Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Nemt at finde på nettet, fik hurtigt svar på mail, ordre bekræftigelse kom kort tid efter bestilling. Nemt at reservere ved betaling af depositum. Vi brugte hent selv trailer til 50 personer, det er... Se mere

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

I januar bookede vi telt til komfirmation i maj. Efter en god snak med telt.dk, blev vi enige om at det kunne sagtens være et telt vi selv hentede og satte op/tog ned. Der er en god og overskueli... Se mere

Virksomhedsoplysninger

Kontaktoplysninger

4,5

Fremragende

TrustScore 4.5 ud af 5

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Alt i en trailer - gør selv løsning

Nemt at reservere ved betaling af depositum.
Vi brugte hent selv trailer til 50 personer, det er et super godt koncept - der er telt, gulv, stole og borde, rigtigt fint lagt i trailer og nemt at sætte op 2 - 3 personer og tage ned ellers er det bare på YouTube og se de par film telt.dk har lagt op.

21. august 2023
Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Det kan man sagtens gøre selv

Der er en god og overskuelig vejledning på YouTube, og med fire voksne var det ikke svært eller besværligt. Det går dog hurtigst/nemmest hvis alle er over cm 170 ;) Både telt og gulv var i en god og solid kvalitet. Vær opmærksom på at det hele vejer en del, så der skal måske køres et par gange, gerne med en stor trailer.
Vi oplevede kun god, hurtig og hjælpsom betjening hele vejen igennem!
Stor anbefaling herfra.
Karsten og Nadja fra Taastrup

23. maj 2023
Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Styr på sagerne hos telt.dk

Styr på sagerne hos telt.dk! Super koncept med en komplet trailer. Vi lejede også service til 50 kuverter samt gasvarmere. Alt var i orden, der manglede ikke noget, telt og service klar FØR TID og afhentningen og returnering i Roskilde var fuldstændig smertefrit og til firmaets ejer. I øvrigt har Tom nogle super serviceminded folk ansat. Mange virksomheder kunne lære rigtig meget af serviceniveauet hos telt.dk. En hel klar anbefaling herfra. Vi kommer til at bruge telt.dk igen!

5. maj 2023
Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Nem vej til fedt festlokale

Jeg kan kun anbefale selvhenter telt fra telt.dk, det er nemt og intuitivt at sætte op og pille ned.
Vi havde det oppe i blæsten 5/5 og det stod bare - så vi kunne nyde festen.
Servicen med et smil er bare en bonus 👍

5. maj 2023
Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

"Selvhenter teltet" spiller bare!

Vi benyttede "Selvhenter teltet" til vores datters studenterfest. Supernem afhentning/aflevering + telt af høj kvalitet og robust - alligevel virkeligt simpelt at sætte op. Nøjagtigt som på video'en. Kan varmt anbefales, og vi vil gøre det igen til næste år hvor sønnen bliver student..Carsten, Frederiksværk

6. juli 2022

Selvhenter telt er genialt

Vi lejede et selvhenter telt, det var super nemt at sætte op og var i rigtig god stand, vi valgte dog luksus udgaven med polster på stolene, hvilket var godt givet ud.

Det er ikke sidste gang vi lejer hos jer.

8. august 2021

Meget nemt at sætte op

Vi har netop lejet hos telt.dk. Det var en selvhenter-løsning med telt, borde og stole til 50 personer, pakket rigtig godt på en trailer. Vi fik dog leveret traileren mod et mindre ekstra gebyr. Min søn og jeg brugte 3 timer på opsætning inkl. indbæring til baghaven, fulgte opsætningsvideoen på Youtube, meget nem løsning.

30. juni 2021

Meget flot telt.

Nu er det 2. gang jeg har prøvet at leje hos telt.dk. Det var en selvhenter-løsning med telt, borde og stole til 50 personer, pakket rigtig godt på en trailer. Det fungerede rigtigt godt. Teltet var som nyt. Jeg kan kun anbefale denne løsning.

17. maj 2021

Gørlev Idrætsefterskole

Da vi fik besked om at vores efterskoleelever kunne komme tilbage på skolen efter coronanedlukningen, blev vi meget glade. Da vi så blev bekendt med de nye bekendtgørelser og retningslinjer, kunne vi konstatere, at det ville blive vanskeligt! Vi manglede plads. Plads til bespisning. Vi tog kontakt til telt.dk
På Gørlev Idrætsefterskole har vi med stor fornøjelse arbejdet sammen med telt.dk - det har været et fremragende samarbejde.
Vi har oplevet en god service i form af noget meget fint udstyr samt ikke mindst en høj troværdighed i aftalerne der er indgået.
Næste gang vi får brug for at leje telte og andet udstyr, vil vi med det samme gå til telt.dk

15. juni 2020
Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Telte til tiden og service i top

Har i to omgange lejet telte mm. hos telt.dk. Hver gang er det en fornøjelse, der er styr på alle detaljer, der er nemt at få det som man ønsker det. Jeg kan kun give de bedste anbefalinger til firmaet, her er du i 100% trygge rammer.

7. juli 2019
Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

God oplevelse fra telt.dk:-)

Vi leje en løsning fra telt.dk d. 1. juni, med et telt på 6x9 meter, gulv, 50 stole og 6 borde. Vi hentede selv i Hedehusene, hvor det hele var pakket på en stor trailer. Det var pakket super smart på traileren, da man kunne starte med at tage gulv og telt ud af traileren, og derefter tage stole og borde ud. Teltet var utroligt flot, i meget kraftig kvalitet.
Det hele spillede 100%, og vi reserverer helt sikkert om to år, når næste konfirmation skal afholdes:-)

26. juni 2019

Lejede Trailer med telt

Lejede Trailer med telt, borde og stole hos telt.dk.
Virkelig fremragende service og rigtig god kvalitet på hele pakken.
Har kun rosende ord at sige om Telt.dk og vi kommer helt sikker igen.

18. juni 2019

Virklig god service

Virklig god service, alt var pakkede til tiden, vi fik hjælp med fylde bilen og varene var i fint stand, her lejer jeg gerne igen!

14. maj 2019
Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

I forbindelse med en 100 års fødselsdag …

I forbindelse med en 100 års fødselsdag lejede vi trailer med telt, gulv, borde og stole, og det var bare så nemt at sætte op. Der er 6 borde og 50 stole, og stolene er pæne og præsentable. Vi fik en super service, og derfor skal de have de varmeste anbefalinger herfra. Rigtig fint koncept.

23. juni 2017

Er dette din virksomhed?

Få en gratis konto

Læs mere om andre typer anmeldelser.

Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.

Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.