ADVARSEL! HOLD JER LANGT VÆK! KOMMUNIKATIONSNIVEAU = 0 UDSTEDER DUMMEBØDER PÅ BAGGRUND AF FIRMAETS EGNE FEJL! DEBITERER DESUDEN DOBBELT ! GÅR IKKE AT FÅ PENGENE TILBAGE! SNYDE FIRMA! T... Se mere
Min indflytningsdato havde lagt fast i længere tid, men blev forhindret få dage inden indflytning. Jeg skulle derfor bruge en anden indflytningsdato, hvor jeg så fik fantastisk support fra Prodomus. D... Se mere
Tilføjet 21. juni 2020. Som boligadministrator/udlejer er det vigtigt, altid at kende de nyeste regler indenfor lejeloven. Derfor deltager jeg ofte ved de såkaldte Brush Up kurser på lejeloven. U... Se mere
De ville ikke gøre noget ved kattepis-lugt i indgang. Ved fraflytning (efter 3½ måned) indeholder de 2000,- til varmeregnskab til september 2014 - dvs 1 år fra fraflytning. 5000 til maler for b... Se mere
Velkommen til Aalborg Grundejerforening
Danmark
Svarer typisk inden for 24 timer
Vi har kun haft gode oplevelser med Prodomus i den tid, vi boede i en lejlighed i Aalborg.
Hvis der opstod problemer i lejligheden, var de hurtige til at reagere og fikse det, alt i alt et rigtig godt samarbejde.

Besvarelse fra Prodomus
ProDomus overtog administrationen af min ejendom midt i Aalborg efter en meget misligholdt administration andetsteds.
Jeg har kun godt at sige! Både om den måde som ProDomus’ medarbejdere har behandlet og hjulpet mig som udlejer på, men sandelig også den måde som de ”løftede” ejendommen og dennes beboer. En måde, hvor både ejer og lejere har været trygge.
Jeg kan kun sige ”tak” for en uvurderlig hjælp, en professionel tilgang til enhver problemstilling, og et løsningsforslag til praktisk talt alt.
Til de lejere der føler sig ”glemte”, til de lejere der føler, at de bliver uretfærdigt behandlede, er jeg nødt til at sige, at det IKKE er ProDomus, der beslutter hverken hvornår I skal have Jeres depositum retur, hvornår der skal afregnes for vand/varme efter flytning, eller hvornår der kommer håndværkere og reparerer døre og vinduer. Det er ene og alene ejerne, der står for dette! Hvis de ikke giver ”grønt lys”, så kan ProDomus ikke foretage sig noget.
Det er man altså nødt til at forstå i denne gængse anmeldelse her på Trust Pilot.
ProDomus’ medarbejdere gør alt hvad de kan for at lejerne har det godt dér hvor de bor.

Besvarelse fra Prodomus
Jeg fik et lækker lejlighed på lindholmsvej i Nørresundby med altan og udsigt over fjorden.
Da jeg så skulle opsige min lejlighed og alt skylle gøres op, ville jeg bar hjælpe som den handyman jeg var og fylde se huller i væggen jeg havde lavet ved ophæng af billeder og møbler.
Da regnskabet så skal gøres op blev jeg trukket for fyldning af huller.. Haha ved ikke hvad jeg skal tænke.
Inkompetente og ubehøvlede medarbejdere for slet ikke at nævne kontorchefen eller direktøren..
Mangel på pli og almen dannelse når det kommer til korrespondance, opdigter ekstra udgifter efter at have givet én pris i første omgang. Ufattelig langsom arbejdsgang med mindre de skal have penge.
Hold jer for ALT i verden væk fra Prodomus!

Besvarelse fra Prodomus
Jeg holdte mig væk fra prodomus i en rum tid grundet deres trustpilot anmeldelser. Dog fandt jeg ud af de havde en lejlighed jeg meget gerne ville have, jeg ringede ind og fik en vred muggen dame i røret som siger jeg ingen muligheder har for nogen af de ting jeg vil.
Jeg tænkte det var grunden til de anmeldelser. Jeg tænker nej og finder en medarbejder som ser "rar" ud på sit billede og jeg ringer.
Jeg får så kontakt til Marlene Rothmann som er lynhurtig, forklare situationen og lang historie kort, så har jeg nøglerne en time senere og ser lejligheden, jeg fik god tid og jeg endte med at få den lejlighed.
hendes måde at tackle det på var 5 stjerner værd. Jeg var rasende efter det første opkald, men dette fik vendt skuden og hende skal i være stolte af, ellers havde jeg ikke fået en lejlighed hos jer.
Nu håber jeg det forsætter.
Prodomus er fuldstændig ligeglade med deres kunder, der er ikke dét der ikke er gået galt i forløbet med dem.
Et eksempel er den altan vi havde, som på ingen måde var sikker at opholde sig på, der faldte store stykker beton fra altenen ovenover ned på vores altan. Prodomus var selvfølgelig ikke interesseret i at gøre noget ved problemet, så de henviste bare til en vicevært og intet skete på trods af flere henvendelser.
For dit eget bedste, så hold dig fra Prodomus
Hvis bare man kunne give MINUS stjerner!
Det er nu et år side jeg første gang gjorde prodomus opmærksom på en problem vedrørende vandet i lejligheden.
Jeg har ikke noget blus på bruseren og der går 12min inden der kommer "varmt vand" (det er aldrig ordentlig varmt).
Jeg fik så at vide at jeg SELV skal ringe til viceværten, som så sender mig videre til en VVS-mand. Jeg får en VVS-mand ud, som fortæller mig at det eneste der kan hjælpe, er at skifte varmtvandsbeholderen til lejemålet, men at han skal have godkendelse fra Prodomus før dette kan ske. Jeg ringer endnu en gang til Produmus (omkring nogle uger efter), og videregiver informationerne hvor efter jeg får at vide, at i arbejder på sagen. Jeg har ringet og skrevet utallige gange siden og hver gang får jeg samme svar.
Et år efter er der stadig ikke sket en fis og nogle gange når jeg tænder for hanen kommer der brunt vand ud og andre gange kommer der slet ikke vand ud!
SKAL ALDRIG LEJE HOS PRODOMUS IGEN
Jeg har kun gode ting at sige om Prodomus.
Jeg lejede en lejlighed igennem Prodomus, uden at have nogle problemer. De var meget effektive til at melde evt. problemer med ejendommen ud. De svarede telefon/mail hvis der var nogle spørgsmål, både små som store. Jeg var lidt nervøs ved flytningen, pga. de anmelderser jeg havde læst på trustpilot og lign. steder. Så jeg frygtede det værste. Men blev særdeles positiv overrasket. især
viceværten, var meget rimelig, grundig og god til at forklare hvilke fejl og mangler der var i forbindelse med flyttesynet. selve håndværker regningen var rimelig, den var forklaret i detaljer hvilket arbejder de havde udført, og hvad prisen var for det.Jeg vil både anbefale og overveje at leje igennem dem igen.
Pengegriske!
Det er yderst sjældent jeg anmelder noget og nogen, ofte nok fordi jeg tror på det bedste i folk, men jeg bliver simpelthen nødt til at advare andre mod det her firma.
Min kæreste og jeg finder den her fantastiske lejlighed igennem Prodomus, til trods for alle de dårlige anmeldelser, prøver vi at tage chancen. Det hele starter ud perfekt, de er nemme at komme i kontakt med, de tager vores henvendelser seriøst, de svarer hurtigt på mails osv. Problemerne opstår da vi skal fraflytte lejligheden. Vi rengører hele lejligheden til punkt og prikke, der er ikke en finger at sætte på lejligheden, hvilket fraflytningsmanden påpeger mange gange. Alligevel skriver han ting ned på listen, som han mener han bliver nødt til, i tilfælde af at der opstår en skjult mangel. F.eks. er alle radiatorerne fuldstændig rengjort og fremstår nærmeste som nye, hvorefter han siger at han alligevel skriver på at de skal males, hvis de finder et mærke når de går og renovere.
Vi tænker pyt med det, og vi modtager vores flytteopgørelse 10 uger efter, hvor vi cirka skal have tilbagebetalt halvdelen af vores depositum. Vi tænker fedt, så går vi fri for at blive snydt! Dog studser jeg over at de har tilbageholdt 1600kr fra vores depositum, i tilfælde af, at vi går over vores aconto i vand og varme og skal betale yderligere. Vi tænker igen pyt, og afventer hvad der sker.
Her 9 måneder efter vi har fraflyttet lejligheden, har vi modtaget vand og varme opgørelsen, hvor der står, at vi skal have ca. 4660 kr tilbage! Det eneste vi skal, er at oplyse dem hvilket konto nr. penge skal afregnes på. Dette gør vi, på den mail der opgivet i det brev vi modtog. Problemet er vi ikke modtager nogen penge. Efter en uge, d. 28/9-2019, henvender jeg mig igen, hvortil jeg igen oplyser hvilket konto nr. de skal overføres til, plus jeg denne gang skriver, at jeg gerne vil have et skriftligt bevis på at de har overført pengene og har modtaget mailen. Onsdag d. 2/10-19 modtager jeg en mail fra dem, hvor vi får oplyst at vi vil modtage pengene tirs. d. 8/10-19. Det bliver efterfølgende d. 8/10-19 og vi modtager selvfølgelig ingen penge fra dem. Jeg skriver en mail til dem igen tirsdag aften d. 8/10-19, hvor jeg gør opmærksom på, at vi endnu ikke har modtaget noget, og at de nu bedes lave en straksoverførsel, så vi kan få vores penge og få afsluttet det her. Fredag d. 11/10-19 har vi endnu ikke modtaget noget som helst, hverken et svar på vores mail, eller vores penge. Det skal lige tilføjes at mine forhenværende naboer, står i akkurat samme situation.
Utroligt det kan være så svært, for Prodomus, der administrerer over 5500 lejemål i Aalborg, at overføre penge. Kan kun tænke på de konsekvenser det ville have haft for os, hvis det var omvendt.
Mit råd/pointe er, at man holder sig langt fra dem, alle de fordomme jeg hørte om dette firma er kun blevet bekræftet, hvilket jeg synes er ærgerligt både for mig selv og for prodomus.
Super godt sted at finde lejebolig. Hurtigt svar og mange ledige lejligheder.
De værste sviner man kan forstille sig håber de går på r ø v e n det gør de nok os en dag når advokat kommer over
Mig og min kæreste boede i en lejlighed med produmus som ejere i Aalborg, men er godt kok fraflyttet. Vi var blevet lovet vores depositum tilbage d. 15 i denne måned, og har ringet til dem flere gange, hvor de siger de vil gøre noget ved det med det samme. Vi har stadig ikke fået vores penge. Vi står og skal betale husleje til vores nye lejlighed, og skulle derfor bruge dem d. 15. Vi er meget frustrerede over hvor mange dage der skal gå før de får fingeren ud. Og irriterede over det overhovedet er nødvendigt at skulle ringe til firmaet før der måske kommer til at ske noget. En rigtig dårlig oplevelse. De kan ikke anbefales
Jeg kan på ingen måder anbefale prodomus! Det har været et år i h...... at bo i en af deres lejligheder i Aalborg ! Hele vinteren har jeg levet med max 10 grader da min helt ny renoverede lejlighed var utæt ! Jeg var i kontakt med dem løbende hvor de lovede at gøre noget ved det ! Til sidst opgav jeg! Jeg har fået regninger for el hvor el ikke engang er aflæst og havde ikke en elektronisk aflæser! Jeg har opgivet og er flyttet! Nu venter jeg på mit depositum og lad mig bare sige det sådan, jeg forventer desværre at de fortsætter med at tage r..... på mig ! Min lejlighed stod som stortset ny da jeg fraflyttede den og det sagde syns manden også, men seriølle det er prodomus ! Jeg kan virkeligt ikke anbefale det!
Har egentlig været okay tilfreds med prodomus, indtil jeg skulle fraflytte min lejlighed.
De svarer ikke på hverken mail eller telefon. Jeg fraflyttede min lejlighed allerede 1/5, og ny lejer flyttede ind 15/5.
Jeg har endnu intet hørt om depositum, på trods af at nye lejer har boet i lejligheden i over en måned.
Det er virkelig dårlig stil!
Dem der ejer bygningen fortæller blot, at det er ude af deres hænder, og at det udelukkende er Prodomus der håndterer depositum.
Man kunne måske leve med ventetiden, hvis de i de mindste var til at komme i kontakt med, ringede tilbage eller svarede på mails.
Men ingenting!
De tager en i hovede og numse, og ripper dig fuldstændigt. Jeg er ikke engang flyttet ind i den lejlighed, jeg havde interesse i, og de har sendt regninger for 20k indtil videre. De er helt væk
Kan på ingen måde anbefale dette selskab, de tænker kun på dem selv og de foreninger de har i deres stald og har ingen respekt for deres lejere. De lader uden omtanke folk vente på svar i flere dage til tider uger inden de gider svare. Men når de skal havde penge i kassen fejler deres korenspondance intet, men derefter ja så går de i hi. Når de sender en ud til et udflyttersyn, ja så har pågældende allerede beslutte hvad så skal laves på lejers regning og bestilt håndværkere til arbejdet, som han lader deltage i flyttesyn, hvilket er rigtig dårlig stil.
Jeg har nu været lejer ved Prodomus i snart fire år. I al den tid har jeg kun oplevet god service og venlige medarbejdere. To gange har jeg haft problemer med mine vandhaner i lejligheden. Hver gang har Prodomus været hurtige til at reagere og sende en VVS'er ud.
Langsomme arbejdsgange
Bor i lejlighed som for ca. et år siden skiftede til Prodomus som udlejer. Et vindue i lejligheden kan lige nu ikke lukkes, da rammen er ved at falde fra hinanden. Snakkede med Prodomus for tre uger siden, hvor de lovede at en vicevært ville ringe og aftale nærmere. I dag ringede jeg igen, og blev bedt om at sende en mail. Den vil de så sende videre til ejeren af ejendommen, som så vil kontakte en vicevært (som så nok skal have fat i en tømrer). Sikken arbejdsgang.
De snupper hele depositummet + ekstra. Det er det eneste sted jeg nogensinde har boet til leje, og det sted jeg har boet kortest tid, hvor jeg ikke som minimum har fået halvdelen af mit indskud tilbage. Jeg har endda betalt for let slibning + lakering af gulve på trods af, at de bestemt ikke var i orden da jeg flyttede ind, hvilket jeg også havde givet tilbagemeldning på indenfor 14 dage fra overtagelse. 26 mdr har jeg boet i lejemålet.
Bygningen var piv utæt, der var for få og små radiatorer til at varme lejligheden op og skimmelsvamp ved vinduerne, fordi lejemålet ikke kunne varmes ordentligt op. Skulle der være alm stuetemperatur i lejligheden, ville det give en varmeregning på 22.000kr om året for 70kvm. Der blev intet gjort.
Jeg vil fraråde alle, at leje igennem Prodomus.
Virkelig pengegrisk kontor.
Tror ikke der er nogen dom får deres depositum tilbage, tværtimod.