Anmeldelser i korte træk

Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser

Ser man på 317 anmeldelser, anmelderne havde en fantastisk oplevelse med dette firma. Kunderne roser personalet for at være imødekommende, hjælpsomme og professionelle, hvilket skaber en behagelig atmosfære og en god oplevelse fra start til slut. Mange fremhæver den fremragende service, hvor medarbejderne tager sig god tid til at vejlede og finde den bedste løsning, uanset om det gælder synsprøver eller valg af briller. Forbrugerne er særligt tilfredse med den høje faglige kompetence og den personlige rådgivning, der sikrer, at brillerne passer perfekt til både syn og stil. Dog oplevede nogle kunder dårlig kundeservice og langsomme svartider, især i forbindelse med fejlleverancer eller justeringer af briller. Der var også tilfælde, hvor folk oplevede uhensigtsmæssig rådgivning eller salgsmetoder i forbindelse med abonnementer, hvilket førte til frustration og en følelse af, at servicen var blevet dårligere over tid.

Det, folk taler mest om

Staff

Anmeldere nævner positiv feedback om personalet, og mange fremhæver medarbejdernes venlighed, imødekommenhed... Se mere

Product

Anmeldere fremhæver tvetydige aspekter af produktet, hvor nogle kunder udtrykker stor tilfredshed med deres... Se mere

Service

Kunder deler positive meninger om service, hvor mange fremhæver enestående og professionel behandling, især i... Se mere

Customer service

Forbrugere finder kundeservice tvetydig, med mange der rapporterer positive oplevelser, hvor medarbejdere er... Se mere

Quality

Brugere beskriver tvetydige interaktioner med kvaliteten, hvor nogle kunder udtrykker stor tilfredshed med... Se mere

Anmeldelser, der former dette resumé

Den fedeste oplevelse i butikken og har købte de fedeste biller 🤩 kæmpe udvalg i butikken og super hyggelig atmosfære. Personalet er imødekommet og hjælpesomme og man mærke tydeligt at der er god... Se mere

Efter dårlig oplevelse hos den billigere konkurrent, gik jeg til Profil optik. Det blev en hel anden oplevelse af profesionelle folk, som ved hvad de laver. Har fået 2 par briller og jeg er meget mere... Se mere

Faktisk var jeg rigtig glad for oplevelsen hos Nørreport Flagstore. Alt det personale jeg var i kontakt med var venlige og kompetente. Det var faktisk en fem stjernet oplevelse. Så jeg k... Se mere

Efterskrift: Tak til den medarbejder i Kundeservice, der tog mit køb og fejlleverancen alvorligt, og jeg er derfor blevet en glad kunde igen og kommer gerne tilbage. Så bedre sent end aldrig... Se mere

1. Brillegrossist
  2. Kontaktlinseleverandør
  3. Optiker
  4. Optometrist
  5. Solbrillebutik

Profil Optik er en landsdækkende optiker-kæde, hvor fagligheden er i højsædet. Vi prioriterer høj kvalitet og grundighed. Uanset om du køber briller, kontaktlinser eller solbriller så hjælper vi dig med at passe godt på dit syn. Velkommen hos Profil Optik.

4,0

God

3 t anmeldelser

Svarer typisk inden for 2 uger

Min datter kom for at få nye glas i…

Min datter kom for at få nye glas i hendes stel, men blev overtalt til et Lifeabonnement og endte med at have bestilt 3 par briller til kr. 18.000
Vi kontaktede butikken næste morgen for at afbestille brillerne, men de påstod hårdnakket, at det kunne man ikke.
Så èn stjerne

5. maj 2026

Hej Lene

Tak for din feedback, den er vigtig for os. Det er ærgerligt at høre, du sidder tilbage med en følelse af overtalelse. Dette er ikke i overensstemmelse med Profil Optiks kundepleje. Vi sørger altid for, at præsentere den løsning der matcher vores kunders behov bedst.
Du er altid velkommen til at uddybe din oplevelse til vores kundeservice: kundeservice@profiloptik.dk

Profil Optik

Det har været en enestående oplevelse

Det har været en enestående oplevelse, servicen var helt utrolig, og den fortsatte efterfølgende til jeg var helt tilfreds.
Der bliver virkelig taget hånd om kunden.
Tinas butik i Hillerød må være den bedste i kæden!

5. februar 2026

Hej Mikkel

Tusind tak for din anmeldelse. Det glæder os at høre om din oplevelse i vores fantastiske butik i Hillerød!

Bare positivt

Min oplevelse af Profil Optik er baseret på mit køb af nye briller hos Profil Optik i Algade i Roskilde. Såvel synsprøve som udlevering af nye briller har været en overordentlig positiv oplevelse. Altsammen knyttet til Maryams kompetente, positive og ekstremt servicemindede måde at agere på. Tusind tak.

1. maj 2026

Hej Regnar

Tusind tak for din flotte anmeldelse af vores butik og team i Roskilde, Algade.

Vi sørger for at dele den positive feedback med butikken :-)

Profil Optk

Profil optik rønne på bornholm

Jeg har købt 1 par briller og 1 par solbriller. Super god kvalitet.
Det bedste ved det hele er, at der er virkelig! god service. Hele måden hvorpå alt bliver scannet, og sørget for at brillerne bliver så præcise til mig er fantastisk!
De er super søde, hjælpsomme og har god til at rette stellet til når jeg kom spontan ind.
Optikeren brugte god tid ved undersøgelsen og hjalp med at finde et stel der passede mig godt. Og gav virkelig gode råd og vejledninger.

Alt i alt, rigtig god oplevelse! Jeg kommer igen, til næste par! 😍

24. april 2026

Hej Mathilde.

Tak for din anmeldelse af vores butik i Rønne. Vi ved, teamet gør sig umage for at finde den helt rigtige løsning til alle deres kunder - det glæder os, at du har kunne mærke det🧡

Vi ses igen næste år!

Pas på!!!!!!!!

Pas på!!!!!!!!

Jeg har fået vide af Profil Optiks kundeservice, jeg helst ikke måtte skrive en besked herinde, men here it goes!

Oplysninger om mig delt ulovligt mellem to butikker og en chef fra ledelsesgangen, der ikke ønsker at løse sagen, men stadig - efter en måned - ikke tager ansvar ansvar men i ét væk vasker hænder!

Dybt useriøst og på trods af Profil Optik har lavet stribevis af fejl, forsvarer den kvindelige chef fra ledelsesgangen hver og en af dem og ønsker på ingen måde at finde en løsning. Heller ikke efter 1 måned.

Så pas på og vælg andre optikere end discount-kæden Profil Optik.

6. maj 2026

Hej Agna.

Tak for din henvendelse.
Vi har været i løbende dialog med dig via andre kanaler og har gentagne gange besvaret dine henvendelser samt gjort, hvad vi kan, for at afklare sagen. Vi har på den baggrund ikke yderligere at tilføje.

Hilsen
Profil Optik

Jeg er meget utilfreds med

Jeg er meget utilfreds med, at jeg ikke kan få lov at bytte et par briller. Jeg har lifestyle abonnement, hvilket jeg valgte fordi man kunne bytte et par briller om året. De har så lavet processen om til, at man skal kreditvurderes. Jeg blev ikke godkendt selvom mit rådigheds beløb er over 10.000 om måneden og jeg ingen gæld har! Så nu står jeg med et par solbriller, jeg ikke kan bruge fordi de gør ondt at have på og giver gnavesår og jeg kan ikke få lov at bytte dem! Øv, jeg kan ikke anbefale lifestyle abbonent

15. april 2026

Kære A

Tak for din anmeldelse, det er vigtigt for os at at høre om oplevelser som denne.

Ud fra din anmeldelse, er vi nødt til at gøre opmærksom på, at vi ikke selv som virksomhed har lavet processerne om i vores Lifestyle aftale, men at vi i 2023 blev underlagt en ny kreditlovgivning, som vi som virksomhed at forpligtet til at leve op til.

Hvis du som kunde bliver afvist i et bytte af en brille, opfordrer vi ti, at kontakte din fortrukne Profil Optik butik, med henblik på at finde en løsning.

Vi ønsker kun glade Lifestyle kunder

Profil Optik

Meget indgribende krav for et brilleabbonmemt

Jeg har i mange år været kunde her, og har haft briller på deres Lifestyle abonnement. Jeg vil nu gerne have haft tilført 2 par briller til abonnementet.
Her blev jeg så meget overrasket over at de nu skulle kreditvurdere mig.
Jeg blev spurgt til om at de måtte indhente mine skatteoplysninger, - det må de gerne, og de må også gerne tjekke RKI.
Men jeg bliver så telefonisk bedt om at sende 3 måneders kontoudtog fra både min privatkonto og min budgetkonto, - for et brilleabonnement...
Jeg har svært ved at se hvorfor det skal være nødvendigt i denne sammenhæng, at de kan se så private detaljer om mit privatliv.
For mig fremstår det som en voldsom unødvendig praksis.

27. april 2026

Hej LE

Tak for at dele din oplevelse.

Vi forstår godt denne praksis kan virke unødvendig i disse tilfælde. Dette er grundet kreditlovgivningen, vi som virksomhed blev underlagt i sommeren 2023, og som vi selvfølgelig er nødt til at efterleve i praksis.

Hvis du har spørgsmål herom, er du selvfølgelig velkommen til at kontakte vores kundeservice: kundeservice@profiloptik.dk

En supergod oplevelse!

En yderst engageret, venlig og professionel vejledning både ved synsprøve og valg af briller.
Butikken udstråler venlig og varm atmosfære i det øjeblik, man træder ind.
En varm anbefaling fra en tilfreds kunde.

27. april 2026

Hej Karsten

Mange tak for at dele din oplevelse med os, det sætter vi stor pris på!

Dårlig oplevelse i Korsør

Profil Optik, Korsør. Efter to forsøg, har jeg fortsat ikke et par skærmbriller jeg kan bruge. 2xfejl. Jeg ville lade handlen gå tilbage, da min tillid er forsvundet, men det vil de ikke gå med til. Uanset hvad, vil hende i butikken binde mig til kæden. På mig virkede hun på grænsen til at være fræk over for mig og endte medicin meget arrogant attitude. Jeg kan sagtens ekspedere fejl, men når butikken ikke vil afhjælpe uden, jeg som kunde, står alene tilbage på perronen, bliver jeg sku utilfreds. Virkelig en dårlig oplevelse. Nu, efter 4 uger, står jeg stadig med skræmbriller der ikke virker - øv Hilsen Claus Egegaard

23. april 2026

Hej Claus

Vi er ærgerlige over, at dette er din oplevelse.

Da vi er en landsdækkende kæde, og yder landsdækkende service, håber vi du vil række ud til en butik nær dig, som vil kunne finde en løsning på din skærmbrille.

Du er også velkommen til at kontakte vores kundeservice, og uddybe din oplevelse: kundeservice@profiloptik.dk

Profil Optik

Maja Nika er altid top serviceminded

Maja Nika er altid serviceminded, og så har hun det der helt særlige blik for, hvad der klæder kunden. Jeg føler mig utrolig glad og komfortabel med de briller, hun hjalp mig med at vælge. Det er ikke de billigste af slagsen, men da man skal gå med dem hver dag, skal de helst sidde lige i skabet.

24. april 2026

Hej Annette

Tak for din anmeldelse! Det glæder os, at høre om din oplevelse - og at brillerne sidder lige i skabet! Det er det vigtigste :-)

Venlig og kompetent

Venlig, høflig og kompetent betjening i afdeling Faaborg

10. april 2026

Hej Annette

Tak for din anmeldelse - den er vi glade for!

God og professionel oplevelse

God service og meget professionelt personale, god råd og vejledning. 👍

17. april 2026

Hej Bent

Tusind tak for din anmeldelse, det sætter vi stor pris på :-)

Profil Optik

Jeg blev virkelig godt vejledt til glas…

Jeg blev virkelig godt vejledt til glas og briller.
Jeg lider af migræne og de har fundet en løsning som virkelig hjælper mig.
Jeg var i profil optik i TarupCentret Odense, og Mai der er derinde er helt fantastisk sød og dygtig

26. marts 2026

Hej Lisbeth

Mange tak for at dele din oplevelse - at kunne hjælpe og løfte vores kunders livkvalitet er netop dét, vi er her for :-)

Så søde personale

Så søde personale, virkelig profesionelle, og det bedste var at de kom med deres personlige meninger 😊

20. april 2026

Hej Heidi

Tusind tak for din anmeldelse, vi er glade for du har fået den helt rette vejledning :-)

Nørreport Flagstore

Faktisk var jeg rigtig glad for oplevelsen hos Nørreport Flagstore.

Så jeg købte 3 briller og betalte små 30.000 kr. Det er nu 3 uger siden.

I en uge har jeg forsøgt at komme igennem til dem på mail, sms og telefon. Ingen reaktion. Så hele den gode oplevelse er ødelagt.

De var hurtige nok, da jeg skulle betale, men hvornår jeg får mine briller, det er spændende. Måske bliver jeg kontaktet efter denne anmeldelse, så jeg kan få svar på mine mange henvendelser.

Update: Jeg er blevet kontaktet, og der er blevet aftalt brilleudlevering. Så sagen er løst. Og forklaring på den manglende kommunikation blev givet.

27. marts 2026

Hej René

Tak for din anmeldelse, vi beklager at dette er din oplevelse.

Vi sørger for at følge op med butikken internt, så du kan få en leveringsstatus på dine briller.

Profil Optik

Hos profiloptik i Nordborg er der en…

Hos profiloptik i Nordborg er der en rigtig god atmosfære i butikken. Personalet er søde og servicemindet. De lever helt op til mine forventninger.

10. februar 2026

Hej Tove.

Mange tak for din flotte anmeldelse af vores butik i Nordborg, vi sørger for, at butikken får fornøjelsen af at læse din anmeldelse 😎

Profil Optik

Absolut bedste sted for brille køb mm!

Jeg vil sige, at jeg normalt ikke laver anmeldelser, men den her butik fortjener en anmeldelse samt alle de stjerner der kan gives!!!

Jeg har igennem flere år samlet på briller og købt diverse, fra flere forskellige steder. Når det så er sagt, så har jeg hidtil ikke modtaget bedre service, forståelse, kommunikation fra en butik som hos denne profil optik.

Jamen, den søde personale, som altid er smilende, hjælpende og tilgængelig! Ja den er sku god nok!

Fx var jeg forbi med et par briller ‘ ikke købt fra dem ‘ men med flere problemer, havde i mente at de ikke vil kunne lave dem for mig samme dag.

Det sagde de også de ikke kunne, MEN så modtager jeg en besked 1 time efter og problemet er løst!

Det er dog kun 1 ud af mange hendelser hvor oplevelsen har været sublimt!

Samt Sigrid, som altid sørger for, at man føler sig hørt og modtaget med hjælp og et kæmpe smil.

Måske lidt sjusket anmeldelse ‘ sammensætningsmæssigt ‘ men ærlig og ægte samt troværdig det kan jeg love dig/jer for den er!

Jeg mangler personligt sådanne anmeldelser før jeg køber fra et sted, og når stedet lever op til forventningerne, så skal sådan en anmendelse også finde sted hos dem!

Tak for jer.

Kh

Nirvan :)

6. april 2026

Hej Nirvan

Wow, man kan kun blive stolt af sine kollegaer, når man læser denne anmeldelse.

Det glæder os, at butikken fandt en løsning, det er lige præcis dét vi er her for 🙏😎

Profil Optik, Kastrup - Et meget godt valg

Så var det tid til at vende tilbage efter 6 år til Profil Optik, Kastrup. Denne gang fik jeg hjælp af deres optiker Julie. Igen fremragende service, følte mig i sikre hænder, ja hun kan sit fag. Fik forklaret præcis det hun undersøgte og hvad svarene blev. Vi fik nogen gode snakke undervejs og gode grin og hun formåede at læse min personlighed så at hun ramte plet ved første brillestel da jeg skulle til at vælge. Bingo! Så nu sidder jeg her med min nye briller. Og er mere en tilfreds. Ser omverden totalt skarpt, og med det fedeste stel! Tak Julie. Vi ses når det er tid til ny synsprøve.

9. april 2026

Hej Veronika

Tak for din flotte anmeldelse af vores butik i Kastrup, det glæder os at høre om den gode service, kombineret med god stemning.