Venligt, smilende og meget imødekommende personale, som virkelig skaber en god stemning. Jeg fik en super god pølsemix i en rigtig fin størrelse – klart noget jeg kan anbefale. Tusind tak for, at jeg... Se mere
Jeg har afholdt min fødselsdag hos Rassers skovpøler. Vi var 16 personer. Fantastiks imødekommende og smilende personale, mega god burger og fritte. Uden jeg viste det havde de sat en playliste på der... Se mere
Pris hænger ikke sammen med kvaliteten. Hyggeligt placeret “ ude i skoven “ Borde var meget beskidte og vi ankom tidlig til frokost , hvor der ikke var travlt. Kedelig burger uden grønt og kedelig... Se mere
Dårlig oplevelse. Vi skulle have vand til maden, da den unge fyr kom med glassene, havde han fingrene nede i glassene for at kunne gå med dem, karaflen var uklar i glasset og vandet lunkent. Ribben sa... Se mere
Første og eneste gang stedet bliver…
Første og eneste gang stedet bliver besøgt. Aldrig har jeg oplevet så dårlig service. Der bliver bestilt og købt øl men åbne dem kan de ikke, men med den kvalitet af øl kan jeg da godt forstå de holder dem lukket. En var overgæret så vi blev dækket med øl ved åbning og ikke en af personalet reagerede og kom for at hjælpe og man kunne tydelig høre det pop det gav ved åbning. En dåse sodavand uden glas og is så en halv lunken sodavand. 25 min for at lave to hotdogs og slet ikke tiden værd. Stedet blev forladt med sultne maver til fordel for et sted der faktisk ved hvad service og god mad er.
Aldrig igen.
Bedste ribbenssandwich nogensinde 😊
Fik den bedste ribbenssandwich jeg nogensinde har smagt😋
Brioche bolle, tre store skiver ribben, hjemmelavet rødkål og agurkesalat, og tynde æbleskiver. Det var mega godt.
Vi sad udenfor og havde selv et tæppe og puder med. Personalet var super servicemindede og søde.
Vi kommer meget snart igen 👍👍👍
Dårlig oplevelse
Først og fremmest - Elsker normalt jeres bøfsandwich! Men så stopper roserne også her!!!
Havde fredag i sidste uge bestilt mad til afhentning den efterfølgende dag kl. 17.30. Da vi møder op for at hente var der ingen der kunne finde vores bestilling. Vi måtte så vente næsten 45 min. til maden var klar - troede vi! Vi havde fået den ene Rasses burger U/B pga. fejlen, men den var så IKKE lavet da den ikke stod på sedlen. Så vi venter da bare yderligere 15-20 min på at få den sidste burger med. Godt vi havde fået de 2 bakker pommes så ungerne kunne gå ombord i dem i bilen (ikke at der var mange i bakkerne, men de var der da) Herefter hjem og spise kolde burger der oven i købet var så hårdt stegte at vi var 2 der måtte melde fra halvvejs. "Dejligt" vi fik en gratis burger + en øl for bøvlet, men vi havde nok bare helst været foruden - det hele!!!
Bestilte fire Rasses burgere som…
Bestilte fire Rasses burgere som take-away. Blev bedt om at hente maden tidligere, fordi butikken skulle lukke (45 minutter før den annoncerede lukketid). Da vi kom hjem med maden (1minut efter afhentning) var den kold, alt for salt og vores søns specialbestilling på en burger uden ost, viste sig at være med virkelig meget ost. Desuden glemte personalet at gøre opmærksom på de sodavand som vi også havde betalt for, så vi kom hjem uden. Alt i alt en oplevelse af virkelig dårlig service og kedelig mad.
Så dårlig service det ødelagde alt
Hyggeligt sted at ankomme til udefra - dejlige omgivelser og atmosfære.
Det var udenfor... ved indgangen stoppede alt hyggen...
Ingen kiggede op, ingen modtagelse, ingen folk som kom op da vi stod og ventede ved disken - til sidst gik vi rundt om til et andet sted og fik surt besked på at bestilling foregik ved den anden disk (hvor vi kom fra).
Maden var okay men stemningen ødelagt. (Ved ikke hvorfor vi blev, men vi havde jo kørt efter det)
Godt nok skuffende...
Godt nok skuffende...
Havde bestilt 3 burgere med fritter til afhentning kl. 18:00 og de blev hentet kl. 18:00 Vi bor 5 Min. Køretid fra Rasses, alligevel var burgere og fritter kolde og kedelige. Dressing smagte gammel og harsk.
Vi tager på den gyldne måge næste gang, det er faktisk blevet bedre og billigere. Det her var så sidste gang vi bestiller mad hos jer.
Har i dag bestilt 3 burger og…
Har i dag bestilt 3 burger og pomfritter og vi har glædet os til aftensmad efter en lang køretur
Men sikke en skuffelse .....,:-(
Burgerne har kolde og smagte mest af alt som noget der havde stået længe og dressing smagte gammelt
Og vi bor 5 min køretid derfra så de er ikke kolde på grund af køreturen
Øv æv og sidste gang vores aftensmad bliver hentet derfra ..
Største skuffelse længe
Største skuffelse længe. Jeg havde glædet mig til en oplevelse med gourmet hotdog og hygge på Rasses med min datter og børnebørn. Inden vi når at bestille, oplyser den 16 årige, der tager imod bestilling, at der er minimum en halv times ventetid og han understreger, at det minimum tager en halv time. Vi vælger så at købe et par sodavand til børnene og droppe maden. Mit barnebarn har glædet sig til en pølse, så jeg spørger om kan købe en pølse til ham. Her får jeg så at vide,jeg de kun har chilipølser tilbage- ret overraskende, da klokken er 14.30 og de først lukker kl 21. Vi ender så med at bestille en bakke pommes frites til 46 kr, der er 10 minutters ventetid, får jeg at vide. Efter 20 minutter spørger jeg om vores pommes frites snart er klar. Jeg får så en bakke hvor bunden ikke en gang er dækket, jeg påpeger så overfor den 16 årige, at de ikke kan forlange 46 kr for den smule, der bliver så hældt nogle flere oveni. De er så da heldigvis varme i modsætning til dem der ligger i bunden, som er iskolde, dertil en mayo, der er hældt ud af en plastikflaske. Smagen er under al kritik, da de smager af gammel olie. Service og mad var elendig - de unge mennesker der stod bag disken, virkede meget ugidelige og jeg havde en fornemmelse af, at kunderne mest var i vejen. Det er første og sidste gang jeg sætter mine ben der. Måske de ikke skulle slå sig op på at være Gastro grill, som de skriver på deres hjemmeside, når det bare er en grillbar med varer af ringe kvalitet.
Meget skuffet!
Meget skuffet!
Vi kørte helt fra Silkeborg for at prøve bøfsandwichen, den er kåret til Dks bedste i 2017 og 19.
Vi venter i 45 min, får kold mad som på ingen måder nærmer sig en god bøfsandwich, sovsen burde være bøfsovs ikke en ubestemmelig vinsovs. På ingen måde pengene værd.
Skuffende mad og service, søndag d. 23. august
Jeg havde set frem til mit besøg hos Rasses Skovpølser, så vi tog turen fra Aarhus til Skanderborg med store forventninger fra venners anbefalinger. Vi blev slemt skuffet!
Vi blev hurtigt modtaget i bestillingsområdet, hvor vi blev mødt af en tjener, som tydeligvis havde fokus flere steder og ikke kun hos kunden. Da jeg fik hans fulde opmærksomhed, fik jeg beskeden om at der ikke var flere bøffer, og at vi ikke kunne bestille det, vi kom efter - en bøfsandwich. Jeg bekendtgjorde mig ærgrelse over turen fra Aarhus ikke blev belønnet, og vi tog til takke med en Øf med svær og en portion chili cheese tops. Ventetid; 30-40min. Vi satte os ude og ventede...
Efter 50 min stillede jeg mig i kø, for at spørge efter min mad, og her stoppede al min tålmodighed. Et par unge mennesker står foran mig og bestiller bøfsandwich. Jeg spørger ind over de unge menneskers bestilling, om det ikke er en misforståelse, idet jeg ikke kunne bestille bøfsandwich. “Jamen, vi fandt nogle flere bøffer!”, var svaret. “Så vil jeg gerne ændre min bestilling”. Det var for sent, var svaret og ikke den mindste smule imødekommenhed eller beklagelse. For pokker, vi havde endnu ikke modtaget vores mad og der gik endnu ti minutter, før jeg fangede en tjener og spurgte efter vores bestilling. Den kom umiddelbart efter...
Vores Øf med svær bestod af tre store stykker kødfyldte flæskesteg i en super lækker smørbolle. Desværre stoppede det positive også her... Sværen var blød og sej og i stegen var der store stykker brusk. På ingen måder en lækker oplevelse! Fyldet var en mangelvare, begrænset rødkål og ingen æbler, syltede agurker og aioli (det var vi dog varslet om ved bestilling).
Prisen ender på 275kr for to flæskestegssandwiches, en portion chili cheese tops og to colaer. En middag jeg gerne ville være foruden, for selvom jeg kørte fra Rasses Skovpølser mæt og i dejligt selskab, så var det på ingen måder en god og anbefalelsesværdig oplevelse. Den ene stjerne jeg kan give, skyldes den gode smørbolle samt den unge afrydder, som lagde øre til min kritik og beklagede det bedste, han kunne.
Der er helt klart en masse, som kan forbedres, og jeg vil opfordre til at se på kundernes oplevelse af besøget på Rasses Skovpølser. Jeg holder øje med tripadvisor og trustpilot, før jeg vil overveje at komme igen.
Nok den bedste bøfsandwich jeg til dags…
Nok den bedste bøfsandwich jeg til dags dato har fået. Helt klart et sted jeg gerne kommer til igen
Skuffet!!
Skuffet!!
Glædede mig til at invitere min kæreste og svigerdatter på bøfsandwich, de smagte vildt lækkert da I vandt prisen.
I eftermiddag fik vi serveret en skuffelse. Bollerne var brændt, bøfferne uden smag og hovedingrediensen var løg. Havde bestilt en uden rødbede, men vi måtte selv fiske rødbede ud af burgeren.
Gad vide om de griner af dig når du går flået hjem😂
"Rasses skovpølser".....det lyder helt nede på jorden og hyggeligt, men det er noget af en pengemaskine😂 Vi kom hurtig forbi da ungerne var sulten. Der var to børnemenuer på menukortet til 75 kroner stykket uden drikkelse😂 En lille saftevand 30 kr. Ost i en børnemunu 10 kr.
Menuerne blev leveret med ketchup. En af ungerne kan ikke lide ketchup og vi forklarede dette og spurgte om remoulade istedet. Så blev jeg lige sendt tilbage i den lange kø for endnu engang at skulle betale....for en klat remulade🤦🏽♀️
Service er ikke eksisterende og jeg tænker, at det klart havde været billigere at tage på restaurant, hvor vi uden tvivl tager hen en anden gang. Ventetiden kan os kun blive kortere😂
Min kæreste og jeg skulle prøve deres…
Min kæreste og jeg skulle prøve deres berømte bøfsandwich.
Det var godt nok en skuffende oplevelse- 3forskellige slags løg er fint nok, men ikke i de mængder- ALT for meget løg,og ovenikøbet brændt. Kunne næsten ikke smage andet. Bøfferne smagte ikke af så meget. Ketchup og sennep var ikke at se eller smage. Agurker og rødbeder var super lækre. MEN, slet slet ikke 100kr værd som bøfsandwichen koster
De kan ikke magte take Away
Bor i Skanderborg, og har været ok tilfreds med maden ved Rasses.
MEN, de tager ikke telefonen når man ringer.
De sidste 3 gange jeg har villet bestille er det endt med at vi har købt mad et andet sted..
Ventetiden ved telefonen har idag været over 35 minutter, og når vi endelig kommer igennem, klokken 20:10 fortæller de mig at der ikke kan bestilles mad til idag....
Vil i drive en restaurant, så kan i da som det mindste have mad på lager.
Sidste gang det lykkedes at ; komme igennem på telefonen, OG få bestilt mad ( med en lidt lang ventetid), og få afhentet maden havde de så glemt sodavand, og halvdelen af pommes fritterne... suuuper.
Vi har givet dem mange chancer, men må desværre anbefale at kigge andre steder, efter tale Away.
Ventetid og ikke noget specielt.
Første besøg med mine fætre: 3 bøfsandwich uden sennep. Vi fik alle sennep i vores mad. Man kan godt smage, at maden er lavet på stedet, men synes alligevel ikke, at maden smager mere end almindeligt godt. Pommes fritterne er dog rigtig gode. Desværre får man meget få med når man bestiller en menu med pommes fritter og sodavand, til trods for, at man betaler 55,- for denne menu.
Andet besøg (eller forsøg...) med min far, da han gerne ville smage bøfsandwichene og kom der som ung. Første aften ringede jeg til dem 15-20 gange mellem kl. 20:10 og 20:20. Deres køkken lukker kl. 20:45. Min far tog så derhen og var der kl. 20:30, men de havde kun pølser og pommes fritter...
Tredje besøg med min far, igen umuligt at komme igennem på telefon. Min far tog derhen. De havde ikke en burger med flæskesteg, som de ellers skriver på menuen. Den var udsolgt. Ventetiden var 45 minutter. Min far satte sig til rette og ventede. Han endte med at vente 80 minutter (!!!). Han kunne berette, at telefonen kun blev taget én gang i al den tid. Der kom folk ind og afhentede noget de havde bestilt. De må jo have bestilt på mail. Utroligt, at man ikke prioriterer en kunde som fysisk sidder og venter i ens forretning. Igen, gode pommes fritter, og man får en god bakke når man bestiller dem for sig, men det er så også hvad jeg har af positivt at sige om stedet.
De burde slette deres telefonnummer fra hjemmesiden, når de alligevel ikke tager den og så henvise folk til mail (som jeg formoder er den de primært vælger at reagere på.)
Super dårlig oplevelse på Rasses
Super dårlig oplevelse på Rasses. Den unge dreng bag kassen udstrålede ugidelighed, gav IKKE et enkelt smil og gik bestemt ikke op i håndhygiejne, da han rørte sig på sin mave under blusen, havde fingerne i munden samt rørte kontanter uden at hverken vaske hænder eller spritte dem af.
Vi fik en utroligt lille portion pomfritter, hvilket slet ikke kan gøres op med prisen på maden..
Vil desværre ikke komme på Rasses igen før der er rettet op på dette, og før servicen bliver ændret og mængden af mad passer til priserne.
Jeg bestilte mad kl 1920 til kl 20
Jeg bestilte mad kl 1920 til kl 20, desværre var der udsolgt af hakkebøffer og den søde pige bag kassen havde ikke fået fat i, da jeg bestilte at det skulle være en menu, hvilket er helt fair. Maden kommer først på bordet kl 20.23, og er i første omgang kun pomfritterne. Der går yderligere 5 minutter før burgeren ankommer på et skærebræt i stedet for en tallerken som aftalt. Jeg spørger om jeg kan få en tallerken hvor til den unge mand stikker mig en beskidt tallerken i hånden og går væk.
Maden var ellers god, men alt andet fejlede desværre
Det er hyggeligt og godt sted
Var i aften kl 19 forbi og ville købe…
Var i aften kl 19 forbi og ville købe en pølse og et brød. Men det kunne jeg ikke, for som de sagde, så tog de ikke imod flere bestillinger i aften. Det undrer mig, da I først lukker kl 21. Jeg endte med at købe en kop the, og satte mig udenfor for at nyde den. I den tid jeg sad der ( ca 1/2 time ), kom der yderligere 5 kunder. Alle kom ud med den mad de havde bestilt. Snakkede også med nogle andre kunder. De kunne sagtens købe både pølser og pommes friter. Jeg var helt mundlam, og jeg sætter aldrig mine ben der igen.