Jeg ringede for nogle måneder siden og fortalte at der var nogle dysser i vaskehallen i Helsingør der ikke virkede, det skulle han nok give besked om. I onsdags var det 3 måneder siden jeg gjorde opmæ... Se mere
Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser
Q8 har 109 servicestationer i Danmark, som alle er klar til at hurtigt og smidigt hjælpe dig videre imod din destination et sted i Danmark. Hos Q8 tilbyder vi alt du behøver til et stop på farten. Vi har bl.a. lækre frisksmurte sandwiches til at stille sulten, kolde drikke til tørsten og lidt sødt til den søde tand. Vi er også stolte ovre at kunne tilbyde en fantastisk kaffeoplevelse med vores Starbucks on the go maskiner, hvor du kan få din Starbucks kaffe helt som du ønsker det. Vi har også alt det nødvendige til bilen når du er på farten. Udover at tanke bilen op, kan du f.eks. også finde nye vinduesviskere, nye pærer til billygterne og olie til motoren. Hvis det driller med at checke olie eller skifte vinduesviskere, så tilbyder vi Servicehjælp den 1. torsdag i hver måned, hvor vores dygtige medarbejdere gratis hjælper dig med at skifte vinduesviskerne eller checke olien. Hos Q8 forstår vi hvordan det er at være på farten, og vi står altid klar med et smil og god service til at hjælpe dig videre på farten, for hos Q8 er hver dag en rejse.
Svarer typisk inden for 1 måned
Jeg er de sidste par måneder kommet på q8 i Vejle på Horsensvej. Hver morgen bliver jeg mødt af den samme venlige og glade medarbejder, som fast står der hver morgen. Det er altid en super god oplevelse. Da jeg havde problemer med min bil gjorde han alt hvad han kunne for at hjælpe, og generelt er han bare hjælpsom altid.
Det er sådan noget der gør, at man gerne vil komme igen og igen. Super god oplevelse på Q8 i Vejle på Horsensvej!

Besvarelse fra Q8 Danmark A/S
Sikke noget skrammel at prøve at oplade hos jer, virker sku ikke

Besvarelse fra Q8 Danmark A/S
Returnerede en pakke og dagen efter blev min anden pakke leveret hos dem. Så har de bare sendt begge pakker retur over to forskellige dage. De kunne ikke svare på hvordan dette kunne lade sig gøre. IK FÅ DIN PAKKE LEVERET DER!

Besvarelse fra Q8 Danmark A/S
Q8 driver nu også falske pizza steder under "Ellas Pizza". I skulle skamme jer!

Besvarelse fra Q8 Danmark A/S
Undgå Elias Pizza for enhver pris. Det er den værste “pizza”, jeg nogensinde har fået. Man bestiller via Wolt og forventer en frisklavet pizza, men får i stedet en billig frysepizza, der er direkte uspiselig. Det føles som ren svindel. Fuldstændig uforståeligt, at de kan få lov til at sælge det og lade som om, det er et rigtigt pizzeria.

Besvarelse fra Q8 Danmark A/S
Q8 i Skive leverer ikke den fulde levering via Wolt. Ved henvendelse er personalet udueligt, dovent og ligeglad. Deres fake Ella Ella pizzeria leverer desuden kun uspiseligt, kold mad.

Besvarelse fra Q8 Danmark A/S
Traileren var fyldt med mudder og madaffald. Ingen hjælp eller kompensation fra Q8. Det er totalt ligeglad med os kunder.

Besvarelse fra Q8 Danmark A/S
Q8 i Tørring er generelt ikke et sted jeg er glad for at komme. De unge mennesker som arbejder der, virker generelt enormt ligeglade. De har mere travlt med at sludre med hinanden, end med at passe deres arbejde. Men et specifikt eksempel- Jeg kom i dag ind 40 Minutter før lukketid og ville købe tequitos. Jeg fik at vide at det kunne jeg godt, men at de havde slukket ovnene for i dag, så jeg måtte selv varme dem hjemme. Adspurgt om de så var billigere, var svaret nej. Hvorfor slukkes ovnene 40 min før lukketid?

Besvarelse fra Q8 Danmark A/S
Bestilt mad hos Q8 Ella Pizza, de læser aldrig kommentar man kan tilknytte til sin ordre, så hvis man har allergi eller andet så Held og Lykke når i bestiller Pizza.

Besvarelse fra Q8 Danmark A/S
Jeg brugte 40 min på at få deres stander til at lade i fields, en fra kundeservice forsøgte at hjælpe men det lykkedes ikke. Til sidst havde jeg ikke tid til at stå der mere og jeg måtte løbe op til min søns kiropraktor tid, jeg tjekkede skiltet som hang på standeren og der står intet om at man ikke må holde der når man ikke lader.
Og samtidig holder jeg i et center hvor jeg i forvejen skal betale for at parkere, så jeg tænkte at så længe at jeg havde el-bil var alt ok.
Men det var det ikke, vi snakkede med jeres kundeservice om bøden som var fuldstændig ligeglade.

Besvarelse fra Q8 Danmark A/S
Godt nok ringe kørte i deres vaskemaskine pga af salt på bilen . Købte detes durste vask 240 kr
Efter en halv vask stoppede maskinen .
Tanken dagde de havde meget bøvl og den gik itu hele tiden . De kunne dog ikke refundere beløbet og måtte k9ntalte kundeservice brugte ialt 20 minutter
Ingen problem sagde de.
Men her 12 dage efter og 2 rykkere stadig ingen penge.
Det er godt nok ringe man ikke kan betale 240 kr.
Med de priser de tager
Har opgivet at få mine penge de gider end ikke svare
Tanken i Nørre åby . Men det er kundeservice

- Q8 Dynamovej vaskehal
Jeg har aldrig oplevet noget lignende. Efter et besøg på denne tank er min bil blevet fyldt med ridser, og lakken er fuldstændig ødelagt. Resultatet? En regning på omkring 30.000 kr. for at få skaderne udbedret.
Det er helt uacceptabelt, at faciliteterne er i så dårlig stand, at de kan forårsage så massive skader på en bil. Ingen advarsler, intet ansvar, og ingen hjælp bagefter. Man forventer som minimum, at ens bil ikke bliver ødelagt bare ved at bruge en tankstation.
Jeg kan på det kraftigste fraråde at tanke eller bruge faciliteterne her, hvis du går bare en smule op i din bil.

Besvarelse fra Q8 Danmark A/S
Hvad er der galt med den virksomhed?
Jeg stoppede med at tanke på Q8 samt vaske bil der for flere år siden. Årsagen: håbløst og forældet betalingssystem på standeren samt i vaskehallen. Dernæst var det under 50% af tankningerne, hvor printeren i standeren rent faktisk virkede. Nu har jeg i dag dristet mig ned på Q8 på Folehaven i Valby, og kan konstatere at systemet er det samme som beskrevet ovenfor. Jeg kunne også konstatere, at det, nok som den eneste tankstationskæde i Danmark heller ikke giver mulighed for at bruge din telefon som trådløs betaling??? Der går nok et tilsvarende antal år, før jeg kommer på en Q8/f24 ting igen... Nb: printeren kunne heller ikke printe i dag;-)

Besvarelse fra Q8 Danmark A/S
Jeg var lige inde i dag og købe en vask til 149 kr. og jeg forventer jo at vasken den skulle vaske ordentligt og tørre den er ikke tørre ordentligt jeg var inde ved ekspedienten ude på ormslevvej i Viby så fortalte jeg ham det men han sagde jamen det var standard maskin fejler ikke noget der lå vand over hele bilen og det er rigtig rigtig uprofessionel af de to medarbejdere der var fra arbejde det mandlige års skråstreg den kvindelig medarbejdere

Besvarelse fra Q8 Danmark A/S
Jeg sidder selv i en kundeservice profession, så der skal meget til før jeg skriver en dårlig review.
Nu er jeg blevet snydt flere gange af misvisende tilbud.
Fx. 1 Faxe kondi booster 15 kr, som står under, men det gælder kun enkelte af dem.
Så var der chips. 2 hylder hvor der under står en TYDELIG pris under. Ekspedienten påpeger at det kun gælder anden chips under hylderne. Noget man kan se han har sagt 60 gange på en dag.
Som jeg kan se på trustpilot, så er det en scam der rammer flere. Så jeg tror ikke min henvendelse vil hjælpe og jeg tror det er med vilje, hvilket gør det værre.
Q8 har mistet mig som kunde for evigt.

Besvarelse fra Q8 Danmark A/S
En tankstation i januar med udsolgt sprinklervædske (farligt!) og ingen mulighed for trådløs betaling ved stander.
Et firma, som ikke sig selv eller kunderne alvorligt.

Besvarelse fra Q8 Danmark A/S
Jeg vil gerne klage over manglende kundeservice hos Q8 Herlev.
Ved mit besøg bad jeg om, at et friskt rundstykke kunne blive smurt med ost. Dette blev afvist af medarbejderen bag disken. Jeg havde svært ved at forstå afslaget, da der stod en kur fyldt med boller og rundstykker lige bag hende, og der umiddelbart ikke virkede til at være nogen praktisk hindring.
Oplevelsen var ikke serviceminded og levede ikke op til mine forventninger til Q8.
RK

Besvarelse fra Q8 Danmark A/S
I dag. Den 20-12-25 var vi på q8 (Staal) herlevhovedegade . Ca kl 11,30 og vi købt pølsehorn og kylling spyd og pølsehorn er kolde . Og da jeg spørger om det er muligt at få lavet en flæskesteg burger uden rødkål og agurksalat kommer svaret tøven nej.
Det er ikke i orden at man ikke kan imøde kommet allagi .
Og engang s j’ers stegepanden med pølser til franskhotdog var muligt da inte var på de to pander . Der er 3 medarbejdere på job en ekspederet. En ung pige står bare og kigger på kunderne og og ind imellem kunne tage en kunde med pakker det gjorde hun to gange mens vi var dernede og en tredje gut stod og støvsuget og indimellem tog pigen også en kost og fejet og kiggede på kunderne. Ingen af de tre unge mennesker virkede til at de var til stede overfor kunderne. Det er megadårlig service. Og jeg kan kun sige at staals q8 service er godt nok blevet ringet

Besvarelse fra Q8 Danmark A/S
Som så mange gange før, lejer vi en trailer hos Q8, som oftest i Ølstykke, men denne gang i Stenløse. Vi havde booket en lukket høj trailer med rampe, afhentning i onsdags 10. december om formiddagen. Vi afhentede den og kørte direkte til vores kunde i Haslev hvor vi skulle afhente nogle varer. Ved ankomst konstaterer vi at traileren er fyldt med affald, paller, palleløfter osv. Vi var derfor tvunget til at tømme traileren i vores kundes have, for efterfølgende at loade traileren og køre til vores lager i Gundsømagle og aflaste, for igen at køre tilbage til vores kunde i Haslev og fylde alt affaldet i traileren igen, for nu at køre traileren tilbage til Q8 i Stenløse.
Traileren skulle have været afleveret onsdag eftermiddag, men efter telefonisk aftale med ekspedienten hos Q8 i Stenløse, blev det aftalt at traileren først blev leveret tilbage torsdag formiddag, således at vi havde ekstra tid til at køre ned efter affaldet og tilbage. Traileren blev afleveret torsdag og ekspedienten indvilgede i, at vi ikke skulle betale for traileren og at beløbet ville blive refunderet. Vi bad om at vi også fik en kompensation for al den medgåede tid, brændstof osv, men det kunne vedkommende ikke tage stilling til og det blev aftalt at vi skulle komme tilbage dagen efter da en regionsansvarlig ville være til stede på tanken. Vi mødtes med den regionsansvarlige, men blev pure afvist, der kunne ikke blive tale om nogen form for kompensation. Ydermere blev vi oplyst om, at tanken ikke kunne se hvem der havde lejet traileren før os, en besked der undrer os noget, da man jo skal booke den og i vise legimitation ved leje. Det må derfor være muligt at finde synderen.
Uanset hvad, så lejer vi en trailer fra Q8, der viser sig at være fyldt med affald og som påfører os et urimeligt ekstra arbejde og ekstra omkostninger. Vi kontakter Q8 kundeservice to gange med vores klage og skriver ligeledes til dem. Begge gange vi ringer, bliver vi informeret om at nogle vil tage kontakt til os, men der sker intet. Det er simpelthen for ringe. I fremtiden vil vi leje vores trailere et andet sted og ligeledes tanke vores biler, køber vores tilbehør osv. på andre tankstationer der tager deres kundeservice mere seriøst. Kunne der gives nul stjerner var det valgt, men I må nøjes med 1 stjerne.