Flot og hurtigt arbejde. Intet negativt at sige om Print2People Eneste irritation er rettet mod Post Danmark der tæppebombede os med e-mail om levering bortset fra den enkle information om... Se mere
Sådan burde alle netbutikker være: Let hjemmeside, hvor man kan designe sit skilt helt efter eget ønske. Hurtig levering (2 dage i mit tilfælde). Pænt bearbejdet skilt, lige til at sætte op.... Se mere
Bestilte 4 kalendere den sidste søndag i november og vi modtog dem allerede om tirsdagen! Kalenderne er væsentlig flottere end dem vi fik sidste år fra et andet firma. Jeg kan ikke huske navnet på f... Se mere
Jeg har købt årskalendere. Altid pæn kvalitet godt pakket ind så de ikke går i stykker under transporten. Pakken kom forholdsvis hurtigt. 5 Stjerner Det der trækket ned, er at jeg måtte lav... Se mere
Print2People bestræber sig på at være blandt de førende inden for tryk og print. Vores fokus ligger på at levere service af bedst kvalitet og gennem kundetilpassede produkter styrker vi virksomheder i at give håndgribelige indtryk.
Herstedøstervej 27-29, 2620, Albertslund
Det eneste minus var, at jeg ikke fik en bekræftelse på at ordren var modtaget, eller afsendt
Har haft en lang række samarbejde med Print2people, vil altid være en solid partner.
jeg kan kun anbefale print2people det er nemt hurtigt og det er meget bruger venligt når man vil designe sit skildt.,
Helt igennem en supper oplevelse, god og forstålig hjemmeside nem betjening. Der var også en god venlig og hjælpsom betjening på telefonen.
Virkelig et rart sted at handle
God service - stor hjælpsomhed - hurtige svar - produkterne er i orden og hurtig levering. Og alt er på dansk! Hvad kan man ønske mere?
Helle B.
Det var nemt og hurtigt. Havde varen efter få dage.
Nem og overskuelig hjemmeside at bestille ud fra .

Besvarelse fra Print2People
For at tage den fra starten.
Skulle bruge navne til at klistre på postkassen. (folie med 2 linjer)
En fejl på deres hjemmeside gør at man ikke kan se det man bestille.
Bliver dog hurtigt fikset efter at have sendt en mail til deres support.
Bestiller varen en søndag. Annonceret leveringstid er 5-7 arbejdsdage.
Eneste fragt mulighed er GLS til 39,- (må være pakket godt ind....)
Den første uge går uden at hører noget.
Torsdag (9 arbejdsdage efter bestilling) smider jeg dem en mail. Hurtigt svar dagen efter om at varen nu er sent og jeg har den dagen efter. (nogen må have sovet i timen og glemt at lave deres arbejde...)
Varen kommer med posten som lovet om lørdagen. Super!
Men at tage 39.- i fragt for noget der koster 8,5 i porto!!!!????????.
Så meget koster en A4 kuvert heller ikke....
Jeg har købt en ny MEFA postkasse og skulle have lavet navneskilt og husnr. og gik så ind på MEFA´hjemmeside og blev linket til p2p, hvor der stod 4-5 dages laveringstid. Da der var gået ca. 10 dage kontaktede jeg selskabet, da varen ikke var leveret og fik et arrogant svar. Efter 14 dage dukkede varen op. Sidste gang jeg handler med dem. Gad vide hvad MEFA siger til en så dårlig underleverandør

Besvarelse fra Print2People
Fint arbejde, men helt urimelig leveringstid. I dette marked har man max 2 dage til at levere hvis man vil have kunder til at komme tilbage.

Besvarelse fra Print2People
Kan helt klart anbefales til alle

Besvarelse fra Print2People
Vi bestiller altid vores visitkort hos Print2People. De er hurtige og kvaliteten er god.

Besvarelse fra Print2People
Lang leveringstid over julen, men ellers altid god service og kvalitet. Webinterface er nemt at bruge.

Besvarelse fra Print2People
Handler kun der - altid super venlige medarbejdere og altid hurtige på opfølgning!! Visitkortene jeg har fået produceret hos P2P er i kvalitet langt bedre end andre aktører i markedet
:-)

Besvarelse fra Print2People
De havde sågar gemt mine oplysninger, så jeg nemt kunne genbestille et skilt og få det hele i samme dimensioner/typografi mm.
Flot produkt, men lidt dyr i forsendelse for 1 skilt på 20x40 mm

Besvarelse fra Print2People
Bestilte 3 fotorammer som blev leveret lynhurtigt. Desværre manglede styttefødderne, men efter et kort opkald til en meget venlig og hjælpsom kundeservice blev det løst og jeg fik dem tilsendt, også lynhurtigt.

Besvarelse fra Print2People
Jeg blev kontaktet af Print 2 People's da mine billeder i den kalender jeg havde indsendt var for ringe. Jeg fik hjælp af tekniker og prøvede herefter at gemme mine I phone billeder på en bedre måde. Måske kunne i skrive mere om i phone billeder på hjemmesiden. Men anden kalender blev meget bedre. Her er der kun et billede med lav opløsning. Alt ialt er jeg meget tilfreds hvilket især skyldes kundeservicen og at vi nåede at få kalenderen inden jul.