Rasses Skovpølser Anmeldelser 168

3,1

Venligt, smilende og meget imødekommende personale, som virkelig skaber en god stemning. Jeg fik en super god pølsemix i en rigtig fin størrelse – klart noget jeg kan anbefale. Tusind tak for, at jeg... Se mere

Jeg har afholdt min fødselsdag hos Rassers skovpøler. Vi var 16 personer. Fantastiks imødekommende og smilende personale, mega god burger og fritte. Uden jeg viste det havde de sat en playliste på der... Se mere

Pris hænger ikke sammen med kvaliteten. Hyggeligt placeret “ ude i skoven “ Borde var meget beskidte og vi ankom tidlig til frokost , hvor der ikke var travlt. Kedelig burger uden grønt og kedelig... Se mere

Dårlig oplevelse. Vi skulle have vand til maden, da den unge fyr kom med glassene, havde han fingrene nede i glassene for at kunne gå med dem, karaflen var uklar i glasset og vandet lunkent. Ribben sa... Se mere

3,1

Middel

Vi havde glædet os til at prøve…

Vi havde glædet os til at prøve Danmarks bedste bøfsandwich, det blev dog en enorm skuffelse!
Først fik vi at vide at der ikke var mere sovs, så vi måtte vælge noget andet..
Vi havde bestilt bord til 7.
Men det havde de glemt, så vi måtte vente til der blev et bord ledig, så kunne de så til gengæld godt lave bøfsandwich alligevel, 😳
Men føj for en væmmelig oplevelse! Forstår overhovedet ikke de er kommet i betragtning til DK’s bedste bøfsandwich !!
Vi kommer aldrig igen!!

2. april 2020

Jeg har lige købt to Rasses burger for…

Jeg har lige købt to Rasses burger for 300 kroner da jeg kommer hjem efter 10 minutter viser det sig at burgerbollerne var lige så kolde som var de lige taget ud af fryseren. Det fanme ikke i orden. De kan så tilbyde mig ny menu men vil da ikke betale for de 26 kilometer ... Så alle skal åbenbart tjekke deres mad inden man kører derfra. Jeg takker Rasses for l..t.

22. marts 2020

Så er det desværre galt igen!

Var også forbi i dag 18.30
Der er 1 times (60 minutter) ventetid på 4 hotdogs
Godt kineseren på Adelgade kunne klare den bestilling på 7 minutter
Jeg gider jer simpelthen ikke mere længere!
Dårlig service og halvfornærmede medarbejdere, hvor jeg dog savner Rasses fra tiden før Festiwalter overtog driften ☹️
Sidste gang vi kørte til Rasses magtede personalet heller ikke 6 hotdogs 90 minutter i lukketid 🤬 det er muligt at den er drevet af unge frivillige, men man burde måske ansætte folk med et service-gen

21. februar 2020

Var forbi i dag kl 17.30

Var forbi i dag kl 17.30, personale virker ikke særligt organiseret og besidder ikke overblik. Ekspedient står og siger til folk at der går min. 1 time inden de kan få deres mad. Vi vælger også at forlade stedet igen på trods af køretur fra Aarhus for at smage jeres bøfsandwich. Enormt dårlig service, kommer aldrig igen.

2. februar 2020

Efter at have været en tur forbi jer…

Efter at have været en tur forbi jer idag sammen med min far, må vi erkende at vi er kørt derfra skuffet.
Vi kommer ind i jeres butik og er første ved skranken, vi står og venter i noget tid fordi de 3 I køkkenet kun har 6 hænder, efter lidt tid kommer der så 8 ind og stiller sig bagved os, og vi venter stadig.
Så kommer vedkommende over og vi tænker yes nu sker der noget, hvilket der også gjorde men så sker det som der i min verden ikke dur, hun spørger om der er nogle der har bestilt bord, og det havde de 8 så de kom da lige foran i køen og skulle bestille og betale hver for sig, fair nok de havde bestilt bord men det kan da ikke passe skal foran i køen når ikke engang maden var bestilt til et givent tidspunkt.
Vi bestiller vores bøfsandwich og så starter ventetiden. Der går 42 min før vi får vores bøfsandwich og andre som har ventet længere ind os er også oppe og spørge om hvornår de får deres mad.
Der står ved flere borde brugte tallerkener og bestik som ikke bliver fjernet, og ved vores nabobord har det stået mere ind en time.
Den høje disk er ligeså fyldt med gammel bestik og tallerkener,
Der kommer 4 håndværkere ind noget tid efter vi har bestilt og de får bestilt mad og sætter sig, der går ikke længe så får de deres mad og vi undre os over rækkefølgen, de får spist og går igen, der har vi stadig ikke fået vores 2 bøfsandwich, og så sker der det mærkelige at en dame kommer op til den beskidte disk og spørge om de kan tage håndværkernes bord og det måtte de gerne men i havde ikke tid til at fjerne deres bestik og tallerkener så kunden blev bedt om at selv rydde det op og tørre bordet af,
Jeg har forståelse for at der kan være ventetid men 3 mennesker har kun 6 hænder og det tog alt for lang tid, vi kunne have fået vores mad meget før hvis i selv kunne følge en kø kultur
hvor er jeres service henne.

28. januar 2020

Har altid været stor tilhænger af…

Har altid været stor tilhænger af Rasses Skovpølser, men efter at de måske har fået nye ejere, er det simpelthen gået ned ad bakke med 280 km/t.
Når man én gang ud af 10, endelig kan få lov til at bestille (fordi de er så dovne at de lukker 40 min før deres lukketid) kan man helt klart smage og se at maden er blevet af dårligere kvalitet. Skide dovne ansatte. Selv McDonalds er blevet højere prioritet nu.

17. januar 2020

Vi besøgte i går Rasses Skovpølser

Vi besøgte i går Rasses Skovpølser. Det var en rigtig dårlig oplevelse. Vi besøgte stedet kl 16.30 allerede på det tidspunkt var den ret vi ønskede udsolgt. Stedets menukort er meget sparsomt, men vi fandt dog en enden ret, som vi forsøgte os med. Vi bestilte en salat med and, crutonner, æd, agurk og vesterhavsost. Der må de så også være løbet tør for de fleste ingredienser, for vi får en skål med en smule salat et helt æg og en masse crutonner. Vi påpegede 3 gange til 3 forskellige personaler, at retten ikke indeholdt and. De trak bare på skulderen. Til retten bestilte vi pommes frites. Det var de mest slatne fritter vi nogen sinde har oplevet.

5. januar 2020

Elendig service

Elendig service, de tager ikke telefonen så man er nødt til at køre ud og bestille.
Får så afvide der går 45min, fint vi kører en tur i ventetiden..
Da vi kommer tilbage får vi afvide der går yderligere 15 - 20 minutter, da den tid er gået får vi igen sammen besked, yderligere 15 - 20 minutter..
Maden er fin nok, men ødelagt af deres elendige timing!

21. september 2019

Ventetid og kold mad

Vi bestilte to bøfsandwiches, en Rasses og en Flyver til afhentning. Vi bestilte maden omkring kl. 14 til afhentning kl 18:30. Alligevel skulle min kone vente i over 10 minutter på trods af, at vi havde bestilt mange timer forinden. Endnu værre var det, at ALLE burgerne var kolde, da min kone pakker maden ud hjemme, på trods af, at vi kun bor 5 minutter fra Rass.

Meget skuffet over denne "gourmet" grill mad, og det eneste, som trækker oplevelsen op er, at maden rent faktisk var god. Bare ærgerligt at den var kold.

13. september 2019

Vi finder et stykke skarp plastik i…

Vi finder et stykke skarp plastik i vores mayo. Samt at der er løg i brugeren, som var bestilt UDEN løg, hvilket også stod på sedlen. Efter utallige opringninger, sms og besked på Facebook får vi intet svar tilbage fra stedet, hvilket vi finder under al kritik.
Vi kommer der ikke igen og anbefaler i hvert fald ikke rasses skovpølser til andre.
Derudover har vi altid oplevet ventetid på 40-60 minutter, hvilket er uacceptabelt og især med små børn.

6. april 2019

40 min

40 min. Ventetid på 3 burgere!!

Vi fik af vide, ved bestillingen at det tog 15 min. men efter 25 min. henvender vi os for at høre status på vores mad, hvor vi får af vide at det kommer om 5 min. men til vores store irritation kom maden først efter 40 min.

Dårlig service, lang ventetid og uerfaren personale.

16. september 2018

Nu hvor min facebookanmeldelse er…

Nu hvor min facebookanmeldelse er blevet fjernet må jeg prøve herinde istedet.
Min oplevelse på Rasses var som ligesom Brøndby i europa ikke en succes. Jeg havde dagen op til glædt mig meget til at sætte mit fine tandsæt i Danmarks eftersignede bedste bøfsandwich. Ej jeg pjatter bare det blev til et spontant besøg hos Rasses efter jeg havde overværet en udemærket fodboldkamp mellem AGF og FC Nordsjælland. Ja den oplevelse var langt større end besøget hos Rasses.
Som den moderne herrer jeg er ringer jeg for at bestille bord. I røret bliver jeg mødt af det som vi i min omgangskreds ville kalde en k*lling. Hun fortæller mig surt at jeg ikke kan bestille bord, men derimod kan bestille mad når jeg har slæbt min store fede burgerrøv ind i den 13 kantede matrikel. Jeg adlyder ordren og slæber min store fede burgerrøv ind i matriklen, hvor jeg bliver mødt af en følelse af ligegyldighed. På trods af min placering forrest i køen vælger kosten ved kassen at betjene alle andre end undertegnet og mine kompagnoner.

Da der ikke er andre der skal bestille føler kassekvinden trang til at betjene mig tak for det!
Jeg bestiller en bøfsandwich, og en cocio. Hun tillader sig at åbne min cocio og på den måde bliver jeg lidt nødt til at drikke den, hvilket er ærgerligt da jeg havde foretrukket at skylde den ned sammen med min bøfsandwich. Jeg får 24 cl for 20 kr. med andre cirka 1 cl pr. kr. Det er ikke meget at skylde ganen med i den time som jeg endte op med at bruge på Rasses.

Nu skal det hele ikke være negativt for der var da et matadorspil, som jeg fandt stor glæde i. Jeg nåede dog at gå konkurs et hav af gange inden maden blev serveret.

Jeg ved ikke om det var demens eller bare en ren og skær provokation. Jeg havde bedt om en Bøfsandwich uden løg istedet får jeg serveret et antal løg der svarer til antallet af løg i en fuld sauna. Når jeg tænker tilbage tror jeg faktisk at jeg ville foretrække at smage saunaløg.
Jeg kan iøvrigt fortælle at anretningen var yderst slatten ligesom brødet. bøffen var tør mens sovsen ikke slår den sovs min kære farmor forkæler mig med.

Hypen var enorm det samme var forventningerne, men Rasses Skovpølser formåede slet ikke at leve op til disse på en ellers smuk lørdag i juli

Skal lige hilse at sige at jeg ikke forventer at komme igen en anden gang
Glade men meget skuffede hilsner Lonnie

24. august 2018

Jeg kunne græde- så lækkert var det..

Jeg kunne græde- så lækkert var det..
Og så dejlige omgivelser.
Gl dags spillemaskiner, og alt det fede interiør fra da jeg var barn...
Vi fik flyver burger , burger med pommes frites og chili cheese tops..og fiskefilet til vores søn..
Og det var i “verdens klasse” ikke mindre....

Jeg glæder mig til næste gang...🇩🇰🇩🇰🇩🇰🇩🇰

12. oktober 2017

Gode råvarer. Uerfaren personale og mangelfuld tilberedning

Var derinde to gange på to dage. Den første dag fik jeg deres fresh-dog. Sammensætningen og råvarerne kan jeg ikke kritiserer, derimod var betjeningen langsom, selv med gode råvarer in mente og tilberedningen rodet. Dagen efter var jeg der i forbindelse med en sweet-deal på Pananibrød. Igen var betjeningen ikke værd at give gode ord med på vejen, fejl i ordre, maden var lunken og ikke varm, et must med panani, så vidt jeg ved. Intentioner og råvarerne.er absolut i orden. Med en gevaldig opstramning af persoralet er der ikke langt fra to til fem stjerner!

14. oktober 2013

Fantastisk mad i det grønne! kan varmt anbefales!

Jeg har besøgt Rasses flere gange og er meget imponeret og synes maden er super god! For det første er det skønt at se at de nye ejere, har knoklet så meget for at gøre stedet fint! Det klæder stedet med ny maling, fine blomster og nedklipning af hæk.

Stemningen er hyggelig og imødekommende. Vi gik en fin tur i skoven og var nede ved vandet. En rigtig fin og hyggelig tur, derefter gik vi op på restauranten og bestilte.
Vi fik burger og fritter. Burger var hjemmelavet fra bunden og kødet var helt perfekt stegt. Nice at de selv laver al dressing. Fritterne var råstegte og med god mayo. Jeg kan godt lide at de er lidt brune. Hader når de er slatne og bløde.

Stemningen var rigtig god og der var mange mennesker. Jeg synes måske at der var lidt bart på væggene, men hyggeligt at de holder tegnekonkurrencer for børn.

Jeg giver stedet 5 stjerne og anbefaler alle at komme der.
Forresten synes jeg at priserne er billige. God pris og kvalitet i top!

8. august 2013

Er dette din virksomhed?