Hurtig service skrev til Ringsted net på deres hjemmeside kl 20 lørdag 10 min efter ringer en venlig mand, han lige havde gjort så der igen skulle være net, om jeg kunne bekræft det - og det kunne jeg... Se mere
Da vi ønskede vores net opgraderet til højere hastighed mistede vi totalt forbindelsen. Inden vi nåede at reagere blev vi ringet op af Karin fra Ringstednet som vejledte os pr tlf. Selvom vi forsøgt... Se mere
Er kunde hos Ringsted Antenneforening på 2 adresser i byen, og det kører super godt. Pt bedste internet mulighed da alternativet er TDCs kobber. Ser frem til udbyder skiftet til April, hvor man endeli... Se mere
Ingen anmeldelsesinvitationer registreret
Allerhelst 000 stjerner
Allerhelst 000 stjerner Susanne fra Ringsted antenneforening yder den dårligste service, man kan ringe 20 gange på en dag ,flere dage i træk og når man endelig kommer igennem ,får at vide man skal sende hende dokumentation på opkaldne, for så må der være noget i vejen med telefonen, ellers har hun hentet sygt barn eller siddet i møde ,
Jeg har lige fået brev fra Dansk inkasso med rykker og salær alt i alt 1299,42kr.
De har lukket antenne signal dermed, også internet forbindelse
Susanne påstår hun har sendt regning pr. email og rykker pr. Post jeg har bare ikke modtaget nogle af delene 👎👎👎👎👎😡😡
Det er et useriøst foretagende..
Service er for Ringsted Antenneforening en by i Rusland.
Ringsted Antenneforening burde skamme sig over den måde de behandler Deres kunder på, og i særdeleshed Susanne som sidder på kontoret.
Desværre har Ringsted Antenneforening mere eller mindre monopol på at levere tv i Ringsted.
Det er gudskelov lykkedes os at finde en anden og meget billigere udbyder.
Jeg håber, at Fibia snart får tilslutning nok så vi kan få fibernet. Hvilket, jeg vil håbe, betyder farvel til Ringsted Antenneforening.
Det er problematisk, at vi ikke er de eneste, som har haft regningsproblemer med antenneforeningen.
Der er åbenbart flere, hvor Ringsted Antenneforening påstår, at de har sendt regninger ud, hvor kunderne ikke har modtaget dem.
Vi er blevet sendt til inkasso, hvor der er pålagt kr 600,- i inkassoomkostninger. Ringsted Antenneforening påstår hårdnakket, at de har sendt et inkassovarsel med posten, hvilket vi ikke har modtaget.
Det er ufatteligt, at de breve, de sender ikke når frem til Deres kunder.
Kunne jeg give nul stjerner, var det hvad Ringsted Antenneforening ville få fra mig.
Jeg er enig i, at Deres genåbningsgebyr grænser til åger.
Føj siger jeg bare. Havde det været en almindelig virksomhed var den lukket for længe siden med den service. Øh, hvilken service.
Elendig service
Elendig service, ringer man til dem bliver der lagt på efter et stykke tid igen og igen.
fra 1/4 - 2020 har de valgt at droppe yousee, hvilket for mit vedkommende betyder at jeg mister en masse tjenester som de ikke kan tilbyde med de nye pakker og samtidig skal jeg betale mere end jeg gør nu.
Deres monopol i RIngsted burde overhovedet ikke finde sted når man ikke engang kan blive helt fri for dem
Jeg kan desværre kun tilslutte mig…
Jeg kan desværre kun tilslutte mig samtlige andre klager -det er ganske simpelthen en forfærdelig virksomhed der på ingen måde yder service overfor deres kunder men benytter sig af deres monopol på internetforbindelse!!!
Jeg vil på det kraftigste opfordre nye borgere til at overveje om de ikke kan nøjes med et 4G modem.
'Forening' har store problemer med kommunikation, det er tæt på umuligt at få fat i en 'medarbejder' og deres priser er vandvittige.
At man skal betale for TV for at kunne modtage internet så man kan få sig noget ordentlig TV er jo i sig selv absurd. At priserne så er høje gør det kun værre.
Og når tordenvejret så ligger begge dele ned og man ringer til YouSee, så viser det sig gud hjælpe mig at Ringsted Antenneforening har fravalgt YouSee servicepakke og selv skal håndtere problemer, hvilket de på ingen måde gør rettidigt, ligesom man selvfølgelig ikke kan komme igennem til en medarbejder og klage.
Hold dig væk fra Ringsted Antenneforening hvis du på nogen måde kan!
Virkelig ringe kvalitet og lange…
Virkelig ringe kvalitet og lange daglige udfald på signalet. Få det rettet
Vi flyttede til Ringsted for et år…
Vi flyttede til Ringsted for et år siden. Får en regning på en fuldpakke, som den tidligere ejer havde. Ringer og siger jeg ikke ønsker TV, blot internet. Bliver bedt om at sende en mail på dette. De kreditere herefter regningen. Opretter mig derfor hos YouSee og tænker alt er fint. Hører ikke fra Ringsted Antenneforeningen i over et år.
De kommer så forbi min adresse lørdag d. 20 april midt i påsken og lukker for vores signal. Selvom jeg betaler til YouSee. Så jeg kan intet gøre før om tirsdagen. Jeg har på dette tidspunkt ingen varsling fået. Blot en seddel i postkassen på dagen, hvor der står at jeg ikke har betalt for min TV pakke og derfor har de lukket ned for os.
Har aldrig oplevet noget så uprofessionelt!!!
Jeg er rasende!!!!
Jeg er rasende!!!!
Får brev fra inkasso selvom jeg aldrig har fået regning eller rykker. Vælger at betale inkasso regningen da jeg hverken kan komme igennem på tlf eller mail. Skriver igen til dem efterfølgende at jeg nu har betalt inkasso regningen!! 2 uger efter betalingen lukker de for vores tv signal pga. manglende betaling, de har seriøst tid til at sende en medarbejder ud og frakoble det skærtorsdag, men kan ikke finde ud af at tage tlf. i almindelig åbningstid - hvilke jo ikke kan være rigtigt! Jeg er dybt rystet og vi fortsætter ihvertfald ikke som kunder med så dårlig “service”!
Dårlig fakturering
Dårlig fakturering, ikke eksisterende service (Telefonventetid er 45 minutter+ uden svar). Håbløst forældet organisation.
Bondefangeri!
Elendigt selskab, de lukker forbindelse uden at have sendt rykkere. De påstår at have sendt dem, men har "tilfældigvis" lige skiftet kommunikationsmetode, før gik alt på mail, men lige pludselig sender de tingene på brev, som aldrig er ankommet på adressen. Ualmindeligt uheldigt når de vil have 800 for at åbne forbindelsen, som de har lukket, fordi man ikke reagerer på ting man aldrig har modtaget. Virker som en ekstra måde at snyde sine kunder på!
Dyre priser
Dyre priser, monopol og en masse afgifter på ALLE former for service.
Bedrager og snyder kunderne
Bedrager og snyder kunderne - hold jer væk.
Der er bare ikke i orden man SKAL både…
Der er bare ikke i orden man SKAL både have tvpakke og internet, samtidig , samme sted, der er jo bondefangeri. Internettet er jeg egentlig glad for, men TVpakkerne er jo både alt alt for dyre og gammeldags. Vi skal selv frit kunne vælge, hvor vi vil have internet og hvad vi vil se af tv, alt andet er oldnordisk. Jeg ser mest streaming, men hvis jeg vælger tvpakken fra, kan jeg ikke få internet, kan i ikke godt selv høre det, tiden er rendt for den slags underhånds aftaler
At man er tvunget til at betale 190,- …
At man er tvunget til at betale 190,- kr om måneden for at få lov til at købe internet hos YouSee er simpelthen til grin.
Jeg synes det er under al kritik og vil virkelig gøre noget for at få en ordenlig løsning i form af fibernet ind i mit område.
Kan ikke anbefale at flytte til et sted hvor Ringsted Antenneforening er eneste løsning.
Det værste jeg har oplevet
Er fuldstændig enig med Mathias kommentar og vurdering. Har oplevet det samme, også det med lukning af tv-pakke hvor de også lukkede internettet. Det kostede 400kr hvorefter en åbning kostede 1000kr hvor man stadig skulle fortsætte med tv-pakke også. Udover det kom der ikke nogen tekniker ud for at åbne for internettet, selv efter samtlige mails og telefonsamtaler (hvor de åbenbart heller ikke er tilstede i åbningstiden) kom der ikke nogen. Var efter halvanden uge nødt til at tage det op med Yousee, som var nødt til at tilkalde en tekniker til åbning selvom det egentlig ikke var noget de normalt gjorde. Efterfølgende gik det godt i et par måneder indtil de lukkede for signalet endnu en gang af uanede grunde? Her var jeg så nødt til at lave et helt nyt abonnement hos Yousee.
Ringsted antenneforening er virkelig et amatør firma! Jeg vælger aldrig Ringsted antenneforening igen, har det kun fordi det er den eneste mulighed i vores lejebolig.
Ringsted Antenneforening
Ringsted Antenneforening meldte vi os til min store fortrydelse ind i, da vi for et ½ års tid siden købte hus i byen. Her følger nogle af årsagerne til, at jeg sætter mig ved tasterne og giver dem den dårligste rating jeg nogensinde har givet et firma/forening/butik på Trustpilot.
1. De holder alle medlemmerne "fanget" i foreningen med deres monopol tilstand på kabelnettet. Man har intet alternativ - Ringsted Antenneforening ejer åbenbart dit kabeltv stik i væggen i samarbejde med Yousee.
2. Du kan ikke nøjes med at have internet hos dem - du er tvunget til at have en tv-pakke også. Det fandt jeg ud af på den hårde måde.
Da de i kraft af deres monopol tager latterlige priser for både tv og internet, besluttede jeg for nyligt at opsige vores medlemsskab på tv hos dem og gå over til streaming. Jeg bad dem melde mig ud af deres tvpakke via mail. Det blev bekræftet kort tid efter og på den aftalte dato lukkede både tv og internet ned. Jeg var ikke klar over, at de også lukkede mit internetabonnement hvilket selvfølgelig var frustrerende. Det betød, at jeg så hurtigst muligt skulle få lukket for internettet hos Yousee også - og de har jo også opsigelsesperiode. Nuvel, det var måske min egen fejl at jeg ikke var klar over dette.
Så kommer chok nummer 1. De tager 400 kr for at melde dig ud af foreningen. Det er alligevel første gang jeg nogensinde har betalt for opsigelse af abonnement.
Chok nummer 2 kommer da jeg får en regning ind ad døren et par uger efter. Jeg tænker det må være de 400 kr, men nej. Det er faktisk en kreditnota. Jeg skal have 600 kr tilbage for abonnement jeg har betalt men ikke fået pga min opsigelse. Faktisk var det 1000 kr, men de har fratrukket de 400 for opsigelse. Dejligt tænker jeg og sender en mail til dem med mine oplysninger om konto/reg til udbetaling.
Efter en uges tid svarer de, at de ikke udbetaler penge til folk som har meldt sig ud af foreningen. Det står så i foreningens vedtægter (som alle almindelige mennesker selvfølgelig gennemlæser nøje inden indmeldelse), at man ikke kan få kontingent retur.
Det er simpelthen så groft. Man kan måske argumentere for, at det er fair nok at de har deres regler. Men hvorfor informerer de så ikke om det når man udmelder sig? Så kunne jeg have beholdt min tv og internetpakke indtil perioden jeg har betalt for er udløbet. På den måde de har gjort her er kunden blot gjort til grin og de har taget mine penge. Latterlig forening. Hold jer væk.