Rcholm Anmeldelser

4,9

Vi stod og skulle til Frankrig, til et cross løb, der fandt vi ud af der ingen strøm var. Og med kort varsel, og dagen inden vi skulle rejse. Stod RC-holm klar til at hjælpe. Vi modtog en g... Se mere

Købte en minigraver Bernards 1000 EX, hos RC Holm. Rigtig god maskine, som kan anvendes til mange forskellige opgaver. Kan monteres med forskelige redskaber. Fik den leveret dagen efter køb. F... Se mere

Et firma med kompetente medarbejdere. Købte en motor, men forinden spurgte sælgeren om konkrete data på den gamle, hvilket medførte, at jeg fik den rigtige, som ellers kan være problematisk. Har l... Se mere

Super positiv oplevelse ved køb af segboard. Venlig kundeservice, og efter at have kørt fra odense til grenaa med 2 elendige segboards fra en anden butik fik vi lov til impulsivt at kigge ind forbi RC... Se mere

1. Køretøjer og transport

Leverandør af kvalitets maskiner og værktøj til forhandlere. Ingen privat handel.

15 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

5 stjerner herfra ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Jeg kan varmt anbefale RC Holm. De dele jeg har bestilt kom dagen efter, og levede op til mine forventninger. Servicen er i top når man taler i telefon med dem, og har alle gange været meget behjælpelige. Jeg har handlet med dem både fysisk i deres butik og over nettet og har intet andet end positivt at sige om det 👍 5 stjerner herfra ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

7. februar 2022

Jeg købte en flismaskine og fik leveret…

Jeg købte en flismaskine og fik leveret samlet og klargjort som aftalt til tiden. Jeg kan så ikke få den startet, og det er efter lukketid så jeg sender en mail fredag aften, je får dog svar kort efter med løsningen. Så nu kører maskinen og weekenden reddet 👍🏻 God stil

6. august 2021

Fantastisk

Fantastisk, modtog en 140 kg. tung maskine mindre end 24 timer efter bestilling. - og den virker. :-)

28. juni 2021

Tændspole

Min tændspole var brændt af på min Loncin motor, kontakter firmaet og nu er en ny på vej med posten, hurtigt og efektivt uden bøvl, og uden udgift for mig.

Sådan skal det gøres

JHK

11. maj 2021

Support og hjælp ved køb

Købte jordbord for et par år siden, hvor jeg lige har haft brug for hjælp i forbindelse med selve boret. Hurtig svar på supportspørgsmål.
Har også lige købt købt en hækkeklipper. Hurtig leverance og RC HOLM har sikret at alt er ok.

19. april 2021

Yderst god service

Yderst god service! Man kan simpelthen ikke forlange mere, ringede for at høre om slanger til min el-scooter og de blev bestilt og sendt samme dag😁

18. december 2020

Tilfreds kunde.

Har købt en ATV slagleklipper hos RC Holm. Klipperen var den sidste der var på lager, så jeg fik leveret slagleklipperen klargjort til samme pris som ikke klargjort.
Klipperen blev leveret på aftalte tidspunkt og startede ved første drej på nøglen.
Glimrende!

10. august 2020

Jeg har lige købt en Texas fejemaskine…

Jeg har lige købt en Texas fejemaskine til 10.000,_ af mærket Pro Track 950D - maskinen står på deres hjemmeside som værende restlager og som sælges til cvr. nummer uden garanti/reklamationsret. maskinen står som værende ny og i original indpakning. Da jeg modtog maskinen viste det sig at den ikke kunne starte. Batteriet var faldet sammen og brændstofupmpen var uhælpelig rustet fast. Jeg fandt efterfølgende ud af at det var en maskine der er produceret i 2013 og som har stået på lager siden siden dengang, uvist af hvilken årsag. Det er ifølge Texas Danmark ikke muligt at skaffe en ny brændstofpumpe til maskinen da modellen for længst er udgået.
jeg henvendte mig til RC Holm med problemet men mødte ingen forståelse eller vilje til at finde en løsning da den var købt uden garanti. De tilbød dog at jeg kunne returnerer maskinen i originalemballage og mod fradrag af 20 pct samt at jeg betalte for fragten begge vegne, hvilket vil betyde at jeg så har haft en udgift på over 3.000,- for at få en maskine som de ikke har oplyst mig om har stået på lager i 7 år. Den originale emballage havde jeg ikke mulighed for at reetablerer da jeg var nødt til at skære den i stykker for at få maskinen ud af indpakningen.
Jeg vil med mit indlæg blot advare andre mod at købe den Texas fejemaskine som de stadig har stående på deres hjemmeside.

31. juli 2020
Rcholm-logo

Besvarelse fra Rcholm

hej bo hvis man ikke kender lovgivningen som virksomhed ,skal man lade være med at benytte sig af tilbud, der er mulig mellem erhvervesdrivende ,erhverveshandel B2B kun cvr nummer, der er det det,der er aftalt som er gældene ,så UDEN GARANTI OG REKLAMATIONSRET ,betyder faktisk man har fraskrevet sig garanti og reklamationsret ..
Og give en stjerne fordi du ikke kender lovgivningen syntes vi ikke er i orden .
som du kan se på hjemmesiden er det et restlager ,der står ikke noget om at varen er ny, men har aldrig været pakket ud . der er ingen maskiner som er produceret dagen før man får dem .
som du fik at vide, har vi det texas ikke har, nemlig reservedele til motoren , en investering på 1000 kr del Km186F-12100 .
Texas solgte den for 25000 kr så en besparelse på hele 14000 kr ,så til dem der læser dette i kan stadig nå at lave en god handel
56% ,14000 kr er mange penge at spare.