Den fedeste oplevelse i butikken og har købte de fedeste biller 🤩 kæmpe udvalg i butikken og super hyggelig atmosfære. Personalet er imødekommet og hjælpesomme og man mærke tydeligt at der er god... Se mere
Anmeldelser i korte træk
Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser
Det, folk taler mest om
Anmeldelser, der former dette resumé
Profil Optik er en landsdækkende optiker-kæde, hvor fagligheden er i højsædet. Vi prioriterer høj kvalitet og grundighed. Uanset om du køber briller, kontaktlinser eller solbriller så hjælper vi dig med at passe godt på dit syn. Velkommen hos Profil Optik.
Oldenburgs Allé 1, 2. sal, 2630, Taastrup, Danmark
- profiloptik@profiloptik.dk
- www.profiloptik.dk
Svarer typisk inden for 2 uger
Profil Optik Maribo
Virkelig god oplevelse hos Profil Optik Maribo. Personalet er meget venligt, imødekommende og arbejder effektivt uden at gå på kompromis med kvaliteten. Man føler sig taget godt imod og i trygge hænder hele vejen.
De er gode til at forklare de forskellige muligheder og alternativer på en rolig og overskuelig måde, og de hjælper med at finde den løsning, der passer bedst – både i forhold til behov og budget.
Alt i alt en service man kan stole på.

Bedste medarbejder
Har handlet briller flere gange hos profil optik i Valby ( spinderiet) oplever hver gang en super god behandling… man bliver mødt med smil og imødekommende medarbejdere… bliver husket næste gang man er i butikken. Stor anbefaling herfra Tak for jer 🤓

Besvarelse fra Profil Optik
En virkelig god service og til en…
En virkelig god service og til en virkelig god pris, PO SKÆLSKØR 😊😊😊

Kunde gennem 63 år
Købte nye briller for 3 år. Over 11.000,- kr. Med glas der skifter farve i solen.
Har altid haft det, men denne gang er de begyndt at krakelere. Ret ubehageligt.
Fik at vide, at garantien var overskredet - så bare ærgerligt. Jeg har snakket med andre der har oplevet tilsvarende så mon ikke Profil Optik skulle kontakte deres leverandør af glas?? Jeg er færdig i den butik!

Besvarelse fra Profil Optik
Hjælpsom og faglig dygtig betjening
Hjælpsom og faglig dygtig betjening. Alt bliver som aftalt.

Århus slår alt!
Profil Optik i Århus er uden tvivl den bedste afd., selv om man er nødt til at køre de 112 km fra Aalborg. Det gør jeg dog gerne for den venlige og kompetente behandling.

Uacceptabel oplevelse med mine børn
Uacceptabel oplevelse med mine børn
Jeg havde en meget ubehagelig oplevelse hos Profil Optik i Herlev Bymidte.
Jeg var i butikken med mine to børn, som var nysgerrige på AI-briller. På trods af at der ikke var andre kunder og flere medarbejdere til stede, var der ingen, der henvendte sig til os – vi måtte selv bede om hjælp.
Da vi spurgte ind til det, blev en medarbejder tydeligt irriteret, hævede stemmen og begyndte at irettesætte mig foran mine børn. Hun anklagede mig for at tale ned til hende og kaldte mig en dårlig far.
Mine børn blev så forskrækkede, at de løb ud af butikken. En anden medarbejder blandede sig derefter og fortsatte i samme tone.
Det var en meget grænseoverskridende oplevelse, og mine børn har efterfølgende ikke haft lyst til at komme i centret.
Jeg har tidligere fået god service her, men denne oplevelse var fuldstændig uacceptabel.

Søndergade 22, 8700 Horsens
Jeg er meget skuffet over Profil Optika. Efter at mine stel blev beskadiget under udskiftning af glas, blev jeg lovet via e-mail, at der ville blive bestilt nye stel. I stedet modtog jeg de samme stel, som tydeligvis blot er blevet limet. Denne form for vildledning og manglende overholdelse af aftaler er helt uacceptabel. Det skaber ingen tillid.
Hej,
Tak for jeres svar.
Jeg har allerede været i kontakt med jer tidligere, hvor jeg fik bekræftet via e-mail, at der ville blive bestilt nye stel, efter mine blev beskadiget under udskiftning af glas.
I stedet har jeg modtaget de samme stel, som tydeligvis kun er blevet limet. Det stemmer ikke overens med den aftale, vi havde.
Jeg forventer derfor en konkret løsning uden at skulle starte processen forfra igen. Kan I venligst bekræfte, hvordan I vil løse sagen?
Rasa

Utrolig dårlig service
Jeg har efterhånden brugt Profil Optik i Herning i mange år.
Servicen er blevet dårligere og dårligere.
Til hver kontrol møder man en ny ung optiker.
Jeg har ret høje styrker og bruger fortrinsvis linser frem for briller.
Det er åbenbart umuligt at finde et sæt komfortable linser der også passer i styrken, så må gå med konstant tåge for det ene øje.
Butiksassistenten påstår hårdnakket at jeg sagtens kan se med mine briller for styrkerne matcher linserne, på trods af at jeg ikke kan læse tydeligt i en bog.
Utrolig dårlig service.

Besvarelse fra Profil Optik
Vil på det kraftigste anbefale Profil…
Vil på det kraftigste anbefale Profil Optik Odense Vestergade . Den mest profesionelle service fik jeg af Anna ! SÅ kompetent ,rar og meget dygtig !! Bravo! Tak !

Profil optik i Århus
Profil optik i Århus
Se tidligere.
Har nu fået særdeles positiv feedback på min tidligere anmeldelse (1 stjerne)
Derfor ændres min oplevelse til 4 stjerner
Kun 4 pga af alt bøvlet.
Tak til hovedkontoret

Besvarelse fra Profil Optik
Endnu en god oplevelse i Profiloptik
Profiloptik i Skælskør er altid en glæde at besøge.
Personalet er altid imødekommende og venlige. De møder altid en med et smil på læben og er fuld af god rådgivning.
Jeg er meget glad for min nye aflastningsbrille, solbriller og hjælpen med at få briller til natkørsel. De fungere fuldstændigt perfekt. Tak.

Klasse service
Jeg var ved Profil Optik i går i deres butik i Odder, og det var en virkelig god oplevelse. Det var min første synstest nogensinde, og Niels gjorde det hele super trygt og professionelt. Han forklarede tingene på en måde, der var nem at forstå, og jeg følte mig i gode hænder hele vejen igennem.
Jeg endte med at bestille et par briller og gik derfra med en af de bedste kundeoplevelser, jeg har haft i lang tid. Kæmpe anbefaling herfra og kæmpe ros til Niels!🤓

Besvarelse fra Profil Optik
Jeg har d.d den 16.03.26 hentet 2 par…
JEG HAR VÆRET I KONTAKT MED PROFILOPTIK SOM OPLYSER AT DET VAR EN FEJL OG AT JEG SELVFØLGELIG KAN FÅ UDLEVERET MIN SYNSTEST. JEG HAR DERFOR ÆNDRET MIN BEDØMMELSE, DA ALT ELLERS HAR VÆRET UPÅKLAGELIGT. Jeg har d.d den 16.03.26 hentet 2 par nye briller hos profiloptik i Odense. Jeg har forinden fået lavet en synstest hos dem. Da jeg henter brillerne beder jeg om udskrift af min synstest og får at vide at det kan jeg ikke få, det udleverer de ikke. Det er dokumentation for mit syn og alligevel kan jeg ikke få det. Det har jeg aldrig oplevet før hos andre optikere, der har jeg fået det når jeg har bedt om det. Ved alle andre undersøgelser hos læge eller sundhedsvæsen er disse tilgængelige, men åbenbart ikke hos profiloptik
Det er mit syn, min sundhed, mine oplysninger og alligevel er de ikke tilgængelige for mig.
Jeg synes at det er så frækt, at jeg ikke kommer til at købe briller der igen.

Besvarelse fra Profil Optik
Fra start og til nu her hvor jeg har…
Fra start og til nu her hvor jeg har hentet mine briller er jeg bare blevet behandlet fagligt godt. Tilligemed at der er en rigtig dejlig stemning i butikken. God weekend

Besvarelse fra Profil Optik
Jeg gik med forkert styrke i et år
Jeg gik med forkert styrke i et år, samtidig med at jeg kom til butikken igen og igen fordi jeg fik hovedpine af at gå med forkert styrke. Så fik jeg helder ikke lov til at levere brillerne tilbage og jeg kan ikke få at vide hvad jeg skylder. Når jeg beder om restgæld for jeg bare at vide hvad jeg har indbetalt, som er omkring 9000 kr for ingenting eller jeg kan gå med hovedpine 24/7.

Besvarelse fra Profil Optik
5 stjerner – fuldt fortjent!
Jeg har været brillebruger i mere end 40 år og har et vanskeligt syn, så det stiller store krav til både faglighed og præcision. Hos Profil Optik i Skottegården formår de hver gang at fremstille briller, der passer helt perfekt til mit syn.
Servicen er altid i top. Man bliver mødt med smil, professionalisme og en oprigtig interesse i at finde den bedste løsning. De er samtidig virkelig dygtige til at rådgive om brillestel, så både funktion og udseende går op i en højere enhed.
Jeg køber aldrig briller andre steder og kan kun give mine allerbedste anbefalinger til butikken og det dygtige personale.

Besvarelse fra Profil Optik
Som altid venlig og kompetent…
Som altid venlig og kompetent kundeservice ved Profil Optik, Nordborg.

Besvarelse fra Profil Optik
Super betjening fra alle i butikken i…
Super betjening fra alle i butikken i Hellerup er min vurdering af personalet fra en mange årig kunde.
Men at modtage en kredit vurdering hvor deres samarbejdspartner forlanger så mange oplysninger og hvor de spørger om husleje gæld på lån i bolig, rådighedsbeløb, pga. Bytte af et par briller til nye, for eftertiden køber jeg mine briller kontant og det bliver ikke hos Profil Optik