Rapunzel of Sweden Anmeldelser

7.768
TrustScore 3.5 ud af 5

Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Jeg er meget skuffet over kvaliteten. Den føltes meget syntetisk at røre ved. Ikke hvad jeg havde forestillet mig ved “VEGAN HAIR”. Er sendt retur uden nogen form for kompensation. Kan ikke anbef... Se mere

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Har købt fra Rapunzel of Sweden i mange år og har altid været tilfreds med vare og leveringstid, men.. Leveringstid er blevet lidt lang,og håret er blevet både dyre og noget tyndere end det var før... Se mere

Bedømt til 2 ud af 5 stjerner

Jeg har købt hår hos Rapunzel of Sweden af flere omgange, og har overordnet været tilfreds, men senest da jeg købte hår var jeg noget skuffet. Jeg fik tre små totter for over 700 kr. Når du sætter det... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Tilfreds kunde af flere omgange! Sidst jeg handlede hos Rapunzel var jeg lyshåret og nu er mit hår mørkt. Så der skulle nye extensions til. Købte to ponytails I lignende farver da jeg var i tvivl om h... Se mere

Virksomhedsoplysninger

1. Leverandør af hårextensions
  2. Hårproduktbutik

Skrevet af virksomheden

Hair is our passion! Since foundation in 2007, we at Rapunzel of Sweden have helped hundreds of thousands of customers worldwide achieve the dream of perfect locks. Always with passion, service and quality in mind. Our mission is to give every customer the best hair experience and help you fulfill the dream of longer and thicker hair. We gratefully accept your constructive feedback, so that we can improve the experience for all our customers. For more information about our products, visit our website!

Kontaktoplysninger

Middel

TrustScore 3.5 ud af 5

8 t anmeldelser

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Alle anmeldelser

(7.768)

1.311 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Skriv en anmeldelse

Ikke modtaget pakke!!!!

Jeg har nu for 10 dage siden bestilt en ponytail. Jeg kan desværre ikke sige noget om kvaliteten, da jeg endnu ikke har modtaget den! Pakken har stået på samme sted i over en uge nu… Jeg har forsøgt at kontakte virksomheden, men uden held. Virkelig for dårligt!

23. november 2024

Hej Elisabeth!

Tack för din review 💗

Vi är hemskt ledsna för förseningen med din leverans. På grund av högsäsong så hade dessvärre leveransföretaget förseningar. Jag kan se att ditt paket kom fram till dig denna vecka.

Vi hoppas du blir nöjd med din nya ponytail!

Vänligen,
Rapunzel of Sweden

Ingen kundeservice

Jeg bestilte en ponytail den 9. november (lørdag) med rabat og betaling via Klarna.

Dagen efter den 10. november (søndag) skrev jeg til jer, at jeg ved en fejl havde bestilt den forkerte farve, og om det kunne rettes.

Den 11. november (mandag) sendte i den forkerte afsted. Samme dag havde jeres kundeservice lukket, så jeg kunne ikke kontakte jer telefonisk.

Den 12. november (tirsdag) svarede I på min henvendelse, at ordren desværre var sendt afsted mandag, og den kunne ikke rettes.

Den 13. november (onsdag) modtog jeg den forkerte ponytail.
Den 13. november skrev jeg til jer igen om jeg kunne tage til Malmø og bytte den. Det har jeg stadig ikke fået svar på.

Den 14. november (torsdag) tog jeg fra Danmark til butikken i Malmø for at bytte den. Her fik jeg at vide at det kunne jeg ikke. Den skulle returneres til jer med en fragt på 69 kroner.
Den 14. november går jeg på jeres hjemmeside og forsøger at udfylde retur oplysningerne. Indtaster mail og ordrenummer, men får at vide at jeg er system ikke kan genkende dette.
Jeg har ikke nogen ordrebekræftelse fra jer - kun fra Klarna, med det ordrenummer jeg angiver.
D. 14. november skriver jeg en mail til jer og beder om hjælp til at løse disse udfordringer.

I dag d. 16. november (lørdag) har jeg ikke fået svar på hverken mit spørgsmål fra d. 13. november eller den 14. november. Jeres kundeservice har lukket om mandagen, så hvis jeg er heldig, kan jeg måske få svar på tirsdag d. 19.?

Hvis jeg er heldig at få svar og hjælp fra jer, og det lykkes at returnere den forkerte ponytail med 69 kr i returfragt og så kan jeg bestille en ny uden rabat. Desuden har jeg været en til Malmø.
Jeg synes det hele blevet både dyrt, besværligt og tager lang tid.
Det har kostet både transport og fragt, og jeg kan ikke længere få rabatten hvis jeg bestiller en ny.

Jeg er klar over at jeg selv kom til at bestille den forkerte farve, men synes jeg har gjort alt hvad jeg kunne for at få det rettet og senere at få den ombyttet. Så jeg giver op.
Håber nu bare på, at jeg kan få lov til at returnere den endnu uoppakkede ponytail i forkert farve😓

9. november 2024

Besvarelse fra Rapunzel of Sweden

Hej, tack för att du hör av dig. Vi förstår verkligen din frustration och vill självklart hjälpa dig med din retur. Vi har mailat dig instruktioner för hur du går vidare. Observera att våra butiker dessvärre inte kan ta emot returer från vår onlinebutik.

Vid brådskande ärenden är du varmt välkommen att ringa oss på 090-60 70 60 för direkt hjälp, ifall svarstiden på mail inte passar dina tidsramar.

Tack för ditt tålamod och vi hoppas kunna lösa detta så smidigt som möjligt för dig! 💕

Bedømt til 2 ud af 5 stjerner

Elendig kundeservice alt for lang retur…

Elendig kundeservice alt for lang retur proces og så synes jeg hellere ikke deres produkt var tilfredsstillende. Bestilte en Ponytail med clip in men den er alt for tung og den måde den fastgøres på holder slet ikke. Nu har jeg returneret betalte 69kr for det og de tilbageholder også det oprindelige Porto. Normal procedure ved en komplet returnering er at man få oprindelig porto refunderet og betaler kun retur port. Ville ikke bruge firmaet igen simpelthen for langhårt det her.

8. november 2024

Besvarelse fra Rapunzel of Sweden

Hej! Tack för din review 💗 Jag är hemskt ledsen att höra detta! Vid en full retur ska du även bli återbetald för fraktkostnaden. Självklart ska vi kika närmare på detta och hjälpa dig vidare. Kontakta gärna vår kundtjänst på info@rapunzel.com

Dårlig kundeservice:(

Produkterne fejler som sådan ikke noget, men kundeservicen er ikke i top.

Har op til flere gange forsøgt at kontakte kundeservice. Første gang blev min forespørgsel nedlagt grundet travlhed, da de kun besvarede akutte spørgsmål.

Meget svær at komme i kontakt med.

Jeg venter stadig på at få mine penge retur for en returnering jeg har lavet for over en måned siden. Jeg har skrevet til dem, men ikke hørt mere…

2. november 2024

Besvarelse fra Rapunzel of Sweden

Hej Anne, Tack för din feedback! Vi kan se att du dessvärre inte återkopplade på vårt senaste mejl, vilket gjorde att ditt ärende stängdes. Självklart hjälper vi dig gärna vidare!

Observera också att om ditt ärende är brådskande kan du alltid nå oss via vår live-chatt eller per telefon under ordinarie öppettider.

Eftersom plomberingen var bruten på din retur har produkten behövt specialhanteras på lagret, vilket tyvärr förlängt hanteringstiden. Du kan vänta dig ett mejl från vår returavdelning gällande din produkt inom kort. Tack för ditt tålamod, och tveka inte att höra av dig om vi kan vara till ytterligare hjälp!
Vi önskar dig en fortsatt fin dag 🌸

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Meget utilfreds med virksomhedens…

Meget utilfreds med virksomhedens kundeservice.
Jeg sendte min returpakke for knap en måned siden, som de endnu ikke har behandlet.. Derudover er kundeservicen elendig. Jeg har kontaktet dem flere gange på diverse medier, herunder mail, Facebook, Instagram m.m., og man får først svar efter lang tid. Jeg er bestemt ikke tilfreds, og vil ikke handle hos dem igen..

17. oktober 2024

Hej Nicoline,

Tack för att du delar med dig av din upplevelse!

Vi har besvarat alla dina förfrågningar via våra olika kanaler inom tre dagar. Vi har också en hanteringstid för returer som är 14 dagar från det att returen ankommer till vårt lager. Vi kan bekräfta att din retur inkom den 14 oktober, och vi håller oss inom vår angivna ledtid 📦⏳

Vi förstår såklart din frustration och vill försäkra dig om att vi gör vårt bästa för att hjälpa dig. Vi kommer att fortsätta konversationen via mejl och ser fram emot att lösa detta på bästa möjliga sätt.

Helt håbløst kundeservice

Jeg har spurgt indtil retur - om det kun kan lad sig gøre med DHL?
Jeg fik en mail om at der var meget travlt og at de desværre ikke kunne svare øh What ????
Jeg står nu med et produkt som er forkert i farven til for mig mange penge som jeg ikke kan returnere
Det er ikke ok at behandle sine kunder på denne måde

6. oktober 2024

Hej,

Vi beklagar verkligen att vår tidigare kommunikation inte har varit tillräcklig och att du har känt dig osäker kring returprocessen. Jag kommer att kontakta dig via mejl under dagen för att lösa detta så snabbt som möjligt och se till att du kan returnera produkten smidigt.

Vi ska göra vårt bästa för att säkerställa att du blir nöjd med ditt köp, och vi uppskattar att du ger oss möjligheten att rätta till detta. 🙏

Michelle på Rapunzel🌸

Virkelig glad for håret

Virkelig glad for håret!
Super god kvalitet.

1. oktober 2024

Besvarelse fra Rapunzel of Sweden

Tack så mycket för din feedback! Vi är glada att höra att du verkligen är nöjd med håret och att kvaliteten lever upp till dina förväntningar. Vi önskar dig en fin dag 😊

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Det fortjener ikke engang en stjerne

Det fortjener ikke engang en stjerne. Jeg har bestilt enkeltsiddet tape/refilltape . Varen er slet ikke det samme som de reklamerer med på hjemmesiden. Efter jeg har kontaktet kundeservice, fik jeg at vide at jeg kan bare returnere tilbage, bare det at returneringen er dyrere end det der er uåbnet tilbage. Kommentaren var at de er ked af at det lever ikke op til mine forventninger…hm…. Det jo ikke den samme tape …
Ville sætte billeder på men det kan man vist ikke her.

18. september 2024

Besvarelse fra Rapunzel of Sweden

Hej, tack för din feedback!
Vi beklagar om vår tidigare kommunikation varit otydlig - om det rör sig om ett produktfel eller att du mottagit fel vara så är det inte du som kund som betalar returfrakten, då denna hanteras som en reklamation. Kontakta gärna vår kundtjänst igen så hjälper vi dig vidare i ditt ärende 🙏 Vi önskar dig en fortsatt fin dag!

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Jeg har købt deres clips extensions

Jeg har købt deres clips extensions.
Kvaliteten er virkelig dårlig. Jeg har købt extensions fra andre sider og har aldrig oplevelse så dårlig kvalitet af hår, som her. Den eneste grund til at jeg købte herfra, var fordi jeg havde brug for nye og den anden danske side jeg plejer at bestille fra ikke havde min farve på lager, så gav rapunzel of sweden en chance og det skulle jeg aldrig have gjort.
Har endda købt deres egen hårpleje til extensions (hårolie og en balsamsspray) for at pleje det bedst, men det filtrer helt vildt og er så kruset og har dårligt brugt det. Det føles ikke engang som ægte hår. Jeg kan ikke engang style det, det ligner seriøst hestehår, uanset hvordan jeg gør. Det er mega slidt, hvilket er mig uforstående, da jeg jo som skrevet dårligt har brugt det. Derudover synes jeg farven var virkelig off. Har købt nogle med striber, for at få det naturligt ( og det plejer at være så flot fra andre hjemmesider) og striberne er så tykke og det er bare ikke pænt. Jeg fortryder virkelig mit køb og har endda købt to pakker, og har måtte sy nogle af banerne sammen, da hver bane er så tynde. Kan ikke anbefale at købe her fra.

16. september 2024

Besvarelse fra Rapunzel of Sweden

Hej, tack för din feedback! Vi beklagar verkligen att du upplevt bristande kvalitet denna gång. För att kunna assistera dig vidare får du gärna inkomma till oss på kundtjänsten genom vår mail, info@rapunzel.com, med ditt ordernummer samt en kort beskrivning av ditt ärende. Vi har då möjlighet att hjälpa dig upprätta en reklamation om du mottagit en felaktig produkt.
Vi önskar dig en fortsatt fin dag!

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Bestilt blonde ponytail extension +…

Bestilt blonde ponytail extension + fletnings extension, som er virkelig lækker kvalitet. Kan kun anbefales! Prøvet bestille andre steder før og kvaliteten kan slet ikke sammelignes. 100% 5 stjerner herfra

5. september 2024

Besvarelse fra Rapunzel of Sweden

Tack snälla för ditt fina omdöme! Vi blir så glada att höra att du är nöjd med våra produkter 😊

Elendig kundeservice

Elendig kundeservice. Første hår jeg bestilte var ødelagt efter en vask og det står klart på deres hjemmeside er der er en garanti på håret. 2 gang jeg bestilte manglede der en tape og har skrevet flere gange til jer uden svar og har betalt over Klarna og skal nu betale for en tape jeg ikke har fået samt jeg ikke får garantien med på det første hår, da i ikke svare. Har skrevet flere mails! Handler aldrig her igen.

4. september 2024

Besvarelse fra Rapunzel of Sweden

Hej, tack för ditt meddelande!
Du får gärna kika i din skräpkorg om vår återkoppling har landat där, annars kan du gärna skicka in ett nytt mail med ditt ordernummer samt ärende till info@rapunzel.com så ska vi såklart hjälpa dig vidare 🌸 Då du inte uppgett din mailadress eller ordernummer i dina kontaktuppgifter här på Trustpilot så kan jag tyvärr inte följa upp ditt ärende härifrån, men vi har all avsikt att hjälpa de kunder som behöver hjälp med ett ärende.
Vi önskar dig en fin dag!

Bedømt til 3 ud af 5 stjerner

Dårlig kvalitet

Hej
Jeg har fået sat hår i fra jer. Efter jeg vasket det første vask med shampoo og balsam fra jer. Så er mit hår blevet som hø. Det er virkelig dårlig kvalitet, og jeg har næsten givet 3000 kr.

5. september 2024

Besvarelse fra Rapunzel of Sweden

Hej, tack för din feedback! Vi beklagar verkligen att du haft problem med produkten denna gång, om du inkommer till oss på kundtjänsten via info@rapunzel.com så hjälper vi dig gärna att upprätta en reklamation 🙏 Vi önskar dig en fin dag!

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Altid fantastisk kvalitet og hurtig…

Altid fantastisk kvalitet og hurtig levering. Tak

14. august 2024

Hej Lisa,

Vi är så glada att höra att du är nöjd med både kvaliteten och den snabba leveransen! 😍

Tack för att du delar med dig av din upplevelse.

Bedømt til 3 ud af 5 stjerner

Dårligt match

Håret er fin kvalitet og kom efter kort tid. Jeg er dog enormt ked af indpakningen af håret og returpolitikken, som nu gør at jeg ikke har kunne tjekke matchet på det købte hår ift mit eget. Jeg har måtte åbne pakken og har kunnet konkluderer at håret ikke kan bruges. Den lille gennemsigtige rude på pakken er efter min mening ikke tilstrækkelig. Spild af penge

7. august 2024

Hej,

Tack för din feedback!

Jag är glad att höra att du är nöjd med hårets kvalitet och leveranstiden. Jag är dock ledsen att höra att du är missnöjd med förpackningen och returpolicyn.

Din feedback är viktig för oss, och vi kommer att ta den i beaktande för framtida förbättringar.

Tack för att du hjälper oss att bli bättre 🙏

Flot hårexention

Flot hårexention

9. august 2024

Hej Nancy,

Tack för din positiva feedback! Vi är glada att höra att du är nöjd med våra produkter 🥰

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Fik en pakke extentions der var åbnet…

Fik en pakke extentions der var åbnet og pakken var helt slidt og gammel. Skrev til dem vedr. dette for 2 uger siden og har stadig intet hørt fra dem

4. august 2024

Besvarelse fra Rapunzel of Sweden

Hej, tack för din feedback! Vi beklagar att du fått vänta länge på återkoppling. Jag kan se att ditt ärende nu är löst, och hoppas att du känner dig nöjd med den service du mottagit! Om det finns något annat vi kan göra för dig så är du varmt välkommen att kontakta vår kundtjänst igen 🌸 Önskar dig en jättefin dag!

Rigtig god oplevelse

Jeg har aldrig brugt extensions/clip ons før. Jeg bestilte en clip on ponytail og har brugt den et par gange uden problemer, så jeg er ganske tilfreds. Jeg var meget i tvivl om farven, men den passer virkelig godt til min egen farve! Desuden hurtig afsendelse og levering.

Det eneste er måske, at der godt kunne være flere billeder af de forskellige farver inde på selve produktbillederne på hjemmesiden. Jeg endte med at kigge på Instagram for at se, hvordan farverne reelt så ud.

11. august 2024

Hej Marie Louise,

Tack för din fina feedback!

Vi är så glada över att du är nöjd med din clip-on ponytail, att färgen passade så bra till din egen och att du uppskattade den snabba leveransen 💖

Vi tackar för ditt förslag om att lägga till fler bilder av färgerna på vår hemsida och kommer att vidarebefordra detta till rätt team.

Michelle på Rapunzel 🌸

Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.

Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.