Rapunzel of Sweden Anmeldelser

7.769

3,5

Jeg er meget skuffet over kvaliteten. Den føltes meget syntetisk at røre ved. Ikke hvad jeg havde forestillet mig ved “VEGAN HAIR”. Er sendt retur uden nogen form for kompensation. Kan ikke anbef... Se mere

Har købt fra Rapunzel of Sweden i mange år og har altid været tilfreds med vare og leveringstid, men.. Leveringstid er blevet lidt lang,og håret er blevet både dyre og noget tyndere end det var før... Se mere

Jeg har købt hår hos Rapunzel of Sweden af flere omgange, og har overordnet været tilfreds, men senest da jeg købte hår var jeg noget skuffet. Jeg fik tre små totter for over 700 kr. Når du sætter det... Se mere

1. Leverandør af hårextensions
  2. Hårproduktbutik

Hair is our passion! Since foundation in 2007, we at Rapunzel of Sweden have helped hundreds of thousands of customers worldwide achieve the dream of perfect locks. Always with passion, service and quality in mind. Our mission is to give every customer the best hair experience and help you fulfill the dream of longer and thicker hair. We gratefully accept your constructive feedback, so that we can improve the experience for all our customers. For more information about our products, visit our website!

Middel

8 t anmeldelser

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

(7.769)

1.311 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Super nethandel

Super nethandel, fantastisk kvalitet og rigtig hurtig levering....
Yderst tilfreds

27. august 2023

Besvarelse fra Rapunzel of Sweden

Hej och tack snälla för ditt fina omdöme.
Vi blir riktigt glada över att höra att du är nöjd med leveransen. 😍
Vi önskar dig en fin dag,

Et år efter køb

11 mdr. siden jeg købte og er nu klar til at anmelde min ponytail-extension.
Allerede kort efter åbning falder der en mindre del af og der efterlades en lille strittende tot, som hvis man klipper noget meget kort. Meget mystisk, men tænker det nok går. Ved nærmere undersøgelse kan det konstateres, at hårene IKKE ligger i samme retning, hvilket nok forklarer hvorfor der ryger flere hår af, end hvad jeg synes godt er, når jeg forsigtigt reder den. Desuden tynder den rigtig hurtigt ud. Så ja, det kan da godt være det længste hår er 50 cm, men den yderste 1/3 (hvis ikke helt op til 1/2) er godt nok tynd og ligner bare slidt og overbehandlet hår. Den gør faktisk ikke noget godt for mit hår. Jeg har absolut ikke tykt hår, men fordi den tynder så hurtigt ud, kan den ikke skjule/blende med mit eget hår særlig godt. Og derfor har jeg faktisk aldrig fået den brugt.
Jeg havde ikke forventet 100% Ariana Grande til den pris, men havde forventet at få en hel hale på 50 cm og ikke kun nogle tjavser..

28. september 2022

Besvarelse fra Rapunzel of Sweden

Hej och tack för ditt omdöme!
Vi kan inte koppla ditt omdöme till någon order varav vi nu har ber dig om mer information. 🧡
Vänligen kontakta vår kundtjänst så att vi kan ta en närmare titt på ditt ärende.

ADVARSEL!!!

ADVARSEL!!!! MIN PAKKE ER STADIG IKKE SENDT!!!! DER BLEV OPRETTET FORSENDELSE 8/8!!! MEN STADIG IKKE SENDT!!! DET 10DAGE SIDEN NU. DE SNYDER!!!!

8. august 2023

Besvarelse fra Rapunzel of Sweden

Hej och tack för ditt omdöme!
Vi kan se att vi har haft kontakt med dig och att ärendet ska vara löst.
Ibland så uppstår problem med frakttjänster som tyvärr är utanför vår kontroll och vi ber såklart om ursäkt för detta.
Du är alltid välkommen att vända dig till vår Kundtjänst igen om du har fler funderingar kring detta 💕
Ditt Rapunzel team

Rask levering og god kvalitet

Rask levering og god kvalitet. Anbefaler å bestille større pakke, for mere fylde.

1. august 2023

Hej Lena,
Tack för feedback. 😊
Vi tar det gärna vidare med produkten.
Ha en trevlig dag!
Ditt Rapunzel Team

Er meget tilfreds med produkterne men…

Er meget tilfreds med produkterne men syntes det super ærgerligt st man betaler for ekspres levering og så går der en uge før man modtager dem.

2. august 2023

Hej,
Tack för omdömet. 😊
Vi tar det gärna vidare med leveransen.
Ha en trevlig dag!
Ditt Rapunzel team

De vil hverken bytte eller refundere for en dårlig vare

Jeg havde givet jeres kundeservice 5 stjerner for nogle dage siden, fordi de svarede på mine spørgsmål inden jeg købte varen. Jeg fik varen og var så utilfreds med den fordi hårets kvaliteten var dårlig, meget tynd hår som på trods af at den er en 7 pieces invisible clip in, ikke kan se naturlig ud. Jeg har haft en invisible 7 pieces clip in der var mere end nok for mit hår, faktisk skulle kun brug 2 pieces af dem, men det er fra en anden mærke og et andet farve. Nu har jeg sort hår og skulle prøve Rapunzel og Sweden. De vil hverken returne eller bytte varen fordi jeg åbnede pakken, hvordan ellers skulle jeg vide at kvaliteten var ok eller ej?? Jeg er ret ked af det at jeg skal beholde noget så dyrt jeg ikke kan bruge. I stedet råder de mig at købe endnu en men de almindelige clip in. Jeg kommer aldrig til at stole på svensk virksomheder, jeg føler de får meget op i penge og ikke kunde tilfredsstillelse.

17. juli 2023

Besvarelse fra Rapunzel of Sweden

Hej Lidia, Tack för att du skriver till oss här. Det är tråkigt att din upplevelse blev såhär. Vi uppmanar alla kunder att alltid ha koll på köpvillkor framförallt när det gäller att köpa saker på nätet. Du måste som kund veta vad du får och inte får göra för att t ex en retur ska kunna bli godkänd. Vi som företag informerar och vi gör allt för att kunden ska kunna göra en väl genomtänkt köp.
Kundservice finns tillgänglig för att ge råd och hjälpa till vid köp. Hoppas att du hittar det du söker. / Hälsningar ditt Rapunzel Team

Kvaliteteten af hår er rigtig god

Kvaliteteten af hår er rigtig god, dig var farven ikke som forventet, desværre

11. juni 2023

Besvarelse fra Rapunzel of Sweden

Hej Maria, Tack för att du skriver till oss. Om det är något vi kan hjälpa dig med, tveka inte att kontakta vår kundservice. Vi vill att du ska hitta rätt hårfärg och produkt/ Hälsningar ditt Rapunzel Team

Respons til Rapunzel of sweden

Som svar til Rapunzel of sweden, som jeg har haft en længere dialog med vedrørende min reklamation af tape ekstensions samt andre produkter som jeg har købt i store mængder….
Faktum ER at Rapunzel of sweden ikke erkender mine talrige telefoniske henvendelser til kundeservice, og de erkender heller ikke at det koster mange hundrede kr. at sende varer retur til Sverige, da fragt er så dyrt…
Netop derfor har jeg forsøgt at få råd og vejledning fra Rapunzel of Sweden over telefonen vedr. hvorfor deres tape ekstensions filtre lynhurtigt efter påsættelse samt at tapen er af dårlig kvalitet så selvom der er brugt grundrens shampoo inden påsætning, så glider de ud af håret hurtigt !

Det har været en dårlig oplevelse både at handle med Rapunzel of Sweden samt at have dialog med dem…. De er “glatte som ål” !

Ja, jeg er blevet tilbudt -20 % på mit næste køb….. Som plaster på såret !
-Jeg kommer absolut IKKE til at købe mere hos Rapunzel of sweden da det er yderst spil af penge ….
Det er helt tosset at jeg har spenderet mange 1000 kr. hos Rapunzel of sweden uden glæde af produkterne, og så tilbyder de mig at købe mere, i stedet for at tage håret retur og give mig penge retur !

En skuffet Linda

12. juli 2023

Besvarelse fra Rapunzel of Sweden

Hej Linda, Tack för att du tog dig tid att skriva till oss här. All information gällande produkter, returer, reklamationer och hårvård finns på vår hemsida. Det ska finnas lättåtkomligt för varje kund att läsa. Allt för att kunden ska kunna använda håret så länge som möjligt. Om det blir problem så finns kundservice som försöker hjälpa till på bästa sätt. Det är tråkigt att du fortfarande känner att detta inte har räckt till. Du är välkommen att kontakta kundservice på nytt. Hälsningar ditt Rapunzel Team

Køb jeres extensions et andet sted

I bad om en anmeldelse efter i har fået fjernet den første fordi i snyder jeres kunder og ikk kan tåle andre læser om det .. håber aldrig nogle køber fra jer mere … føj en omgang snyd og bedrag . I vil kun se på mit hår (farveforskel) hvis jeg sender retur på min regning og i vil ikke garantere i returnere eller giver mig nyt ??? WHAT en kundeservice

7. juni 2023

Besvarelse fra Rapunzel of Sweden

Hej och tack för ditt omdöme🌸
Vid en reklamation så behöver alltid produkten först skickas in till oss för att vi ska kunna hantera den och återbetala och det gäller alla kunder.
Vi har bett dig göra det så att vi har möjligheten att hjälpa dig vidare💕
Du betalar själv för returkostnaden men ska spara kvittot så att vi sen kan återbetala dig även för returkostnaden.
Mer information kring detta hittar du även på hemsidan.
Vänligen kontakta vår kundtjänst om du har fler frågor eller osäkerheter kring din reklamation, så hjälper vi dig.
Ha en fortsatt fin dag,
Ditt Rapunzel-team

Tilfreds kunde af flere omgange

Tilfreds kunde af flere omgange! Sidst jeg handlede hos Rapunzel var jeg lyshåret og nu er mit hår mørkt. Så der skulle nye extensions til. Købte to ponytails I lignende farver da jeg var i tvivl om hvilken der ville passe bedst. Fandt det perfekte match og kunne sende den anden retur. Kvaliteten er i top og tænker mit næste køb enten skal være nail hair eller clip-ins. Elsker jeres produkter! Kan I ikke få pandehår tilbage?

12. juni 2023

Besvarelse fra Rapunzel of Sweden

Hej Caroline! Tack för din feedback. Skönt att höra att du är nöjd med våra produkter 🙂 När det gäller frågor om utbudet kan du gärna maila till vår kundtjänst 🙂 Vi önskar dig en fin dag! Din Team Rapunzel

Hvis du skal returnerer din varer

Hvis du skal returnerer din varer, skal du være obs på at du SELV skal betale til udlandet OG fragt. Jeg valgt at betale brev (pakke ville koste omkring 200kr). De har også returneret mine penge MEN har så også lige fået en regning på 89kr oveni for UPS… jeg køber ALDRIG herfra mere.. kraftedme for dårligt at man skal betale fragt 2 gange..

16. juni 2023

Besvarelse fra Rapunzel of Sweden

Hej Trine! Vi beklagar att du inte blev nöjd med produkten och behövde returnera den. När man returnerar hela ordern återbetalar vi frakten för standardfrakten, om man har vald den. Detta gäller inte UPS frakt. Vi jobbar på en lösning för att göra returer enklare! Tack för din feedback, den är viktig för oss! Ha en fin dag! Din Team Rapunzel

Raskt levering

Raskt levering
God kvalitet

6. juni 2023

Besvarelse fra Rapunzel of Sweden

Hej och tack snälla för ditt omdöme 🥰
Vi blir riktigt glada över att höra att du är nöjd.🧡

Leveringstiden

31. maj 2023

Besvarelse fra Rapunzel of Sweden

Hej och tack för ditt omdöme 🌸
Om du har upplevt problem med leveranstiden så vänligen kontakta vår Kundtjänst.
De är först då vi har möjligheten att kika närmare på ärendet och hjälpa till 💛

super ... anbefaler.

super ...kan anbefales

4. maj 2023

Besvarelse fra Rapunzel of Sweden

Hej och tack så mycket för ditt omdöme och för att du tog dig tid 🥰
Vi är så glada att du är nöjd 🌸
Ditt Rapunzel-team

Flot service og Stor hjælp med…

Flot service og Stor hjælp med tilbagemelding på at den tilsendte video optagelse skulle være bedre, for at få den rette farve.
Venter nu spændt på at modtage det

3. april 2023

Besvarelse fra Rapunzel of Sweden

Hej Aase! Tack för din feedback! VI håller tummarna att färgen passar perfekt! Hör av dig till vår kundtjänst om färgen inte passar, så hjälper vi dig självklart med det. Ha en fin dag! Team Rapunzel

God kvalitet og mega hurtig levering

God kvalitet og mega hurtig levering. Jeg er meget tilfreds med det hele!

27. marts 2023

Hej Louise,
Tack för ditt fina omdöme. 😍
Vi hoppas att du får njuta av din nya produkt! Ha en fortsatt fin dag.
Varma hälsingar!
Ditt Rapunzel Team