proteinsalg.dk Anmeldelser

4,5

Har bestilt herfra et par gange og servicen har altid været i top.. Produktet er altid som forventet og til rigtig gode priser! :) Ikke andet end tilfreds..

hurtigt og sikker leavering okay produckt vedrørende shakkers kan godt blive træt ind i mellem med den samme smag så købe heller 2 forskellige smage

Jeg har hjulpet Mark med nogle grafiske elementer på hans side, og han har været ganske nem at arbejde med. Han melder klart ud, hvad han vil have, hvilket gør mit arbejde meget nemmere. Derudover... Se mere

Jeg har lige modtaget Thor whey og caffein fuel samt kasein protein pg jeg er mere end tilfreds! Savner dog lidt billigere 6 timers protein da jeg er su studerende og finder det nødvendigt for at t... Se mere

1. Penge og forsikring

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Thor Nutrition er et dansk mærke som sørger for Protein pulver og kosttilskud i 1. klasse. www.proteinsalg.dk er vores officielle internetbutik. Vi garantere høj kvalitet, samt billige priser. Servicen er i top, og har du spørgsmål som kunde eller bare spørgsmål om vores kosttilskud samt spørgsmål om vores side eller diverse spørgsmål så skal du være mere end velkommen til at kontakte os.

Okay

Jeg synes ikke det er okay de skriver at varen bliver sendt afsted hvis man bestiller pakken inden kl 15 fordi de sender den først en dag efter det synes jeg ikke er okay, så skal de skrive det istedet for.

25. august 2013
proteinsalg.dk-logo

Besvarelse fra proteinsalg.dk

Hej Jacob,

Vi bestræber os altid efter at sende pakker kl 15.00, så det er naturligvis træls at du skulle vente en ekstra dag på din pakke, men vi syntes bestemt ikke at det betyder vi skal have en et stjernet anmeldelse på det grundlag, da vi havde kontaktet dig og forklaret dig situationen.

Det er beklageligt at der skulle gå 2 dage før at du modtog dine varer, men vi går altid efter at sende dem samme dag 15.00, og det lykkes for det meste altid.

Mvh,
Mark, Proteinsalg.dk

Rigtigt god side med nogle super godt produkter.

Jeg synges det er en super god side hvor det går hurtigt med at så sine vare som er i super god kvalitet. Jeg er helt tilfreds med det.

30. juli 2013
proteinsalg.dk-logo

Besvarelse fra proteinsalg.dk

Hej Matias,

Mange tak for din anmeldelse!

Hvordan kan vi blive endnu bedre, så vi kan få den sidste stjerne? Vi forsøger altid at yde den bedste service så det ville være en stor hjælp!

Mvh,

Proteinsalg.dk

Nemt og bekvemt :O

Jeg har i dag modtaget mine kreatintabletter fra Proteinsalg.dk - leveringen var ganske hurtig og jeg har ikke været ude for nogle problemer, når jeg har handlet med jer. Det bliver i hvertfald ikke sidste gang jeg handler hos Jer.

Kan klart anbefales.

20. juli 2013

Trofast

Jeg købte D.08-07 og havde pakken dagen efter alså D.09-07 kl 12. Det er vildt hurtigt og god service det kunne andre lære af!!! . Produkterne er rigtig gode og lækre især Thor Kullhydraht og Rapid BCAA og nogle gode sluge piller ZMA som er fra Dansk Produktsent! Alt i alt super godt over alt.
Mvh
Morten Jakobsen

12. juli 2013

Hurtig levering, lækre produkter

smagte og købte Proteinpulver gennem proteinsalg.dk til et event med bodybooster.dk
Danm en lækker og cremet protineshake og så enda med vand. Smagte toffy og choko orange. Begge var vildt gode. Bestilte desuden powerstraps som virkelig er i en lækker kvalitet, dejlig brede og med neopren på indersiden.

16. maj 2013

Kun positivt!

Bestilte produkter fra Thor Nutrition, og har kun positivt at sige om det. Store portioner til rimelig pris og med god smag! Venlig guide i chatten på hjemmesiden og lækre produkter. Hurtig levering, kun to dages ventetid :)

7. februar 2013