Jeg har igennem det sidste halve år forsøgt at afmelde radioplays nyhedsbrev og diverse reklame e-mails uden held. Jeg har forsøgt at hjælpe radioplays support med flere forsøg, så de ikke blev t... Se mere
Appen crasher alt for meget, så brugerflade forsvinder. Ved Chromecast til smart højtaler er volume kontrollen med så stort et interval at lyden skruer voldsom op blodt ved et tryk på + knappen på mi... Se mere
myRock på premium abonnement til 29,-kr/md. er sgu okay. Har haft det i lang tid, og derfor ku' jeg godt ønske lidt flere/oftere udskiftninger i afspilningsrullen. Desuden ville jeg gerne slippe for j... Se mere
Radio Play Premium Uden reklamer Har tilmeldt mig Radio Play Premium uden reklamer, men bliver konstant smidt af, og skal logge ind igen! Pænt træls når man kører bil. Det tog 14 dage at få svar... Se mere
Har ikke besvaret negative anmeldelser
Radio Play Premium nu med reklamer :-/
Jeg har tilmeldt mig Radio Play Premium, for at blive fri for reklamer, og alligevel skal jeg trækkes gennem reklamer. Det er altså et No-Go at skulle betale 29,- pr. md. for reklamefri radio, og så er der alligevel reklamer :-/
Hold da k… hvor er jeg træt af at høre Radio Play Premium-reklamen :-/
Tror sgu et jeg smutter over på DR, de har i de mindste ikke reklamer…!!!
Alt for mange reklamer. Kan man betale sig fri for dem? Kan ikke finde muligheden...
Ingen mulighed for login via App’en på Sonus - Dermed ingen mulighed for reklamefrie perioder.
Godt, dejligt og befriende, at der findes en sender, der gør sig umage med at finde musik frem med karisma, dygtighed og originalitet. Thanks god for a real musikkanal.
REKLAMER REKLAMER REKLAMER!!!!!!!!!!!!!!
Godt produkt, men mængden af reklamer er helt sindsyg ofte mange minutter med tætte intervaller.
Skulle du komme til at skifte kanal er du tvunget til at høre på de samme reklamer igen igen.
Jeg er med på at finansieringen skal komme et sted fra, men der må også være måde med galskaben.
ELSKER bare radioplay :D
Kan det siges nemmere ;)
Det er ikke til at holde ud at hver gang man skifter til en ny kommerciel station skal man høre de (ofte) samme reklamer i ca 15 sek inden stationen starter. Og stationerne har jo også egne reklamer i lydsporet....
Virker aldrig på Safari.
Har du utallige gange, i flere uger været nødt til at bruge radioplay i for eksempel Google Chrome, hvilket er frustrerende når resten af ens workflow foregår i Safari. Få nu styr på jeres kompabilitet.
Ingen svar fra support
Jeg kontaktede support d. 31/7 2018 (#131503) og fik et autoreply (på svensk) om at jeg fik svar "så fort som möjligt"
D. 14/9 2018 rykkede jeg dem for svar da jeg intet havde hør og fik igen samme autoreply, men jeg har stadig ikke fået svar fra support her 58 dage senere!
Hvis jeg klikker på sagsnummeret i det autoreply de har sendt mig kommer jeg til en fejlside med teksten"OJ, NÅGOT GICK FEL ..." hvilket få mig til at tænke at de bare har slettet sagen i stede for at svare på den
Virker ikke i browser og deres support virker ikke særlig hjælpsom med noget som helst, på trods af mange problemer nævnes, både angående app og browser.
Jeg har Sonos system som bruger radioplay. Jeg kan dog kun få svenske radiostationer og radioplay tillader ikke at jeg skifter til danske radiostationer. Ikke ligefrem det som får folk til at bruge dem.

Besvarelse fra Radioplay
Jeg har forsøgt at hjælpe radioplays support med flere forsøg, så de ikke blev tilmeldt spam.
Men pludselig fik kun standard skrivelse sendt tilbage og så har jeg ikke lyst til at hjælpe mere.
Da Radioplay fortsætter med at sende reklame, nyhedsbreve m.m., har jeg selv været nød til at tilmelde dem 2 spamfiltre. :-(

Besvarelse fra Radioplay
I starten var jeg ret glad for radioplay, men nu har jeg næsten opgivet at bruge den side.
Først var der en periode, hvor den startede op med en bestemt reklame hver gang jeg skulle ind på en kanal og så aldrig kom længere. Tydeligvis en fejl, der kunne fikses ved at opdatere. Den er væk nu, dejligt tænkte man så.
Men NU, nu er det bare SÅ træls at hver gang jeg skal skifte kanal, så skal jeg høre den samme lange reklame. Først var det IKEA på min. 15 sekunder, og nu er det en tilsvarende lang reklame for Ginatricot.
Jeg gider helt ærligt ikke bruge radioplay mere. Så nu skifter jeg tilbage til radioabc.dk og min mobils radio, der skal jeg da ikke høre ekstra reklamer udover dem der sendes i radioen!

Besvarelse fra Radioplay
Jeg er super glad for det, for den er sat til når jeg er på arbejde hver dag.
Meeeen....
Når jeg trykker på STOP, når jeg lige skal til møde, til frokost eller andet, så starter den automatisk igen. Det er altså irriterende.

Besvarelse fra Radioplay
Jeg er meget positivt overrasket over radioplay.dk da jeg virkelig nyder radioer som NovaFM. Men uanset hvor jeg er, hvilket netværk jeg kører på, hvilken enhed jeg bruger, så hakker nettet ofte. Jeg kan nå at høre omkring 10 minutter, så sætter den ud og hakker forfærdeligt meget. Nogle gange er det et minut og nogle gange er det kun et halvt til et enkelt sekund man venter på at høre musik igen. Men alligevel 4 stjerner, synes de har fortjent. :)
Det er rigtigt fedt at der nu igen er en radiokanal: MyRock via radioplay.dk som spiller noget ordenligt rock og metal musik. Lidt rigeligt med reklamer, men fedt musikvalg
Nu hvor I har samlet alle kanaler i en App, kan jeg ikke lytte til Rockklassiker (svensk). Ideen er vel, at man har hele udbuddet fra hele verdenen. Når man har ulejliget sig med skovle kanalerne sammen, så må det jo være op til folk selv at vælge. Nu findes der kun Voice, radio100, NovaFM, og klassisk og de kan da være udmærkede, men jeg lytter til Rockklassiker og den er væk, sørgeligt og trist koncept, helt enkelt...
det er rigtigt godt. det er fx en god 80s kanal de har. men har nogen forslag til den kanal, spil mere 80er som ikke bliver spillet så meget i radion. fx mr mister og de andre, som var på top 1000, men ikke top 40