New Bikeshop Vejen Anmeldelser 50

4,7

1. Cykelbutik

Vi tilbyder salg og reparation af alle former for cyker. Vi tilbyder samtidig dæk/slange skift på kørestole elektriske såvel som almindelige samt El-scooter/crosser. Vi henter og bringer cykler GRATIS til service/reparation indenfor en radius af 30 km fra butikken

4,7

Professionel og god service

Jeg kan kun anbefale at snakke med Vejen Bikeshop når du skal have ny cykel. Jeg har sjældent fået så god service og Jan som er medejer er helt kanon og professionel. Tak for handlen og forhåbentligt et godt samarbejde fremadrettet. Bedste hilsner Jens

9. december 2025

Fantastisk service hver eneste gang!

Jeg har kun de bedste oplevelser hos dem. Servicen er altid i top, og man mærker straks deres faglige kompetence og store viden. De giver gode og ærlige råd, som man virkelig kan mærke kommer fra erfaring og ønsket om at hjælpe kunden.

En særlig stor fordel er deres service med at hente og bringe cyklen i forbindelse med serviceeftersyn – det gør hele processen utrolig nem og bekvem. Priserne er fair, og jeg føler mig altid velkommen, uanset om det er et stort eller lille problem.

Kan kun give mine varmeste anbefalinger!

28. november 2025

Meget fin og kyndig vejledning ved køb…

Meget fin og kyndig vejledning ved køb af cykel til barn. Både med høj faglighed og respekt for økonomien i at have børn der vokser og gerne skal kunne passe sin cykel lidt tid. Derudover super service og reparation på en cykel købt andetsteds (som en anden butik i øvrigt mente ikke kunne laves, men blot skulle udskiftes til en betydeligt anden pris). Vi kommer igen.

22. november 2025

Altid en god oplevelse at komme i…

Altid en god oplevelse at komme i butikken. Fair priser på værkstedet. Jesper var heldigvis skarp i forbindelse med rep af min MTB og opdagede kritiske mangler, som tidligere værksted ikke havde opdaget. Kun ros herfra!

24. september 2025

Stærk service og ekspertise!

Jeg var på udkig efter en Gravel cykel, Jesper har stor ekspertise, og meget tillidsskabende. Jeg købte for langt mere end jeg havde regnet med, at jeg skulle, men Jesper har med sin erfaring gode pointer og jeg er blevet rigtig glad for mit køb! Han er helt sikkert blevet vores foretrukne cykelmand!

14. juli 2025

Extra god service..

5 stjerner..
Jeg får min slange på el cykel skiftet hos dem, men da den vender tilbage virker strømmen ikke som den skal. Jeg havde pillet batteriet af da jeg tænkte at den skulle de jo ikke bruge da de bare skulle skifte slange. Med det resultat at de jo så ikke kunne teste efter slangeskift om alt var som det skulle være.. jeg havde simpelthen ikke lige tænkt så langt.
Pointen er at det altså også delvis er min egen skyld det med strømmen.
Jeg ringede til dem og de kom straks og hentede cyklen og da jeg fik den tilbage var min kæde smurt og strammet op..
Og de gjorde det hele uden beregning, selv om jeg jo begik en fejl ved ikke at have sendt batteri og cykel computer med..
Jeg vil til hver en tid benytte new bike shop i vejen til reparation af cykel fremover..
Og huske at sende batteri og computer med 😉

26. juni 2025

Den bedste købs oplevelse

Den bedste købs oplevelse 👏👏
Super go og professionel service ved køb af el cykel.
Mega go forklaring omkring el cyklen
Altid smil og godt humør i butikken 😁
Tak for Jer 🙏

31. marts 2025

2 cykler der skulle have første…

2 cykler der skulle have første service, men de vælger i stedet for at lave det som nr 2 service, uden at give information om dette, dårlig stil.
Så man er tvunget til at betale, for at få sine cykler igen.
Nu svarer de sikkert her over med spørgsmål, som man ikke kan svarer tilbage på.
Men får ikke ordne cykler der igen.
Hvad man ikke gøre, for at tjene lidt ekstra penge.

7. juni 2024

New Bikeshop Vejen

Vi har netop handlet en Tommelise fra EventyrCykler igennem New Bikeshop i Vejen.
Vejledning i valg af cykel samt instruktion har været helt i top, og vi er glade for vores valg af cykel.
Spørgsmål, mangler og justeringer efterfølgende er blev klaret hurtigt.

15. maj 2024

Fin service, men ikke noget udover det sædvanlige

Jeg har et par cykler som har stået stille lidt for længe, og de skulle lige have en service og være klar til sommer.
Jeg fik sendt en besked til dem og det tog ikke lang tid om at få lavet en aftale.
Da de henter mine cykler får jeg ingen besked omkring dette, og bliver selv nødt til at kontakt dem for at høre om de har hentet dem.
De havde de heldigvis så alt godt der.
Jeg bliver kontaktet hurtigt igen, hvor de kommer med anbefalinger til hvad der skal laves.
Jeg vælger dog kun at få nye dæk på den ene cykel.
Super fin service og godt forklaret, så det var jeg glad for.
Da de så aflevere mine cykler, får jeg igen ingen besked om dette, og jeg var slet ikke klar over at jeg havde fået dem igen.
Det er lidt synd, at servicen egentlig er god, men at der ikke er noget info undervejs. Mine cykler kunne i princippet være blevet taget mens jeg ikke var hjemme.
Cyklerne, virker umiddelbart, til at have fået lavet noget. Der er kommet luft i dækkene og alt er smøret tror jeg.
For at det kunne være blevet 4-5 stjerner havde det krævet info undervejs, og så havde det da været fedt hvis de havde gjort lidt ekstra, og givet cyklerne en hurtig vask.
Det havde lige givet det ekstra.

Ellers ganske fin oplevelse, og fedt at de henter og bringer.

10. maj 2024

God service og hurtig levering

Jeg kontaktede New Bikeshop telefonisk, hvor vi foretog teknisk afklaring vedr. en Klods Hans fra Eventyr Cykler. Der blev fremsat et fornuftigt tilbud som jeg accepterede samme dag. Cyklen blev leveret fuldt køreklar tre dage senere. Yderligere opståede spørgsmål er blevet afklaret hurtigt og effektivt. Så fuld tilfredshed med effektiv proces omkring handel og levering. Cyklen kører upåklageligt!

29. februar 2024

Er dette din virksomhed?