Snel verzonden, alleen waren de gegraveerde letters bijna niet te lezen. En als je duidelijke letters wilde betaalde je 4 euro per letter waardoor het dan echt een duur grapje word. Als ik wist dat d... Se mere
Een bestelling op 4 aug (voor verzilverd muziekdoosje met naam erin gegraveerd)is bij PostNL blijven hangen(weggeraakt). Er is haast bij geboden want het is bestemd voor onze achterkleindochter die... Se mere
De medewerkers van Rikkoert hebben telkens snel en correct mijn vragen beantwoord per mail. Ook aan de telefoon waren ze erg vriendelijk. Ze hebben een prachtig kraamcadeau voor ons kleinkind gegravee... Se mere
Zeer betrouwbare juwelier met kwaliteitsproducten. Ik heb een eenvoudig horloge van het merk Prisma voor mijn hoogbejaarde moeder besteld. Het werd de andere dag al geleverd en de juiste tijd was al i... Se mere
Om Rikkoert Juweliers
Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder
Webwinkels: www.rikkoert.nl www.zilverkraamcadeau.nl
Haven 1-13, 2871 CK , Schoonhoven, Holland
- 0182-382651
- klantenservice@rikkoert.nl
- www.rikkoert.nl
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Svarer typisk inden for 2 uger
Top!!
Snel en goed bezorgd. Het fotolijstje was goed verpakt met ook nog een mooi cadeaupapier en hij is prachtig. Ik ga nog een 2e lijst bestellen.
Wat je ziet op de site dat is ook wat…
Wat je ziet op de site dat is ook wat je geleverd krijgt hele mooie spaarpot mooi gegraveerd en een snelle levering.
Leuke verpakking
Snelle levering, heel leuk in originele verpakking en nog presentje toe. Dank je wel.
****
Een goed product, mooi verpakt, zeer tevreden alleen de levering heeft langer geduurd dan was beloofd. Daardoor 4 sterren ipv 5.
Het is een mooi artikel en niet duur
Het is een mooi artikel en niet duur. De bezorgdienst was heel vlug ,ik hoefde er niet lang op te wachten
Al meerdere keren gebruik gemaakt van…
Al meerdere keren gebruik gemaakt van Rikkoert en nog steeds heel tevreden. Bestelling snel geleverd en het geleverde artikel voldoet helemaal aan de verwachting.
Keurig op tijd geleverd
Keurig op tijd geleverd. Mooi lijstje, precies zolas omschreven.
Snelle levering en vakkundig gegraveerd
Klasse!
Ben reuze goed geholpen,kon zelf niet op de site bestellen,waarom weet ik ook niet,maar Ivana😘 heeft alles geregeld.Ook was de bestelling de dag erna al binnen,klasse.
Erg behulpzaam met het online bestellen…
Erg behulpzaam met het online bestellen van een gouden ring! Men dacht met me mee, en waren bereidt kosteloos de ring te verkleinen! Leuk contact zowel aan de telefoon als via whatsapp..
Spaarpot olifant met naam.
Snel en netjes geleverd.
Mooi ingepakt.
Spaarpot was van prima kwaliteit.
Uitstekende afhandeling van bestellingen
Bestellingen worden altijd zorgvuldig uitgevoerd en meestal snel verzonden
Snel en correct.
Op tijd bezorgd
Op tijd bezorgd, mooi ingepakt.
Besteksetje is mooi, ziet er goed uit.