‘s ochtends ging de garagedeur kapot. Effe het internet afgestruind en kwam terecht bij Romass. Online een afspraak ingepland en volgens de planning rooster kon er nog dezelfde ochtend ingepland word... Se mere
Virksomheden har svaret
Heldere communicatie bij aankomst. Transparant en duidelijk over de kosten die ze gingen maken. Ze boden ook meteen een goedkoper alternatief aan, moesten we een deel van het werk zelf uitvoeren. Uite... Se mere
Virksomheden har svaret
De kabel van onze garagedeur was geknapt waardoor deze niet meer dicht kon. Ondanks de drukte in de kerstvakantie hebben ze bij Romass dezelfde dag nog een monteur kunnen sturen. Hij (Toon) heeft de k... Se mere
Virksomheden har svaret
Heb je een probleem met je garagedeur? We lossen het voor je op! We repareren en onderhouden alle typen deuren van alle merken in heel Nederland.
Holland
Har besvaret 100 % af deres negative anmeldelser
Svarer typisk inden for 1 uge
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Werd snel geholpen melde me aan op de site .half uur later werd ik gebeld dat de monteur al onderweg was en drie kwartier later was het algefikst

Besvarelse fra ROMASS
1 dag na de melding stond de monteur al op de stoep. Ik ben prettig en adequaat geholpen. Een aanrader dit bedrijf.

Besvarelse fra ROMASS
Mijn ervaring met Romass is zeer goed. Het begon al met het telefoongesprek, netjes te woord gestaan en afspraak gemaakt.
Monteur op de afgesproken tijd aanwezig..Snel gemaakt en geprobeerd, doet het weer.
Zeer tevreden over de behandeling van de monteur en als bedrijf zeker een aanrader.
Dank Romass voor de goede service.
Henny

Besvarelse fra ROMASS
Monteur was keurig op tijd, advies en overleg vooraf van reparatie. Spatzuiver uitgevoerd en super snel na verzoek om hulp

Besvarelse fra ROMASS
Snelle en correcte service waarbij vooraf duidelijk de kosten correct werden meegedeeld. Ook de herstelling zelf werd snel ingepland en goed uitgevoerd door een ervaren vakman.

Besvarelse fra ROMASS
Aanvraag voor reparatie aan garagepoort gedaan , op 4 februari,npg dezelfde dag snel en vakkundig geholpen ,poort niet eens door bedrijf geleverd dus geen garantie gevalvoor eerlijke pdijs

Besvarelse fra ROMASS
Ondanks enkele bijkomende problemen loopt onze poort weer als gesmeerd . Wegens levertijd nieuwe motor bijkomende afspraak gemaakt die prima is verlopen . Snelle plaatsing , vriendelijke monteur !
Reeds tweede maal interventie aangevraagd : snelle en degelijke service . Prima !

Besvarelse fra ROMASS
Onze poort ging al een maand moeilijk open en we hadden reeds een aantal herstellers gecontacteerd die niet wilden langskomen. Gelukkig reageerde Romass wel vlot en vriendelijk. De technieker was op tijd en had het probleem snel opgelost. Wij waren heel tevreden dat de interventie slechts een kleine reparatie bleek en de kosten ook voor ons zo mee vielen. De verplaatsingonkosten hebben we dan ook graag betaald en de technieker was ook heel vriendelijk.

Besvarelse fra ROMASS
Romass is vlot telefonisch bereikbaar, wat een verademing is, in deze tijden van chatbots & co!
Zeer vriendelijk onthaal door de dame aan de lijn, en de afspraak voor herstelling van onze garagepoort werd snel ingepland.
Vooraf werd ook duidelijk aangegeven wat de kosten zouden zijn.
Ik kreeg vooraf een verwittiging dat de technieker onderweg was, en 20 min. vooraf belde die ook nog even om te laten weten wanneer hij er exact zou zijn.
De herstelling ging zeer vlot. De technieker had duidelijk expertise in wat hij deed, en hij gaf nadien een heldere uitleg bij wat hij gedaan had en waar we naar de toekomst toe moeten op letten.
Topservice bij Romass! Zeker voor herhaling vatbaar.

Besvarelse fra ROMASS
Ik heb gebeld en de afspraak werd keurig nagekomen en de monteur heeft de goede dingen gedaan waardoor het euvel is verholpen.

Besvarelse fra ROMASS
125 EUR om een offerte te krijgen, die 50% duurder is dan andere installateurs.
Andere installateurs maken een gratis offerte op basis van foto's. Dit is dus een business model: geld verdienen aan offertes, die niet markt conform zijn.

Besvarelse fra ROMASS
Zondags kwamen we erachter dat onze overhead deur niet dicht bleef.
Hij ging wel open,maar bij het dichtgaan ging hij vanzelf weer open.
Ik ben gaan googlen en kwam bij Romass terecht.Ik heb het aanvraagformulier ingevuld en maandag werden we al gebeld.
De monteur kon om 13.00 hier zijn.Super snel.
En idd daar was de monteur.. erg vriendelijke man.
Hij heeft de deur nagekeken en gerepareerd.
Zo kan me man snel weer met zn scootmobiel naar binnen.
Ik geef jullie een dikke 10.
Dit bedrijf is snel,kundig en vriendelijk.
Mocht de deur ooit weer in storing staan weet ik jullie te vinden.
Hartelijk dank namens mijn man.Hij is er erg mee geholpen.

Besvarelse fra ROMASS
Snelle reactie en snelle service, niet op kosten gejaagd, gewoon eerlijke herstelling. Degelijke uitleg over het probleem en snel opgelost. Top service!

Besvarelse fra ROMASS
Snelle opvolging en tijdens reparatiewerkzaamheden goede uitleg over de werking van de garagedeur en tips om problemen in de toekomst te voorkomen.

Besvarelse fra ROMASS
Læs mere om andre typer anmeldelser.
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.