Meget fin og kyndig vejledning ved køb af cykel til barn. Både med høj faglighed og respekt for økonomien i at have børn der vokser og gerne skal kunne passe sin cykel lidt tid. Derudover super servic... Se mere
Jeg kontaktede New Bikeshop telefonisk, hvor vi foretog teknisk afklaring vedr. en Klods Hans fra Eventyr Cykler. Der blev fremsat et fornuftigt tilbud som jeg accepterede samme dag. Cyklen blev lever... Se mere
Min søn fik i april en cykel fra New Bikeshop i Vejen, til sin konfirmation. Den har netop været til sit første service, hvor der var lidt ekstra, fordi nogle klassekammerater har været i gang me... Se mere
Jeg kan kun anbefale at snakke med Vejen Bikeshop når du skal have ny cykel. Jeg har sjældent fået så god service og Jan som er medejer er helt kanon og professionel. Tak for handlen og forhåbentligt... Se mere
Vi tilbyder salg og reparation af alle former for cyker. Vi tilbyder samtidig dæk/slange skift på kørestole elektriske såvel som almindelige samt El-scooter/crosser. Vi henter og bringer cykler GRATIS til service/reparation indenfor en radius af 30 km fra butikken
Søndergade 7-9, 6600, Vejen, Danmark
- vejen@newbikeshop.dk
- www.newbikeshop.dk
Andre kiggede også på
Vejen afdelingen.Få aftaler skrevet ned…
Vejen afdelingen.Få aftaler skrevet ned (specielt priser), vær forberedt på selv at skulle tjekke op på indgåede aftaler. Tjek nyindkøbte varer inden du forlader forretningen (manden fik en sprit ny cykel med to exede hjul og en bremse der ikke var indstillet). Forbered dig på at skulle være tålmodig. Vi har brugt forretningen i nogen tid og været overbærende, fordi rådgivningen har været ok og forretningens mekaniker er god, men der har nu været lidt for mange skuffelser over indkøbte varer, aftaler der ikke holdt og forgæves kørsler, derfor har vi nu søgt anden cykel forretning.
Mega fed oplevelse ved køb af 2 el…
Mega fed oplevelse ved køb af 2 el cykler idag. Flemming du er dygtig til at præsentere dine cykler på en troværdig, ærlig og behagelig måde. Du er lyttende og nysgerrig på hvordan vi bruger vores cykler. Tak for en god handel.
Bundefanget kunde!
Hej
Ringede til NewBikeShop i Kolding for at høre hvad en udretning af et cykelhjul ville koste. De oplyste at det ville koste 200-300 kr. alt efter hvor meget tid det tog.
Jeg godtog og aflv. cyklen og refererede til hvad der var blevet sagt i tlf. da jeg var i butikken.
Da jeg igen dagen derpå hentede cyklen lød regningen på 520 kr.
De fortalte at det normalt kostede 200 - 520 kr.
Jeg spurgte om hvorfor jeg ikke fik dette oplyst over tlf. da jeg ringede!?
De svarede at så ville de jo skræmme kunderne væk!!!
Er jeg blevet bundefanget - ja, det tror jeg da nok!!!
Øv!
Har lige handlet cykel i vejen
Har lige handlet cykel i vejen. Super service og vejledning hele veje igennem. Kan varmt anbefales.
Købte en elcykel
Købte en elcykel. Fik en virkelig god og professionel rådgivning og en god pris,det kan varmt anbefales at handle her i Kolding.
Fik cyklen med med det samme.
Fantastisk dejlig butik
Tak for god service af min cykel. 👍👍👍
Fantastisk dejlig butik at komme ind i, med stort udvalg af fine cykler/varer, altid flinkt og hjælpsomt personale, der står klar til at hjælpe en bedst muligt.
Med mulighed for at få en kop kaffe i ventetiden. :)
Absolut ingen konduite...
Absolut ingen konduite...
Absolut ingen konduite og totalt fravær af service, ihvertfald i deres butik i Sydbanegade, Kolding - Jeg kom ind i butikken med min cykel, hvis forgaffel sidder lidt løst, og spørger om de kan spænde møtrikken, eller om jeg måtte låne en skiftenøgle i 10 sekunder, og selv spænde møtrikken... Men nej var svaret, “vi låner aldrig værktøj ud”, nå men så tak for absolut ingenting og dårlig behandling - Sætter aldrig mine ben, eller cykel i den “butik” igen!
PS. Deres priser er grotesk høje...
har aldrig oplevet dåligere og…
har aldrig oplevet dåligere og ubehøvlet service
kolding afdelingen
hold jer væk fra dem