ADVARSEL! HOLD JER LANGT VÆK! KOMMUNIKATIONSNIVEAU = 0 UDSTEDER DUMMEBØDER PÅ BAGGRUND AF FIRMAETS EGNE FEJL! DEBITERER DESUDEN DOBBELT ! GÅR IKKE AT FÅ PENGENE TILBAGE! SNYDE FIRMA! T... Se mere
Min indflytningsdato havde lagt fast i længere tid, men blev forhindret få dage inden indflytning. Jeg skulle derfor bruge en anden indflytningsdato, hvor jeg så fik fantastisk support fra Prodomus. D... Se mere
Tilføjet 21. juni 2020. Som boligadministrator/udlejer er det vigtigt, altid at kende de nyeste regler indenfor lejeloven. Derfor deltager jeg ofte ved de såkaldte Brush Up kurser på lejeloven. U... Se mere
De ville ikke gøre noget ved kattepis-lugt i indgang. Ved fraflytning (efter 3½ måned) indeholder de 2000,- til varmeregnskab til september 2014 - dvs 1 år fra fraflytning. 5000 til maler for b... Se mere
Velkommen til Aalborg Grundejerforening
Danmark
Svarer typisk inden for 24 timer
Den værste udleje i kan få. Vores lejlighed er fuld af skimmelsvamp og der bliver ikke gjort noget... Vi flytter snarest muligt! Hold jer væk!
Vi var så uheldige at leje vores første lejlighed hos Prodomus. Da vi så på lejligheden blev vi gjort bekendt med, at der havde været fugtskader i lejligheden, som dog var udbedret og der ville blive malet, så snart det var muligt.
Mens vi boede i lejligheden, blev vi opmærksomme på at samtlige vægge var smækfyldt med fugt, hvilket resulterede i, at vores møbler blev skadet af dette, på trods af, at det stod et stykke væk fra ydermurerne. Under køkkengulvet, levede der kældersnegle, der selvfølgelig kravlede op... Der gik 3 måneder fra vi overtog lejligheden, til der kom en emhætte op, der fungerede. Der gik en måned før vi kunne vaske tøj da "ingen vidste hvor vi skulle gøre det, og vores kontaktperson var på 6 ugers sommerferie"...
Vi oplevede ligeledes, at sliddele til håndvasken var så slidt (så slidt at en smed, har sagt det nok har siddet der de sidste 25 år uden at blive skiftet) at det var så utæt det blev ubrugeligt. Dette måtte vi selv hæfte for, og sørge for at få lavet - på trods af, at dette var almindelig slid og ælde (som nok burde være skiftet lang tid før det rådnede op).
Generelt har vi haft en dårlig oplevelse med Prodomus, da kommunikationen heller ikke altid har været ligeværdig.
Da vi fraflyttede lejemålet, som har været nærmest ubeboeligt grundet de massive fugtskader, fik vi halvdelen af vores depositum tilbage.
Vi fik halvdelen af vores depositum tilbage på trods af, at vi havde boet i lejligheden UNDER 1 år. Desuden modtog vi også en ekstraregning på 5000 kr. for strøm, der skulle dække de omkostninger der havde været i forbindelse med istandsættelse INDEN vi overtog lejligheden, og at en affugter havde kørt i døgndrift. Denne regning kunne vi dog kæmpe os frem til, at de skulle betale halvdelen af...
Kan kun anbefale at lejere bliver medlem af LO, hvis man skulle komme i samme situation som denne.
Prodomus får absolut ingen gode anbefalinger med herfra.
Efter at have boet til leje hos Prodomus i 2 år, har jeg for nylig opsagt mit lejemål. Jeg må ærligt indrømme, at jeg havde bange anelser, da jeg, ligesom alle andre, havde hørt skræk-scenarier fra lejeopgørelser ved diverse andre udlejere.
Jeg er dog helt tryg ved at anbefale Prodomus til andre.
Jeg har i lejeperioden aldrig haft problemer, som de ikke har kunnet løse indenfor en fair tidsramme. Desuden er det rart, at bo til leje et sted hvor regelsættet overholdes og hvor der er hjælp at hente hvis din nabo holder rave til kl. 6 om morgenen. :-)
Jeg har altid kunnet kontakte Prodomus enten ved at møde op personligt på deres kontor eller ved at kontakte administratoren for min bolig Anders, som altid har haft et hurtigt og fyldestgørende svar.
Især ved opsigelsen af lejemålet, hvor der kan opstå rigtigt mange spørgsmål, har Anders været en rigtig stor hjælp og det har været super fint, at have kontakt til den samme person hele lejeperioden igennem.
Min flytteopgørelse var rigtig fair og jeg fik mit depositum tilbage 3 uger efter lejemålet var opsagt.
Dette firma overtog desværre min lejlighed, da jeg boede der og derfor overtog jeg kampen med dem. De kommer med 17.000 forklaringer på hvorfor de ikke gider at svare jer på mail og pludselig tager på "ferie". De godkender dit malerarbejde og rengøring, men udskriver efterfølgende en regning, som om de har gjort arbejdet.
Jeg har intet godt at sige om det her firma. INTET. Da min kæreste og jeg slog op opsagde jeg lejligheden, som jeg havde betalt alt for, hvilket jeg havde beviser for. Alligevel, selv om jeg havde betalt alt og stået for alt kontakt med Prodomus, da vi flyttede ind - og selv om jeg endte med at stå for alt, da min eks kæreste nægtede at fremvise lejligheden, flytte sine ting, gøre rent eller noget andet - insisterede Prodomus på at betale den smule af indskuddet tilbage som vi fik tilbage til min kæreste (som havde venner, som arbejder hos firmaet), i stedet for til mig og ændrede først mening, da jeg kontaktede en advokat.
Jeg siger held og lykke til de mennesker, som skriver positive ting om firmaet fordi de stadig bor i lejligheder udlejet af Prodomus. Det er meget muligt I har en nogenlunde god oplevelse nu, i så fald har I været heldige, men få fat i en advokat når I opsiger lejligheden, tag billeder af alt som er galt i lejligheden, og bliv medlemmer af lejernes LO.
Og til dem som overvejer at flytte ind i en lejlighed udlejet af Prodomus; lad være med at satse på, det nok skal gå. Der er meget bedre firmaer derude og det er ikke det værd, at give dem her en chance. En ting er at man ikke får sine penge tilbage, en anden er at blive behandlet som om man knap nok er et menneske, at blive talt ned til og at blive fuldkommen svinet til gang på gang uden nogen grund. Jeg har aldrig sagt et ondt ord til de ansatte hos Prodomus og det fortryder jeg næsten nu, for det genere mig virkelig at de mener det er okay, at behandle andre mennesker så dårligt. Foruden alt det her blev jeg også truet med deres advokater, når jeg forsøgte at forklare dem den situation jeg stod i. De troede med at tage HELE depositummet hvis jeg ikke viste lejligheden frem mindst en gang HVAD ANDEN DAG også selv om, min eks kæreste kvit og frit kunne slippe for at hjælpe til, uden de sagde noget til det. Jeg fik en vred opringning, fordi en som gerne ville se lejligheden havde måtte vente i en hel dag på at jeg svarede på deres sms og så videre. Jeg har et job, et barn og forsøger at tage en uddannelse - men det er ligemeget ifølge dem.
Gør jer selv en tjeneste og find en anden udlejer. Jeg ønsker ikke nogen andre skal igennem det, jeg måtte igennem med dem.
Vi flyttede ind i en lejlighed, vi har lejet igennem Prodomus, tilbage i sommeren 2014. Efter et halvt års tid, stod der 4-5cm vand i underetagen, som Prodomus nægtede at gøre noget ved. Jeg sendte billeder, mails, ringede til dem osv. Først efter LLO kom indover, blev der taget hånd om det - to uger efter, at underetagen blev ubeboelig.
I september 2015 kunne vi se begyndelsen på en meget voldsom vandskade - igen i underetagen. Væggene begyndte at skalle af og der begyndte at lugte meget af "kælder" grundet mængden af fugt. Dette blev beskrevet i midten af september til Prodomus, som lovede at tage hånd om sagen. Først i starten af november, blev arbejdet med at få udbedret vandskaden i standsat. I midten af januar 2016 blev vandskaden erklæret udbedret. Tilbage i marts kunne vi så se, hvordan arbejdet ikke er blevet gjort ordentligt, og væggene igen begynder at skalle af. Pt. har Prodomus ignoret os ind til nu, og udsætter gang på gang at få lavet arbejdet.
Prodomus er sikkert gode, når man flytter ind, men hvis der er det mindste med lejemålet, så er det bare surt for dig som lejer. De er komplet ligeglade med deres kunder.
Kan kun give rosende ord med herfra! Flyttede fra Viborg til Ålborg sidste år, har været lejer ved Produmus i 9 mdr, selvom jeg og de andre beboer uventet skulle flytte ud af vores kælder værelser på meget kort tid, pga ejernes personlige årsager. Hjalp de os med at finde et nyt sted at bo. Derudover hjalp de os også med at få flyttet alle vores ting hen i den nye lejlighed. De er simpelthen så venlige og hjælpsomme og hvis der er spørgsmål, får man hurtigt svar. Derfor kan jeg kun anbefale Prodomus til andre der vil være lejere under et professionelt boligselskab. KÆMPE ros herfra! :-)
Min daværende kæreste og jeg leje et lejemål hos Prodomus i lige over et år. Vi havde ingen problemer under indflytningen og kun få problemer da vi boede der. Vi havde meget utætte vinduer, hvor udlejer kom og satte tætningstape på, hvilket ikke virkede besynderligt. Det vindue der decideret var i stykke blev aldrig lavet. Men det var småting i forhold til hvad vi skulle gennemgå ved fraflytningen.
Jeg fraråder alle at leje en bolig gennem Prodomus! Jeg kæmpede i 4 måneder fra de fik vores opsigelse af lejemålet, til sagen var afsluttet.
Der var ingen der tog kontakt til os i de første tre månede efter opsigelsen, til trods for at jeg skrev utallige mails(som næsten aldrig blev besvaret) samt mødte op på kontoret, hvor jeg altid fik besked om at pågældende medarbejder sad i møde og ville kontakte mig. Hvilket jeg også måtte rykke efter flere gange.
De var ikke interesserede i at få en ny lejer, selvom vi havde fundet en flink ung mand, som hjertens gerne ville overtage lejemålet. Han fik at vide hos Prodomus at lejemålet allerede var lejet ud, mens jeg to dage senere fik at vide at der ikke var kommet nogle henvendelser.
Derudover krævede de 14.000 kr af vores depositum for at kun at male lejligheden, som ellers var velholdt. Det passede jo lige med at det ville sluge hele vores indbetalte depositum.
Mailing frem og tilbage uden ende, og konstant manglende kommunikation fra deres side. De snyder hvor de kan, og tager hele indskud og depositum hvis de kan komme til det!!
Heldigvis læste jeg lejeloven, og krævede det hele igen på baggrund af overtrådte paragraffer. De gav mig medhold, men trods dette skulle jeg i yderligere tre uger rykke for vores tilbagebetaling!!
Det er et firma med elendig kommunikation, som snyder deres lejere hvis de kan komme til det samt trække sager ud i langdrag!
Jeg vil bestemt ikke anbefale at leje gennem Prodomus til nogen! Jeg skal aldrig selv leje herigennem igen.
Det virker alt for useriøst ved dem, man bliver ikke taget seriøst.
Der går mange uger før man får udbetalt sit depositum.
Fint selvskab, der har aldrig været nogen problemer og de har altid svaret pænt på mine spørgsmål. Jeg fik HELE mit indskud tilbage, de tog ikke 1kr selvom jeg boede der i 1 år. Det eneste der er at sætte en finger på, at de er lidt langsomme med at tilbagebetale. Der går 5 lidt længere tid end de 5 uger de lover. Men jeg vil glædeligt leje hos prodomus igen!
Jeg har lejet lejligheder gennem Prodomus gennem de seneste 7 år, og har kun haft positive oplevelser omkring dem. Det er nemt at komme i kontakt med dem, og de yder en utrolig god service - både på kontoret og hos viceværten. Der har aldrig været nogen "slinger i valsen" overfor mig. Jeg vil til enhver tid anbefale andre at gøre brug af Prodomus - og vil selv bruge dem igen, hvis det skulle blive nødvendigt.
Jeg har været meget tilfreds med ProDomus. Jeg fik hurtigt en lejlighed som passede til mig. Jeg har fået god service hele vejen igennem og medarbejderne hos ProDomus har været hurtige til at svare på spørgsmål. Jeg kan kun anbefale ProDomus.
Jeg har haft lejlighed gennem Prodomus 2 gange nu - begge gange uden en eneste dårlig oplevelse. De er klar med svar på dine spørgsmål, de er søde og altid hjælpsomme.
Kan klart anbefales!!👌🏼
Fredag D. 4/9 var det 5 uger siden jeg fraflyttede en lejlighed via prodomus og i den fantastiske mail, med en bekræftelse af min opsigelse, får jeg beskeden – som så mange andre, ”Der kan gå OP TIL 5 uger før depositum betales tilbage.”
Okay, jeg tænker så – op til 5 uger, hvilket må betyde, at der går op til 5 uger i de mest sjældne tilfælde og ekstrem travle tider hos prodomus.
Jeg har fået ny lejlighed pr 1/9 (Hvor depositum skulle betales senest D. 19 august) og jeg vælger så at ringe ind til prodomus D. 20 august for at høre hvor langt de er kommet med opgørelsen.
Jeg kommer i kontakt med kvinden der håndterer den ”afdeling” jeg boede i og jeg begynder at forklare hende min situation – hvortil jeg bliver mødt med en ekstrem ubehøvlet og nedladende tone, der siger – hvad bilder du dig dog ind og spørge om sådan noget.
Derudover får jeg beskeden, at der jo kan gå op til 5 uger før depositum betales tilbage, så jeg skulle i hvert fald ikke regne med at få dem tilbage før der var gået præcis 5 uger.
Jeg lader mine nye udlejere vide dette og de udleverer ikke nøgler før depositum er betalt – så jeg står i en meget presset situation.
I går var der så gået 5 uger og jeg tjekker min konto – nej, ingen tilbagebetalt depositum fra prodomus.
Jeg ringer så til prodomus for at høre hvad status er og kvinden der håndterer den afdeling jeg boede i, havde så fri i dag. Jeg kommer derfor i snak med en anden, han slår min gamle adresse op og fortæller mig så, at der slet ikke er lavet nogen opgørelse endnu – ikke engang en der er påbegyndt.
Så jeg kan nok ikke regne med at få mine – ja MINE penge tilbage indenfor de næste par dage. Prodomus er et sted fyld med svindlere. De kan ikke engang holde deres egne frister, hvilket er yderst uprofessionelt, frustrerende, spild af tid og simpelthen for dårligt.
Jeg har aldrig oplevet noget lignende. Et sted med så mange ansatte – hvor størstedelen er møg hamrende ubehøvlet og utrolig negative at høre på/tale med. Har heller aldrig oplevet så slatten en tilgang til ting.
Jeg har boet til leje hos Prodomus.dk i omkring halvandet år, og uanset hvad jeg har været i tvivl om, så har jeg fået et hurtigt og brugbart svar.
Marlene har altid været behjælpsom, og jeg har ikke haft et eneste problem med deres service.
Mit lejemål var ikke det bedste, men det var hvad jeg havde brug for, og Prodomus' service gjorde kun det hele bedre.
Der er virkelig ikke noget positivt, jeg skal sige om det her firma. I starten var de flinke, hjælpsomme og så videre men så snart man flytter ind, ændrer det sig. De andre i bygningen kan larme til klokken fire om natten (syv dage om ugen) og det er de fuldkommen ligeglade med, ting som de skal vedligeholde kan være i stykker og det er de ligeglade med. Det værste er dog når man skal til at flytte. Det er omkring det tidspunkt, de pludselig begynder at opføre sig som om, man har gjort dem noget og skylder dem noget. Jeg blev bombarderet med alle mulige latterlige krav, som var fuldkommen umulige at leve op til og da jeg gjorde dem opmærksom på det, svarede en af deres medarbejdere at konsekvensen kunne være, der røg et beløb af mit depositum.
De har været uforskammede overfor mig og min familie - og ikke én gang men MANGE gange. Jeg er ret sikker på de enkelte positive anmeldelser som er herinde, enten er skrevet af folk som stadig har noget med prodomus at gøre (lige er flyttet ind hos dem og ikke har set firmaets sande ansigt) eller så af deres egne medarbejdere. Den eneste grund til jeg efter en hård kamp fik en smule af mit depositum tilbage, var fordi jeg tog kontakt til advokater og til lejernes LO. Det skal også siges, da jeg sad i venteværelset ved Lejernes LO. kom jeg i snak med to andre, som også havde en sag igang angående Prodomus.
Jeg fortryder ærligtalt, jeg ikke tog anmeldelserne her på siden alvorligt, inden jeg flyttede ind i en lejlighed som tilhørte Prodomus. Det var det værste halve år af mit liv og jeg har aldrig nogensinde tænkt mig, at skulle have noget med dem at gøre igen. Til dem som alligevel vil forsøge, kan jeg virkelig kun sige held og lykke (I får sgu brug for det). Hvordan de ikke har fået en politianmeldelse endnu aner jeg VIRKELIG ikke.
Efter flyttesyn måtte vi af med 10.000 af de 15.000 vi havde betalt i depositum. Maleren og synsmanden gennemgik lejligheden sammen og gav os derefter prisen uden diskussion. Lejligheden var i top stand da vi efterlod den, der kunne tilnærmelsesvis være lidt fedtfingre på badeværelsesdøren og et par huller i væggen men det mente de skulle koste 10.000kr. Til sammenligning kostede det 6300,- at male slibe gulve og renovere lejligheden ved siden af, også på 60kvm.
De fremstilte prisen som om vi havde fået en god handel men der var intet at gøre fordi de udnyttede deres fordel ved at vi havde underskrevet på at aflevere lejligheden som vi fik den. Det valgte de at fortolke en "vedligeholdelse" som malerarbejde til 10.000kr.
Det vil jeg kalde let tjente penge og grunden til at synsmanden ikke ville se mig i øjnene.
Vælg prodomus hvis du gerne vil af med dit depositum.
De svarede ikke på min mail da jeg fortalte ærligt at jeg er autist. Og den lejlighed jeg søgte er STADIG på deres hjemmeside. Og nu kan jeg end ikke få udlejes info da der er fejl. De vil ikke have kommunale indskudslån hvilket ingen mening giver andet end til at diskriminere mod folk på kontanthjælp og deslige. Jeg hverken ryger, drikker tager stoffer eller fester højlydt og er nok den mest lovlydige borger du kan finde. Og skrev dette i min ansøgning. Snæversynet og diskrimination er jeg vant til men det gør det ikke mindre forkert.
Meget venlige, lyttende og søde medarbejdere hos Prodomus. Jeg fik en lejlighed meget hurtigt, som jeg havde brug for. En rigtig rigtig god service igennem hele processen. Prodomus får mine varmeste anbefalinger!
Alt er forløbet efter planen igennem overtagelsen af nye erhvervslokaler. Kontakterpersonen er super hjælpsom er virker til at være god til at træffe de korrekte og præcise beslutninger.