1. Dyr og kæledyr

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Professionel Hundelufter

2,2

Under middel

Nini mister vores hund på tur

Jeg skriver her, da jeg har haft en virkelig forfærdelig oplevelse. Nini havde vores hund med i børnehave første dag i fredags, hvor vores hund løber fra hende da hun skal indkalde hundene og dermed forsvinder. Snoren er gået i stykker (gået over i starten af turen) og hun får ikke sat ny eller anden snor på. Det er i sig selv vanvittigt, når det er første dag i børnehaven.
Vores hund er væk fra 13:30 - til 0830 næste morgen,hvor en sød hundeejer finder den i skoven. Vi har haft en intensiv søgning i gang og gået skoven tynd for at finde hende hele fredag. Det er helt uansvarligt at Nini ikke har sat vores hund i snor OG det mest vanvittige er, at Nini kører fra stedet og ikke kommer og tilbyder at hjælpe med at finde hende. Jeg er helt i chok over at Nini overhovedet kan have dette erhverv.

1. november 2020

Mere uansvarlig hundelufter skal man lede længe efter

Mere uansvarlig hundelufter skal man lede længe efter.

Hun lufter hundene på strandengene i Dragør uden at de holdes i snor. Som led i beskyttelsen af fuglelivet, har Dragør kommune opsat skilte der anfører at "Hunde skal føres i snor. På Strande og strandbredder fra 1. april til 1. oktober.

Et forhold - der ikke overholdes eller respekteres af Nini Karpatoff

Hvis jeg ser dig fremover i Dragør med løse hunde - er du en sikker modtager af en Politianmeldelse - for at overtræde disse regler.

For hunderejerne, hvis hunde du lufter - vil dette også medføre et bødeforlæg.

25. august 2018

Synes ikke om at hun er fuldstændig…

Synes ikke om at hun er fuldstændig ligeglad med andre når hun lufter sine hunde. Ydermere så synes hun ikke at man skal samle hundenes efterladenskaber op efter sig..
Og hendes grove tone overfor andre hundeejere er langt ude i hampen.

25. august 2018

Den bedste hundelufter i landet!

Vores lille gravhund Alfred er altid så glad og dejlig træt efter sine turer med Nini og alle de andre hunde. Vi nyder billederne som vi får sendt hver gang og kan varmt anbefale Nini, som er yderst kompetent og utrolig kærlig over for alle hundene.

15. marts 2017

Skræmmende oplevelse!

Dette har jeg skrevet nu som anmeldelse også for ikke at min kommentar blev slettet ;

Jeg har mødt denne hundelufter mange gange og en gang blev jeg og mine to hunde omringet af mere end 10 hunde der gøede SINDSSYGT og det var ikke sjovt for mig og mine hunde at stå der. Hundelufteren kom slendrende forbi og eneste kommentar var bare.. "tag det roligt, hvis vi er rolige er hundene det også". Jeg blev VRED og skældte kvinden ud men hun var ISKOLD og grinede bare og gik videre.

Jeg er så hundetræner og mener det er DYBT uansvarligt at lufte andres hunde og så i så store flokke! INGEN kan styre så mange hunde og klart de ikke lystrer for damen ejer jo ingen af dem!

Jeg har set denne såkaldte "professionelle" lufter mange gange og er RYSTET over måden hun kommer kørende med hundene på - de vælter ud af bilen og på p pladserne farer de så rundt uden der er styr på dem til stor gene for alle andre brugere! Yderligere køres der jo dybt uansvarligt da kun en eller to er i bur, alle andre er løse i bilen både foran og bagtil. Hun evner ikke kalde hundene til sig og bruge aldrig snor. Af samme årsag lufter jeg ikke hund i bla Geels skov mere fordi jeg ikke gider at mine hunde skal have dårlige oplevelser! Det burde ikke være lovligt at have så mange hunde til luftning fordi man ganske enkelt ikke har nogen som helst kontrol over disse hunde. Jeg har også set hunde der er endt ude på kongevejen hvor der jo er meget trafik og heldigvis vendte hunden selv rundt og kom tilbage uden den blev kørt ned.

Jeg kender til andre veninder der har set damen KØRE i Geels skov hasarderet fordi hundelufteren havde mistet en hund som ikke var med hende da hun var tilbage på p pladsen efter tur!

Kvinden er HENSYNSLØS overfor andre brugere og det er muligt at dem der bruger hende er glade for hende men os ANSVARLIGE hundeejere lider så under damens manglende respekt og kontrol over hundene hun har med sig. Jeg ville ALDRIG selv lade mine hunde lufte af denne dame eller andre "professionelle" efter de mange dårlige erfaringer med møder med ustyrlige hundeflokke.

Som hundetræner ved jeg at en hund man passer må man have i snor da man ikke har den fornødne kontrol over hunde man har i sin varetægt og kan derfor aldrig have den under fuld kontrol som hundeloven foreskriver man skal have for at have løs hund. Selvom man lufter i en hundeskov gælder hundeloven stadig og da hundeluftere ikke kan kalde andres hunde til sig burde det være et krav i offentlige skove at dem der har erhverv skal føre ALLE deres hunde i snor. Herved må man kunne begrænse andre brugeres dårlige oplevelser med hundeluftere der bestemt IKKE er professionelle og som ikke ANER noget om hundens adfærd og det viser denne dame også i hendes færden gennem de skove hun går i!

Skov og naturstyrelsen burde opsætte regler som kunne begrænse den slags luftning sådan at alle andre brugere kan benytte skoven uden at skulle flygte når så store flokke på mellem 10 og 15 hunde kommer farende og omringer enkelte hunde som så ender med at få dårlige oplevelser med sig hjem og også kan ende med at blive overfaldet. Jeg måtte selv sparke en masse hunde da mine blev omringet fordi kvinden ikke gad gøre noget ved det. Så jeg måtte altså selv kæmpe mig ud af en vild hundeflok - er det ansvarligt? Og yderligere er det muligt at hendes kunder er glade for hende men de har heller ikke set hvordan hun færdes med deres kæreste eje og hvordan andre må lide fordi EN ikke har styr på alle de hunde hun ikke ejer men bare lufter!

Og det hjælper intet at henvende sig til hende for hun er uforskammet og ligeglad med hvad andre siger for hun har jo ret til at gå der uden at have hundene under kontrol for det behøver man åbenbart ikke i en hundeskov trods hundeloven også gælder der!

2. december 2014

Proffesionel behandling

Vi har brugt Nina i små 2 år, hvor hun har gået med vores hund 2 gange om ugen, og har altid været utrolig glade for hende, ligesom vores hund elsker det/hende. Jeg kan kun anbefale hende til andre.

3. februar 2014

Brug aldrig hende!

Hun reklamere med at hun altid max har 7 hunde med, men da jeg mødte hende havde ca. 15 hunde med sig, fuldstændig ude af kontrol. Da vi gik forbi, begyndte alle hundene at gø af min ene hund, og hun kiggede bare den anden vej. Vi fik så en af hendes store hunde på slæb, som synes at min hun hund var ret lækker, og selvom min hund jagede den væk, så gik den ingen vejne. Hun stod rundt om et hjørne og havde vist ikke engang opdaget at hunden var væk. Jeg løb tilbage til hende og spurgte om hun lige gad at kalde sig hun til sig, og så begyndte hun at gå laangsomt der opad og kaldte ligegyldigt på den hund, som OVERHOVEDET ikke ænsede hende. Nu kom der så ca. 7 af hundene hen, og begyndte at snuse til min hund, og min hund som jo var blevet meget sur på den han hund, var selvfølgelig ikke interesseret i at blive hilst på af så mange hunde. Men de var skide ligeglade, og da jeg spurgte om hun ikke godt lige gad at få styr på sine hunde, sagde hun bare at alle måtte være i den her hundeskov! hvorefter jeg sagde at ja, det er rigtigt, men hundene skal være under kontrol (det står der i loven om hundeskove)
Det var hun bestemt ikke enig med mig i, og råbte noget lignende med at jeg jo kunne klage, og da jeg spurgte hende hvad hendes firma hed, sagde hun at jeg jo kunne google hende. det gjorde jeg så! Efterfølgende gik hun ellers videre, uden at bekymre sig om, om hundene fulgte efter.. dette skete i Kirkeskoven i Holte, hold jer langt væk fra denne virksomhed, hun aner ikke hvad hun laver!

30. oktober 2012