Rcholm Anmeldelser

4,9

Vi stod og skulle til Frankrig, til et cross løb, der fandt vi ud af der ingen strøm var. Og med kort varsel, og dagen inden vi skulle rejse. Stod RC-holm klar til at hjælpe. Vi modtog en g... Se mere

Købte en minigraver Bernards 1000 EX, hos RC Holm. Rigtig god maskine, som kan anvendes til mange forskellige opgaver. Kan monteres med forskelige redskaber. Fik den leveret dagen efter køb. F... Se mere

Et firma med kompetente medarbejdere. Købte en motor, men forinden spurgte sælgeren om konkrete data på den gamle, hvilket medførte, at jeg fik den rigtige, som ellers kan være problematisk. Har l... Se mere

Super positiv oplevelse ved køb af segboard. Venlig kundeservice, og efter at have kørt fra odense til grenaa med 2 elendige segboards fra en anden butik fik vi lov til impulsivt at kigge ind forbi RC... Se mere

1. Køretøjer og transport

Leverandør af kvalitets maskiner og værktøj til forhandlere. Ingen privat handel.

har købt en el-motorbør RCD500E

har købt en el-motorbør RCD500E, fra RCHOLM.
den kom 1 måned senere en den skulle.
da den kom virkede den ikke, knappen frem/tilbage
var defekt. da jeg ringede spurgte de om ikke der lå en ekstra omskifter i kassen, fordi det var en kendt fejl. Nej den var der ikke, så de sendte en ny.
efter opladning skulle den prøvekøres, det var en farlig oplevelse, bremserne er ikke justeret fra fabrikken når den kommer, det skal man selv. heldigvis skete der ikke noget, men det kunne nemt ende i en ulykke.
næste problem er at den tipper helt nede ved jorden hvilket gør at den ikke kan bruges fornuftigt. har brugt mange kræfter på at lave en rampe så den kunne bruges. i dag efter 20 timer kørsel i alt flækkede dækket. så nu er den i stykker igen.
min bedste anbefaling er at holde jer langt væk fra denne motorbør fra RCHOLM.

2. september 2019
Rcholm-logo

Besvarelse fra Rcholm

Hej Dennis
Vi beklager dit problem med trykknappen .
Vi har mange af den prisbillige elbøre ude og køre, og vi ser desværre at de nogle gange bliver skadet under transport.
Som vi har talt om, når man fravælger klargøring og selv vil samle maskinen, så skal man følge vejledningen fuldt ud. Det samme der hvor beskrivelsen omkring justering af bremser er nævnt. Motorbøren tipper af nede ved jorden som en almindelig manuel børe, ellers skal du have en med højdetip på.
Du er som sagt meget velkommen til, at sende mere info om dækket så vi kan behandle sagen og se om der skulle være en fejl.

STINKENDE DÅRLIG SERVICE

STINKENDE DÅRLIG SERVICE - BLIV VÆK!

Køb ALLE andre steder end her (eller nemmere: Bare smid pengene ud af vinduet). De har ikke styr på præcis hvilke produkter der er sendt til hvilke kunder, de udsteder kvitteringer som er ubrugelig ift forsikring - og de er totalt afvisende mht at hjæpe, de har mest travlt med at feje for egen dør med juridiske spidsfindgiheder (som de, sjovt nok, har HELT styr på).

BLIV VÆK!

Du kan GLEMME alt som service ved problemer, du kan GLEMME alt om samarbejde, du kan kort sagt være til grin for dine egne penge. Den eneste service de har travlt med, er at servicere for egen dør. Føj for s*tan.

Normalt behøver man ikke foklare firmaer i Jylland hvad "service" dækker over... men det her så undtagelsen!!!! Så nu skal en ærke-københavner så åbenbart gøre det:
Service: At servicere kunden.
God service: Måske endda UDOVER minimum af hvad loven bare kræver!
Ta-da..... HELT VILDT OVERRASKENDE, ik ?
Så istedet for konstant at henvise til at I KUN har gjort det MINIMUM I ER FORPLIGTET til, så kunne I jo:
- SKRIVE STELLENUMMERET PÅ KVITTERINGEN!!! (også selvom I ikke SKAL, så KUNNE i jo gørde det). Det hedder SERVICE!
- Vedlægge en SEDDEL ved produktet at man SELV SKAL HUSKE AT SKRIVE stelnummeret ned (da I åbenbart er for dovne til at gide gøre det)
- Holde STYR PÅ HVILKE KUNDER der har købt HVILKE STELNUMRE, så I kan SERVICERE ved tyveri.
- Ringe til de 9 andre kunder og spørge dem om deres stelnummer, så vi kan deducere mit. Ved samme lejlighed kunne
I jo så YDE DEN SERVICE AT FORTÆLLE DE KUNDER AT DE SKAL HUSKE AT SKRIVE STELNUMMERET NED, FOR DET HAR I IKKE GJORT.
Det ville have taget jer ca 1 time at gøre. Men det service er åbenbart for meget at forlange for et produkt til +10.000 kr.

FØJ FOR EN HOLDNING.

På den tid I nu har brugt på at svare, kunne I have ringe til ca halvdelen 9 af de andre kunder og gjort dem opmærksom på at de skal huske at skrive stelnummere ned.
Eller have sendt en mail til alle 9. Men det gør I ikke, vel ? For I YDER IKKE SERVICE.

BRUG DINE PENGE ET ANDET STED!!!

1. september 2019
Rcholm-logo

Besvarelse fra Rcholm

Hej Toke.

Vi er kede af at det er den opfattelse du har fået af RC Holm.
Det er meget ærgerligt, at du ikke har fået skrevet stel nummeret ned på din cykel med det samme du modtog den.
Vi beklager, at vi ikke kan hjælpe dig med at fremskaffe stel nummeret til cyklen. Men det er ejer og køber, der selv er forpligtet til, at skrive stel nummeret ned til deres forsikring. Pga. den nye persondata lov gemmer vi så lidt informationer på kunder og deres vare som muligt.

Vi hjælper gerne med det vi kan på de produkter vi sælger, men desværre er det ikke alt vi kan sørge for.

MVH
RC Holm A/S

Super fin service

Super fin service, bare træls vi skulle være uheldige med en ATV som gik i stykker hele tiden.
MEN trods alt, ingen ting at klage over i forhold til servicen, vi fik vores penge retur og ingen sure miner.
kan varmt anbefales.

2. juli 2019

Jeg har købt en trehjulet el-scooter…

Jeg har købt en trehjulet el-scooter hos RC Holm. Var først ude og prøvekøre den og fik der gode råd og vejledning. Kontakten med firmaet ved det endelig køb var også rigtig fin.

Leveringen var hurtig.

10. juni 2019

startproblemer

Jeg havde lidt problemer med at starte min nye motorsav. Med telefonisk hjælp fik vi lokaliseret fejlen, og jeg fik straks tilsendt nye dele og problemet blev løst. Fin og god service.
Karsten Houmøller

24. maj 2019

Fantastisk !!

Super produkter som giver masser af udendørs aktiviter for børn. God kvalitet og fantastisk service fra RC Holm ved spørgsmål.
Mvh Iben, Århus

23. maj 2019

Perfekt maskine til mindre brug

Perfekt maskine til mindre brug, men som andre pointerer, så kan den være grådig og kløjs i det..
Da vi fik maskinen kunne den ikke starte efter samling, og efter råd(De vidste det godt), skulle 2 ledninger i sikkerhedsanordningen flyttes. Dette kunne godt have været noteret, eller været gjort inden leveringen, da jeg har haft udgifter til dette.
Manualen er meget sparsom, men sådan er det vel med kinesiske produkter..

22. maj 2019

Glimrende service hos RCHolm !

Glimrende service hos RCHolm.
Jeg har handlet en RCG12 flishugger hos RC Holm. Maskinen gør arbejdet super med lidt indkøring i, hvordan man betjener den bedst. Det har RC Holm været super til at beskrive og sætte mig ind i.
Venlig og effektiv behandling / levering ! Er der nogle småting / justeringer umiddelbart efter handlen er de meget hjælpsomme !
Mine bedste anbefalinger !

8. maj 2019

Hele vejen igennem en positiv…

Hele vejen igennem en positiv oplevelse!

Har tidligere haft el skateboard, og var lidt i tvivl om Koowheel, da det ligger i den billige ende. Har haft mit board i et år og lige købt et mere så min datter og jeg kan køre sammen. Det fungere super godt.

RC holm leverede stort set med det samme og ingen fejl eller mangler så alt i alt en rigtig god oplevelse og et godt produkt til pengene. Så derfor 5 stjerner herfra.

1. maj 2019

Fantastisk oplevelse

Handlede et elektrisk skateboard hos RC Holm. Er utrolig tilfreds med produktet, den gode vejledning og hurtig levering. Alt i alt en god oplevelse. Kan kun varmt anbefale jeres butik.

1. maj 2019

Koowheel

Konge service, bestildet mit Koowheel skateboard mandag aften ved 22:00 tiden og modtog det onsdag morgen ved 08:15 tiden.
Nu har jeg haft mit Koowheel i lidt over en uge og kan kun sige, at det har været alle pengene vær, da den lever op til alle de forventninger som der er givet til den.
Kan kun anbefalde, at handle med RC Holm efter den gode service som jeg har modtaget.

23. april 2019

Virkelig dårlig service ..

Virkelig dårlig service ... I skal IKKE købe jeres varer her... Jeg havde handlet for 15000. Og pludselig så går der lige yderligere 2 måneder r de kan levere. Uden at give mig besked.. Jeg har annulleret min ordre. Og handler DER ALDRIG IGEN ... I HAR LIGE SØRGET FOR AT DEN ELLERS SÅ FEDE TUR MAN SKULLE PÅ TIL SOMMER ER AFLYST PGA. JER OG JERES TOTAL LATTERLIGE MÅDE AT INFORMERE PÅ. ...!!!!----- HOLD JER VÆK HOLD JER VÆK HOLD JER VÆK!!!!!!----- ... MVH EN MEGET MEGET SUR OG SKUFFET MAND... OG DET BEDSTE ER . AT DE SÅ LIGE KAN BØJE SIG . OG GIVE GRATIS FRAGT NU HVOR JEG SKAL VENTE 2 MÅNEDER + HAHAHAHAHHHAHAH I ER SIMPELHEN TILGRIN ER I

17. april 2019