler 10 kr pr time for de efterfølgende timer fordi der er der simpelthen ingen penge i
Centeret er efterhånden blevet OK
Centeret er efterhånden blevet OK. Det havde en hård fødsel, men nu er der ikke så tomt længere, hvilket er godt for oplevelsen.
Jeg kommer rigtigt meget på rostorv
Jeg kommer rigtigt meget på rostorv, er vild med deres center. Personalet i både selve rostorv, men også butikkerne, restauranterne er de sødeste og mest imødekommende mennesker. Jeg kommer på rostorv næsten hver uge og mindst nogen gange om måneden. Centeret er desuden meget moderne og følger stilen, samt moden godt. Der er et bredt udvalg af alt ting så der er noget for alle i centeret. Sleve stemningen er fantastisk.
Sløjt center
Sløjt center: meget begrænset og ensidigt udvalg af butikker. Meget ens, billigt og konet kvindetøj, en Føtex hvor der altid kun er en kasse åben, generelt uinspirerende og meget begrænset udvalg af butikker.
Kommer aldrig mere på Ro's torv
Kommer aldrig mere på Ro's torv, ros for deres manglende info til parkeringsoplysninger det er sjællent set, og Cecilie i kundeservice har ikke hørt om klager før jeg ringede. På hjemmesiden står der man bliver gjort opmærksom på at man ikke har betalt når man køre ud, det blev jeg ikke . det er ren bundefangeri. Dorrit fra Haslev
Problemer med parkeringsautomat gør at …
Problemer med parkeringsautomat gør at vi nu har fået bøde. Super dårlig skiltning. Super dårlig automat. Sidste gang i handler i ros torv.
Center Vagten var under alt kritik
Center Vagten var under alt kritik - jeg er diabetiker og jeg har en uddannet diabetiker servicehund - med 11 års erfaring - desværre er der nogen butikker på Rostorv nægter os adgang - og jeg skulle ind i butikken NORMAL og sætter min servicehund udenfor butikken ( NORMAL ) forsvarligt - og jeg har været derinde mange gange uden problem - jeg ser Centervagten som holder øje med mig da jeg går fra min hund - og går ind i butikken NORMAL - der går få minutter da Vagten kommer bagfra og råber mig op midt i butikken og siger at jeg ikke må forlade min hund og jeg skulle ud til hende igen - folk kigger på mig inde i butikken og folk tro jeg har stjålet noget - og jeg bliver total detfus og ked af det og utrolig frustrere og ovenikøbte følge mig ud af butikken med Vagten lige hælen på mig - og folk tro jeg har begået tyveri da han guider mig ud af butikken og kommer til kassen og må sige til kassedamen at jeg købe varene når jeg kom igen - tilfældigvis stod Butik Chefen fra NORMAL som observere hvordan Vagten opførere sig overfor mig og >> han siger - du skal gå ud nu til din hund << og hun kan se på mig at jeg er ked af det og detfus og chokeret over den måde Vagten snakker nedlade til mig - og hun fortæller at hun personligt vil klage over Vagten opførsel og måden han var på - og hun kigger på mig og siger at jeg altid var velkommen med min Servicehund - og spurgte om jeg var okey og jeg havde brug for hjælp - jeg vil ikke belemrer hende og jeg var personlig tæt på at ringe 112 da jeg var så psykisk og fysisk ud i stand til samle mig sammen efter denne oplevelse - men jeg vælger at gå oven på til infomationen og fortæller min oplevelse - men men bliver for at vide hvad regler var og forklare min oplevelsen - og hun nikker bare og siger det var ikke iorden at han var sådan - og hun prøver ovenikøbet at belærer mig at hun var hundetrænner og verden var og hvad har det med sagen afgører - jeg er selv uddannet Service/ Adfærdterpurt og har selv én speciale som hundetrænner - det ender ud med at jeg går igen og lige efter ser jeg Vagten komme bagved mig og han går over til Infomationen og de står og snakker og griner af mig - da jeg går ind i elvatoren - trist trist oplevelser - fuldstædig ødelagt og værste dag i mit liv :-(
Super personale
Jeg har som en anden glad bruger af Rostorv og Trustpilot fået hjælp til at få annulleret et urimeligt gebyr fra APCOA. Det er rigtig synd af Rostorv får alle disse dårlige anmeldelser, da det er et super center som min familie og jeg bruger meget og vi har lige fået en fantastisk behandling af deres administration da vi som så mange andre fik tilsendt en uberettiget opkrævning fra APCOA som er parkeringselskabet der har automaterne på rostorv. Jeg mener stadig de burde droppe deres samarbejde med APCOA men udover det er Rostorv absolut 5 stjerner og et besøg værd.
Jeg fik i dag annulleret min bøde HURRAAAAAAA og TAAAAAAAK for hjælpen!!!!
Jeg har i dag fået annulleret min bøde, som jeg fik p.g.a. automat fejl som siger 0 kr. når man vælger at godkende sit foto af sin bil på automaten, som kommer op FØR man har fået tastet hele sin nummerplade ind.
Når man ikke får skrevet hele sin nummerplade, så skriver automaten 0 kr. da den klart nok ikke kender den nummerplade, men når der kommer et billede op af ens bil, så tror man at ens bil nu er fundet og alt er godt og man trykker OK for at det er ens bil og så får man en bøde.
Heldigvis fik jeg kontakt til en fantastisk ansat i RO's Torv, som lige præcist vidste hvad jeg havde gjort forkert, og hun kunne godt forstå hvorfor jeg havde gjort som jeg havde gjort og hun fik mig undervist i hvad jeg skal gøre, hvis jeg kommer igen en anden gang.
JEG VIL ALTID HUSKE AT SKRIVE HELE MIN NUMMERPLADE FREMOVER, OGSÅ SELVOM MIT BILLEDE AF MIN BIL KOMMER OP :-)
Jeg ville gerne have givet 5 stjerner, men det gør jeg først den dag at p-systemet bliver lavet sådan, at ens billede af ens bil IKKE kommer op FØR man har skrevet hele sin nummerplade, for så kan der ikke ske denne fejl mere.
Endnu engang TAAAAAAAAAK for hjælpen.
Snyd og bedrag p P-plads
Det kan IKKE anbefales at parkere på Rostorv.
Trods man følger anvisninger, har vi oplevet at få et gebyr efterfølgende på kr. 310,-
Selv efter at have redegjort for parkeringen og kan fremvise kvittering fra besøget holder p-selskabet stadig fast i gebyret.
Det kan varmt anbefales at finde et andet storcenter at handle hos.
Udtjekning fra RO's Torv's defekte P-automat kostede 320,-kr.
Jeg har med undren modtaget et bødeforlæg fra APCOA parkering, RO's Torv på 320,- kr. Efter endt besøg d.17.09.16.indtastede jeg reg. nr., maskinen meldte 0,- jeg forlod i god tro centret. Efter henvendelse pr. e-mail har jeg fået at vide, jeg havde tjekket ud med reg.nr. ZX4, som er en del af nummeret. Jeg er sikker på, jeg havde tastet hele nummeret ind. Jeg kommer ikke mere i centret, det var en dårlig oplevelse.
APCOA PARKERING udskriver bare bøder, når der er teknisk fejl!!
Jeg har fået en bøde på 320,- fordi de mente jeg ikke havde reg. min bil ud??..Der var konstant teknisk fejkl på deres system og efter mange, mange gange indtastning....giver de mig en bøde for kun at have udskrevet min bil med halvdelen af reg.nr. Jeg forlod Rostorv I god tro, om at min bil var blevet reg. ud..og har dermed efterfølgende forklaret mig, pr. mail til dem...men de er total ligeglade..nu vil de sende bøden til mig igen, med yderligere tillæg. Hvad sker der lige for dette?? Jeg har hørt mange andre sige det samme!....JEG, OG MANGE ANDRE KOMMER IKKE MERE PÅ ROS. Synd at det skal gå ud over centret!! Multishopperen
Apcoa Parkering Ros' torv = Bondefangeri!!
PAS PÅ!!!
Ofte sker det at billedet af bilen IKKE kommer op på skærmen (ved Bio eller ved udcheckning) men tro så derfor ikke at du "slipper" for betaling.
Bøden kommer med posten om 14. dage, uanset hvor gode dine intentioner om betaling har været!!!
Apcoa's system, Apcoa's fejl, men DU betaler!!