Anmeldelser i korte træk

Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser

Ser man på 317 anmeldelser, anmelderne havde en fantastisk oplevelse med dette firma. Kunderne roser personalet for at være imødekommende, hjælpsomme og professionelle, hvilket skaber en behagelig atmosfære og en god oplevelse fra start til slut. Mange fremhæver den fremragende service, hvor medarbejderne tager sig god tid til at vejlede og finde den bedste løsning, uanset om det gælder synsprøver eller valg af briller. Forbrugerne er særligt tilfredse med den høje faglige kompetence og den personlige rådgivning, der sikrer, at brillerne passer perfekt til både syn og stil. Dog oplevede nogle kunder dårlig kundeservice og langsomme svartider, især i forbindelse med fejlleverancer eller justeringer af briller. Der var også tilfælde, hvor folk oplevede uhensigtsmæssig rådgivning eller salgsmetoder i forbindelse med abonnementer, hvilket førte til frustration og en følelse af, at servicen var blevet dårligere over tid.

Det, folk taler mest om

Staff

Anmeldere nævner positiv feedback om personalet, og mange fremhæver medarbejdernes venlighed, imødekommenhed... Se mere

Product

Anmeldere fremhæver tvetydige aspekter af produktet, hvor nogle kunder udtrykker stor tilfredshed med deres... Se mere

Service

Kunder deler positive meninger om service, hvor mange fremhæver enestående og professionel behandling, især i... Se mere

Customer service

Forbrugere finder kundeservice tvetydig, med mange der rapporterer positive oplevelser, hvor medarbejdere er... Se mere

Quality

Brugere beskriver tvetydige interaktioner med kvaliteten, hvor nogle kunder udtrykker stor tilfredshed med... Se mere

Anmeldelser, der former dette resumé

Den fedeste oplevelse i butikken og har købte de fedeste biller 🤩 kæmpe udvalg i butikken og super hyggelig atmosfære. Personalet er imødekommet og hjælpesomme og man mærke tydeligt at der er god... Se mere

Efter dårlig oplevelse hos den billigere konkurrent, gik jeg til Profil optik. Det blev en hel anden oplevelse af profesionelle folk, som ved hvad de laver. Har fået 2 par briller og jeg er meget mere... Se mere

Faktisk var jeg rigtig glad for oplevelsen hos Nørreport Flagstore. Alt det personale jeg var i kontakt med var venlige og kompetente. Det var faktisk en fem stjernet oplevelse. Så jeg k... Se mere

Efterskrift: Tak til den medarbejder i Kundeservice, der tog mit køb og fejlleverancen alvorligt, og jeg er derfor blevet en glad kunde igen og kommer gerne tilbage. Så bedre sent end aldrig... Se mere

1. Brillegrossist
  2. Kontaktlinseleverandør
  3. Optiker
  4. Optometrist
  5. Solbrillebutik

Profil Optik er en landsdækkende optiker-kæde, hvor fagligheden er i højsædet. Vi prioriterer høj kvalitet og grundighed. Uanset om du køber briller, kontaktlinser eller solbriller så hjælper vi dig med at passe godt på dit syn. Velkommen hos Profil Optik.

4,0

God

3 t anmeldelser

Svarer typisk inden for 2 uger

Profil Optik på Nørreport

Profil Optik på Nørreport har virkelig flinke og hjælpsomme medarbejdere. Vi har fået fantastisk hjælp hele vejen fra start til slut. Jeg kan derfor varmt anbefale afdelingen på Nørreport – og butikken er i øvrigt også super flot.

Hej Demet

Mange tak for din flotte anmeldelse fra vores Flagship Store på Nørreport, den er vi meget glade for.

Profil Optik

Det var meget hjælpelige og tålmodige…

Det var meget hjælpelige og tålmodige Hele forløbet gik så fint.Bestilling til aflevering vi fik kontakt telefonisk det er tæt interesserede.Meget søde og dygtige personale.Anbefale meget butikken i Tarup center

18. november 2025

Hej Naciye

Sikke en flot anmeldelse af vores butik i Tarup, det glæder mig at personalet har taget så godt hånd om dig, og fundet den rigtige løsning til dig.

Kompetente og professionelle medarbejdere

Bestilte tid da jeg ikke syntes den gamle styrke ikke passede mere.
Kom hurtigt ind, fik tjekket synet meget grundigt og blev taget godt om af alle 3 medarbejdere der hjalp til.
Har ikke noget at sætte på service niveauet i butikken, meget professionelt og omhyggeligt arbejde, taget alt den tid der er nødvendigt.
Profil optik Svendborg

Hej Peter.

Mange tak for din anbefaling og feedback - den er vi glade for!

Super god service.

Super god service.
Professionelt og behageligt personale. Stor ros til Amina i Roskilde. Man følte sig super godt tilpas og fik perfekt vejledning.. kan varmt anbefales. ♥️

14. november 2025

Hej AnneMynte

Mange tak for din flotte anbefaling, den er vi meget glade for 🤩

Fantastisk service

Fantastisk service og et kæmpe udvalg af briller

Hej!
Tusind tak for din flotte anmeldelse, den sætter vi stor pris på :-)

En - desværre - kedelig oplevelse

Jeg var meget glad for mine gamle briller, og ville gerne have samme styrke i mine nye briller. Jeg fandt 2 stel (2 for 1), og fik en synstest. Den viste, at jeg skulle 1/2 op i læsefeltet (glidende overgang). Det accepterede jeg. Da jeg fik brillerne, så jeg dårligt med dem, jeg var nødt til at løfte dem 1 cm, for at synsfeltet passede. Det var en ommer. Forinden havde optikeren mast med brillerne, og prøvet at “flytte” synsfeltet ved at bukke dem nedad, så de i stedet for at løfte mit ansigt, gjorde mig trist at se på. Det irriterede mig ret meget, at hun baksede så meget med mine nye briller, hvilket jeg også gav udtryk for. Det resulterede i, at jeg måtte tale med lederen i butikken. Jeg bad om, at de løftede synsfeltet, men de mente, at jeg burde have lavet en ny synstest, så jeg måtte kom ind igen. Den nye test vist (det fangede jeg ikke lige), at jeg skulle en del op i styrke - jeg husker ikke, hvor meget. De virkede slet ikke. Herefter besluttede jeg mig for at give 4.600,- kr ekstra (nu knap 15.000,- samlet), for at få de allerbedste glas. Og aftalte så, at de skulle laves præcis som de gamle. Dem har jeg fået nu. Pga. anderledes stel og det, at de er nye, er der en beskeden forskel, men dem vil jeg kunne vænne mig tid. Man ville forinden også have mig ind til nogle ekstra undersøgelser (noget prisme-halløj), hvilket jeg takkede nej til. Tror, jeg har været derinde (ved Nørreport) mindst 5 gange. Det har været en meget lang proces, som har gjort, at jeg undervejs mistede modet, og det “sjove” ved at få nye briller forsvandt fuldstændigt. Personalet var hovedsageligt flinke, men et par stykker manglende lidt “fingerspitzgefühl”.
Jeg kan på den baggrund desværre ikke anbefale ProfilOptik ved Nørreport.

Hej!

Tak for din feedback, vi sætter altid pris på konstruktiv kritik.

Jeg forstår godt din reaktion, nu når du har glædet dig til at få nye briller. Det lyder til, at personalet har gjort sit bedste for at gøre oplevelsen god, selvom der har været bump på vejen.

Vi håber selvfølgelig du vil give os en chance til :-)

Profil Optik

Korsør profiloptik levere igen igen en særlig god service.

Klodset som jeg er, skal jeg ind i mellem have hjælp til at få rettet mine briller ud, få sat et glas i eller på anden måde lige skal have klaret brillen så jeg kan se igen.

Tak til Hanne og Vulodymyr får jeg tålmodighed og hjælpsomhed.

20. november 2025

Hej!

Mange tak for jeres flotte anmeldesle af vores butik i Korsør :-)

Profil Optik

Rigtig god service og super fagligt…

Rigtig god service og super fagligt dygtig optiker. Mange gode råd som stemmer med syns rådgivningens☺️. Også gode råd om brille pleje. Har givet en direkte feedback til optikeren. Nu håber jeg de to nye briller også er ok. Det er jo det vigtigste

18. november 2025

Hej Anne.

Tak for din anmeldelse, det glæder os at høre om din oplevelse :-)
Jeg håber du er blevet glad for dine nye briller!

Amalie, Profil Optik

Personalet var meget venlige og gav sig…

Personalet var meget venlige og gav sig god tid til at hjælpe i Profil Optik i Svendborg. Det var en meget professionel synsprøve og man følte sig tryg.

11. november 2025

Hej Ellen!

Tusind tak for din anmeldelse - den er vi glade for :-)

Ringe digital understøttelse af Lifestyle

Jeg giver min lokale Profil Optik 5 stjerner, og deres Lifestyle er jeg rigtig glad for.
Årsagen til 1 stjerne er den fuldstændig kritisabelt ringe digitale løsning de har lavet til Lifestyle abonnement.
Mage til dårligt IT håndværk skal man lede længe efter.

1. november 2025

Hej Claus.

Tak for din feedback, det glæder mig at høre du er glad for vores Lifestyle løsning.

Vi er altid meget glade for konstruktiv feedback, også når det kommer til vores digitale løsninger.

Amalie, Profil Optik

Rigtig god service, tid og nærvær i butikken i Nordborg

14. november 2025

Hej Sandie

Mange tak for dine 5 stjerner, dem er vi glade for :-)

Valby spinderiet

Valby spinderiet

25. august 2025

Tak for de 5 stjerner!

Kæmpe anbefaling

Jeg besøgte butikken i Tarup Centret, da jeg skulle have synsprøve, nye linser og byttet ud i mit lifestyle abonnement.
Majken var rigtig dygtig og tålmodig omkring min synsprøve. Med sin faglighed fik vi fundet de helt perfekte linser til mig, som ellers har været en udfordring.
Jeg var kørt helt fra Esbjerg, da Mathilde er den eneste, som formår at finde briller og solbriller til mig. Her kigges ikke på mærker eller prisklasse men netop på hvad der klær og passer til mig. Og som altid formår hun at finde mig et helt perfekt par solbriller og hjælper med at rette et par ældre til. Altid en skøn og tryg fornøjelse - jeg kører gerne turen fra Esbjerg en anden gang for Mathilde og Majkens ekspertise!

8. oktober 2025

Elendig kundeservice i Taastrup

Jeg er så ærgerlig over en både nedladende og meget arrogant kundeservice i Profil Optik Taastrup. I en del år har jeg haft et abonnement på briller, som jeg har været så glad for, det betyder nemlig, at jeg kan skifte et par briller hvert år. I dag skulle jeg ned og skifte et par af mine briller som jeg har haft et par år, men desværre. Mit abonnement var udløbet og som den kække ekspedient fik sagt det, “det er mig der sidder med opgaven ift. ad advisere vores kunder om, at deres abonnement snart løber ud, det har jeg bare ikke fået gjort med dig og det kan vi ikke gøre noget ved. Ærgerlig og slukøret giver jeg udtryk for min skuffelse, men det kan hun ikke gøre noget ved. Tror helt sikkert jeg finder en anden brille leverandør, der er heldigvis nok af dem😉

6. november 2025

Hej Connie

Tak for din anmeldelse, den sætter vi pris på.

Jeg er selvfølgelig ærgelig over, at dette er din oplevelse.
Vi vil meget gerne høre fra dig, med henblik på at finde en løsning til dig.

Elendig kundeservice på kontoret

Jeg har været i kontakt med kundeservice flere gange siden september med. Da jeg ville ændre min betaling fra kort til pbs. Det har taget adskillige opringninger og 2 måneder at få det ordnet. I mellemtiden har jeg selv sørget for at betale en manuel faktura , 2 måneder. Den sidste kontakt med kundeservice 26 oktober endte i en meget ubehagelig samtale med en medarbejder, som ikke evnede at få ordnet det så min konto blev opdateret med PBS, Profil optik har i den her forbindelse blevet ved at sende mig rykkere for manglende betaling på kort, 3 stk efter min betaling var overført fra min bank. på trods af min regning var betalt manuelt fra egen bank. Igen efter min betaling er gået ind via min bank, og opringning til den lokale butik har man ikke rettet det på min konto. Selv efter min lokale butik havde ringet og bekræftet at nu kunne man se min faktura var betalt, fik jeg endnu en rykker. Som kunde gennem 7 år må jeg sige, at kundeservice ikke eksisterer hos Profiloptik. De magter simpelthen ikke at holde styr på kundens data i deres system. De ansatte derinde er ikke spor hjælpsomme. I sidste ende har jeg vært nødt til at få min lokale butik til at ordne sagen hos hovedkontoret, da jeg efterhånden har tabt tålmodigheden med firmaets kundeservice. Det eneste jeg bare har ønsket er at betale de månedlige betalinger så jeg ikke skylder noget, men det har været utrolig svært at få skiftet ud fra kortbetaling til PBS. Jeg giver nul for kundeservice, men man skal vide min beklagelse intet har med den lokale butik at gøre, der hvor jeg får udskiftet briller og glas. Profiloptik bør ændre navn fra kundeservice til Kaoskontor, for deres medarbejdere fatter intet af hverken service eller hvordan bogholderi skal fungere. Så hvis ikke jeg var tilfreds med min brille aftale ville jeg omgående skifte til andet firma.

22. oktober 2025

Hej Grethe

Tak for din anmeldelse!

Jeg er ærgerlig over, at dette er din oplevelse, og jeg vil meget gerne kigge nærmere på din sag.

Du er velkommen til at kontakte os via mail: kundeservice@profiloptik.dk

Super oplevelse

Profil Optik Tarup.
Meget omhyggelig optiker ved synsprøven, jeg har haft briller i mange år, men har aldrig prøvet at optikeren var så omhyggelig.
Dernæst salgsmedarbejderen Patricia’s hjælp med at finde både briller, læsebriller og solbriller, hun var så nærværende og lyttende til hvad jeg ønskede.
Hurtig levering der gik kun en uge så var alle tre par klar.
Det var også Patricia der stod for udleveringen, igen en rigtig god oplevelse😃.
Kæmpe anbefaling af Profil optik Tarup.

4. november 2025

God betjening

Jeg havde en aftale om en synsprøve den 6.10 kl. 10.00.
Synsprøven startede først kl. 10.25, da personalet var klar.
Ellers var betjeningen OK.

6. oktober 2025

Hej Henning.

Tak for din positive anmeldelse, trods ventetid :-)