Tømrermester Rossing her med en super oplevelse. Min kunde på Fejø havde bestilt en foldedør hos Lacuna. Igennem tiden som tømre har jeg monteret en del dører og vinduer, men aldrig noget så ge... Se mere
Efter at have talt med Lacuna flere og modtaget et ideforslag har vi nu ventet to hele dage på besøg og opmåling. Begge gange har vi ventet forgæves og har kun modtaget tåbelige forklaringer.... Se mere
Vi valgte 3 x 5-fags Lacuna Foldedøre til vort nye hus. Det valg har vi ikke fortrudt, og vi glæder os dagligt over at kunne lukke op og slippe naturen ind i huset og nyde panoramaet. Det er godt o... Se mere
Lacuna producerer foldedøre i høj kvalitet til dit hus, sommerhus eller lejlighed. Lacunas foldedøre er skræddersyet til dine behov og er lavet i varmebehandlet træ (TMT Composite) der er miljøvenligt og holder i mange mange år.
Industrivej 2, 5550, Langeskov, Danmark
Svarer typisk inden for 1 uge
Venlig og hjælpsom service. De burde have 10 stjerner. Vi er meget tilfredse.

Besvarelse fra Lacuna
Tømrermester Rossing her med en super oplevelse.
Min kunde på Fejø havde bestilt en foldedør hos Lacuna.
Igennem tiden som tømre har jeg monteret en del dører og vinduer, men aldrig noget så gennemført som denne.
Fra måden tingene er pakket og fordelt, til måden det skal monteres på. Og kvaliteten af materialet er helt i top.
Det spiller 100%
Helt sikkert et produkt jeg klart vil anbefale til andre👌🏻

Besvarelse fra Lacuna
Mega lækkert produkt, nemt at installere og alt foregik gnidningsfrit.

Besvarelse fra Lacuna
Chokerende uprofessionel behandling – direkte fra direktøren
Jeg har aldrig før oplevet noget som dette.
Siden december 2024 har jeg kæmpet for at få udbedret en simpel produktfejl i malingen på en Lacuna foldedør. Resultatet? Måneder uden svar, brudte løfter, udeblivende malere, manglende opfølgning og reparationer der var så dårlige, at problemet stadig ikke er løst.
Men det værste var kommunikationen fra Lacunas CEO. Henrik B
Da sagen nåede direktøren, blev tonen personlig, nedladende og chokerende uprofessionel. Jeg blev mødt med sarkasme, beskyldninger, kommentarer om min opdragelse og mine forældre, og blev kaldt ting som “unge mand”, “min søn” og anklaget for at være et “curlingbarn”. Han skrev endda, at han så frem til at “jorde mig fagligt”.
Alt dette, fordi jeg bad om at få løst en garantisag, der allerede havde trukket ud i næsten et år.
Direktøren overholdt ikke sin egen aftale om at komme forbi, svarede ikke som lovet, og brugte tid på personlige angreb i stedet for at tage ansvar for virksomhedens fejl. Aldrig har jeg oplevet en ledelsesperson kommunikere så respektløst og så langt fra almindelig kundeservice.
Produktet er stadig ikke udbedret tilfredsstillende, og forløbet har været en parade af dårlige undskyldninger og manglende professionalisme på alle niveauer.
Mit ærlige råd-
Hold jer langt væk fra Lacuna.
Når der opstår problemer, bliver man ikke mødt af service – men af en direktør, der angriber sine kunder personligt.

Besvarelse fra Lacuna
Vi har netop fået leveret en lacuna foldedør med 4 fag og en dobbelt dør. Vejledningen inden bestilling var super god. Da dørene var klar kunne vi få dem leveret den dag det passede os og da vi ikke var helt klar til montering, blev dørene hos dem til vi skulle bruge dem.
Dørene kom som planlagt, tømreren var meget imponeret over hvor god en samle vejledning der var med og over matrielet. Det er nogle meget flotte og robuste døre. De glider super godt og servicen er helt i top.
Kan kun anbefale at bruge lidt ekstra penge og få sådan nogle døre i den bedste kvalitet og som vi ved bare holder.

Besvarelse fra Lacuna
Har som selvstændig Tømrer/snedker sat et stort antal dørpartier i gennem tiden..
Dette var første gang jeg skulle sætte en dør i fra Lacuna og måtte indrømme at jeg synes prisen lå til den høje side.. MEN, det produkt man får leveret er helt uovertruffent.. en vejledning som er så gennemførlig.. gør man sig den ulejlighed også lige at se video omkring installationen er man helt klar på proceduren..
Karmene er solide og nemme at arbejde med..
bundstykket er trods længere længder solide og nemme at klodse op.- (modsætning til andre mærker som har tynde kompositbundstykker der er vanskelige at arbejde med)
Den bærende overkarm er bare nem og enkel.. justerskruer på hele længden til at få den sidste fine indstilling.
En dør som er nem at arbejde med og med enkle og nemme justeringsmuligheder der gør at foldedørene kører som smurt.
Mvh
Tømrermester Frank Morbech

Besvarelse fra Lacuna
Lacuna døre er top kvalitet. Ganske enkelt, Lacuna blev anbefalet af Paw vores arkitekthjælp fra We make Space, og efter vi havde set på diverse foldedøre var der ingen tvivl. Lacuna klart den flotteste og bedste kvalitet. Vi købte og fik monteret en tre fløjet dør ved Hardy fra Dansk Vinduesservice APS. Professionel og god rådgivning, montagen sad lige i øjet. Vi var i trygge hænder hele vejen. Vi glæder os til en sommer med foldedør på vid gab.

Besvarelse fra Lacuna
Hvis han ikke fik sin vilje, så pressede han bare på med sit kæmpe temperament ham som hed Henrik
Og det er vi sku kede af, specielt når vi er hans levebrød :/

Besvarelse fra Lacuna
Lacuna har leveret de smukkeste foldedøre til vores nye soveværelse. Forventningerne til resultatet var tårnhøje og blev i den grad indfriet - vi fik den bedste service fra start til slut og er hver eneste dag så glade for at vi kan lukke op og få naturen ind. Tak Henrik og hele team Lacuna!
Det er ikke kun fordi det er min fars firma at vi har hans foldedøre 4 forskellige steder i vores hus og 3 stk i vores sommerhus, lys og liv bliver lukket ind og vores rum føles meget større. De er super lette, selv for vores børn at åbne, de er fuldstændig tætte også er de smukke. Jeg kender min far, der er en kæmpe perfektionist og kender ingen med så høje standarder som ham, hvilket afspejler sig i æstetik og funktionalitet. Kæmpe anbefaling 🥰
Vi har lige fået leveret vores dør fra Lacuna.
Lige fra første opkald til nu har vi fået den bedste services.. vi har fået så gode råd til hvad for en dør vi skulle vælge for at få mest ud af det rum vi har fået den i..
Vi valgt også at bruge det firma de har et sammenarbejde med til opmåling og det er vi så glade for, de har også bare været en stor hjælp med alt vi havde brug for..
Så vi kan kun ANBEFALE at handle her igemmen
1000 tak for alt jeres hjælp vi glæder os til de andre døre i huset skal udskriftes og vi ved i står klar med jeres hjælp

Besvarelse fra Lacuna
Vi har monteret en 6 fags og en 3 fags lacuna foldedør i sort med sprosser i vores nye poolhus. Vi er lykkelige for resultatet. Er blevet super flot og dørene køre bare som de skal. Vi kan næsten ikke vente til sommer hvor vi kan åbne HELT op mod haven og poolen. Meget tilfredse :-) hilsen Jackie og Heidi Rødovre
Normalt skriver jeg ikke anmeldelser på Trustpilot. I dette tilfælde bliver jeg alligevel nødt til at dele min begejstring for jeres dybdegående rådgivning og enestående produkt i det hele taget.
Da min kone og jeg besøgte jeres fabrik/showroom tilbage i marts blev vi modtaget af Henrik. Vi kom fast besluttet om at Lacuna skulle være vores løsning til den foldedør vi ville have i vores køkken-alrum. Det vi dog ikke havde lagt os fast på var udtrykket - især antallet af fag var til diskussion. Du var saglig og konkret i din rådgivning, hvilket gør at vi nu står med den HELT rigtige løsning. Vi hældte til 4-fags foldedør med 42 mm sprosser og endte efter din rådgivning med en 5-fags foldedør uden sprosser. Vores bekymring var hvordan huset ville tage sig ud udefra, men du ramte hovedet på sømmet da du sagde: “Livets leves indefra og ud og ikke udefra og ind”.
Monteringen blev varetaget af Brdr. Andersen Tømrermestre ApS (Peter). Han havde dog ikke monteret en Lacuna foldedør før, så han havde hyret Hardy Andersen fra Dansk Vindues Service ind. Hardy var yderst kompetent & professionel. Hardy gav også udtryk for at Lacuna er i en liga for sig inden for foldedørsverdenen.
Vi er meget glade for at vi har valgt Lacuna.

Besvarelse fra Lacuna
Solidt produkt, som er velinformeret i montagevejledningen. Lacunas medarbejdere yder en god service og er hjælpsomme i forbindelse med levering.
Mvh Jess C. Bjerking fra NHH A/S

Besvarelse fra Lacuna
Fantastisk produkt, super kvalitet. Vi bestilte en 6-fags foldedør, 4 meter bred, fra alrum til terrasse, og det bringer virkelig haven ind i huset. Vi bruger den hver gang vejret tillader det.

Hej Henrik.
Vil lige sende en positiv Feed-Back på jeres produkt. Hardy har nu monteret de seks nye fag, og de er rigtig flotte.
Vi er meget tilfreds nu,og kan se her er flot produkt tak for det.
Vi vil også gerne rose dig og tømre firmaet Hedelund Esko for jeres besøg på åstedet for at rette op på jeres produkt.
Jeres Montør Hardy som repræsentant for Lacuna er virkelig Guld værd for jer.
Rolig og voksen og ekstremt påpasselig på både jeres produkt, men så sandelig også på indvendig afdækning mm.
Endnu engang tak for et flot resultat, selvom jeg godt ved i ikke har tjent noget på denne ordre, det viser os, at i er et seriøs firma der gerne vil have tilfredse kunder, det har i her på Elselillevej i København med 6 dejlige foldedøre nu, tak for det
De Bedste Hilsner Kirsten og Poul.
Optimal funktion og topkvalitet. Tømrerne var vilde med kvaliteten og hvor let den isættes.
Vi nyder dagligt vores Lacuna foldedør, efter den kom i, er det som om vi får terrassen helt ind i køkkenet når den foldes max op. Det er virkelig en super dør og en god kvalitet, den er enkel og gedigen og yderst nem at åbne og lukke.
Ydermere kan vi kun sige at vi fik en super service fra folkene bag firmaet.
Super god service og rådgivning, nem at montere og rigtig god kvalitet - kan ikke findes bedre!

Besvarelse fra Lacuna
Flot dør, rigtig god kundeservice og tømreren var imponeret over kvaliteten.