Rapunzel of Sweden Anmeldelser

7.768
TrustScore 3.5 ud af 5

Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Jeg er meget skuffet over kvaliteten. Den føltes meget syntetisk at røre ved. Ikke hvad jeg havde forestillet mig ved “VEGAN HAIR”. Er sendt retur uden nogen form for kompensation. Kan ikke anbef... Se mere

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Har købt fra Rapunzel of Sweden i mange år og har altid været tilfreds med vare og leveringstid, men.. Leveringstid er blevet lidt lang,og håret er blevet både dyre og noget tyndere end det var før... Se mere

Bedømt til 2 ud af 5 stjerner

Jeg har købt hår hos Rapunzel of Sweden af flere omgange, og har overordnet været tilfreds, men senest da jeg købte hår var jeg noget skuffet. Jeg fik tre små totter for over 700 kr. Når du sætter det... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Tilfreds kunde af flere omgange! Sidst jeg handlede hos Rapunzel var jeg lyshåret og nu er mit hår mørkt. Så der skulle nye extensions til. Købte to ponytails I lignende farver da jeg var i tvivl om h... Se mere

Virksomhedsoplysninger

1. Leverandør af hårextensions
  2. Hårproduktbutik

Skrevet af virksomheden

Hair is our passion! Since foundation in 2007, we at Rapunzel of Sweden have helped hundreds of thousands of customers worldwide achieve the dream of perfect locks. Always with passion, service and quality in mind. Our mission is to give every customer the best hair experience and help you fulfill the dream of longer and thicker hair. We gratefully accept your constructive feedback, so that we can improve the experience for all our customers. For more information about our products, visit our website!

Kontaktoplysninger

Middel

TrustScore 3.5 ud af 5

8 t anmeldelser

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Alle anmeldelser

(7.768)

1.311 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Skriv en anmeldelse

Dårlig kvalitet

Dårlig kvalitet. Håret filtrer sammen efter få ganges brug og har prøvet af flere omgange at købe herfra og forskellige farver, desværre er håret ubrugeligt efter maks en måned. Ærgerligt og spild af penge.
Jeg har brugt extensions i over 10 år, så har erfaring med rette behandling og styling af hår men der er intet der hjælper på dette hår. Det virker som plastik hår.

30. maj 2024

Hej Camille,

Tack för att du delar din feedback!

Jag är verkligen ledsen att höra att du upplever problem med kvaliteten på vårt hår. Det är inte den standard vi strävar efter.

Vi rekommenderar att du kontaktar vår kundservice så att vi kan se över din situation och hitta en bra lösning.

Tack för att du är en värdefull kund och för att du ger oss möjlighet att bemöta din upplevelse 💕🙏

Med vänliga hälsningar,

Virkelig god kvalitet hår

Virkelig god kvalitet hår. Jeg brugte online hjælpen til at finde den rigtige farve. Farven er perfekt!!!

5. juni 2024

Besvarelse fra Rapunzel of Sweden

Hej, tack för ditt fina omdöme!
Vi blir så glada att du känner dig nöjd 😍
Ha en fortsatt fin dag!

Bedømt til 3 ud af 5 stjerner

Perfekt hår ...

Perfekt hår .... Men!

Jeg har nu påsat mine tape extensions to gange, for hver gang jeg vasker håret så falder de ud.
Jeg er selv frisør,så jeg her rette shampoo og bruger rette produkter.
Desværre ikke bedste kvalitet 😔

27. maj 2024

Besvarelse fra Rapunzel of Sweden

Hej, tack för ditt omdöme!
Kontakta gärna vår kundtjänst om du har problem med en dina tapefästen, så hjälper vi dig gärna vidare - du kan nå oss på info@rapunzel.com.
Önskar dig en fin dag! 🌸

Bedømt til 2 ud af 5 stjerner

Elsker Rapunzel

Elsker Rapunzel! Produkterne er så gode, og guides og fantastiske.
Har bestilt meget - dog denne gang modtog jeg et produkt med rette emballage, det var bare ikke den rette farve der var i. Skuffende.. Vil bare gerne have den rigtige farve, og slippe for returgebyret og besvær.

12. maj 2024
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Virkelig dårlig hår kvalitet og slet…

Virkelig dårlig hår kvalitet og slet ikke 2700 værd overhovedet

8. maj 2024

Besvarelse fra Rapunzel of Sweden

Hej, tack för din feedback! Vi är så ledsna att höra att du upplevt en dålig kvalitét denna gång 🌸 Jag kan inte se att du kontaktat kundtjänst kring detta, du får väldigt gärna höra av dig till info@rapunzel.com så hjälper vi dig att skapa upp ett reklamationsärende. Önskar dig en fortsatt fin dag!

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Jeg lavede en bestilling hos jer d

Jeg lavede en bestilling hos jer d. 29/4.
I sendte en mail d. 30/4, hvor bestillingen var sendt afsted.

Her d. 10/5 har jeg stadig intet hørt, og pakken er aldrig kommet. Jeg vil gerne annullere min bestilling, og bestille fra et andet firma, da jeg ikke kan blive ved med at vente.
Hvordan annullerer jeg bestillingen? Har sendt en mail til jer, men I svarer aldrig.

29. april 2024

Besvarelse fra Rapunzel of Sweden

Hej, tack för din feedback!
Vi beklagar att din leverans tog lite längre tid än normalt, jag kan nu se att denna levererats till dig. Jag hjälper dig gärna vidare via mail om du önskar, men kan tyvärr inte se att vi fått in något mail med detta ordernummer. Vänligen kontakta oss igen på info@rapunzel.com, eller via telefon eller chat om du önskar ytterligare hjälp i ditt ärende.
Vi önskar dig en fortsatt fin dag! 🌸

God kvalitet og farve!

God kvalitet og farve!

30. april 2024

Tack snälla för ditt fantastiska omdöme, det gör oss otroligt glada! 💖

Önskar dig en otrolig dag,

Helt perfekt

Super hurtig levering og fantastisk kvalitet.

16. april 2024

Tack snälla för ditt fantastiska omdöme, det gör oss otroligt glada! 💖

Önskar dig en otrolig dag,

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Opnår aldrig rabat da varer ikke er på lager

Har handlet på Rapunzel of Sweden igennem flere år.
Håret har altid været i god kvalitet, så her vil jeg egentligt gerne give dem 5 stjerner.
Jeg er dog efterhånden meget træt af at modtage rabatkoder fra dem, som altid ligger der når den extensions jeg benytter(som er den samme) ikke er på lager. Jeg har henvendt mig til kundeservice om dette men fik blot besked på, at det kunne de ikke gøre noget ved. Der er ikke tale om 1 enkelt gang men flere gange.

Når man bruger 6.000-10.000 om året hos dem er jeg ked af aldrig at opnå en rabat. Derfor får de 1 stjerne på deres kundeservice.

9. april 2024

Besvarelse fra Rapunzel of Sweden

Hej, tack för ditt omdöme!
Så tråkigt att kampanjerna landat då din önskade färg inte funnit i lager. Vi arbetar kontinuerligt med att säkerställa att ha samtliga produkter på lager inför kampanj då vi önskar att alla kunder ska hinna nyttja dessa, men tyvärr blir detta inte alltid fallet. Vi hoppas att din vara snart finns åter i lager under kampanjtid, och lyfter denna feedback internt inför framtiden.
Önskar dig en fortsatt fin dag! 🌸

Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.

Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.