Rikkoert Juweliers Anmeldelser 5.058

4,7

Het ideale cadeau De bijtring/rammelaar die ik voor mijn eerste kleinkind heb besteld was prachtig: een verzilverde bol met een parelrand en een prettige rammelklank. De roomwitte bijtring waar de ba... Se mere

Ik heb hier een mooi hugenoten-kruisje kunnen kopen. Mijn bestelling had ik binnen 48 uur in huis, geheel volgens de aangegeven levertijd. Met zorg verpakt en leuk om een mooie pen als geschenk en een... Se mere

1. Smykkeforretning
  2. Urforretning

Om Rikkoert Juweliers

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Rikkoert Juweliers is hofleverancier en een uniek familiebedrijf binnen de juweliersbranche met fysieke winkels in Schoonhoven en Lekkerkerk. Vanuit 'De Zilverstad' bieden wij u sinds 1876 de grootste juwelierscollectie van Nederland. Ons assortiment bestaat uit nieuw en antiek zilver, gouden en zilveren sieraden, horloges, klokken en barometers, trouwringen en kraamcadeaus. Binnen deze productgroepen voeren wij de beste merken en zorgen wij voor een geheel uniek aanbod. Naast ons aanbod staan wij voor u klaar betreffende speciale opdrachten. Zo vervaardigen wij unieke producten voor bedrijven en particulieren en repareren wij ieder sieraad, zilver voorwerp, horloge, barometer of klok. Op www.rikkoert.nl vindt u alles over onze kwaliteiten, diensten en specialismen en daarnaast kunt u onze bijzondere collectie online bewonderen.
Webwinkels: www.rikkoert.nl www.zilverkraamcadeau.nl

4,7

5 t anmeldelser

Svarer typisk inden for 1 uge

What personal service!

Ordered a personalized Delft Blue birth plate and asked if possible to have it made/sent asap in order for me to take with me to Canada. I received several email correspondences, informing me the painter would do her best to complete in time. I was kept informed and yes, tomorrow I will bring this beautiful personalized plate with me to Canada for my great grandson!

15. april 2026

Het werd geleverd als verwacht

Het werd geleverd als verwacht. Goede en nette levering. Buiten dat post.nl de afspraak niet na kwam en op het laatste moment zegt niet te kunnen leveren terwijl ik heel de dag thuis heb zitten wachten. De volgende dag bij een afhaalpost geleverd.

14. april 2026

Het ideale cadeau

Het ideale cadeau
De bijtring/rammelaar die ik voor mijn eerste kleinkind heb besteld was prachtig: een verzilverde bol met een parelrand en een prettige rammelklank. De roomwitte bijtring waar de bal aan hing past er perfect bij. Enige minpunt; de inscriptie bevindt zich aan de onderkant van de bal. De naam van de baby had beter bovenop de bal kunnen staan.

14. april 2026

Slechte service wbt levertijd en product niet zoals beschreven

Horloge gekocht, er wordt 3 - 5 werkdagen levertijd aangegeven. Na 7 werkdagen per e-mail geinformeerd naar de voortgang. Volgens Rikkoert Juweliers duurt de levering langer, zoals vermeld - dit wordt echter niet vermeld. Gevraagd (op dinsdag) of ik het horloge deze week nog kan verwachten - reactie blijft uit. Uiteindelijk heeft de levering meer dan 12 dagen op zich laten wachten, zonder dat Rikkoert Juweliers zelf het initiatief neemt om de koper hierover te informeren. Vervolgens blijkt het horloge helemaal niet over de functies (24h aanduiding, verlicht display) te beschikken, die Rikkoert Juweliers wel belooft in de specificaties. Ik zou niet weer voor deze aanbieder kiezen.

31. marts 2026