Banner for Goudwisselkantoor

TrustScore 4.5 ud af 5

4,3

Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Betreft filiaal in Best: Te woord gestaan door medewerker R. (initiaal). Ontvangst prettig, uitleg duidelijk, gang van zaken zoals het beoordelen en testen van te verkopen materiaal helemaal te volg... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Goed geholpen en een eerlijke prijs gekregen voor ons zilver voor zover wij dat kunnen beoordelen. De beste man voelde het gesprek goed aan. Netjes en beleefd en pas een grapje toen wij ook wat... Se mere

Bedømt til 3 ud af 5 stjerner

4. Guldsmed
  5. Onlineauktion

Om Goudwisselkantoor

Skrevet af virksomheden

Wij gaan voor jouw gouden ervaring!

Bij Goudwisselkantoor werken we al meer dan 40 jaar met goud, zilver, munten en sieraden. In die tijd hebben we ontzettend veel klanten geholpen, en wat we steeds teruglezen in reviews, is dat mensen vooral onze rust, uitleg en persoonlijke benadering waarderen.

We weten dat het kopen of verkopen van edelmetalen vaak gevoelig ligt. Soms gaat het om een grote financiële beslissing, soms om iets met emotionele betekenis. Daarom nemen we de tijd. We luisteren, leggen duidelijk uit wat we doen en doen een bod waar iemand rustig over na kan denken. Zonder druk.

Wij gaan voor jouw gemak. We willen dat je je bij ons prettig voelt, je niet gehaast voelt in het maken van een beslissing en behandelen we jouw edelmetalen met alle zorg. Besluit je geen gebruik te maken van ons bod? Dat vinden we geen enkel probleem, zolang jij nog steeds maar met een prettig gevoel de deur uitloopt.

Als familiebedrijf vinden we persoonlijk contact belangrijk. Met meer dan 175 locaties in Nederland, België en Duitsland streven we er elke dag naar dezelfde manier van werken: professioneel, betrokken en toegankelijk. De feedback die we via onze klanten krijgen, nemen we serieus en gebruiken we om onze dienstverlening steeds verder te verbeteren.

Voor ons zijn reviews geen cijfers, maar verhalen van mensen die we hebben mogen helpen. En daar doen we het voor.

Skrevet af virksomheden

Altijd dichtbij - Online én in de winkel
Met meer dan 175 vestigingen én een veilige online omgeving kies je zelf hoe je zaken doet. Kom langs voor persoonlijk contact of regel het eenvoudig online, wat voor jou het prettigst is.
Veilig en vertrouwd geregeld
Wij zorgen voor een zorgvuldige en discrete afhandeling. Je weet waar je aan toe bent en kunt rekenen op een betrouwbare uitbetaling en professionele begeleiding.
40 jaar ervaring in edelmetalen
Al vier decennia zijn wij actief in de wereld van edelmetalen. Onze specialisten kennen de markt door en door en begeleiden je bij elke stap.

Alles op één plek

Elke dag streven we ernaar om het kopen en verkopen van goud en zilver toegankelijk en veilig te maken voor iedereen.

Binnen Goudwisselkantoor bieden we meerdere diensten rondom edelmetalen. Van het kopen en verkopen van goud en zilver tot verpandingen en veilingen via ons eigen veilinghuis.

Meer weten over onze diensten

Met meer dan 40 jaar ervaring en 175+ fysieke locaties hebben we in de loop der jaren veel kennis opgebouwd. Die kennis zit niet bij één persoon, maar bij meerdere specialisten die zich dagelijks bezighouden met onze diensten en producten. Voor klanten levert dat overzicht, duidelijkheid en continuïteit op. Alles komt samen onder één dak, ondersteund door mensen die weten waar ze het over hebben. Door de combinatie van een breed dienstenaanbod, een groot netwerk en jarenlange ervaring heeft Goudwisselkantoor een duidelijke positie in de markt.
Goud kopen Goud verkopen

3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Horloge ingeleverd achteraf blijkt er…

Horloge ingeleverd achteraf blijkt er veel te weinig te zijn betaald… ben bezig met een inkoopverklaring aanvragen om te laten zien wat hier niet eerlijk gaat… geld verdienen over iemand zijn erfenis en misbruik maken van de ontwetendheid van de waarde van goud… kreeg een goed gevoel toen ik de vestiging in kwam hier blijkt dus gewoon misbruik van gemaakt te worden… pas op met deze dieven!!!! Ik ga hier zeker een zaak van maken

25. juli 2025
Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Snelle service and zeer vriendelijk…

Snelle service and zeer vriendelijk personeel in de winkel.

Besvarelse fra Goudwisselkantoor

Fijn dat onze snelle service en vriendelijk personeel u bevallen is! Dank voor uw feedback.

Prima !

Betreft filiaal in Best:
Te woord gestaan door medewerker R. (initiaal). Ontvangst prettig, uitleg duidelijk, gang van zaken zoals het beoordelen en testen van te verkopen materiaal helemaal te volgen. Geen haast en m.i. eerlijke antwoorden gekregen. Billijke commissie in rekening gebracht.
Kortom: prima !

Besvarelse fra Goudwisselkantoor

Wat fijn dat u zo'n positieve ervaring had in ons filiaal in Best. We zijn blij te horen dat de uitleg duidelijk was en dat u de gang van zaken prettig vond. Dank voor uw feedback!

Prettig geholpen

Prettig geholpen, snel en deskundig

9. april 2026

Besvarelse fra Goudwisselkantoor

Fijn dat we u goed van dienst konden zijn. Hartelijk dank voor uw mooie review!

snel en eerlijk

snel, duidelijk en een goed bod

Besvarelse fra Goudwisselkantoor

Fijn dat alles naar wens was! We waarderen uw feedback enorm.

Bedømt til 3 ud af 5 stjerner

Vriendelijk benadering met uitleg na…

Vriendelijk benadering met uitleg na vragen. Ook de vraag heeft u nog vragen vond ik prettig. De financiële afhandeling vlot gegaan. Het enige jammere is dat ik geen kopie en inzicht van precieze waardebepaling per onderdeel kon krijgen.

Besvarelse fra Goudwisselkantoor

Bedankt voor het delen van uw ervaring en feedback!

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Verkeerde indruk gewekt door Website Goud wisselkantoor.

Ik vind het erg slecht dat de indruk gewekt wordt dat ik de waarde van een Brilliant geslepen Diamant te weten kom, echter is het alleen maar met het doel om klanten te kunnen laten bellen of mailen zodat er geld verdient wordt in plaats van mij een richtlijn voor de prijs van de Diamant te geven.

Besvarelse fra Goudwisselkantoor

Jammer om te horen dat u niet tevreden bent en ons met 1-ster heeft beoordeeld. Graag komen we met u in contact. Zou uw contactgegevens, waar en wanneer u bij ons bent geweest, willen mailen naar review@goudwisselkantoor.nl ?

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Vandaag bij Goudwisselkantoor geweest…

Vandaag bij Goudwisselkantoor geweest om Engelse ponden te halen. Wat een topservice! Ik wist niet zeker of mijn zoon in Engeland kon pinnen tijdens zijn excursie, maar de meneer achter de balie nam meteen de moeite om dit voor ons op te zoeken op internet. Heel vriendelijk en behulpzaam geholpen. Echt een voorbeeld voor hoe service hoort te zijn!

Besvarelse fra Goudwisselkantoor

Wat fijn dat we u zo goed van dienst konden zijn! We zijn blij te horen dat u de service behulpzaam en vriendelijk vond. Hartelijk dank voor uw positieve feedback!

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Nog steeds geen transparantie ....... .

Ondanks alle waarschuwingen en adviezen in oa. het TV-programma KASSA nog steeds geen transparantie vwb de inkoopprijzen van goud en zilver. Op de website geen real-time inkoopprijzen te vinden. Betrouwbare goud/zilver inkopers zoals bv Dawson, Drijfhout of Maxgoud maken het heel transparant door real-time goud- en zilverprijs per gehalte op hun website te publiceren.
Eerlijk, transparant, duidelijk!

Beleefdheid

Het was beleeft personeel.
We werden met respect behandeld.

Besvarelse fra Goudwisselkantoor

Bedankt voor uw positieve feedback en de mooie score!

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Goed geholpen en een eerlijke prijs…

De beste man voelde het gesprek goed aan. Netjes en beleefd en pas een grapje toen wij ook wat losser daarin bleken te zijn.

Het enige minpunt is niet gerelateerd aan dit bezoek maar aan het volgende;

Eenmaal stond de bus er niet, kan gebeuren maar een keer later eerst de website gecontroleerd en de bus zou er staan ‘geopend’. Ook wedreom geen bus. Ons laatste bezoek eerst gebeld alvorens te komen. Het zou netjes zijn als de website klopt met de werkelijkheid.

Besvarelse fra Goudwisselkantoor

Fijn om te horen dat u goed geholpen bent. We waarderen uw feedback over de openingstijden op de website. We zullen dit intern bespreken om de informatie actueel te houden. Bedankt voor uw bezoek!

Tegenstrijdig!!

Wordt aan de telefoon gezegd dat ik zonder afspraak kan binnen komen lopen ben dus eerder van werk vertrokken om vervolgens geweigerd te worden omdat het te druk zou wezen. Super tegenstrijdig dus niet tevreden!!

Besvarelse fra Goudwisselkantoor

Wat vervelend om te horen dat u deze ervaring heeft gehad. Onze oprechte excuses! Graag komen we met u in contact. Zou u uw gegevens, waar en wanneer u bij ons bent geweest willen mailen naar review@goudwisselkantoor.nl

Fijn geholpen

Vriendelijk meneer, we hebben veel hem geleerd en het bedrag was ook goed wat we kregen.

3. april 2026

Besvarelse fra Goudwisselkantoor

Fijn dat u ons heeft beoordeeld met een 5-sterren review. Bedankt!

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Zeer vriendelijke werknemer heeft mij…

Zeer vriendelijke werknemer heeft mij goed en professioneel geholpen in harderwijk.

Besvarelse fra Goudwisselkantoor

Fijn dat onze medewerker u zo goed heeft geholpen in Harderwijk! We waarderen uw vriendelijke woorden en professionele feedback enorm.

Læs mere om andre typer anmeldelser.