Rapunzel of Sweden Anmeldelser

7.769
TrustScore 3.5 ud af 5

Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Jeg er meget skuffet over kvaliteten. Den føltes meget syntetisk at røre ved. Ikke hvad jeg havde forestillet mig ved “VEGAN HAIR”. Er sendt retur uden nogen form for kompensation. Kan ikke anbef... Se mere

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Har købt fra Rapunzel of Sweden i mange år og har altid været tilfreds med vare og leveringstid, men.. Leveringstid er blevet lidt lang,og håret er blevet både dyre og noget tyndere end det var før... Se mere

Bedømt til 2 ud af 5 stjerner

Jeg har købt hår hos Rapunzel of Sweden af flere omgange, og har overordnet været tilfreds, men senest da jeg købte hår var jeg noget skuffet. Jeg fik tre små totter for over 700 kr. Når du sætter det... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Tilfreds kunde af flere omgange! Sidst jeg handlede hos Rapunzel var jeg lyshåret og nu er mit hår mørkt. Så der skulle nye extensions til. Købte to ponytails I lignende farver da jeg var i tvivl om h... Se mere

Virksomhedsoplysninger

1. Leverandør af hårextensions
  2. Hårproduktbutik

Skrevet af virksomheden

Hair is our passion! Since foundation in 2007, we at Rapunzel of Sweden have helped hundreds of thousands of customers worldwide achieve the dream of perfect locks. Always with passion, service and quality in mind. Our mission is to give every customer the best hair experience and help you fulfill the dream of longer and thicker hair. We gratefully accept your constructive feedback, so that we can improve the experience for all our customers. For more information about our products, visit our website!

Kontaktoplysninger

Middel

TrustScore 3.5 ud af 5

8 t anmeldelser

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Alle anmeldelser

(7.769)

1.311 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Skriv en anmeldelse

God oplevelse :)

Rigtig fin hjemmeside og produkt. Fuld tilfreds med hele oplevelsen :)
Super lækker kvalitet!

22. januar 2024

Tack snälla för ditt fina omdöme! 😍 Ditt Team Rapunzel

Besvarelse fra Rapunzel of Sweden

Hej Pia, tack för ditt omdöme! Så tråkigt att höra, skulle du vilja inkomma med detta till oss på kundtjänst så vi har möjlighet att hjälpa dig vidare? Du kan nå oss på info@rapunzel.com, vi vill självklart hjälpa dig så att du blir så nöjd som möjligt 🌸 Önskar dig en fortsatt fin dag!

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Rigtig god kvalitet og stort udvalg.

Rigtig god kvalitet og stort udvalg.
Jeg køber kun mine ekstensions clips af Rapunzel og har gjort det i 10 år.
Ekstensions fra Rapunzel holder nemt et helt år. Jeg sover dog heller ikke med dem i, bader ikke med dem i og glatter og krøller sjældent. De blender så fint ind i mit hår uden styling, når de ikke er meget længere end mit eget hår. Giver flot fylde og lidt ekstra centimeter.

8. januar 2024

Besvarelse fra Rapunzel of Sweden

Tack snälla för din feedback, vi blir så glada att du varit oss trogen i 10 hela år! 😍 Önskar dig en fortsatt fin dag!

God Service

God service

4. december 2023

Hej Sandra!

Tack för ditt magiska omdöme, det gör oss väldigt glada att höra att du uppskattar vår service! 🥰

Önskar dig en fortsatt härlig vecka och helg,
Michelle på Rapunzel 🌸

Rigtig god kvalitet / smuk farve🥰

Rigtig god kvalitet / smuk farve🥰
Hurtig levering

28. november 2023

Hej Bjørg!

Tack för ditt fina omdöme, det gör oss otroligt glada när våra kunder är nöjda med sitt köp 🥰

Ha en fortsatt fin dag, Michelle på Rapunzel 🌸

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Bestilte i nat og min ordre er allerede…

Bestilte i nat og min ordre er allerede blevet sendt 10 timer efter.
Det ikke første gang jeg køber fra jer og elsker kvaliteten af håret!

30. november 2023

Tack snälla för ditt fina omdöme! 😍 Ditt Team Rapunzel

Leveret dagen efter

Leveret dagen efter, håret matchede helt perfekt og føles som ægte menneskehår. Har selv halv-fint hår, og en pakke med 3-klip ins passede helt perfekt.

2. november 2023

Hej! Vad kul att höra att du blev nöjd 💕

Bedømt til 2 ud af 5 stjerner

Jeg har ikke modtaget min ordre der…

Jeg har ikke modtaget min ordre der blev bestilt den13 oktober

16. oktober 2023

Besvarelse fra Rapunzel of Sweden

Hej, tack för ditt omdöme 🌸Det var inte bra, vi ska såklart hjälpa dig vidare så att du får din beställning så snart som möjligt. Maila gärna till oss på info@rapunzel.com, så ska vi hjälpa dig att se över vad som kan ha hänt och ordna så att dina varor når dig. Önskar dig en fin dag!

Virkelig dårlig kvalitets hår 👎🏼

Virkelig dårlig kvalitets hår 👎🏼 Det filtrer sammen fra dag 1. Har haft ekstensions i mange år, hvor jeg har købt fra andre forhandlere og frisører. Købte en pony tail og den filtrer sammen efter få minutter den har været påsat. Er så ked af jeg købte den herfra og ikke fra hvor jeg plejer 👎🏼

20. september 2023

Besvarelse fra Rapunzel of Sweden

Hej, tack för ditt omdöme!
Vi är så ledsna att höra om din upplevelse, och skulle väldigt gärna vilja att du kontaktar oss på info@rapunzel.com, så vi kan hjälpa dig vidare. Det låter som att någonting inte är som det ska med din produkt, och då vill vi självklart hjälpa dig att lösa det. Återkom när du har möjlighet, vi önskar dig så länge en fin dag 🌸

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Her kan det varmt anbefales at…

Her kan det varmt anbefales at handele..varen kommer også hurtigt

9. oktober 2023

Besvarelse fra Rapunzel of Sweden

Hej, tack snälla för ditt fina omdöme! Vi blir så glada att hör att du är nöjd, och att du tog dig tiden att dela med dig 😍 Vi önskar dig en fin dag!

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Min ene clips på den ene bane var…

Min ene clips på den ene bane var beskadiget da jeg modtog den, og så er de lyse clip In extension meget tyndt iængden ift resten af håret.

26. september 2023

Besvarelse fra Rapunzel of Sweden

Hej, tack för din feedback 😊
Alla hår är klippta för att smälta ihop väl med det egna håret, det innebär att man klipper ur det lite mot topparna för att skapa en mjukare övergång.
Gällande din clips, så får du väldigt gärna maila oss på info@rapunzel.com, så hjälper vi dig att åtgärda problemet! Önskar dig en fin dag 🌸

Jeg ELSKER jeres ponytail

Jeg ELSKER jeres ponytail. Det er den eneste på markedet som ser helt naturlig ud når den kommer på. Den smalle velcro gør at det ligner at det er ens eget hår, og håret er lækkert. Og tak for lynhurtig levering 🫶

1. september 2023
Uopfordret anmeldelse

Besvarelse fra Rapunzel of Sweden

Hej och tack snälla för ditt fina omdöme 😍
Så kul att höra att du är nöjd!
Önskar dig en fin dag,
Ditt Rapunzel team

Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.

Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.