Hold jer langt væk fra Ribe cykellager. Der kan man ikke reklamere over en reparation, de har altid et argument for hvorfor det ikke er dem der har begået en fejl. Har ofret 6000 kr på ny tandrem,... Se mere
En fantastisk god oplevelse at blive modtaget i jeres butik med energi og uddeling af stor viden om cykler, til trods for at vi fortalte, at vi kun ville have inspiration og viden til hjælp for en se... Se mere
Kun gode oplevelser ved køb af min dejlige Koga cykel for et par uger siden. God vejledning om produkterne, god pris, levering mm. Ved en fejl sendte de en forkert størrelse cykel, hvilket blev håndte... Se mere
Jeg har købt en cykel hos jer til min kone. Selv har jeg købt en Christiania-cykel med elmotor, et ekstra batteri plus diverse dele dertil. Hver gang jeg har besøgt Ribe Cykellager er jeg blevet bet... Se mere
Svarer typisk inden for 24 timer
Meget hurtig levering. Bestilte en cykel havde den 2 dage efter.
Gode priser.
Vi er rigtig glade for at handle hos Ribe cykellager de giver en rigtig god service og det er spændene og gå se alle de forskellige cykler, tilbehør til cykler samt tøj og sko.
Det er også dejligt at man får lavet service på sin cykel hjemme på ens adr.
Hurtig levering, og ringede for at følge op på ordren inden den blev sendt afsted.
Super vejledning og super personale som virkelig lytter til ens behov !
PAS PÅ! Regninger fra Ribe cykellager.
Den 23-03-2021 fik jeg repareret min cykel.
Jeg fik en regning, hvor der stod, at 1 stk. arbejdsløn var 1500 kr. Jeg spurgte, hvad betyd? og fik af vide, det var for 2,5 times arbejde. Altså 1 time af 600 kr. jeg forespurgte, om der fremover kunne stå antal timer på fakturaen, for ordenens skyld, så der ingen misforståelser er. De nægtede det, og samtidig fik jeg af vide af indehaveren Kim, jeg må få lavet min cykel at andet sted fremover. Jeg siger tak, da min kone og jeg har købt cykler hos jer i mere end 20 år.

Besvarelse fra Ribe Cykellager
Havde ikke den rigtige vare, som jeg havde bestilt. De kontaktede mig så med tilbud om en næsten dobbelt så dyr vare til samme pris. Fin service.
Hurtig levering.
Bestilt søndag aften - leveret mandag med deres egne servicebiler.
Der er så ingen sms service eller oplysninger om reklamationsret i forbindelse med forsendelsen.
Købte en Gazelle cykel i marts 2020. Super vejledning, service. Kan kun anbefale Ribe Cykellager.
Jeg har været hjemsendt i gennem en længere periode. Mens jeg har været hjemme har jeg ikke været god til at få noget motion. Jeg har tidligere cyklet meget så jeg gik på Ribe Cykellagers hjemmeside og fandt en god cykel (TREK), fik betalt. Dagen efter blev jeg ringet op af forretningen at den cykel jeg havde købt var der leveringstid på men de kunne tilbyde mig en up-grade af cyklen for den samme pris. Jeg fik cyklen leveret om fredagen så det har bare fungeret hele vejen. Jeg valgte blandt andet Ribe Cykellager fordi de kommer ud på hjemadressen og laver service på cyklen.
meget sikker betjening og faglig vejledning.
god og solid kontakt og levering som aftalt.
Altid en god oplevelse at handle der. Fik bestilt en for lille cykelhjelm. Samme dag som jeg sendte den retur, sendte Ribe en ny afsted. Vi stoler heldigvis på hinanden.
Er skuffet Over at en så dyr cykel allerede er defekt.
Har ikke kørt på cyklen overhovedet.
Syntes ikke ekspedienten, havde den fornødene erfaring, så blev ikke rådet rigtig.
Så er skuffet.
Cyklen er stadig til reparation, hvornår den kommer retur vides ikke.
Super service med opringning om man ville have varen sendt med levering til en bestemt dato.
Super butik, med stort udvalg og god vejledning fra de ansatte.
Gratis montering af ekstra udstyr og levering til min adresse.
Kan kun anbefales.