Griekse Gids Reizen Anmeldelser

TrustScore 5 ud af 5

Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Ook deze vakantie was weer tot in de puntjes verzorgd. 4 dagen Leros en met de ferry naan Samos, was een leuke ervaring met al die tussenstops op diverse eilanden. Hotel Saraya op Leros is een topl... Se mere

Virksomhedsoplysninger

1. Rejsearrangør

Om Griekse Gids Reizen

Skrevet af virksomheden

Bij Griekse Gids Reizen boek je geweldige vakanties, stedentrips, eilandhop vakanties en fly & drives naar het prachtige Griekenland. Wij zijn als touroperator aangesloten is bij ANVR & SGR.
Onze expertise op het gebied van Griekenland zorgt ervoor dat wij perfect, op maat gemaakte reizen kunnen aanbieden.
Wij zullen er alles aan doen om uw reis naar Griekenland fantastisch te maken en staan altijd voor u klaar als er wat is.

Kontaktoplysninger

3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Ingen nylige anmeldelsesinvitationer

Har ikke besvaret negative anmeldelser

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Alle anmeldelser

139 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Skriv en anmeldelse

Cycladen trip

Reis naar 4 eilanden gedaan afgelopen 2 weken, geregeld inclusief vliegtickets en transfers naar boten. Alles vlekkeloos verlopen. De hotels waren goed/prima voor ons, ontbijt ook, varieerde wel per hotel maar goed genoeg.De ligging van de gekozen hotels was niet in alle gevallen fijn, 20 -25 min lopen over glooiend terrein in de volle zon was niet altijd even prettig.

14. juli 2026
Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Wij boeken zeker weer via de Griekse Gids.

We zijn bij De Griekse gids langs geweest om onze wensen door te spreken. Hieruit is een reis samengesteld. Deze reis hebben we in juni gehad en wat was het fantastisch. De locaties, de accommodaties en het vervoer. We werden met de taxi van en naar onze accommodaties gebracht. Op de accommodaties waren vriendelijke personeel, alles was schoon en netjes.

Wanneer wij weer naar Griekenland gaan, zullen we zeker dit weer via De Griekse Gids boeken.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Ook deze vakantie was weer een TOPPER!!!!

Ook deze vakantie was weer tot in de puntjes verzorgd.
4 dagen Leros en met de ferry naan Samos, was een leuke ervaring met al die tussenstops op diverse eilanden. Hotel Saraya op Leros is een toplokatie.
En Arion Hotel in Kokkari waar wij al voor de derde keer verbleven, dat is voor ons toch met stip het mooiste en gezelligste Hotel, en ook de ligging met het fantastische uitzicht op Kokkari. Het was weer een topvakantie, en De Griekse Gids bedankt.
Het was TOP!!!!!!!!!

12. juli 2026

Combi van Lefkas en Kefalonia

Alles was heel goed geregeld: leuke hotels, transfers stonden al klaar en bootticket was ook al gereserveerd. Erg leuke vakantie gehad op Lefkas èn Kefalonia. Goede combinatie!
Vooral Nidri op Lefkas was erg gezellig

9. juni 2026
Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Fijne vakantie op het eiland Kea (Tzia)

Wederom heerlijk genoten van een vakantie georganiseerd door Griekse Gids Reizen. We waren op het mooie Cycladen eiland Kea en verbleven in Porto Kea Suites in het havenplaatsje Korissia. Eén echte aanrader. Mooi eiland voor wandelingen. Jorgos en zijn team weer bedankt.

7. juli 2026
Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Cycladen, 2 weken eilandhoppen (Mykonos, Syros, Tinos en Andros)

Net terug van 2 weken eilandhoppen op Mykonos, Syros, Tinos en Andros (Cycladen). Wij komen al meer dan 30 jaar in Griekenland en dit was de eerste keer met Griekse Gids Reizen. Nu niet de geijkte eilanden zoals de andere reisorganisaties. Hier ga je linksaf waar iedereen rechtsaf gaat. Kleinere eilanden, geen vliegvelden dus geen massatoerisme. Alles was ook perfect geregeld, het vervoer van en naar de lokaties (veerboten, taxi's, busjes etc)De lokaties (allen aan of vlakbij het strand/ dorp) en de volgorde van de eilanden was erg goed op elkaar afgestemd. Een detail, de veerboot van Mykonos naar Syros had vertraging, we hadden dus extra tijd om Mykonos-stad te verkennen. Met de taxi konden we zonder probleem afspreken dat we de koffer in zijn auto konden laten en hij ons later op de dag zou oppikken, ging vlekkeloos! Kortom, wij gaan op zeker weer gebruik maken van de diensten van Griekse Gids Reizen.

1. juli 2026
Bedømt til 2 ud af 5 stjerner

Corfu, Parga en Lefkas Wat er mis ging ligt niet aan de…

Wat er mis ging ligt niet aan de organisatie. Alles was tot in de puntjes geregeld, taxi, boot, vliegtuig en kamers. Ik had alleen moeten nagaan waar we precies terecht zouden komen. En zo kwamen we 3 keer in een toeristische kermis terecht voor, ver weg van enige Griekse sfeer. U zou zich als Griek schamen, denk ik, als u hoorde en zag wat men op Corfu de gasten voorzette als Griekse avond. Niets Hadjidakis of Theodorakis, maar gejengel en polonaise. Maar de bloemen waren mooi, de zee blauw, de gavros en retsina smaakten goed en de zon scheen. Griekenland van 45 jaar terug, zoals we in onze islandhoppingtjjd beleefden is er natuurlijk niet meer, maar iets, iets, had ik graag weer willen vinden.

6. juli 2026
Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Geweldig. Volgend jaar weer.

In 1 woord geweldig. Alles tot in de puntjes geregeld, alles verliep vlekkeloos. Accommodaties waren perfect waarbij rekening gehouden was met onze wensen. Prachtige plekjes op elk eiland.

Eilandhopen vanaf Kos

Alles was goed geregeld
De offerte die we kregen moest worden aangepast omdat er iets niet klopte met de vertrektijd vanaf Eindhoven. Dit hebben ze netjes opgelost.
De taxi's stonden netjes klaar.
De hotels waren goed, het uitzicht van de kamers waren geweldig. Vooral Kos stad 2x uitzicht op de haven.
We raakte bij ons laatste hotel in gesprek met de eigenaresse en die gaf aan dat de Griekse gids alles altijd netjes afhandelt en dat hun gasten daarom voorrang krijgen op de kamers boven andere organisaties. Dat zegt ook wel wat denk ik.
Het is niet de vraag of maar wanneer we weer gebruik gaan maken van de Griekse Gids

2. juli 2026
Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Alles tip top geregeld en een prachtige reis!

FLy-drive vakantie Parga-Ioannina-Lefkada.
Wij hebben deze reis bij Griekse Gids Reizen geboekt na telefonisch overleg over wat wij voor onszelf als een mooie vakantie definiëren. Jorgos heeft ons geadviseerd en stelde deze reis als mooie suggestie. En dat was het!! Alles werd door Griekse Gids Reizen keurig geregeld, al onze voorwaarden werden verwerkt in de planning en dat gewoon doordat dit een klein reisbureau is dat nog luistert naar je wensen.
Epirus in mei is echt prachtig: alles is mooi groen en in de bergen is het een kleurenpracht van alle bloeiende planten.
Parga is een prachtig plekje! Parga Dream is geweldig, leuke traditionele Griekse gerechten als ontbijt en een ontzettende leuke en behulpzame eigenaar (Anastasia). We zijn haar en Jorgos veel dank verschuldigd voor al hun goede zorgen en meedenken na een vervelende blessure. Ook in de omgeving van Parga is genoeg te ontdekken.
Daarna naar Ioannina. Wat een geweldige bergomgeving! Een goed hotel en Jorgos had een kamer aan de voorkant van het gebouw geregeld met uitzicht.
Lefkada is een prachtig eiland. Mooie bergen, een onwaarschijnlijk blauwe zee. Prima resort waar we verbleven.
Kortom: alles liep gesmeerd en aan alles is te merken dat deze reis door een kenner van Griekenland, die goed luistert naar zijn klanten, met zorg is samengesteld. Niets dan lof!
Tip: wij hadden een auto zonder airco en navigatiesysteem. We hebben het er in het voorjaar prima mee gered maar ik kan me voorstellen dat airco in de zomer geen overbodige luxe is. Dus verstandig om dit bij het boeken van de auto nog expliciet als wens aan te geven.

7. maj 2026
Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Eilandhoppen in de oostelijke Aegean.

Wij, senior echtpaar, boekten bij reisorganisatie Griekse Gids Reizen (GGR) een op ons verzoek op maat ontworpen pakketreis naar Lesbos (Molyvos e.o.) en naar Chios (Karfas), vliegreis heen met HV vanaf AMS en terug naar daar via ATH met GQ, ieder eiland één week in een 4*hotelaccommodatie L+O en alle transfers inbegrepen, ook die met de ferry van Mytilini naar Chios-stad. De gehele reis is ons met wat grote ups en kleinere downs prima bevallen en zouden wij zeker weer doen. Alles was punctueel als afgesproken geregeld.

4. juli 2026

Een weekje Agia Gallini

Een weekje verbleven in Ariadne Appartmenst & studio's in Agia Gallini .
wat een topervaring alweer dankzij de goede en fantastische service van De Griekse Gids reizen .
We verbleven in een top studio op het hoogste niveau met een enorm mooi terras uitkijkend op het gezellig stadje en de mooie baai.
Elke ochtend was het genieten van een subliem ontbijt en de aanwezigheid van superlieve en attente medewerkers.
Het stadje op zich voelde niet aan alsof je op het drukke Kreta zat maar eerder de ware warme charme van een kleinschalig Grieks eilandje.
Voor wie echt van charme , rust en authentieke sfeer houd een aanrader.
Kortom dit was alweer een TOPVAKANTIE georganiseerd door de allerbeste Griekse Gids reizen
Efcharisto Poly

27. juni 2026

Reis naar Zakynthos plaats Alykanas

De reis is zeer goed geregeld door Jorgos. Alle benodigde gegevens waren op tijd binnen. De reis naar Zakythos was op de geplande tijd. De taxi die ons naar het appartement La Caretta In Alykanas stond al te wachten bij de uitgang van de inkomende vluchten. Het appartement was gererveerd met kamernummer en dat was voor ons gedaan. Ook voor de terugreis was de taxi prima op tijd om ons naar het vliegveld te brengen.

2. juli 2026
Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Griekse Reizen maakt vakanties op maat

Griekse Reizen maakt vakanties op maat. Dat is wat ons zo goed bevalt. Het aanbod van bestemmingen is ook erg groot. Zo ongeveer alle bereikbare eilanden zijn te boeken. Daarnaast is alles met grote zorgvuldigeheid geregeld; boottransfers, taxitransfers,overnachtinghotels. Gewoon TOP!

14. juni 2026

Eilandhoppen met de Griekse Gids Reizen

Voor het eerst een eilandhop vakantie via de Griekse Gids Reizen geboekt. We hebben zowel telefonisch als via de mail contact gehad over onze wensen en het reisplan werd voor ons opgesteld. Na akkoord hiervan kregen we onze inloggegevens waarbij we alles netjes konden zien hoe onze reis zou gaan verlopen. Onze vakantie was fantastisch. De accomodaties waren stuk voor stuk prima naar onze zin en op mooie locaties gelegen. Duidelijke omschrijving van alle locaties, hoever van het strand, centrum en restaurantjes etc.
We hebben een paar keer de ferry moeten nemen, ook dit ging vlekkeloos en was goed geregeld allemaal.
Wij gaan zeker weer een vakantie boeken bij de Griekse Gids en kan het dan ook zeer aanbevelen voor een onbezorgde, goed geregelde vakantie!

Beoordeling reai Evia

Onze reis naar Evia was perfect voorbereid en georganiseerd. Ook het persoonlijke contact was zeer prettig en professioneel.
Onze volgende reis naar Griekenland gaan we zeker weer bij de Griekse Gids boeken.
Aanrader!

17. juni 2026

Eilandhoppen in Griekenland met Griekse Gids Reizen

Het vervoer was perfect geregeld, sloot nauw aan op de vervolgstappen. De hotels waren zeer prettig, zowel wat betreft de plekken en de ruimte als het personeel en het ontbijt wat bij alle hotels inbegrepen was. Bij de aankomst in het eerste hotel was ook een diner inbegrepen en dat was vanwege de latere aankomst erg prettig. Bij het boekingsproces was persoonlijk contact mogelijk, zodat direct op evt wensen kon worden ingespeeld.

1. juni 2026
Uopfordret anmeldelse

Læs mere om andre typer anmeldelser.