Tager ikke højde for at den bus man skal med for at nå toget ikke kan finde ud af at ankomme til tiden så er endnu en gang en time forsinket. Wifi i toget ... nah det virker ikke ... Offentlig transpo... Se mere
Rejseplanen er så håbløst ubrugelig at det ingen mening giver at der skal bruges penge på den! Senest i dag 5.6-26 hvor den skyder henholdsvis 18 min og 46 min forkert på to mulige busforbind... Se mere
Rejseplanen lyver altid om tiderne ang. metroen! Så man ender altid at skulle løbe til sin tog forbindelsen. Ikke cool!!
Helt ustyrligt dårlig. Rejseplanen foreslår en omvej over København med S-tog mellem Høje Taastrup og Værløse - eller en vej med 3 busser over Måløv. Egentlig vil jeg bare gerne tage 400 til Ballerup... Se mere
Ingen anmeldelsesinvitationer registreret
Pas på..
Pas på... Grundet en fejl i DOT, blev min datter nødt til at anvende rejseplanen til at købe en billet. GPS var slået til, men rejseplanen foreslog en billet til et andet område med samme zone-numre. Ligegyldigt standard svar fra Movias kundeservice vedr. afgift - ingen forståelse for at der ikke var forsøgt at snyde eller omgå regler (for billetten kostede det samme). ØV!
-1min =+14min, ikke i orden!!!
Min bus skulle køre herfra kl 15.15 men rejseplanen siger 1 min før tid, jeg står ved stoppestedet kl 15.10 og da kl er 15.25 tjekker jeg rejseplanen igen, den siger stadig 1 min før tid jeg går hjem og ringer til movia der kan fortælle at den var ved stoppestedet kl 15.29 altså 14 min forsinket. Det er ikke I orden at I ikke er opdateret med tiderne når det er stort set eneste sted man kan få rejsetiderne. Jeg vil anbefale at bruge en anden app end rejseplanen for de er ikke til at regne med.
Jeg skal købe en billet
Jeg skal købe en billet, men kan ikke engang få lov til at betale, kan ikke vælge nogle billetter!
Både mig og min far kan ikke vælge en billet.
Mig som skal købe en billet i sidste øjeblik kl 23 om aften, kan ikke engang kontakte dem eller bruge kontanter mere pga corona.
Total ubrugelig når DSB IT fejler
Total ubrugelig når DSB IT fejler. Hvorfor viser Rejseplanen ikke at data er fejlbehæftet ?
Eller viser til en anden måde at finde oplysninger på ? Måske et telefon nummer ?
Søgning giver kun forslag med regionaltog
Jeg undrer mig over, at man på turen Høje Taastrup til Kbh. H udelukkende får vist regionaltog, og ingen S-tog?
Skandaløst at man intet får at vide at…
Skandaløst at man intet får at vide at busserne er stoppet med at køre klokken 15.45 pga snestorm. Det gjorde at jeg ikke kan komme hjem.Der stod bare at min bus kom, men det gjorde den ikke. Det var først efter jeg ringede til busselskabet at jeg vidste der ikke kom flere busser.
Stadigvæk kan jeg se ifølge rejseplanen at der skulle komme en bus om 5 min, når det er tydeligvis løgn
Forfærdelig app for beskidte mennesker
MINUS STJERNER!
Jeres hjemmeside er bæ. Man kan ikke få vist "tidligere afgange", så skal man tilbage og lave sin søgning om, og den husker ikke som den gjorde for 10 år siden. Utroligt at noget der fungerede for 10 år siden, er blevet så ringe og dårlig. Det er jo jeres syn og værdi på jeres forbrugere der må ha ændret sig gennem tiden. Tiderne passer måske, måske ikke, og måske findes der en endnu hurtigere vej og løsninger, men dem får man aldrig fortalt.
Synes det er så sørgeligt at jeres syn på menneskers værdi er faldet så meget. Ting plejer som regel at blive forbedret med tiden, ikke blive ringere.
En om'er!
Jeg skal fra Odder busterminal til Horsens Sygehus med fremmøde fredag kl. 8.15 og tænker (naivt) at Rejseplanen da hurtigt og præcist må kunne give mig en nyttig og præcis rejsevejledning, men uha-da-da-da-da. Det system er en klar om'er! Prøv selv øvelsen. Så ved du, hvad jeg taler om!
Ny Ellebjerg Station
Fint at gøre opmærksom på at elevatoren er ude af drift. Jeg kan godt tage trapperne istedet- men trappen til perron 2 er afspærret af et stort hegn. Det viser sig så at trappen skiltet med perron 1 også fører til perron 2.Hvorfor så ikke skrive det? Hvis man kommer fra F toget og skal videre med A toget er der en ret lang vandretur i vente før man når frem til den afspærrede trappe. Følg aldrig rejseplanen hvis den foreslår skift på Ny Ellebjerg.Jeg kunne ikke nå frem til barnebarnets 1 års fødselsdag, med planlagt afhentning i Køge, og måtte ringe afbud og tage hjem igen.
Misvisende melder afgange som ikke…
Misvisende melder afgange som ikke kører togange har jeg ventet forgæves bare i dag de skulle have en bøde for ma manglende kompetance. Nul stjerner her fra.
Bøvlet at købe billet.
Bøvlet at købe billet.
For første gang i mit liv har jeg forsøgt at købe billet online på Rejseplanen. Hold da fest....sikke et bøvl. At købe en flybillet med skift undervejs er 10 gange nemmere. Og jeg skulle bare en tur med toget på 12 km.
Jeg synes hjemmesiden er super…
Jeg synes hjemmesiden er super misvisende og når man sætter funktionen til, hvor man får tilsendt en sms, hvis der er ændringer på rejsen, så virker det ikke - den kan ikke længere “finde rejsen”.
Tiderne står btw heller ikke i rækkefølge.
Flot at I smider toge på rejseplanen…
Flot at I smider toge på rejseplanen som åbenbart ikke kører. Idioter
Ringe opdatering af app
Ringe opdatering af app. Ikke til at regne med og man kommer bare på det forkerte. Skulle til Næstved fra Holme orstrup d.17/8 kl 16:31 og appen sagde stå ved spor 2 men selvfølgelig kom den på spor 1. Vidste jeg ikke kendte ruterne, så havde jeg været på vej mod Køge... Ringe app og dårligt kommunikation med DSB...
Bruger tit rejseplanen og den har nogle…
Bruger tit rejseplanen og den har nogle kinks.. Men er ikke en 1 star review værdi som mange har givet den.. Den Funker og viser forsinkelser på div. Off transportmidler.. Bruger den tit og er glad for den
Meget middelmådig app
En okay app til at planlægge rejser med, men stol aldrig for meget på den. Har indtil flere gange oplevet at skulle ændre endestation, fordi den ikke kan kapere at jeg vil gå mere end 10 min. Den er også dårlig, hvis man vil stå af/ændre linjer på et bestemt stoppested. Så må man lave et viapunkt på det forrige stoppested.
Virker bare ikke.
Virker bare ikke.
Når efter megen møje frem til betaling. Så kommer der en fejlmeddelelse og man kan starte forfra.
Dur åbenbart ikke til android.
Brugt al for lang tid på noget bras.
Desværre er det sådan at når du søger…
Desværre er det sådan at når du søger rejser og de afgange findes viser den dem ikke på Appen det er for ringe har oplevet det flere gange man kan jo ikke planlægge sin rejse ud fra dette. Rejseplan.dk skal være mere præcis med deres søge resultater.
Dårlig app hele vejen igennem