Rapunzel of Sweden Anmeldelser

7.768

3,5

Jeg er meget skuffet over kvaliteten. Den føltes meget syntetisk at røre ved. Ikke hvad jeg havde forestillet mig ved “VEGAN HAIR”. Er sendt retur uden nogen form for kompensation. Kan ikke anbef... Se mere

Har købt fra Rapunzel of Sweden i mange år og har altid været tilfreds med vare og leveringstid, men.. Leveringstid er blevet lidt lang,og håret er blevet både dyre og noget tyndere end det var før... Se mere

Jeg har købt hår hos Rapunzel of Sweden af flere omgange, og har overordnet været tilfreds, men senest da jeg købte hår var jeg noget skuffet. Jeg fik tre små totter for over 700 kr. Når du sætter det... Se mere

Tilfreds kunde af flere omgange! Sidst jeg handlede hos Rapunzel var jeg lyshåret og nu er mit hår mørkt. Så der skulle nye extensions til. Købte to ponytails I lignende farver da jeg var i tvivl om h... Se mere

1. Leverandør af hårextensions
  2. Hårproduktbutik

Hair is our passion! Since foundation in 2007, we at Rapunzel of Sweden have helped hundreds of thousands of customers worldwide achieve the dream of perfect locks. Always with passion, service and quality in mind. Our mission is to give every customer the best hair experience and help you fulfill the dream of longer and thicker hair. We gratefully accept your constructive feedback, so that we can improve the experience for all our customers. For more information about our products, visit our website!

Middel

8 t anmeldelser

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

(7.768)

1.311 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Laaaaang leveringstid mm.

Købte trenser, væske tape og en tang den 14.5.25
Bedre oplysning på hjemmesiden om diverse varer som det første!
Levering/Returnering:
Det tog næsten 10 dage inden jeg modtog varen. Ville returnere det hele da intet levede op til mine forventninger ( meget små trenser. Troede jeg havde købt 100 g men der var vel max 30 g i 8 trenser!)
Men væske til at aftage trenser kunne ikke returneres. Så jeg sendte de andre ting retur.... HOOOOLD NU K@FT De er længe om at sende mine penge retur.. efter 14 dage fik jeg besked om at de havde modtaget.. nu skulle det så godkendes af dem.. efter endnu en god uge blev det godkendt.. så fik jeg besked om de lige skulle gennem noget udbetaling.. og i dag den 24.6.25, har jeg så fået besked om at jeg VILLE få minepenge MEN.. DER VILLE GÅ OP TIL 7 DAGE!! Inden de kom ind på min konto!!!🥴
Et godt råd..Find en anden udbyder!!!

24. juni 2025

Hej!
Tack för att du tagit dig tid att skriva och dela med dig av din upplevelse. Vi är verkligen ledsna att höra att du känt dig missnöjd både med produkterna och med hur lång tid returen och återbetalningen har tagit. Det är förståeligt att du blir frustrerad när det tar längre tid än förväntat, och vi tar till oss av din feedback kring informationen på hemsidan så att vi kan bli tydligare framöver. ❤️

När det gäller återbetalningar kan det tyvärr dröja lite extra eftersom returerna först måste kontrolleras och godkännas innan utbetalning görs – och sedan tar själva överföringen några bankdagar. Vi förstår verkligen att det känns segt och vi vill självklart att det ska gå så smidigt som möjligt för dig.

Om du vill, får du gärna kontakta oss på info@rapunzel.com så kan vi gå igenom detta mer i detalj och se hur vi kan hjälpa dig vidare.

Tack igen för din feedback – den hjälper oss att bli bättre. Önskar dig en fin dag! 🌸

Virkelig dårlig

Virkelig dårlig. Jeg købte en ponytail, den passede ikke i farven.. senge retur for over 3 uger siden.. ingen penge kommet tilbage & de svarer ikke på mail…

27. maj 2025

Besvarelse fra Rapunzel of Sweden

Hej, tack för ditt meddelande! Vi har återkopplat till dig på mail, kika gärna igen i din inkorg och återkom där då vi tyvärr inte kan hantera order-ärenden via Trustpilot 🙏
Vi har som målsättning att lösa ditt ärende så snabbt som möjligt men har tyvärr lite längre svarstider under sommaren, än så länge tackar vi för ditt tålamod! Ha en jättefin dag 🌸

Min ordre bliver ikke sendt

Jeg bestilte d. 7/5 en pakke med extensions og refill tape.
Ved bestillingen kunne jeg ikke få lov til at bruge mine betalingskort, men alene klarna, da virksomhedens betalingsløsning ikke har 2-faktor godkendelse.

Jeg modtager efter bestilling min ordrebekræftelse hvor der står at så snart pakken sendes, vil jeg få en leverings bekræftelse.

Jeg modtager ingen bekræftelse og ringer derfor til kundeservice tirsdag, da de har en meget begrænset åbningstid hos kundeservice.
Her får jeg af vide at det skyldes at tapen ikke længere er på lager, og jeg spørger om de ikke bare kan sende tapen alene når den er på lager igen.. det ville de ikke.
Jeg acceptere at undvære tapen, men jeg får stadig ingen bekræftelse.

Jeg skriver nu frem og tilbage med kundeservice, men det er en meget langtrukken proces.

Håret er sikker fint hvis/når det kommer, men alt andet fungerer bare ikke.

7. maj 2025

Hej Camilla,
Tack för att du tagit dig tid att dela din upplevelse. Vi beklagar verkligen att din beställning har dragit ut på tiden och att kommunikationen kring leveransen inte fungerat som den ska 🌸

Vi förstår att det är frustrerande och vi tar din feedback på stort allvar. Vår ambition är alltid att ge en smidig och tydlig köpupplevelse.

Om du fortfarande väntar på din leverans eller har frågor, är du varmt välkommen att kontakta oss direkt så hjälper vi dig så snart som möjligt 🌸

Rapunzel Of Sweden

Rapunzel of shiit

Forfærdelig… de svare så langsomt. Prøvede at returnere en pakke, og man får ingen mail eller noget som helst om hvad der sker med pakken eller om de overhovedet har modtaget den. De svare slet ikke. Facking dårligt hjemmeside. IKKE KØB DERFRA

14. maj 2025

Hej Susanne,
Tack för att du delar med dig av din upplevelse 🌸 Vi är verkligen ledsna över att höra att det har tagit tid att få svar från oss och att du inte fått någon bekräftelse kring din retur.

Det är absolut inte den service vi vill erbjuda, och vi förstår hur frustrerande det måste kännas att inte få tydlig information. Vi tar din feedback på stort allvar.

Om ditt ärende fortfarande inte är löst, vänligen kontakta oss direkt på info@rapunzel.com med ditt ordernummer, så hjälper vi dig så snabbt vi kan.

Tack igen för att du hörde av dig – din feedback är viktig för oss.

Rapunzel Of Sweden

10års trofast kunde siger farvel og tak! Dårlig service og dårlig kommunikation!

Har igennem flere uger forsøgt at returnere en vare jeg ikke ønsker.
Der kommer svar på min mail med ugentlig mellemrum uden at der er hjælp til det konkrete problem.
Varen er stadig ikke returneret nu 1 måned senere grundet den enormt langsomme responstid.
Samtidig har jeg bestilt ny vare som angiveligt blev afsendt 2.maj men endnu ikke er kommet videre (d.d. 14.maj.)
Jeg har købt hos Rapunzel og Sweden i over 10 år, men det kommer jeg hvert fald ikke til at gøre fremover !

14. maj 2025

Besvarelse fra Rapunzel of Sweden

Vi beklagar att du har behövt invänta vår återkoppling 🌸 Vi kan se att du nu har fått svar angående din retur och din order. Önskar dig en fin dag!

Besvarelse fra Rapunzel of Sweden

Hi, if you are experiencing delays please contact customer service and they will be happy to help 🌸you can reach us over on info@rapunzel.com 😊

Jeg synes at mængden i pakken er lidt…

Jeg synes at mængden i pakken er lidt for lille, især hvis man ønsker fylde i hele håret.

5. april 2025

Besvarelse fra Rapunzel of Sweden

Hej, tack för din feedback!
Mängden hår som behövs är väldigt individuell, vissa kunder kan skapa en naturlig förlängning med ett 7 Piece Clip Ins-set, medan andra kunder med tjockare naturligt hår kan behöva två för ett önskat resultat. Mängden hår anges alltid under "Produktdetaljer", så att du lättare ska kunna se hur många paket som passar dig 😊 Kontakta gärna våra Hair Experts om du känner dig osäker så hjälper vi dig vidare, du kan nå oss på consultation@rapunzel.com 🌸 Ha en fortsatt fin dag!

Rigtig gode og lækre produkter.

Rigtig gode og lækre produkter.
Generelt dyre produkter, specielt extentensions, så det er skønt når der er rabat 🤩
Men det er rigtig god kvalitet og opleves mere luksuriøst end andre steder.

20. marts 2025

Besvarelse fra Rapunzel of Sweden

Hej, tack snälla för din fina recension och för 5 stjärnor! 😍🙏 Vi är verkligen glada att höra att du tycker om våra produkter!

Virkelig god kvalitet.og hurtig…

Virkelig god kvalitet.og hurtig levering og god service.
Har farvet mine extensions og de er stadig bløde og flotte🥰🥰🥰🥰🥰🥰

20. marts 2025

Besvarelse fra Rapunzel of Sweden

Tack snälla du för fem stjärnor! Vi blir så glada för ditt stöd 😍💫🙏

Håret er meget tyndt og let.

Håret er meget tyndt og let.

16. februar 2025

Hej Mette, 💗

Tack för din recension! Vi är ledsna att höra att du inte är nöjd med hårets kvalitet. Vi rekommenderar gärna att du kontaktar oss på info@rapunzel.com så att vi kan titta närmare på ditt ärende och hjälpa dig vidare.

Helena från Rapunzel of Sweden

Forkert farve og dårlig kundeservice

Med Rapunzels hjælp valgte jeg farve på hjemmesiden og købte først en mindre pakke extensions. Der var slet ikke nok hår i, men jeg var imponeret over, hvor godt farven passede til mit eget hår. Perfekt!
Så jeg valgte at købe endnu en pakke i samme farve, som var større og dyrere. Blev dog meget skuffet, da pakken ankom, fordi håret var væsentligt lysere og koldere i farven end den første pakke, jeg havde modtaget (selvom farven skulle være den samme). Farverne kan selvfølgelig variere en smule, men her var forskellen så stor, at farven ikke passede til mit eget hår.
Jeg sendte derfor et billede til kundeservice og spurgte, om det var normalt, at farverne varierede så meget fra pakke til pakke. Og fik blot svaret, at jeg skulle lave en complaint. Så det gjorde jeg. Og denne blev afvist uden forklaring af årsag. Der stod bare, at jeg kunne returnere for egen regning. Jamen tak. Et venligt svar og forklaring havde nok hjulpet på den i forvejen dårlige oplevelse.
Så jeg tør desværre ikke bruge Rapunzel mere. Jeg kan ikke være sikker på, hvilken farve jeg modtager, og kundeservice er ikke god.

Derudover meget langsom returproces. Jeg skrev til dem, da der var gået næsten en måned siden jeg returnerede, og jeg intet havde hørt. Først dér kom der gang i processen, og det tog fem uger i alt.

1. december 2024

Hej! 💗

Tack för att du delade din upplevelse med oss. Vi är ledsen att höra att du har haft problem med både färgen på hårförlängningarna och vår kundservice. Vi förstår att det är frustrerande när färgnyanser inte matchar förväntningarna, och vi beklagar att detta påverkat din upplevelse.

Vi vill gärna påpeka att vi alltid strävar efter att ge bästa möjliga service, och vi har svarat på alla dina mejl så snabbt som möjligt. Om du fortfarande behöver hjälp eller har några frågor om dina produkter är du varmt välkommen att höra av dig till oss igen. Vi vill gärna hjälpa till att lösa eventuella problem och säkerställa att du får den bästa möjliga upplevelsen med våra produkter.

Tack för din feedback och vi hoppas att vi kan få en möjlighet att rätta till detta.

Med vänliga hälsningar,
Rapunzel of Sweden

Super lækkert hår!! Meget imponeret.

Super lækkert hår, der nærmest er 1:1 med mit eget. Nemt at sætte i. Pakken kom ret hurtigt og nu har jeg bestilt 2 gange uden problemer 😊

19. december 2024

Besvarelse fra Rapunzel of Sweden

Hej! Tack för att du tog dig tid att lämna ett så fantastiskt omdöme. Det värmer verkligen! ❤️

Allt gott, Michelle på Rapunzel 🌺

Jeg var slet ikke tilfreds med kvalitet…

Jeg var slet ikke tilfreds med kvalitet af håret og synes den ser meget falsk ud

1. december 2024

Besvarelse fra Rapunzel of Sweden

Hej! Tack för din feedback – jag är verkligen ledsen att höra att du inte är nöjd med kvaliteten på håret och att det ser onaturligt ut. Det är självklart inte den upplevelsen vi vill att du ska ha.

Du får gärna höra av dig till vår kundservice så hjälper vi dig vidare och försöker hitta en lösning. Vi vill att du ska känna dig helt nöjd med ditt köp ❤️

Allt gott,
Michelle på Rapunzel 🌸

Virkelig flot farve og lækker kvalitet

Virkelig flot farve og lækker kvalitet! Hurtig afsendelse og god track and trace. Stor anbefaling herfra.

29. november 2024

Besvarelse fra Rapunzel of Sweden

Hej! Tack för ditt härliga omdöme, det betyder oerhört mycket för oss! ❤️

Allt gott, Michelle på Rapunzel 🌸