Hun forlod seriøst en hund i skoven og kørte fra den
Jeg var ude at lufte min egen hund i dag ved Bagsværd Sø sammen med to hundevenner, og vi støder så på damen bag dette firma, som har to hunde med, som hun taler ufatteligt grimt til. Den ene hund løber hen til vores og vil lege, og han begynder så at gå med os. Vi går i roligt tempo, og damen forsøger at kalde hunden til sig, men pludselig råber hun bare "FARVEL" efter hunden og vender om og går. Hunden følges med os hele turen - gode 3 km - og da vi når retur til parkeringspladsen, hvor vi i første omgang mødte damen, var hun kørt. Vi kontakter derfor de numre, der står på hundens halsbånd i den tro, at det så var damen, vi ville få fat på, men nej! Det var nogle helt andre mennesker, som ejer hunden og i god tro har efterladt deres hund i den dames varetægt. Det er ikke engang hendes hund, men en hund HUN FÅR PENGE FOR AT LUFTE!!!!! Ejerne bliver naturligvis glade for at høre, at deres hund er fundet, eftersom hundepasseren allerede her kontaktet ejeren og sagt, at hunden er løbet væk. Det er jo simpelthen ikke sandt. Hun gjorde meget lidt for at få fat på den, da den løb hen til os, hun gik bare efter at have kaldt på den nogle gange. Nå, men ejer kommer i kontakt med damen, som kører retur efter hunden, og hun dukker så op på parkeringspladsen, hvor vi står og venter med hunden. Vi konfronterer hende med, at hun er gået fra hunden, men hun mener så, at ansvaret er vores, fordi vi ikke stoppede helt op, da hun forsøgte at kalde den til sig. Det tager vi naturligvis ikke ansvar for og fortæller hende, hvor rystede vi er over hendes adfærd, og det ender med, at damen lige giver et par strakte langemænd som afskedshilsen og kører derfra. Denne dame virker temmeligt uligevægtig og ikke specielt ansvarsbevidst. Der findes så mange gode hundepassere derude. Brug dem i stedet.
19. februar 2026