Rejseplanen Anmeldelser

1,1

Tager ikke højde for at den bus man skal med for at nå toget ikke kan finde ud af at ankomme til tiden så er endnu en gang en time forsinket. Wifi i toget ... nah det virker ikke ... Offentlig transpo... Se mere

Rejseplanen er så håbløst ubrugelig at det ingen mening giver at der skal bruges penge på den! Senest i dag 5.6-26 hvor den skyder henholdsvis 18 min og 46 min forkert på to mulige busforbind... Se mere

Rejseplanen lyver altid om tiderne ang. metroen! Så man ender altid at skulle løbe til sin tog forbindelsen. Ikke cool!!

Helt ustyrligt dårlig. Rejseplanen foreslår en omvej over København med S-tog mellem Høje Taastrup og Værløse - eller en vej med 3 busser over Måløv. Egentlig vil jeg bare gerne tage 400 til Ballerup... Se mere

Dårlig

Ingen anmeldelsesinvitationer registreret

Ubrugelig

Skulle se, hvad tid bussen kørte om søndagen (mellem Roskilde og Svogerslev). En rute som har kørt i mange år. Slog det op og fik at vide at "rejseplanen kunne desværre ikke finde en forbindelse mellem de to indtastede adresser på denne dag og tidspunkt"!
Googlede det, og bussen gik, som sædvanligt, to gange i timen.
Det samme var sket aftenen før, samme rute, modsatte retning.
Ubrugelig website/app, når man ved at bussen kører den rute, blot ønsker at se tiderne. At Google fungerer meget bedre.

21. august 2022

Jeg er så træt af at jer og jeres app

Jeg er så træt af at jer og jeres app. Ingen ting virker. Man løber fra metroen for at nå bussen, fordi ifølge appen, kører bussen jo lige om lidt og så ender man jo med at stå og vente i 30 min, fordi bussen aldrig kom. Men står der noget i Rejseplanen om det, næ nej. Det står skam at den kører normalt. Google Maps er bedre til at give et konkret tidspunkt på hvornår bussen etc kommer, hvordan kan det være??

7. august 2022

God intention, manglende levering

Jeg benytter ofte appen, da den er den bedste løsning til at finde den bedste rute med offentlig transport. Men hvor ville jeg dog ønske, at appen fik en designmæssig og teknisk overhaling, da den efterhånden kører langsomt og er ufunktionel i designet. Desuden venter jeg på en mulighed for at kombinere billetkøb med Rejseplanen.

26. juli 2022

Endnu en gang slår denne konspiration…

Endnu en gang slår denne konspiration mellem Rejseplanen og DSB til. Rejseplanen foreslår fin rejse med 10 minutter til at gå 89 meter mellem bus og tog. Print-Selv billet købes - inklusiv pladsbillet - et minut før bussen skal ankomme. Minuttet senere er bussen pludselig 10 minutter forsinket og DSB fik endnu en gang penge for en pladsbillet der ikke kan bruges eller byttes. Igen bekræftes det at den kollektive trafik i Danmark er for dyr og alt for ligeglade med deres passagere 😔

29. juni 2022

Rejseplanen viser ikke bus 951X

Rejseplanen viser ikke bus 951X
Jeg plejede bruge den bus for år tilbage, og troede den rute var nedlagt fordi Rejseplanen ikke viste bussen.
Den kører endnu, bare ikke i rejseplan

27. juni 2022

Jeg bestilte en rejse med flere skift…

Jeg bestilte en rejse med flere skift gennem rejseplanen. Det endte med at jeg fik 2 bøder på 750 kr hver, fordi mine billetter ikke virkede til den bustur som tog 4 minutter. Jeg skulle have læst det med småt, men hvor nemt er det lige med 2 børn og en bus som kører. Kan ikke anbefales. Offentlig transport er dårligt efter man ikke kan snakke med chaufføren mere og betale kontant.

7. juni 2022

Ingen information i appen

Jeg oplever desværre tit, at rejseplanen ikke er hurtige nok til at opdatere hvis et transportmiddel er forsinket/aflyst/forhindret - og har utallige gange ventet forgæves og må lægge min rejse om. Så sent som i dag var det bus 32 mod Ørestad som ikke kom, hvilket ikke er første gang og der kom ingen information inde i appen.

27. maj 2022

Sur bus dame uden en grund

Jeg skulle ind i bussen og da jeg går over til bussen kigger bus damen på mig og ruller øjne hun åbner døren og råber af mig og kører selvom bussen næsten var helt tom, det 108 fra Køge st, irriterende buschauffører i har skaf jer nogle nye der kan finde ud af det

15. marts 2022

Hvad skal man sige...??

Hvad skal man sige? pga storm er alle lokal tog på rødvig-køgelinien aflyst. Nuvel. Ok. Hvad går der så af busser? Der skulle -angiveligt - afgå en bus lørdag kl 5.55 fra st.heddinge st mod køge iflg rejseplanen. Iflg afgangstavlen på st.heddinge station fremgår det dog, at driften kan ("kan"??) være påvirket af ferier. Det er vinterferie i denne uge. ER den påvirket eller er den IKKE påvirket? det er ret vigtig information. Find oplysning på rejseplanen.dk eller DOT står der så. Øhh ok. Går den bus i morgen elle gør den ikke..? the answer is blowin in the wind. Jeg har brug for at orientere min arbejdsgiver om hvorvidt jeg kommer i morgen, eller ikke. Der er INGEN information at hente på rejseplanen eller DOT. Der er en rejseplan, ja, men kunne den tænkes at være aflyst i morgen pga vinterferien?? Det er ikke til at vide. Elendig information.

18. februar 2022

Uduelig app

Uduelig app. Efter den er blevet opdateret kan rejseplanen ikke medregne, at man skal have en cykel med. I øvrigt viser den ofte ikke, når der er aflysninger eller også viser den at der ikke kører nogen toge, selvom de kører som normalt.

21. januar 2022

Den mest ELENDIGE Betalingsform man kan…

Den mest ELENDIGE Betalingsform man kan finde, når man skal købe billetter til bus eller tog. Appen "glemmer" de data man har tastet ind vedr dankort oplysninger. Og når man så igen igen igen har tastet disse data ind, for 117nde gang, så risikeres at Rejseplan appen ikke vil acceptere dankortet. Og jo.. der er RIGELIG dækning til brug for samme billet køb.!!! 👎👎👎

18. januar 2022

Kan ikke finde ud af at holde styr på tiderne

Rejseplanen gav mit et overblik over en rejse, hvor der indgik flextrafik. Det passede fint så jeg klikkede videre til bestil, med fuld tro på at de havde styr på det.

Næste dag ventede jeg så på flextrafikken bestilt gennem rejsekort.

De havde bestil flextrafik til d. 01, men min togtur til d. 31.

Tak Rejseplanen. Jeg havde alligevel ikke brug for de penge, eller for at komme til tiden. Det er vel egen fejl for at stole på at jeres tider passer (siden der jo er formålet med hele jeres virksomhed) og den fejl vil jeg forsøge ikke at begå fremover.

6. januar 2022

Jeg har brugt rejseplanen altid men…

Jeg har brugt rejseplanen altid men siden december kan jeg ikke købe billetter via rejseplanen den vil ikke forbinde med mobilpay. Synes det er for dårligt nu man har klaget over det at det ikke virker at de ikke gør noget ved det.

3. januar 2022

Er dette din virksomhed?