Roskildeteltudlejning Anmeldelser

4,9

Anbefales! Vi havde en rigtig god oplevelse med Roskilde Teltudlejning. Trods vi bestilte midt i nogle helligdage, fik vi ordrebekræftelsen indenfor 36 timer. Og til trods for at vi havde flere ændri... Se mere

Rigtigt god service og kommunikation i hele forløbet. Jeg lejede et telt til 50 personer med gulv, borde og stole samt en toiletvogn. Alt inklusive opstilling. Der kom to friske fyre og satte d... Se mere

Roskilde Airshow har brugt Roskilde Teltudlejning gennem mange år, og altid har vi fået leveret det vi har bedt om til tiden. Det samme når der var en tidsramme for hvornår telte m.m. skulle være afhe... Se mere

Altid venlig og hjælpsom betjening af Tom Rasmussen. Leveres til aftalt tid, flinke medarbejdere og super fin kvalitet hele vejen igennem, både på telt og tilbehør og så er det bare et ekstra plus at... Se mere

4,9

Støtteforeningen RB-VENNER har i flere…

Støtteforeningen RB-VENNER har i flere år afholdt Oktoberfest Roskilde (i Roskilde Idrætspark), med stor succes. Roskilde Teltudlejning har hver eneste gang leveret varen til 100% perfektion - stort telt, bænke, borde og alt det andet man skal bruge til en god fest med flere hundrede deltagere. Vi kan varmt anbefale dem!

19. februar 2022

Lejede et telt til 300 personer for at…

Lejede et telt til 300 personer for at afholde personaledag. Vi fik et fantastisk telt med lysekroner og lyskæder. Selv om der var stormvejr kunne teltet klare den slags vejr. Super service i god tid inden festen, og afhentning et par dage efter. Kan klart anbefales.

27. september 2021

Konfirmation i telt med gulv.

Konfirmation i telt med gulv.
Da vi ikke rigtig kunne finde plads til et telt der var stort nok til 55 gæster, ringede jeg til Tom, som med det samme sagde vi kommer ud og kikker på det.
Dagen efter kom der en medarbejder og målet op, efter lidt snak om nogle små idéer med et træ der kom ind i teltet, fandt han plads til et 15x5 telt :).
Der har frem til dagen været en meget fin mail korrespondance, med spørgsmål og svar.
Det forløb som aftalt, mange tak.

15. september 2021

Absolut ingen kundeservice, meget agressiv direktør

Min kone blev fuldstændig overfuset af “direktøren” (Tom) da vi var utilfredse hvidvinsglasene som havde samme størrelse som rødvinsglasene. Vi bad om at få pengene retur så vi kunne finde glassene andetsteds fra men det kunne vi ikke ifølge direktør Tom. Fik hele smøren med at det havde været dårlige tider med corona og at han ikke havde tjent nogle penge i snart 2 år og om hvordan vi kunne se os selv i spejlet om morgenen, hold da op.
Da jeg returnerede bl.a. nogle runde borde på ca 100kg stk står “direktør” Tom nærmest ved siden af mig og kigger på mens jeg pukler for at bordene ud af min trailer. Har været sygemeldt fra arbejde med rygsmerter efter den omgang, tak for det “direktør” Tom.

Kom med et godt foreslag om at evt holde et par timer åbent om søndagen da der kun er åbent 8-16 man-fre, men igen bliver man overfuset af ham om jeg vil betale hans medarbejders søndagstillæg osv.
Vil ALDRIG leje noget fra roskilde teltudlejning igen, meget skuffende oplevelse

14. september 2021

Manglende kundeservice, trusler og aftaler der ikke blev overholdt.

Vi havde lejet telte, borde, stole, køleskabe, service og meget andet til vores fest. Alt bestilt i god tid, flere måneder inden vores fest.

Efter vi have modtaget ordrebekræftelse og indbetalt depositum fik vi desværre løbende (også få dage inden vores fest) tilsendt ændrede ordrebekræftelser, hvor bl.a. nogle af de bestilte ting var fjernet med den begrundelse, at Roskilde Teltudlejnings leverandører var lukket. Hver gang undrede vi os over, om ikke Roskilde Teltudlejning kunne finde nye/andre leverandører, så de kunne levere det aftalte?

I ugen op til vores fest oplevede vi, at flere aftaler ikke blev overholdt, samt at vi blev mødt af en aggressiv og ubehagelig truende tone, når vi henvendte os. Det var helt tydeligt, at man hos Roskilde Teltudlejning var meget bevidste om, at vi - med kun få dage til vores fest - ikke havde andet valg end at finde os i deres ændringer og manglende overholdelse af aftaler.

Vi kommer aldrig til at være kunder hos Roskilde Teltudlejning igen.

14. september 2021

Lejede et 6 * 12 meter telt med gulv

Lejede et 6 * 12 meter telt med gulv, borde og stole til en konfirmation. Det hele fungerede fint - der var et par småting, men de blev hurtigt klaret over telefonen. Det var 2 gang vi lejede hos Roskilde teltudlejning - første gang for nogle år siden fungerede også fint.

12. september 2021

Utrolig god oplevelse

Roskilde Teltudlejning trådte til i sidste øjeblik til vores bryllup. Under en uge før faktisk, fordi vi var blevet brændt af af et andet firma, vi havde haft en aftale med i knap to år. Teltet, innerlining og det hele var skide flot og de ansatte, der satte teltet op og tog det ned igen var enormt søde og rare. En utrolig god oplevelse, som jeg kun kan anbefale til andre!

28. juli 2021

Tak for en meget fin service ifb

Tak for en meget fin service ifb. med leje af telt mm til vores studentergilde.
I har været utrolig imødekommende hele vejen igennem, teltet blev sat op da vi ønskede det og det er et telt af høj kvalitet.
Vi vender helt sikkert tilbage:-)

28. juni 2021

Super koncept og god service

Super koncept med telt, borde, stole og gulv i en trailer, og rigtig god service da vi skulle leje køleskab, bar og varmeovne, som blev leveret med fin instruks.
Desuden ingen problem i forlængelse af leje periode.

7. juni 2021

Super oplevelse.

Super oplevelse.
Vi havde akut brug for ekstra plads til vores elever, til spisning under Corona, her på Gørlev Idrætsefterskole.
De var hurtig til at komme og sætte et telt op til spisning, og vi har brugt det indtil nu, hvor vi må finde plads indendørs p.g.a. temperaturen.

9. oktober 2020

Fantastisk service!

Fantastisk service!
I forbindelse med Corona rykkede Tom og hans mandskab ud og på kort tid havde vores efterskole et spisetelt, borde, bænke og udendørs scene - klar til at møde eleverne under de nye forudsætninger.
Jeg vil til en hver tid anbefale Roskilde Teltudlejning.

9. oktober 2020

Høj kvalitet og super service

Vi lejede telt, stole, borde og service hos Roskilde Teltudlejning. Alt var i top kvalitet, vi fik hurtige svar på vores henvendelser og lavede flere justeringer undervejs. Teltet blev stillet op og taget ned som aftalt af serviceminded personale. Vi er meget tilfredse - skal du leje telt så kontakt Roskilde Teltudlejning /Telt.dk.

9. september 2020

Top service

Rigtig fin og flexibel service. Teltet levede helt & aldeles op til vores forventninger. Det er 2. gang vi benytter dem og begge gange har vi været super tilfredse.

30. august 2020

Kan kun anbefales

Kan kun anbefales. Meget professionel betjening og service.
Teltet/borde og stole i meget fin stand. Flere af mine gæster var imponeret over teltets stand og udseende.
Rigtig god ide med videoen på YouTube omkring opsætning.

16. august 2020

Super god oplevelse at leje service til…

Super god oplevelse at leje service til fest her. Tom giver meget God kundeservice og Fleksibelt , og det kan afleveres uden for almindelig lukketid, blot ved et telefon opkald inden. Vi smadrede et enkelt glas, og det var billigt og enkelt at mobile-pay bagefter

27. juni 2020