Rasses Skovpølser Anmeldelser 168

3,1

Venligt, smilende og meget imødekommende personale, som virkelig skaber en god stemning. Jeg fik en super god pølsemix i en rigtig fin størrelse – klart noget jeg kan anbefale. Tusind tak for, at jeg... Se mere

Jeg har afholdt min fødselsdag hos Rassers skovpøler. Vi var 16 personer. Fantastiks imødekommende og smilende personale, mega god burger og fritte. Uden jeg viste det havde de sat en playliste på der... Se mere

Pris hænger ikke sammen med kvaliteten. Hyggeligt placeret “ ude i skoven “ Borde var meget beskidte og vi ankom tidlig til frokost , hvor der ikke var travlt. Kedelig burger uden grønt og kedelig... Se mere

Dårlig oplevelse. Vi skulle have vand til maden, da den unge fyr kom med glassene, havde han fingrene nede i glassene for at kunne gå med dem, karaflen var uklar i glasset og vandet lunkent. Ribben sa... Se mere

3,1

Middel

Vi kommer ikke på rasses igen, for dyrt i forhold til den oplevelse man får, ikke pengene værd!

Har i dag d. 28/8 ringet til rasses omkring kl. 19.30 for at bestille mad, jeg ringede nok 10 gange over en halv time, men ingen tog tlf. Jeg valgte derfor at kører derud for at bestille. Da jeg ankommer til steder spørger jeg om jeg kan bestille, og hvor lang tid ventetid der vil være. (formodede at de havde travlt da de ikke kunne tage tlf) Han svarer 10-15 min, det er meget normal ventetid og kan konkludere at der ikke er vildt travlt, jeg fortæller personalet at grunden til jeg spørger omkring ventetiden er, at jeg har forsøgt at ringe til dem, deres dumme svar var at tlf var gået død for strøm, og de ingen lader har, jeg fortæller at tlf havde gået fint igennem men går på tlf svarer efter noget tid. ( imens jeg venter på min mad prøver jeg at ringe op imens jeg står derinde. De tager stadig ikke tlf og kan se tlf ligger på disken og ringer, prøver igen og til sidst kigger den unge dreng på tlf, som om vi må hellere tage den) Jeg får bestilt og bliver endnu engang skuffet, da jeg ser en restaurant der er meget beskidt og et personale der mere eller mindre ser ud som om de ikke rigtig gider deres arbejde og snakker om alt muligt andet. Jeg bliver også mødt at et personale der ikke ejer service og er meget unge og uerfarne, ja der manglede en voksen i biksen.
Jeg bestiller og venter faktisk ikke ret længe før jeg får min mad.
Da jeg kommer hjem og åbner maden, møder jeg 2 burger der er klasket sammen og min kyllings panering var sort og tørt og smagte brændt. Begge burgere så ikke synet af salat men bare smasket sammen. Der manglede det ekstra dybbelse jeg bestilte til pomfritterne.
Standarden på rasses er ikke hvad den har været. 2 burger M. Pomfrittwr Ca. 350 kr. Er ikke et besøg værd igen. Selv wiener burger i Skanderborg laver bedre mad, der svarer til prisen!

28. august 2021

Skuffet

Har ellers før spist og rost både bøfsandwich og øf med svær til skyerne.
Idag var det tæt på uspiselig. Syltevarerne var stærke og sure, flæskestegen salt som bare f....
Sovsen smagsløg og bollerne kolde, en lunken middag.
Ros de ristede løg var gode.

13. august 2021

Lange ventetider og dårlig hygiejne

Min kone og jeg har flere gange besægt Rasses, som jo ligger charmerende ud ned mod dyrehaven i Skandeeborg. Hver gang har vi dog haft en dårlig oplevelse. Det betjenende folk hos Rasses er en flok unge drenge uden fornemmelse for service med sure miner på og kluntet servering. De sidste par gange har vi forladt stedet uden at få noget at spise da ventetidrn simpelthen har været for lang - over 30 monutters ventetid for en hot dog er lige i overkanten. Hygiejnen er heller ikke i top. Vi oplevede at pølser blev vendt på panden med hænderne!!!
Vi kan absolut ikke anbefale dette sted som spisested.

6. august 2021

Spændende god bøfsandwich og god service!

Aldrig har jeg indstillet min navigator efter en bøfsandwich. Men efter i dag, kan det godt ske igen. Rasses Skovpølsers bøfsandwich er en omvej værd. En stor oplevelse både i smag og i størrelse - vi gik ikke sultne derfra.
Alt - bolle, rødbeder, syltede agurker etc. var tydeligt hjemmelavet, og havde en dejlig kant af egne krydderiblandinger. Stedet var hyggeligt og service var i særklasse. Den unge mand der tog vores ordre, var høflig og venlig, med sans for kundepleje.
Kan klart anbefales!

4. august 2021

Skuffende besøg

Vi var på grillen fredag d 29 juli ca. kl 15:30. Det var første gang vi var der, stod udenfor og ventede, til vi kunne bestille. Vi kunne ikke finde et menukort ophængt, så vi kunne se hvad vi skulle bestille, vi fik en anden kunde til at give os et, som var et fedtet håndskrevet menu kort.
Vi sad inde pga byger, fedtet borde og stole.
Lang ventetid 30 min på en Øf med svær. Den var ok, der var dog sparet på rødkålen og æblerne.
Cafeen og toiletterne var meget beskidt.
Personalet virkede uoplagt. Besøget bliver ikke gentaget.

3. august 2021

Vi Bestilte 4 bøfsandwich

Vi Bestilte 4 bøfsandwich, hvor den ene var rå, snakkede med en af tjenerne omkring det hun tog den ret med ud til chefen og kom tilbage og sagde at det var sådan de stegte deres bøffer, bare mærkeligt at det kun var den ene der var stor set rå.
Kan ikke anbefale..

29. juli 2021

Møg beskidt

Vi var på grillen tirsdag d 27 juli kl 14. Det var første gang vi var der og havde længe glædet os til at prøve at spise der.
Maden var ok, ikke noget prangende eller den store gourmetoplevelse. Bøfsandwichen var svær at spise da bøffen og især brødet blev til gang smuldret smat når man skar i det. Smagen var ok men må sige at jeg har fået det bedre andre steder.
Det værste ved oplevelsen var at stedet var møg beskidt. Beskidte borde med madrester på og klistrede stole. Mega ulækkert. Det var ikke meningen at vi skulle have siddet inde men en byge gjorde at vi var nødt til det. Der blev ikke spurgt om coronapas.
Toilettet var også møg beskidt.
Der stod åbne spande med diverse saucer på disken og der var beskidt. Ejeren gik rundt i bare tæer og lavede mad.
Ikke er sted jeg kommer igen, simpelthen for klamt og slidt.

28. juli 2021

Fødselsdag på Rasses

I dag den 27/7-21 havde min søn inviteret til 40 års fødselsdag kl. 12.00 - 16 personer.
Der var blevet bestilt bord for længe siden.
For det første blev der ikke, overhovedet ikke, spurgt efter Corona pas, som jo er et krav for spisesteder, meget kritisabelt.
For det andet, var stedet meget beskidt. Stolene var så fedtede, så vi hentede håndsprit og servietter og tørrede stolene af, kors hvor var de beskidte.
For det tredje, skulle 3 børn prøve en af maskinerne for om de kunne fiske et tøjdyr. Vi købte poletter i den opstillede maskine. Desværre virkede maskinen ikke.
Vi påpegede det og spurgte om de ville se på det, fik faktisk ikke noget svar. Efter 2 timer var der stadig ikke gjort en indsats fra personalet - 3 skuffede børn.
For det fjerde, kunne man ikke få halvdelen af det som vi ønskede, udsolgt var svaret. Det er bare ikke godt nok, I har vidst i knap en måned, at vi ville komme, så må I sørge for at der er købt ind til sådan et ryk. Det var trods alt en ordre på samlet over kr. 2.000.-
Dårlig service generelt.
Og når man har set programmet 5 fede kokke, hvor man dannede sig et positivt indtryk af ejeren Jesper Græm, var det en anden oplevelse i dag. Ikke et "goddag" eller et smil til sine kunder. Sådan driver man ikke en forretning.

Det var absolut sidste gang jeg og andre i selskabet sætter vores ben der.

27. juli 2021

Bedste cowboy toast jeg har smagt

Bedste cowboy toast jeg har smagt.

Rigtig rigtig lækker mad alle mand fik. Øf dog, øf med svær og cowboy toast… ikke noget at sætte en finger på. Og betjeningen var frisk og imødekommende.
Og meget rimelige priser, når man nu tænker på det ikke “bare” er traditionel grillmad.

20. juli 2021

Fik rå bøf

Fik en bøf sandwich, bøffen var ikke kun Rosa inden I, men helt rå. Jeg påtalte det, men det kunne de ikke tage sig af.
115 kr ud af vinduet.

Toiletterne var uhumske.

Kan ikke anbefaler dette sted, vi Kommer ikke der igen

17. juli 2021

Stedet har mistet sin gnist.

Stedet har mistet sin gnist.

15/7 2021 ringer vi kl 16, og bestiller en bøfsandwich, kylling osv.
Vi får at vide maden er kl 17:15, og det var egentlig fint nok.
Min mand er ude og vil hente det på klokkeslættet, men ender med og skal vente til 17:40, efter han har råbt op derude flere gange.

Da vi pakker maden ude hjemme, opdager vi af Sovsen ikke er med til bøfsandwichen!! Vi har i stedet fået en bearnaisesauce til. Hvad er en bøfsandwich uden sovs?! Oveni al andet mad er koldt, pommes fritter en knap færdige heller.
Vi prøver og ringe derud for at påminde dem om at der Ingen sovs var med, men bliver sat på hold ved dem, og efter 4 min, vælger jeg at lægge røret på.

Min mand køre derud i dag, 16/7 og vil gerne dele vores dårlige oplevelse med chefen derude, som står i køkkenet, men bliver bare kastet af med, At han havde altså ikke lige tid!

Vi har igennem 6-7 år både spist og hentet mad på rasses, og de første par år var der ikke en finger og sætte på stedet, personale eller maden.
Men de sidste mange gange vi har fået mad derude fra, har været en ren skuffelse.
Og da vi igår så oplever det her, og de så ikke engang gider tage kritikken til sig, det har bare gjort at det var allersidste gang vi har fået mad der fra.
Det er ærgerligt at Ejeren har trukket så dejligt et sted så langt ned, at maden ikke er vigtigere end penge nu.
Synd.

16. juli 2021

Simpelthen alt alt for dårlig service

Simpelthen alt alt for dårlig service. Kom om formiddagen og spurgte om vi kunne låne et toilet. Det var desværre aflåst fik vi af vide. Vi måtte så køre videre og kom herefter igen. Der var ikke så mange, men da dem foran fik af vide der var en halv times ventetid på et par hotdogs droppede vi det. Kom så et par timer senere istedet. Hører der er en der spørger til et toilet og bliver henvist til et af personalet. Som vi ikke kunne låne tidligere. Maden var absolut ikke noget at råbe hurra for, og personalet alt alt for unge og for lidt serviceminded. De var mere interesseret i at snakke internt og havde slet ikke fokus på gæster

4. juli 2021

Hyggeligt sted

Hyggeligt sted. Men servicen er virkelig dårlig og det tager simpelthen alt for lang tid at få maden. Jeg har slet ikke tid til at vente 20 minutter på en hotdog.

4. juli 2021

Utrolig dårlig service ved…

Utrolig dårlig service ved ordreafgivelses via telefon. Bestiller 4 x bøfsandwich i dag til kl 17.10, men aftaler at ringe lidt senere med mere præcis klokkeslæt pga transport på motorvejen. Ringer 15 min senere og informerer, at vi kan være der kl 17.05. Men får så svaret at vores mad først kan være klar kl 19! Har aldrig oplevet noget lignede 😣

20. juni 2021

Jeg var på Rasses for 2-3 år siden og…

Jeg var på Rasses for 2-3 år siden og det var en udsøgt fornøjelse, så det var med høje forventninger jeg/vi kørte dertil i dag… det første jeg ser er hvor fedtet alting er, unge mennesker imellem 16-20 år som render rundt og pjatter… vi vælger at tage maden med… jeg bestiller deres “berømte” bøfsandwich… kunne ikke undgå at se deres reklamme for at de steger kødet til 75 grader… det må de så havde glemt… min bøf var rå indeni… smagte voldsomt af kanel, og sovsen var intet sigende… ingen smag…. Inden vi kører med maden skulle vi lige på dasset… direkte ulækkert….
Jeg har aldrig spist så dårligt… 115 kr. for noget som aldrig burde være serveret… føj.
Konen valgt 2 pølser med brød… hun var begrejstret for brødet…. Det er så sidste gang jeg kommer der…. Spændende om jeg får dårlig mave i aften….

20. juni 2021

Den dårligste madoplevelse længe!

Sjældent har jeg da oplevet så dårlig service og skuffende madoplevelse. Jeg ringede i eftermiddags for at bestille takeaway og spurgte om jeg kunne bestille 17.30, men nej 17.45 passe bedre - fair nok. Da jeg ankommer 17.45 får jeg lov at betale og får besked på at maden er klar om et øjeblik. Mens jeg venter er jeg vidne til et køkken i total kaos. Unge mennesker der render forvirret rundt, taber maden på gulvet og har total mangel på overblik. Da jeg har ventet 25 min på min mad (som jeg vel at mærke, har bestilt hjemmefra i god tid) bliver jeg selv nødt til at råbe mig op for at få opmærksom fra en de ansatte. Det viser sig så, at min mad rent faktisk er klar - der er bare ingen der har haft tid eller overblik til at råbe de 7 poser der står under varmelampen op. Jeg vender hjem, rimelig skuffet over den dårlige service og håndtering af maden i køkkenet.
Da jeg kommer hjem og skal sætte tænderne i min kyllingeburger opdager jeg til min store forargelse at kyllingen er helt rå indeni. Det er simpelthen under al kritik! Det kan ikke passe at man betaler så forholdvis mange penge for en burgermenu, og at man så kun får ca. 20 kolde pomfritter, en flæskestegssandwich med helt blød svær og en kyllingeburger med rå kylling i.
Det er sidste gang jeg har sat mine ben nede hos Rasses, og jeg vil råde alle til at gøre det samme.

23. maj 2021

Virkeligt lækkert mad, men service halter.

Jeg har fået mad der et par gange nu både i 2020 og 2021. Jeg er ikke den store junk spiser, men hos Rasse´s lave de nogle helt fantastiske burger!!!
Min personlige favorit er "Øf med svær" og "Rasses Burger" er og rigtig god.
Synes bestemt Rasse´s ikke er fedtet med størrelsen af disse to burger, og det er de bedste jeg nogen siden har smagt.

Det gør mig samtidig lidt ondt at skulle sige at servicen ikke har været for godt på det seneste desværre...en dag kunne vi ikke ringe og bestille mad det meste af aftenen, trodede de havde lukket med så de havde åbnet på Facebook.?!
Der efter glemte de at lave en omgang hot wings, som vi desværre først opdaget da vi var kommet hjem.
Sidste besøg var for ca. en uge siden glemte de dyppelse til pomfritterne (baconmayo).

Det er en skam, for det er virkelig god mad, med masser af smag! Alle mennesker begår fejl, men der er desværre ved at være et par stykker efterhånden.

13. maj 2021

Selvfølgelig skulle vores vej lægges…

Selvfølgelig skulle vores vej lægges forbi TVstjernen og det berømte sted. Maden er 1.klasses. virkelig super spændende chili-dog og bøfsandwich. Ikke underligt den er kåret som Danmarks bedste. Et enkelt lille minus er at forretningen ikke lever op til navnet. Den er slidt og indtrykket i publikums-arealet er lidt snavset, selv først på dagen. Og så er det MEGA underligt man ikke kan forberede sig på, eller blive fristet af en menuoversigt hverken ude eller inde. Der ligger kunne en krøllet fedtet A4 side med "retterne". Og på den facon står man jo længe i vejen for de næste kunder. Ikke mindst her i coronatiden. Men vi kommer gerne igen. Maden er lækker. Dygtig chefkok.

9. maj 2021

Er dette din virksomhed?