Rigtig dårlig service fra dette firma.
Rigtig dårlig service fra dette firma.
Tilbage i starten af november 2020 fik vi leveret en egetræsdør. Selve dørpladen var for smal, så den skulle retur. vi får ikke en ny dørplade før februar 2021, da de har "glemt" os og direktøren troede at sagen var ordnet.
Denne dørplade er for høj, så retur med den igen. Vi får endnu en, der er for bred, så døren har svært ved at lukke. ydermere er den kun halvt pakket ind, så den har fået en misfarvning på halvdelen af døren. Nu har vi fået en ny dørplade og denne gang har vi sagt at vi ikke længere kan tage fri fra arbejde grundet leveringer eller selv sætte dørpladen i. Det må efterhånden være på Rødbos regning. Vi har nu ventet i 4 uger, på at den kan blive sat i, for at se om den så passer denne gang. Vi venter stadig og hører intet fra dem.
Vi er rigtig kede at skulle vente over 6 måneder på at få en dør i den rigtige størrelse og så kræver de ydermere fuld pris på døren stadig.
Det har været og er stadig en lang og opslidende proces. Er rigtig ærgerligt forløb hos en firma vi aldrig vil anbefale andre at bruge!!!