Hurtig service skrev til Ringsted net på deres hjemmeside kl 20 lørdag 10 min efter ringer en venlig mand, han lige havde gjort så der igen skulle være net, om jeg kunne bekræft det - og det kunne jeg... Se mere
Da vi ønskede vores net opgraderet til højere hastighed mistede vi totalt forbindelsen. Inden vi nåede at reagere blev vi ringet op af Karin fra Ringstednet som vejledte os pr tlf. Selvom vi forsøgt... Se mere
Elendigt selskab, de lukker forbindelse uden at have sendt rykkere. De påstår at have sendt dem, men har "tilfældigvis" lige skiftet kommunikationsmetode, før gik alt på mail, men lige pludselig sende... Se mere
Er kunde hos Ringsted Antenneforening på 2 adresser i byen, og det kører super godt. Pt bedste internet mulighed da alternativet er TDCs kobber. Ser frem til udbyder skiftet til April, hvor man endeli... Se mere
Ingen anmeldelsesinvitationer registreret
Monopol
Jeg er kunde i Ringsted Antenneforening idag og har været utilfreds i langtid.
Man kan ikke få internet via kabel i Ringsted uden at have en tv-pakke da alt internet bliver leveret igennem TV nettet.
Yousee fortæller at der er påkrævet af Ringsted Antenneforening at der er en tv-pakke for at kunne få internet. Den anden mulighed for internet i Ringsted er 3G-nettet (hvilket er langsomt).
Det er ren monopol metode de benytter sig af for at holde liv i foreningen.
Derved er det umuligt at få højhastighedsinternet i Ringsted.
Pinlig virksomhed med meget…
Pinlig virksomhed med meget inkompetente medarbejder og ledelse. Der er kun en person til at besvar telefonopkald... altså hvis hun overhoved tager opkaldet. Man kan ikke få internet hos andre udbyder medmindre du betaler for en tv pakke hos ringsted antenne forening, et direkte spyt klat i fjæset på alle kunder. Det er et spørgsmål om tid for de lukker og slukker helt.
Jeg ville gerne give denne “virksomhed”…
Jeg ville gerne give denne “virksomhed” nul stjerner. Min oplevelse har været udelukkende dårlig. Vi får et brev fra Inkasso uden at de har sendt regninger til mail eller post. De slukker først for fjernsynet, så internettet. De giver ingen advarsler, de giver ingen information. Jeg synes det er fuldstændig vanvittig at et virksomhed, med monopol i en hel by, kan bruge sådanne metoder uden at hverken pressen, politikere eller politiet har gjort noget!
Jeg har endnu ikke modtaget dokumentation på, at de har sendt mig en regning, men alligevel vælger de også at slukke for mit internet.
De tager penge for at melder sig ud igen. De skulle efter sigende også anmelde sig selv positivt på denne side.
Hvis man vil læse mere om denne sag findes der flere opslag på Ringsted Facebook-gruppe. Her fortæller 30 til 40 mennesker, hvordan de er kommet i inkasso uden at modtage en regninger!
Jeg kan ikke anbefale dette “Cirkus” af en såkaldt forening.
Dårlig info og service
Jeg har hele tiden betalt til antenneforeninger gennem min husleje - nu skal vi betale direkte til foreningen. Jeg ringer fir at høre hvad der sker med Yousef kanalerne, og spørger hvordan får jeg min første regning? Får her at vide, den er sendt + rykkere, så nu er jeg sendt til Inkasso. Jeg fortæller: Det er super svært at betale en regning, når man ikke har modtaget den, har støvsuget min spam mail også. Den uforstående Dame, havde jeg i forvejen svært at tale med, da hun arbejde hjemme, hund der gøede og et barn der skreg.
Det korte af det lange: Der var intet de kunne gøre, jeg skulle bare ringe til Inkasso og betale 😠😠
Det er den værste oplevelse jeg…
Det er den værste oplevelse jeg nogensinde har fået. Uden at fremsende rykkere eller varsel bliver man sendt til Inkasso - der er en tydelig fejl i deres system som de ikke vil acceptere, og når man prøver at fortælle dem at man gerne vil løse problemet på en retfærdig måde er de fuldstændig ligeglade. De har sendt en stor del af Ringsteds borgere til inkasso, dette kan læses på facebook grupperne! HOLD JER VÆK fra denne forening!
Til April vil det være en You See MEGET…
Til April vil det være en You See MEGET light udgave, så det bliver med god sandsynlighed FARVEL.
Der er gratis Fiber installation på vej til byen, så kommer jeg på, så er det HELT SIKKERT You See der vælges og dermed et HELT SIKKERT farvel til foreningen.
Dårlig information om tv pakker
Dårlig information om tv pakker. Syntes ikke de kan være det bekendt.
Det er det dårligste selskab
Det er det dårligste selskab, de har monopol og er ligeglade med deres kunder, de truer med inkasso selv hvis man har spørgsmål til sin regning
Bliver smidt til inkasso uden varsel…
Bliver smidt til inkasso uden varsel (uden at have modtaget regning, rykker eller inkassovarsel).
Jeg er selv på SU og har derfor i forvejen svært med deres priser, men dekræver at man køber tv hos dem hvis man vil have internet. Ejer intet tv men da de har monopolet i Ringsted og jeg er afhængig af internet til mit studie er jeg tvunget til at være kunde.
De er en flok penge griske kyniske tosser
Vil råde folk til at holde sig langt væk
De har meget svært ved brug af email?
Ringsted Antenneforening foretrækker at sende rykkere uden regning på forhånd og er endda gået så vidt at sende inkasso til flere af deres kunder i denne omgang. Regningen har jeg ikke set noget til, heller ikke nogle rykkere.
Ved henvendelse bekræfter de bare at de har min email adresse.
Ikke besværet og hovedpinen værd! Kan ikke anbefales.
Rigtig god kundeservice
Rigtig god kundeservice! Er virkelig tilfreds, de er hurtige og effektive
Skønt med nyt kanaludbud fra april 2020…
Skønt med nyt kanaludbud fra april 2020 👍🏻
Super hurtig tilbagemelding
Sender kunder til inkasso uden…
Sender kunder til inkasso uden forudgående varsling og ofte helt uden r have sendt en regning i første omgang
Dårlig kundeservice m.m.
Dårlig kundeservice og snyder deres kunder.
Vil råde folk til at holde sig langt væk.
Jeg har som så mange andre oplevet
Jeg har som så mange andre oplevet, at jeres regning pr. E-mail, samt rykker pr. Post Nord aldrig er kommet frem og derfor er jeg blevet sendt til inkasso.
Det er tydeligt, at I ikke har styr på jeres forretningsmodel, da I narrer os kunder på baggrund af jeres inkompetence.
Derudover tog det mig 2 timer, samt 80+ opkald, for bare at komme igennem jeres telefonservice, fordi at I om Fredagen holder lukket i butikken.
Total ringe service
Total ringe service. Eller mangel på samme. Har idag modtaget et brev fra inkasso, vedr manglende betaling og rykkere. Problemet er bare at jeg aldrig har modtaget hverken regning eller rykkere! Når man så ringer for at snakke med dem, så bliver telefonen ikke taget!
Dårlig stil.
prøv at lyt nogle kald fra en af jeres…
prøv at lyt nogle kald fra en af jeres kvindelige kundeservicemedarbejdere.
Hun har ikke styr på en skid og beskylder kunder for ting hun ikke kan tænke sig til selv.
Elendig service og mangelfuld kompetence!
Jeg har i 3 år været kunde hos Ringsted antenneforening, og har aldrig modtaget nogen form for service. Det er ikke til at komme i kontakt med dem og man kan ringe flere gange uden at komme igennem. Kommer man endelig igennem, bliver man modtaget med de værst tænkelige beskyldninger om det ene og det andet, samt svinet til. Alle gange har vist sig at være en fejl fra deres side, men har aldrig modtaget så meget som et undskyld eller noget fordi de havde overset en modtaget betaling eller noget. Værste service jeg nogen sinde har modtaget! Undgå helst Ringsted antenneforening - det er kun til at få grå hår af!