ROMASS Anmeldelser

1.727
TrustScore 4.5 ud af 5

Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Het heeft even geduurd voordat de opdracht werd uitgevoerd maar dit was van tevoren goed doorgesproken en dus geen probleem. De monteur had alleen niet alle onderdelen bij zich om de opdracht complee... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Ik heb contact opgenomen met Romass voor nazicht van onze garagepoort die soms niet volledig sloot. Het maken van aanvraag voor afspraak verliep zeer vlot via de website, ik werd meteen nadien gebeld... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Gebeld dat het elektrisch rolluik op de achterdeur gelopen was. Werkte niet meer. Werd gelijk goed geholpen door Joyce. Dezelfde middag vakkundig monteur, Dennis, aan de deur. Probleem tot grote tevre... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Op mijn telefoontje werd meteen binnen enkele dagen een afspraak ingepland. Een sympathieke monteur bekeek de situatie, rekende meteen exact voor wat de kosten zouden zijn. Na akkoord begon hij aan... Se mere

Virksomhedsoplysninger

1. Leverandør af garagedøre

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Heb je een probleem met je garagedeur? We lossen het voor je op! We repareren en onderhouden alle typen deuren van alle merken in heel Nederland.

Kontaktoplysninger

4 stjerner
3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

Har besvaret 100 % af deres negative anmeldelser

Svarer typisk inden for 2 uger

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Alle anmeldelser

(1.727)

295 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Skriv en anmeldelse

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

In het geheel een goede ervaring

Vriendelijke en keurige technieker! Efficient. Snel. Beetje prijzig anders werden het 5 sterren. En een betalende telefoonlijn… misschien nog een halve ster eraf.

Goedemiddag,

Bedankt voor uw positieve beoordeling. Fijn om te lezen dat u onze technieker vriendelijk, efficiënt en vakkundig vond.

Bedankt voor uw feedback en veel plezier met uw goed werkende deur.

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

HET REUKT NAAR OPLCHTING .

HET REUKT NAAR OPLCHTING .

Besvarelse fra ROMASS

Bedankt voor uw feedback. Jammer dat u dit zo heeft ervaren. Bij aankomst gaf u aan dat de installatie mogelijk nog onder garantie van de oorspronkelijke leverancier viel. Daarom hebben we in overleg afgesproken eerst contact met hen op te nemen, zodat onnodige kosten voorkomen worden.

Top service

Top service, vakkundige monteur

10. august 2026

Besvarelse fra ROMASS

Bedankt voor uw mooie review! Fijn om te horen dat u tevreden bent over onze service en de deskundigheid van onze monteur. Dat waarderen we zeer.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

super snel en super vriendelijk

ik heb deze mensen maandag gecontacteerd en woensdag is er al iemand langst geweest en heeft deze herstelling in minder dan 30 minuten geregeld.
Zeer tevreden van en oprecht vriendelijke technieker en telefoniste.

Eindelijk nog eens een bedrijf dat zijn beloftes nakomt.

31. juli 2026

Besvarelse fra ROMASS

Bedankt voor deze geweldige review. Fijn om te horen dat we u snel hebben kunnen helpen en dat u tevreden bent over zowel onze technieker als onze telefoniste. We waarderen uw mooie woorden en staan graag weer voor u klaar.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Goede oplossing voor ons probleem

Goede oplossing voor ons probleem. Prima service

10. august 2026

Besvarelse fra ROMASS

Bedankt voor uw review. Fijn om te horen dat we een goede oplossing hebben kunnen bieden en dat u tevreden bent over onze service. Wij waarderen uw vertrouwen.

Quick and professional service

They contacted me a bit later than I expected, however after the first contact, everything went smoothly. The gentleman came in the agreed time, and he repaired my garage door. I learnt that the cost of the quick service is built in the material price, but that's fine.

7. august 2026
Uopfordret anmeldelse

Besvarelse fra ROMASS

Thank you for your review. We are pleased to hear that you are satisfied with the repair and the service provided by our technician. We also appreciate your feedback regarding our response time and are glad that everything went smoothly after the initial contact. Thank you for your trust in our company.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Correcte werking met duidelijke…

Correcte werking met duidelijke informatie en afspraken.

Besvarelse fra ROMASS

Bedankt voor uw review. Fijn om te horen dat u tevreden bent over onze werkwijze. Heldere communicatie en het nakomen van afspraken vinden wij erg belangrijk. Bedankt voor uw vertrouwen. Lotte

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

De monteur heeft keurig alles afgewerkt…

De monteur heeft keurig alles afgewerkt na mijn 2e melding v.d. storing.

6. august 2026

Besvarelse fra ROMASS

Bedankt voor uw review. Fijn om te horen dat de storing na uw tweede melding naar tevredenheid is opgelost en dat onze monteur alles netjes heeft afgewerkt. Wij waarderen uw feedback en vertrouwen.

Net werk en stipt…

De mecanicien was er op het afgesproken tijdstip. Vriendelijke man. De motor van mijn groot rolluik werd netjes en snel vervangen.

Besvarelse fra ROMASS

Bedankt voor uw review. Fijn om te horen dat onze monteur stipt op tijd was en dat de vervanging van de motor snel en netjes is uitgevoerd. We waarderen uw compliment over de vriendelijke service.

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Bekwaam persoon en rustig persoon

Bekwaam persoon en rustig persoon. 4 sterren.
Ik had 5 gegeven had men 30 minuten op voorhand verwittigd zoals afgesproken.. maar was gelukkig thuis. Dus geen probleem, vlug gefikst .
tevreden klant.

Besvarelse fra ROMASS

Bedankt voor uw review. Fijn om te horen dat u tevreden bent over onze monteur en de uitgevoerde herstelling. Ook bedankt voor uw feedback over de communicatie vooraf. We nemen dit mee zodat we onze service verder kunnen verbeteren. Wij waarderen uw vertrouwen.

Bedømt til 2 ud af 5 stjerner

Probleemstelling helder krijgen voor komst

Een van de twee rolluiken kon niet gerepareerd worden omdat Romass geen toegang heeft tot de benodigde onderdelen. Dit had gemakkelijk voorkomen kunnen worden als er vooraf foto's waren opgevraagd om de schade specifieker te beoordelen. Dit rolluik was bovendien het hoofdprobleem. Het tweede rolluik, dat wel is gerepareerd, was niet de hoofdreden waarom ik Romass heb ingeschakeld. Deze reparatie heb ik later pas als extra optie toegevoegd, omdat Romass toch al zou komen voor het eerste rolluik en er dus geen extra voorrijkosten nodig waren.

Besvarelse fra ROMASS

Bedankt voor uw feedback. Jammer om te horen dat we uw hoofdprobleem niet hebben kunnen oplossen. Wij kiezen er bewust voor om situaties ter plaatse te beoordelen, omdat uit ervaring blijkt dat het op basis van foto's niet altijd mogelijk is om de oorzaak van een storing of de benodigde onderdelen correct vast te stellen. Dit kan leiden tot onjuiste conclusies vooraf. We begrijpen uw teleurstelling, maar zijn wel blij dat we het tweede rolluik naar tevredenheid hebben kunnen herstellen. Uw feedback nemen we mee in onze voortdurende verbetering van onze dienstverlening.

Vriendelijkheid

Vriendelijkheid, op zoek naar oplossing, werk perfect uitgevoerd. Dankjewel

Besvarelse fra ROMASS

Bedankt voor uw mooie review. Fijn om te horen dat u onze vriendelijke aanpak waardeert en tevreden bent met de geboden oplossing. We zijn blij dat de werkzaamheden naar wens zijn uitgevoerd. Bedankt voor uw vertrouwen.

Betrouwbaar

Snel, duidelijk en eerlijk.

Besvarelse fra ROMASS

Bedankt voor uw review. Fijn om te horen dat u onze service als snel, duidelijk en eerlijk heeft ervaren. We waarderen uw vertrouwen en staan graag weer voor u klaar.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Goedendag., goed bedrijf , erg snel met monteur sturen elektrische garagedeur werkt weer perfect

Goedendag
Het was heel ged geregeld dat de monteur kwam , netjes half uur van te voren gebeld door monteur
De elektrische garage deur heeft de monteur klaar gemaakt voor gebruik
Heel tevreden Mvg Hans

3. august 2026

Besvarelse fra ROMASS

Bedankt voor uw mooie review, Hans. Fijn om te horen dat u tevreden bent over onze service en dat de monteur u vooraf heeft geïnformeerd over zijn aankomst. We zijn blij dat uw elektrische garagedeur weer perfect werkt. Bedankt voor uw vertrouwen.

Waar een afspraak telt!

Snel en stipte afspraak voor herstelling.
Vriendelijke techniekers.

28. juli 2026

Besvarelse fra ROMASS

Bedankt voor uw review. Fijn om te horen dat u tevreden bent over de snelle service, het nakomen van de afspraak en de vriendelijke aanpak van onze technici. We waarderen uw vertrouwen in ons bedrijf.

Besvarelse fra ROMASS

Bedankt voor uw review. Fijn om te horen dat u onze service als duidelijk en correct heeft ervaren. We waarderen uw vertrouwen.

Besvarelse fra ROMASS

Bedankt voor uw review. Fijn om te horen dat u tevreden bent over onze snelle service. We waarderen uw vertrouwen en staan graag weer voor u klaar.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Deze monteurs hebben goede prijsopgave…

Deze monteurs hebben goede prijsopgave gedaan en kwamen op tijd. en hebben geweldig gewerkt en alles weer werkend gekregen en het blijft zo.
hartelijk dank voor de snelle komst reparatie.
vriendelijke groet

Besvarelse fra ROMASS

Bedankt voor uw mooie review. Fijn om te horen dat u tevreden bent over de prijsopgave, de stipte komst van onze monteurs en de uitgevoerde reparatie. We zijn blij dat alles weer naar behoren werkt. Bedankt voor uw vertrouwen.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

heel tevreden goede stielmannen en…

heel tevreden goede stielmannen en vriendelijk
willy eeckelaert

Besvarelse fra ROMASS

Bedankt voor uw review, Willy. Fijn om te horen dat u tevreden bent over onze vakmensen en hun vriendelijke service. We waarderen uw vertrouwen en mooie woorden.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Vriendelijke monteur met duidelijke en…

Vriendelijke monteur met duidelijke en eerlijke uitleg heeft zijn werk uitstekend gedaan in een relatief korte tijd.

27. juli 2026

Besvarelse fra ROMASS

Bedankt voor uw review. Fijn om te horen dat u tevreden bent over de vriendelijke en professionele aanpak van onze monteur. We vinden duidelijke en eerlijke communicatie belangrijk en zijn blij dat de werkzaamheden naar wens zijn uitgevoerd. Bedankt voor uw vertrouwen.