Roskildeteltudlejning Anmeldelser

4,9

Anbefales! Vi havde en rigtig god oplevelse med Roskilde Teltudlejning. Trods vi bestilte midt i nogle helligdage, fik vi ordrebekræftelsen indenfor 36 timer. Og til trods for at vi havde flere ændri... Se mere

Rigtigt god service og kommunikation i hele forløbet. Jeg lejede et telt til 50 personer med gulv, borde og stole samt en toiletvogn. Alt inklusive opstilling. Der kom to friske fyre og satte d... Se mere

Roskilde Airshow har brugt Roskilde Teltudlejning gennem mange år, og altid har vi fået leveret det vi har bedt om til tiden. Det samme når der var en tidsramme for hvornår telte m.m. skulle være afhe... Se mere

Altid venlig og hjælpsom betjening af Tom Rasmussen. Leveres til aftalt tid, flinke medarbejdere og super fin kvalitet hele vejen igennem, både på telt og tilbehør og så er det bare et ekstra plus at... Se mere

6 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Har lejet en selvhentertrailer og et…

Har lejet en selvhentertrailer og et stort køleskab og det var bare noget der virkede. Teltet var utroligt nemt at sætte op, gulvet hurtigt lagt og kæleskabet virkede som det skulle. Gode stole og borde. Vi fik en super fantastisk fest og kunne i løbet af et par timer pakke det hele ned igen. Absolut en løsning som vi kan anbefale. Og så er der altid en god og imødekommende kundeservice. Masser af roser herfra og vi kommer helt sikkert igen!

18. juni 2020

Tak for super service!

Super behandling, leverance af stole, opsætning og nedtagning uden problemer. Man kan altid tale med Tom om en god pris :)
Tak for super service!

11. november 2019

Fantastisk og uvurdelig oplevelse.

Fantastisk og uvurdelig oplevelse.
Ifm vores bryllup lejede vi et kæmpe telt og alt hvad der dertil hører af borde, duge, stole, service osv. Produktet var i super kvalitet og de var rørende hjælpsomme med at ændre bestillingen med kort varsel.
Vi vil gerne varmt anbefale Roskilde Teltudlejning til alle! I er sikret skøn service, et meget hjælpsomt team og vidunerlige rammer for jeres fest.

4. juli 2019

Meget professionelt og god kvalitet…

Meget professionelt og god kvalitet samt pris på "selvhenter" telt, som er et rigtig godt koncept.
Der var styr på bestilling og hurtig afklaring af spørgsmål
Afhentning og levering var meget fleksibelt og nemt
Efter at have set en video, som var med sendt på mail, var det nemt at stille op
Helt igennem anbefalesværdigt

1. juli 2019

Høj kvalitet

Top betjening her med service/glas/kopper i høj kvalitet. Blev leveret total rent i nemme beholdere lige til at stable og med plast om, så alt var lige til at sætte på bordet. Glimrende stole som man kunne sidde på i timevis.

Klar kommunikation om levering og afhentning.

Vi giver 5 ud af 5 😀

27. maj 2019

Super flot professionel og service…

Super flot professionel og service minded som altid. De perfekte rammer for min Søn's konfirmation her i lørdags 25 maj.

Flot telt i superkvalitet skabte de perfekte rammmer for en dejlig fest. Service og alt i topkvalitet.

Absolut ikke sidste gang de leverer telt til mine fester.

Kan absolut anbefales.
Vh
Peter Larsen

27. maj 2019

Roskilde Teltudlejning - fantastisk service.

Tusinde tak til Roskilde Teltudlejning for at skabe rammerne om vores konfirmation som vi holdte i et smukt hvidt telt med gulv - her på gården.
Teltet er bare så fint. Borde og stole ligeså.
Jeg fik en rigtig fin rådgivning. Tom huskede det jeg ikke selv havde tænkt på.
Genialt. Og så var det også hyggeligt og sjovt.
Opstilling af telt med videre til tiden og perfekt. Afhentning ligeså.
Min varmeste anbefaling - det hele har været en mega fin oplevelse.
Tusinde tak til Tom og hele firmaet. Venlige hilsner Katja Maak.

9. maj 2017

Fantastisk service.

Vi har nu lejet telt flere steder, men ingen har så god service og så flot innerliner som Roskilde telt udlejning. Vi havde lejet telt fra andet firma men de levede slet ikke op til vores forventninger. Roskilde teltudlejning kom og satte deres innerliner og lysekrone op og forvandlede et telt til en bal sal. Vi siger tusind tak for hjælpen og kan varmt anbefale dette firma.

19. maj 2015

Trist service.

Læste mig frem til at stole kunne bestilles dag til dag. Så jeg bookede stolene torsdag over nettet. I løbet af fredagen blev jeg lidt utålmodig i min venten på en ordrebekræftigelse, og forsøgte flere gange at ringe, uden held. Kl. 14:20 fik jeg endelig kontakt. Desværre var det eneste jeg fik at vide at de lukkede kl. 14:00 og først var tilbage mandag igen.

Dog skal der lyde en ros til Roskilde teltudlejning for at de trods alt kunne henvise til handy udlejning i Roskilde som var meget hjælpsomme.

Tror bare jeg bruger dem næste gang.

15. august 2014

Hvis man har god tid...

Bestilling: det tog 8 dage fra jeg havde bestilt via email, ( ringede til firmaet og fik besked på at sende email ) til jeg fik en ordre bekræftigelse.
Det lejede: Var helt fint, bortset fra at alle de stole jeg havde lejet skulle gøres grunddigt rene før de kunne bruges ( de var fyldt med klistret snask )
Tilbage levering: i følge kontrakten kunne de tilbageleveres mellem 7-15, man skulle bare ringe en time før. Ringede 6 gange i løbet af formiddagen og lagde besked på mobilsvar. Fik endelig fat i en medarbejder kl 13:15! Og kunne tilbage levere efter 13:45. Møg irriterende, da min mand var blevet hjemme fra arbejde om formiddagen for at aflevere det lejede.
Tror bestemt vi finder et andet sted næste gang.

21. august 2012
Vis anmeldelser på alle sprog. (73 anmeldelser)