Jeg har igennem det sidste halve år forsøgt at afmelde radioplays nyhedsbrev og diverse reklame e-mails uden held. Jeg har forsøgt at hjælpe radioplays support med flere forsøg, så de ikke blev t... Se mere

Appen crasher alt for meget, så brugerflade forsvinder. Ved Chromecast til smart højtaler er volume kontrollen med så stort et interval at lyden skruer voldsom op blodt ved et tryk på + knappen på mi... Se mere

Radio Play Premium Uden reklamer Har tilmeldt mig Radio Play Premium uden reklamer, men bliver konstant smidt af, og skal logge ind igen! Pænt træls når man kører bil. Det tog 14 dage at få svar... Se mere

1,5

Dårlig

Har ikke besvaret negative anmeldelser

Appen crasher alt for meget

Appen crasher alt for meget, så brugerflade forsvinder. Ved Chromecast til smart højtaler er volume kontrollen med så stort et interval at lyden skruer voldsom op blodt ved et tryk på + knappen på min Galaxys22
Hvis blodt i kunne få styr på app er det nogle rigtig gode stationer. Og betaler med glæde for premium som er reklame fri..

24. januar 2025

Man kan ikke opsige

Jeg har nu i flere måneder forsøgt at opsige mit radioplay abonnement. Jeg har talt med Bauermedia i telefonen men de henviser til nogle andre og ingen tager ansvar. Jeg ønsker ikke medlemsskab. Jeg kan ikke opsige via appen da den vil oprette mig på ny når jeg prøver at logge ind. Prøver jeg at logge ind via hjemmesiden så siger den at min mailadresse ikke er registreret hos jer. Men I hæver lystigt kr. 29,- på min konto hver måned:(

Opdatering
Den eneste mulighed for at stoppe betalingerne var at spørge mit kort og få et nyt. Slet ikke ok

6. september 2024

myRock premium

myRock på premium abonnement til 29,-kr/md. er sgu okay. Har haft det i lang tid, og derfor ku' jeg godt ønske lidt flere/oftere udskiftninger i afspilningsrullen. Desuden ville jeg gerne slippe for jeres egne pr reklamer for podcasts osv., da jeg er allergisk overfor reklamestøj, og derfor betaler for at slippe for det!

18. marts 2024

Ingen udvikling

Deres app er noget en 14 årig har sammensat på en enkelt weekend, og der er ingen der vedligeholder den. Har forsøgt med kontakt til dem i 1½ år, men der sker intet.

Deres Premium vil i de fleste tilfælde, fortsat sende reklamer. Kun hvis du fra mobilen vælger en kanal fra listen, undgår du dette. Hvis du har autoplay, bruger Android Auto eller bare trykker play på den kanal der allerede er valgt, registrere den ikke, at du har Premium.

App'en crasher også ofte når du vil åbne den, og efterfølgende skal du logge ind igen. Ikke ret brugbart når man sidder i en bil, hvor man også er nød til at styre den fra telefonen, fordi hvis du bruger bilens skærm, så får du reklamer.

Jeg har opgivet. Jeg vender permanent tilbage til alm streaming tjennester. Hvis de skider så meget på deres kunder, hvorfor skulle man så betale til dem.

17. december 2023

Farvel og tak

Farvel og tak. Har stor respekt for at der skal være reklamer, da i ikke er licens betalt, men man afbryder sku da ikke midt i et mysiknumner. Farvel og tak for ingenting😒

1. maj 2023

Opsigelse

Jeg opsagde mit abonnement for et halvt år siden, og de bliver ved med at trække penge fra min konto. Det er umuligt at komme igennem til dem.tro mig, det er forsøgt mange gange. Jeg tænker at en politi anmeldelse må være det næste.hold jer langt væk fra dem, lyt ikke til deres konstante reklamer for deres app.det er det rene bondefangeri.

20. november 2022

Jeg har kun haft problemer med premium

Jeg har kun haft problemer med premium. Jeg har haft det i en måned og det virker ikke. Jeg fik stadig reklamer og jeg skrev ind for at få hjælp, men fik intet. Man kan heller ikke bruge premium på mere end en enhed. Det er til at brække sig over at høre i radioen hvordan værterne roser premium til skyerne, når det ikke virker.

15. september 2022

ÅhhhÅhhhhÅhhhh

Jeg har egentlig været glad for produktet, og levet med reklamerne. Men nu skal jeg høre på jeres ÅhhhÅhhhÅhhh og en egenreklame for jeres premium abonnement ca hvert andet minut. Produktet er pt ubrugeligt og jeg har afinstalleret jeres app. Ærgerlig udvikling!

10. september 2022

Jeg har prøvet at afmelde radio…

Jeg har prøvet at afmelde radio premium, for det første er det næsten umuligt, da det endelig lykkedes, troede jeg, men nej, jeg har fået en mail hvor der står jeg er afmeldt, men de trækker stadig penge hver måned.

10. maj 2022

Radio Play Premium Uden reklamer

Radio Play Premium Uden reklamer
Pænt træls når man kører bil.
Det tog 14 dage at få svar fra kundeservice: problemet er kendt og skulle gerne forsvinde ved næste opdatering…
Den venter vi så stadig på!

6. maj 2022

RADIO SOFT

Det er ret irrittende, når man sidder / går og hører Radio Soft bl.a., så kan lyden ka' finde på falde ud, bare et spilt sek. 😡☝️, og det ka' jo være rigtigt, når man har fibernet 😡☝️

27. april 2022

Jeg plejede at skifte Radioen ud med…

Jeg plejede at skifte Radioen ud med Podcast som var et langt mere behageligt medie til at starte med og som faktisk også plejede at sælge sig på at være reklame-fri. Nu er der snart flere reklamer end program! Hvad sker der?! Jeg bliver så træt af jer

1. januar 2022