Ross Holidays Anmeldelser

4,6

Ik ben echt "fan" van Ross. Persoonlijke benadering (hier en ter plaatse), Grieks, kleinschalige accommodatie, heel fijn! Nadeel de vliegtijden (als je vanuit het noorden vh land komt). Het... Se mere

Ik boek al vele jaren mijn vakanties naar Griekenland via Ross Holidays. Ook nu ik gescheiden ben (helaas wel erg duur voor singles). De service is betrouwbaar, fijne en rustige accomodaties. En ook t... Se mere

Geweldige tijd gehad op Kalives, wij waren er al eens eerder geweest en ook dit keer was de accomodatie goed verzorgd, de eigenaar zoals je een vriendelijke opa wenst en de interieurverzorgster een sc... Se mere

Leuke kleinschalige accomodaties, alles goed verzorgd door Ross. Boeken gaat goed en eenvoudig, transfer van vliegveld naar accommodatie is prima geregeld. Fijn dat er een hostess aanwezig is waar je... Se mere

1. Rejseselskab
  2. Rejsebureau
  3. Rejsearrangør

Genieten van het échte Griekenland? Boek uw vakantie bij de Griekenlandspecialist. Vakanties naar kleinschalig Griekenland met een persoonlijke aanpak.

37 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Geen Ross meer

Al jarenlang vaste klant bij Ross maar nu toch een mindere ervaring in huize Bonos (Stoupa, Peloponnesos). Opmerkingen over de desinteresse van de hostess, de mierenplaag in het apptm, de herrie van de airco van de buren, geen mogelijkheid tot contact met de eigenaar etc. worden door Ross weggezet met ‘voortaan beter laten informeren…….’.
Voorlopig geen Ross meer!!

21. august 2023

Helaas heb ik op mijn opmerkingen die…

Helaas heb ik op mijn opmerkingen die ik schreef nav een vakantie op Samos in september 2022 nooit meer iets gehoord . Heb zelf via de mail diverse keren contact gezocht , maar jammer jammer …..het blijft stil . Als echte Ross en Griekenland fan ben ik behoorlijk teleurgesteld en ik zou het erg jammer vinden als ditmijn laatste ross reis zou worden , van mild kritische opmerkingen kan je als organisatie toch ook profijt hebben ?

11. september 2022

Klaar met Ross holidays

Na jaren goede ervaringen met Ross nu een zeer slechte. Reis naar agios konstantinos en Ireon Samos in september/oktober ‘21.
Dame aan telf was erg arrogant en onvriendelijk. Dubbele terugreis laten betalen terwijl hij niet werd gebruikt en opnieuw verkocht kon worden. Wel complete extra reis laten betalen door wijziging in de reis. (Extra week)
hostess ter plekke erg slecht en weinig of slechte info.
Appartement 2 vies en erbarmelijk klein.
Locatie appartement 2 slecht.
Transfer terug met bus veel te vroeg en geen begeleiding aanwezig en bus bleef paar straten verder wachten dus sjouwen met koffers. wederom geen info hostess.
Dit alles doorgegeven aan Ross na afloop in het formulier maar nooit meer iets gehoord.
Voorlopig geen Ross voor ons. Arrogantie ten top.

27. december 2021

Te kleine studio

We zijn al jaren met Ross Holidays op vakantie geweest. Altijd goede appartementen of studio's. Helaas dit jaar was het slecht. Een heel kleine studio voor een normale prijs. Ook langs een drukke weg. Onze klacht werd niet serieus genomen en de klantenservice was ook niet bepaald vriendelijk. Dus voorlopig GEEN Ross Holidays voor ons meer.

20. september 2021

Klantenservice zeer slecht!

Klantenservice via de telefoon is zeer slecht! De vrouw is erg onaardig en bijdehand! Ik hoop dat Ross holidays beseft dat ze de klanten nu meer dan ooit nodig hebben! Ik begrijp dat nu erg druk is, maar je kunt niet arrogant met klanten praten.

16. juli 2021

arrogant

geeft geen 1 persoonsprijs op website, toen ik belde en daarom vroeg kreeg ik volgende te horen:
''weet u wel hoe duur een terugticket is vanuit Samos op dit moment''?
Lijkt mij dat dit in pakketreis zit...
Zeer arrogante dame/club, 1 persoonsprijs was meer dan €600 duurder...AFZETTERS!

13. juli 2021

Afgelopen jaar met Ross Holidays naar Corfu

Afgelopen jaar met Ross Holidays naar Corfu gereisd. Alles was tot in de puntjes verzorgd. Wij zijn goed geholpen en hebben goed advies gehad. Ze nemen duidelijk de tijd voor je en wij voelden ons absoluut geen nummer, wat je bij andere touroperators vaak wel ervaart.

Onze volgende vakantie staat alweer geboekt!

27. marts 2019

Top service en kwaliteit!

Afgelopen zomer op vakantie gegaan naar Kreta via Ross Holidays. Tijdens het maken van de boeking ben ik zeer professioneel geholpen door meerdere medewerkers. De vakantie was top en geheel verzorgd. Voor mij geen andere reisorganisatie meer!

23. november 2018

Van begin tot het einde positief!

Van begin tot het einde een zeer positieve ervaring. Gastvrijheid, luisteren, en persoonlijke betrokkenheid staan hoog in het vaandel. Contact aan de telefoon is persoonlijk en medewerker denkt goed mee. Hostess ter plekke is gastvrij en laat reizigers in hun autonomie. Ze is bereid om ten alle tijden te helpen, maar dringt niets op. Appartement voldoet volledig aan de beschrijving. Afspraken worden nagekomen. En zelfs na de vakantie blijft de persoonlijke benadering. Als reactie op mijn ingevulde evaluatieformulier ontving ik een persoonlijke brief waarin mijn inging op mijn feedback. HULDE!

2. oktober 2018

Arrogantie bij Ross Holidays

Arrogante reisorganisatie uit Wijchen. Bedrijf kan niet tegen kritiek. Na indienen klacht over houding en functioneren van hostess, werkzaam in de regio Mani in de Peloponnesos, Griekenland, werden wij weggehoond dat het allemaal onze eigen schuld zou zijn. Wij hebben een uitvoerige brief geschreven over wat ons ten deel is gevallen tijdens ons contact met deze hostess en zij weerleggen alles door het probleem buiten zichzelf te plaatsen. Ik vind het schandalig hoe een reisorganisatie op deze stugge en arrogante ( want hoe kun je Ross Holidays nu niet leuke vinden ? dat is echt onmogelijk ! ) zich zo kan gedragen tegen een terugkerende en betalende klant. Zij nemen zichzelf zo serieus, en ook hoofd marketing
(eigenlijk gewoon werkzaam op de reclame afdeling), dat zij boven de klant staan. Bieden geen enkel begrip en geen enkele medewerking. Daarnaast verdraaien ze de feiten.

7. juli 2018