Radissonblu Anmeldelser 65

2,2

Sælger spot deal med usædvanlig kort løbetid. Det er en smart forretning for Radisson blu, og spild af penge for kunderne, når man som jeg - overså.

Smukke omgivelser 🌿 og fantastisk panoramaudsigt fra 15. etage 🌇 Servicemindet personale og smart selvbetjent check-ind og check-ud ✨ Værelset var rummeligt og pænt 🛏️ Det, der trækker lid... Se mere

Trist værelse, ingenting på væggene, kedeligt gardin. Hvis man vil have lys ind, kan folk fra den anden side af gården kigge ind. Plastiksofa. Ingen minibar. Værelset virker lidt slidt og nusset... Se mere

Værelset levede ikke op til forventning!!! - meget lille i forhold til billedet - meget varmt selv i aprilmåned med åbent vindue hele dagen - dårlig vedligeholdelse med rengøring - lidt... Se mere

2,2

Under middel

Slidt hotel og dårlig service

Som en del af et bryllup havde vi booket værelse på Radisson Blu Århus, som vi blev bedt om at betale for med det samme ved ankomst, det satte vi ikke spørgsmålstegn til, da det kunne være alm. procedure. Dog bemærkede vi, at parret vi kendte ved siden af hos en anden receptionist ikke skulle betale, men vi tænkte skidt pyt, men det kom os dog ikke til gavn senere. Vi var så uheldige at blive ringet hjem om natten, da vores børn var blevet syge, så vi spurgte ved check ud, om vi kunne få refunderet morgenmaden, idet vi rejste før tid. Det kunne vi desværre ikke, da opholdet allerede var betalt, og der kunne heller ikke være tale om et tilgodebevis, kun hvis vi bookede en ny overnatning, hvilket vi ikke ønskede, idet vi også syntes, at hotellet er slidt, vores toilet kunne ikke rigtig skylle ud, sengelampen sad ikke fast i væggen og så var der dobbeltdyne, som vi først opdagede, da vi gik i seng kl. 3.00 om natten. Hotellet kan ikke anbefales fra min side af.

27. oktober 2021

Radisson Århus har trukket 30.000 point…

Radisson Århus har trukket 30.000 point for meget på min konto. De har indrømmet, at de har lavet en fejl og sendt mig en kreditnota med info, men jeg kan ikke få mine point retur. Skræmmende oplevelse. Jeg ville ikke turde overlade mit kreditkort til dem.

29. september 2021

Godt værelse, flink personale men forfærdelig oplevelse

Jeg havde her d 7 til 8 august min kone og 2 børn med på overnatning på Radisson Blu Aarhus.

Vi havde opgraderet fra familie værelse til en junior lounge og den var godt indrettet og med flot udsigt, samt personalet var imødekommende.

Den havde en aflåst dør der forbandt vores værelse med naboværelset hvilket jeg ikke tænkte videre over men skulle vise sig at blive et mareridt.

Naboværelset holdte nemlig fest, høj musik og med gæster fra flere af de andre værelser kørte de på hele natten
Det var så lydt gennem den låste dør at jeg ord for ord kunne høre hvad de talte om.
Mine børn og jeg sov kun periodisk, og vågnede hvert 20minut når de sang med på sange.

04.30 tænkte jeg det var nok og gik til receptionen og bad om de gjorde noget
Den ellers flinke receptionist gik med op og bad dem lukke festen af. Det gjorde de også til hun kørte ned med elevatoren igen, så kørte festen hårdt på til 05.45.

2100kr for 1 overnatning der endte med ingen søvn, det gør jeg desværre aldrig igen. Og fortryder bitter jeg opgraderede værelset.

8. august 2021

Radisson blu Århus

Radisson blu Århus .
Kan kun anbefales herfra alt spillede bare i 7 dage .
Service i top.
Eneste er møbler sofa og stole drop det designer ting gå mere efter komfort .
Folk kan godt leve med grimt udseende hvis man sidder godt i dem .

7. august 2021

egnede bookede et weekend ophold…

Undertegnede bookede et weekend ophold fra den 18 til den 22 sept 2020 på Radisson Blu Scandinavia Aarhus og betalte opholdet med det samme.
Velankommet til hotellet tjekker vi ind jeg bliver bedt om at sætte Visa-kortet i og taste pindkode da jeg siger at jeg har jo betalt for jeg at vide at det skam kun er til registrering fortæller mig også at det koster 295kr at parkere jeg oplyser ham at vi lige kommer fra 3 forskellige kroer hvor det ikke kostede penge at parkere men uha da da han var meget klogere det ku ikke passe kunden her havde ihvertfald ikke ret.
Lidt om værelset sengen bestod af en stor tung dobbelt dyne og en bjælke af en dobbelt hovedpude i min alder var det 50år jeg havde prøvet det
Det var oldnordisk og i morgenmads restauranten troede de at vi var analfabeter de brugte personale for at fortælle os hvad vej vi skulle gå for at tage maden😟
Vi tjekkede ud om søndagen.
Da vi kom hjem opdagede vi at de havde taget betaling en gang til? ( kortet var jo kun til registrering )
Vi kontaktede hotellet og de lovede at få orden i roderiet tre dage efter fik vi pengene retur ingen beklagelse som om det var fuldstændig normalt?
Efter de havde sat beløbet inklusiv parkering retur gik de så ind på hvores konto og trak parkering ( men kortet var jo kun til registrering ) det er en ulovlig transaktion ifølge data beskyttelsesloven horribelt vi kan på ingen måde anbefale dette hotel som i den grad ser stort på kundernes rettigheder.
Erling Petersen

24. september 2020

Når man har en kok,på radisson i Århus…

Når man har en kok,på radisson i Århus som ønsker at modspillere i fodbold bliver invalide så kan man ikke give det her mere end 1 stjerne, at man hylder vold så det sgu en grim reklame at give sit firma, der ikke fordi radisson er et lille lokalt firma

20. juli 2020

Fantastisk service, Radisson Aalborg

Min veninde og jeg bookede et ophold en weekend.
Jeg glemte en pose med tøj på hotelværelset og kontaktede efterfølgende hotellet. Tanja, receptionisten, var så sød at veje posen/pakken, sende målene til mig m.m., så jeg kunne oprette en pakkelabel, hvorefter hun indleverede pakken ved nærmeste pakkeshop. Der er blev brugt en del tid på dette og skriven frem og tilbage - virkelig god service!

3. juli 2020

var til nytårsaften .mange slidt hotel…

var til nytårsaften .mange slidt hotel ..aften den har kostet mig kr. 6200.. for 2 personer den var ikke de penge veret..kaos alle aften og fra kl. 12.40 har de flytter os 3 gang fordi de sted vi var skulle lukkes..det er sidste gang vi bruger sted ..ikke anbefale af mig..

1. januar 2020

manglende returnering af for meget opkrævet

Vi havde en dejlig weekend på Radisson Blu for 14 dage siden. Desværre mente hotellet at de skulle tage sig betalt 2 gange - altså dobbeltbetaling. Hotellet har såmænd erkendt at de har lavet en fejl, men det burde sgudde ikke tage 14 dage at returnere det for meget opkrævede.. en superærgerlig afslutning på et ellers skønt ophold.

8. november 2019

Dette hotel har en god beliggenhed

Dette hotel har en god beliggenhed, men så er der heller ikke mere at komme efter. Prisen på 1800, pr nat er ikke i orden. En tom minibar, hvor der står et skilt.... køb gerne selv det du kan tænke dig... mangel på service i den prisramme. Sengene glider fra hinanden også uden du hopper i dem. Aicon mangler, der er 26 grader på værelset og vinduerne ligger ud til en baggård hvor der intet luft. Det eneste du kan se er genboerne. Vi gik ned i receptionen for at klage, der var ikke andre ledige værelser, men fik en rabat, som var ok, men vi fik ødelagt en weekend, spild af tid og penge.
Må sige vi blev ekstremt skuffet, vi skulle have en hyggelig paroplevelse. Vi skulle overnatte fra fredag til søndag, men valgte at tage hjem efter 1. nat.... Vil aldrig anbefale dette hotel. Du kan få meget mere for pengene andre steder. Forventer at de sænker prisen eller ændre deres værelser med aircon og nogle ordentlige senge.

4. september 2019

Trist værelse

Plastiksofa. Ingen minibar.
Værelset virker lidt slidt og nusset, man har ikke lyst at gå på bare fødder. Pletter på tæppet og diverse steder på badeværelse.
Er det friske pletter eller noget der ikke kan gå af...håber det sidste 🧐
Rengøringspersonalet har gjort rent, og personalet i receptionen er søde og imødekommende.
Vi har morgenmaden til gode i morgen tidlig.

22. juli 2019

Radissonblue Stettin

Radissonblue Stettin. Vi har booket en uge med mad. Maden er fuldstændig elendigt. Kartoflerne ligner de er fra glas og smager af absolut intet. Grønsagerne er så ukogte at de er ukendelige. Kødet noget der er klistret sammen og som ikke er værd at spise. Til gengæld får man lov til at betale 18kr for det mindste lille glas cola. Nu kan vi så i stedet betale ekstra for at få mad ude i byen. Under alt kritik!!!!!!!!
Heidi

30. juni 2019

Dårligt Dårligt Dårligt

Dårligt fredag d 6 april
Vi bestilte 2 værelser med dør imellem kom kl 15 værelserne var ikke klar hun tjekkede og ringede op til rengøring på 10 sal de ville være klar kl 16
Da vi kom igen var værelserne med dør imellem udlejet til nogle andre på tros af alt var i orden og klar som lovet kl 15
Mega Dårligt

9. april 2019

Når man er villig til at huse en…

Når man er villig til at huse en konference med mål at udvise mennesker som udgør en stor del af koncernens ansatte ... så er det for mig et udtryk for en elendig dømmekraft og en moral hvor pengene går forud for at beskytte de ansatte.

Jeg gad godt vide hvad man har tænkt sig at sige til sine ansatte over det signal der er blevet sendt ... og jeg må indrømme at når jeg skal kigge på hotel så er koncernen klart blacklistet i min bog, ikke kun i København, men generelt.

16. marts 2019

Er dette din virksomhed?