Tager ikke højde for at den bus man skal med for at nå toget ikke kan finde ud af at ankomme til tiden så er endnu en gang en time forsinket. Wifi i toget ... nah det virker ikke ... Offentlig transpo... Se mere
Rejseplanen er så håbløst ubrugelig at det ingen mening giver at der skal bruges penge på den! Senest i dag 5.6-26 hvor den skyder henholdsvis 18 min og 46 min forkert på to mulige busforbind... Se mere
Rejseplanen lyver altid om tiderne ang. metroen! Så man ender altid at skulle løbe til sin tog forbindelsen. Ikke cool!!
Helt ustyrligt dårlig. Rejseplanen foreslår en omvej over København med S-tog mellem Høje Taastrup og Værløse - eller en vej med 3 busser over Måløv. Egentlig vil jeg bare gerne tage 400 til Ballerup... Se mere
Ingen anmeldelsesinvitationer registreret
Rejseplanen kunne ikke finde ud af
Rejseplanen kunne ikke finde ud af, at foreslå en returrejse København Prag.
Rejseplanen er generelt ok! MEN!!!
Rejseplanen er generelt ok!
MEN! Hvis alle muligheder ikke medtages, så er Rejseplanen ikke meget værd!!!
Det irriterer og undre mig, at de Københavnske havnebusser ikke er med i Rejseplanen.
Rejseplanen sender mig ud på en 25 min. gåtur, men jeg kan tage havnebussen et stop på 3 min. og da jeg allerede kommer med metro, så bliver prisen jo det samme.
Hvorfor fandt rejseplanen ikke frem til den løsning?
En skam man ikke kan give 0 stjerner da…
En skam man ikke kan give 0 stjerner da rejseplanen ikke er noget værd
Jeg tog 166 fra rybjerg alle hen til…
Jeg tog 166 fra rybjerg alle hen til Buddinge torv her efter skulle have 300 s
300 s skulle køre ca kl 8 kom ikke
300 s kom først 20 min efter til Lyngby st
Var på lyngby st 8.40 nåede ikke mit s tog videre til virum st måtte derfor tage en taxa for når til virum da jeg skulle åbne butik.rejseplanen viste aldrig at den første 300 s var aflyst.
Jeg er rasende..intet mindre
Jeg er rasende..intet mindre. Mit barnebarn skal fra Ringsted kl 11.39, til Ranum I dag d. 23.1.2023. Køber billet på rejseplanen. Men i Løgstør strander hun, da bus chaufføren, på bus 950X, afgang 16.50, siger billetten ikke gælder...det har den da gjort de andre gange...Hun er forbavset/rystet over ikke at kunne komme med, så hun får ikke vist chauffør, hvad rejseplanen viser...kunne han så ikke ha sagt hvad hun så skulle have gjort. Hun ringer grædende, hjem ...hun prøver så næste bus, 1 time senere, og han tager hende med, det sidste stykke til Ranum...Kunne nogen bede pågældende chauffør om, fremover, lige at chekke rejseplanen, inden han afviser passagerer...Jeg håber ikke hun møder det fjols igen...
Igen igen ikke styr på Rejseplanen var…
Igen igen ikke styr på Rejseplanen var den dårlig før må man sige den er meget dårligere nu øv
Feedback på hjemmesiden
Har lige sendt følgende feedback via rejseplanen.dk: Det er stadig forbandet pisse besværligt, at bestille sin kørsel (Plustur) som pendler. Når man er logget ind som pendler, så burde de basale oplysninger være overstået ved første indtastning. Man farer jo rundt på hele skærmen, og det for hver kørsel. Oven i købet på et skærmbillede som en 4-årig vil grine rø... i laser over! Google Maps "kører" i øvrigt plusturen på 6 min, medens i afsætter 21 min. Hvorfor?
Underudviklet på alle fronter.
Så mange år senere, og der er stadigvæk ingen konto eller huskefunktion i RP-browser versionen.
Jeg har set mere brugervenlige programmer udviklet af 8. klasser i wix.
Opdateringer for forsinket rejser på…
Opdateringer for forsinket rejser på rejseplanen er på ingen måde pålidelige, jeg skulle med toget mod København 16:05, som var vist på rejseplanen til at være forsinket, men til min enorme frustration kørte det til den oprindelige planlagte køre tid, uden nogen opdatering på rejseplanen, hvor der forsat står at toget er forsinket, latterligt frustrerende oplevelse, og LANGT fra første gang at det er sket..
Det er edermame dårlig stil
Det er mega dårlig stil. Jeg skulle have fra Valby til Frederiksberg fordi jeg skulle til lægen. Jeg havde glemt mit rejse kort så derfor skulle jeg købe en billet på rejseplanen, men jeg endte så med at købe en bornholmsk busbillet (BAT). Og da jeg ringede til kundeservice, sagde de bare at sådan er det bare, man kan ikke refundere billetten efter den er købt. Men jeg havde ikke nogen valgmuligheder dag jeg skulle købe min billet, jeg fandt først ud af at det var en bornholmsk billet, efter jeg har købt billetten. Det er virkelig dårlig stil og det er derfor jeg hader dansk offentlige transport!:(
Jeg har indberettet flere fejl til…
Jeg har indberettet flere fejl til rejseplanen via e-mail. Bl.a. at der i en periode for ca. 4 måneder siden ved brug af deres app stod i en lang tid, at der sent om aftenen ikke kørte metro fra nørreport mod vestamager selvom der gjorde. Hvis man gik ind på rejseplanen via. f.eks. google vises der andre tider og at metroen kørte i denne periode. Ligeså vises morgenbussen ca. 6:45 301 fra hillerød mod Hillerød hospital ikke på rejseplanen app. Har skrevet til dem og får ingen feedback, svar eller lignende. Der var ikke heller sket ændringer i rejseplanen overhovedet efterfølgende. Jeg gider at prøve at hjælpe dem mere når der ikke er nogen respons og at det ikke nytter noget. De behandler ikke folk med respekt.
Øv Øv Øv dårlig information det værste jeg har været ude for
Det værste jeg har været ude for. Bus 4A midlertidig nedlagt. Der står intet i Rejseplanen. Så der står jeg med en giga bagage, og kan ikke komme videre. Øv øv øv
Jeg skulle ud og se mine venner spille…
Jeg skulle ud og se mine venner spille fodbold så tjækker jeg rejseplanen så der der den køre 17:16 og det var et stop før mig så den rigtigt kommer 17:18 der fra hvor jeg skal have den så det fede svin der styre bussen køre forbi mit stop når jeg står der 17:14 bro what the flip
Misledende information!
Da jeg skal med toget om morgen, tjekker jeg min rejseplan for en sikkerheds skyld.
Den viser mig KUN bus ruter, som tager over en time, og kræver flere skift. Og jeg løber afsted fordi nu risikere jeg at komme forsent på arbejde.
Men da jeg kommer hen til stationen, så kører alle s toge som de normalt gør!?
Hvorfor vil rejseplanen nu ikke vise s tog ruterne??!!
Skift fra bus 801( Helsingør) til bus…
Skift fra bus 801( Helsingør) til bus R390 mod Helsinge ved stoppestedet "Mads Holmsvej" på Kongevejen. Man skal med livet som indsats krydse Kongevejen på et par minutter uden fodgængerovergang. 801 er altid forsinket Ca 3 min, og 390 kører meget ofte et par minutter for tidligt. I kan ikke være bekendt at angive dette som muligt skift i rejseplanen.
Rejseplan er et supergodt redskab
Rejseplan er et supergodt redskab
Men når det kommer til Informere kunderne så er de elendigt
Når platform er gået ned
Det kan simpelthen ikke være rigtigt at man skal ringe. (NT) for at vide at Rejseplanen er gået ud af drift
De retter ikke de oplyser ikke om…
De retter ikke de oplyser ikke om tidligere afgange som er aflyst de oplyser ikke chufførene i busserne om at de skal holde tidsplanen altså 2 min før eller efter afgang. Oplys os det er det i er der for og det kan i ikke engang. Tjek buschaufførerne eller togene ikke køre 10 min før afgang og oplys alle om når de ikke holder planen istedet for man skal skrive en klage hver gang bussen køre før tid.
tiden passer perfekt😝 (no fuckin' way)
ja, havde jo ik regnet med bussen ville køre forbi mig men jojo, buschafføren har ingen respekt for jeg eller nogle andre der har noget de skal nå. Inde på siden står der fx. bussen er ved mig 15:10, men den havde åbenbart kørt fordi selvom jeg var deroppe 5 min før.
får nogle er det okay fordi de tager den næste bus, men jeg bor lidt ude på landet så den næste bus var der 15:56. i fandm3 heldige i har fået en stjerne, tak til den flinke og vidunderlige buschauffør som har medlidenhed og give smil og glæde med et sødt og rar, HEJ:)
men uden jer ville jeg ik kunne komme hjem fra byen så tak for det.