Ringsted Antenneforening Anmeldelser

4,0

Hurtig service skrev til Ringsted net på deres hjemmeside kl 20 lørdag 10 min efter ringer en venlig mand, han lige havde gjort så der igen skulle være net, om jeg kunne bekræft det - og det kunne jeg... Se mere

Da vi ønskede vores net opgraderet til højere hastighed mistede vi totalt forbindelsen. Inden vi nåede at reagere blev vi ringet op af Karin fra Ringstednet som vejledte os pr tlf. Selvom vi forsøgt... Se mere

Elendigt selskab, de lukker forbindelse uden at have sendt rykkere. De påstår at have sendt dem, men har "tilfældigvis" lige skiftet kommunikationsmetode, før gik alt på mail, men lige pludselig sende... Se mere

God

Ingen anmeldelsesinvitationer registreret

0 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Ganske håbløst.

Ganske håbløst.
Har haft RA i 15 år og alt har virket.
Efter RA har skiftet udbyder er internettet blevet så ustabilt.
Jeg har fået målet signalstyrken på Wifi og har kunne konstatere at det er ustabilt.

Jeg har fejlmeldt det og melding var at det intet fejlede, alternativt sagde de jeg kunne købe min egen router. Så må jeg konstatere at jeg ikke får det produkt jeg betaler for.
Så jeg har set mig nødsaget til at få installeret Fibernet.

27. september 2020

God service og god support når der er…

God service og god support når der er problemer. Den 5 stjerne udelades fordi efter skift af internet og tv leverandør så er Informations niveauet omkring fejl som rammer bredt desværre ikke godt og også svær at finde, da hjemmesiden hvor man kan se disse nedbrud ikke opdateres og det annonceres nogen gange på deres Facebook side, andre gange ved man det kun fordi andre medlemmer skriver det i en Ringsted Facebook gruppe.

27. september 2020

Bedre end det man læser om....

Ved skiftet fra Yousee var alt kaos, da Yousee slukkede signalet en dag før tid, og det gav en masse bøvl. Men nu er der styr på det. Jeg har en 350 MBit forbindelse og måler den til næsten 400. Prismæssigt ligger de faktisk lidt under hvad feks Fibia tilbyder både på internet og TV. Udemærket kundeservice, så jeg er godt tilfreds.

16. juli 2020

Håbløst

Man skal være noget af en (tålmodig) masochist for at vælge Ringsted Antenneforening. Hvis man synes om konstante afbrydelser, hastigheder langt under det forventede, miserabel kunde-”service” og overfakturering, er det klart stedet, man skal gå til! Er man tilhænger af pålidelige løsninger, skal man nok finde en anden udbyder.

5. maj 2020

1.4.2020 skulle der have været internet…

1.4.2020 skulle der have været internet ... det kom aldrig måtte 3 dage ind før jeg have net og det røg så dagligt jeg har ikke haft 1 eneste god dag med net uden det er røget 1 til flere gange på EN dag
og de 3 typer der sad nede i huset sad og råbte og havde den flabets attitude jeg nogensinde har oplevet allerede der skulle jeg have sagt nej tak... hold jer væk man for ikke hvad man betaler for.

25. april 2020

Dårlig service og ikke noget der minder…

Dårlig service og ikke noget der minder om stabilt internet forbindelse...

man skulle næsten tro der kun var ansat 2 mennesker i ringsted antenneforening... Da man kan sidde og vente i røret i 3 timer som nummer 12 i køen!

Ringeste ISP jeg nogensinde har oplevet og ser frem til at TDC bliver færdig med fiber installationerne i Ringsted, så man kan komme videre i livet!

19. april 2020

Sporadiske afbrydelser

Sporadiske afbrydelser på nettet hver dag siden det blev etableret.

Jeg er dybt afhængig af at min internetforbindelse virker stabilt. Jeg sidder hjemme og har fjernundervisning og kan ikke modtage fuld undervisning når min forbindelse dykker flere gange i løbet af dagen. jeg har skrevet flere gange på facebook og sendt mails, men disse bliver ikke besvaret... Det er svært at klage over servicen når den ikke er der!

Tag jer nu sammen og få fingeren ud...

15. april 2020

Man må ikke åbne porte til en eventuel…

Man må ikke åbne porte til en eventuel hjemmeserver i Ringsted Antenneforenings router. De tilbyder fast IP adresse til 50 kr./måned under deres selvbetjening, men hvad nytter det når man ikke kan åbne porte? Disse ting var intet problem med Yousee.

8. april 2020

STOR TAK til Ringsted Antenneforening!

STOR TAK til Ringsted Antenneforening!
Den 31 marts (En dag tidligere end adviseret; pga Yousee afbrød signalet) gik det nye TV signal og Internet igang.
Vi har nu fået en TV programpakke med masser af spændende kanaler, som hele familien synes om. Samt ViaPlay som vi er helt vilde med.
Selve tuningen gik meget nemt og UDEN alle de forbandede kanaler som fulgte med Yousee ; et hav af udgåede kanaler / service kanaler og jeg ved ikke hvad. Som man så efterfølgende skulle bruge en masse tid for at fjerne manuelt.
Internettet / WIFI kører fantastisk.
TAK til foreningen for en fantastisk / informativ / og nem overgang fra Yousee..

Hvor er jeg glad for at "Yousee- never again" ikke længere styrer mit liv mht. dårlig kundeservice / teknik og elendige programmer .AMEN!

3. april 2020

Fantastisk service og gode priser.

Fantastisk service og gode priser.
Ifm NoSee-krigen valgte YouSee at lukke signalet før tid. Som respons åbnede RA deres før tid UB.

Desværre har nogle få personer pisket en stemning op i dagspressen. De historier der har været fremme kan jeg ikke genkende.

31. marts 2020

Endnu engang, en svinestreg 😡

I forbindelse med alle dem der uberettiget har fået lukket for antennen, samt sendt til inkasso, kan det oplyses at de ansatte i Ringsted antenneforening fortæller deres private venner og bekendte, hvem de er raget uklar med og de oplyser decideret navne, på dem. Jeg har - som så mange andre - selv haft problemer Med antenne foreningen og fået af vide af en af mine bekendte, at min navn er kommet frem, under private samtaler. Man kan endnu en gang, undrer sig over hvad det er for en grim type mennesker, der sidder i den forening 😡

30. januar 2020

Kan klart anbefales

Er kunde hos Ringsted Antenneforening på 2 adresser i byen, og det kører super godt. Pt bedste internet mulighed da alternativet er TDCs kobber. Ser frem til udbyder skiftet til April, hvor man endelig får smidt Yousee på porten og åbnet op for endnu bedre internet pakker.

3. januar 2020

Har du mange penge

Har du mange penge, kan du lide indkasso, og kan du lide at betale rykker for regninger du aldrig har fået? Hvis ja, kan Ringsted Antenneforening klart anbefales
Deres service er endnu bedre. - Du skal blot prøve at ringe dem op, og opleve det selv :)(hvis de overhovedet tager telefonen)

16. december 2019

Hold jer så langt væk fra dem som…

Hold jer så langt væk fra dem som muligt.
De snyder alt og alle. Se evt i Ringsted grupperne hvad der skrives om dem. Eller se de indslag som TV2 Øst har vist de seneste par dage.
De profiler som har givet dem 5 stjerner dem dem selv, ergo de snyder med anmeldelserne.
Fusker virksomhed, som straks bør lukkes

13. december 2019

Advarsel

Advarsel
Hold jer langt væk fra Ringsted Antenneforening.
Personale og bestyrelsen er totalt inkompetent, desværre er de ikke egnet til at varetage opgaven.
Flyttede til en anden adresse og skulle opsige mit medlemskab, dette kunne de klovne ikke finde ud af.
Fik regninger, rykker og trusler, havde oplyst min nye adresse. Denne kunne man ikke bruge. Så den! Ikke så velvidende kontordame fandt bare en tilfældighed adresse og nu var uskyldige også indblandet i foreningen klovnerier.
Vil ikke skrive mere.
Få alt på skrift. HVIS DER INDGÅS AFTALER MED DENNE UDUELIGE FORENING.
Er ikke medlem mere og bliver det aldrig.

12. december 2019

Er dette din virksomhed?