Flot og hurtigt arbejde. Intet negativt at sige om Print2People Eneste irritation er rettet mod Post Danmark der tæppebombede os med e-mail om levering bortset fra den enkle information om... Se mere
Sådan burde alle netbutikker være: Let hjemmeside, hvor man kan designe sit skilt helt efter eget ønske. Hurtig levering (2 dage i mit tilfælde). Pænt bearbejdet skilt, lige til at sætte op.... Se mere
Bestilte 4 kalendere den sidste søndag i november og vi modtog dem allerede om tirsdagen! Kalenderne er væsentlig flottere end dem vi fik sidste år fra et andet firma. Jeg kan ikke huske navnet på f... Se mere
Jeg har købt årskalendere. Altid pæn kvalitet godt pakket ind så de ikke går i stykker under transporten. Pakken kom forholdsvis hurtigt. 5 Stjerner Det der trækket ned, er at jeg måtte lav... Se mere
Print2People bestræber sig på at være blandt de førende inden for tryk og print. Vores fokus ligger på at levere service af bedst kvalitet og gennem kundetilpassede produkter styrker vi virksomheder i at give håndgribelige indtryk.
Herstedøstervej 27-29, 2620, Albertslund
Bestilte d. 4/7-18 navne til vores postkasse. Har intet modtaget eller hørt fra dem.
Har ringet 4 gange, får bare musik og intet svar.
Har mailet 2 gange nu, hvor de skriver de svarer indenfor 24 timer, hvilket ikke sker.
Kan se min ordre ikke er kommet en disse videre, står som venter, nu 9 dage efter.
Ganske godt gjort. Anden gang jeg handler med Print2People. Den nye hjemmesiden er ikke den nemmeste at finde ud af og derfor kan jeg kun give fire stjerner. Men en okay oplevelse.
Svindel og snyd!!!
Jeg bestilte den 10/3 noget til min postkasse, de trækker pengene på min konto den 17/3, kontakter dem telefonisk den 24/3 og bliver mødt med at ham Michael jeg skal snakkede med var taget hjem for at holde weekend, men at de vil ligge den seddel om at han skal ringe tilbage til mig. Om mandagen hører jeg intet, tirsdag ringer jeg IGEN og får så fat i ham Michael, han giver den ene dårlige undskyldning efter den anden at det er postnord der er langsomme og de har netop opsagt deres leveringsaaftale med postnord bla bla bla. Vi aftaler at jeg ringer igen fredag den 31/3 hvis pakken ikke er kommet. Jeg ringer igen om fredagen, hvor han igen ikke er at træffe og der bliver igen lagt en seddel om at han skal ringe tilbage til mig. Jeg hører IGEN ingenting fra Michael (som åbenbart er den eneste i det firma der vil kunne hjælpe mig). Jeg ringer IGEN til firmaet den 11/4 og bliver IGEN mødt med at Michael ikke er der og først er tilbage efter påsken, men at der vil blive nok lagt en seddel og Michael vil ringe tilbage til mig, men jeg har stadig intet hørt. Jeg vil jo bare gerne have mine penge tilbage nu, fra et fusker firma, med ansatte der ikke vil snakke med deres kunder 😤😡
Har bestilt label til postkasse den 9 maj. Får at vide der er op til Max 10 dages leveringstid, men muligvis hurtigere. Har stadig intet modtaget og support reagerer ikke på mine mails. Betaling er jo sket for længst, virker på mig meget tvivlsomt.
Tak for svaret. Teknisk problem er hvad der sker, men det synes jeg i kunne have vendt tilbage med for længst. Jeg har allerede betalt 168 kr. den 13 maj, så kommentaren om at jeg fik skiltet gratis bør nok slettes - og var på heller ingen måde formålet med min reageren. Men hvis blot skiltet kommer snarligt så er det fint.

Besvarelse fra Print2People
Har nu handlet endnu engang med Print2People. En super nem hjemmeside. Da jeg fik mine flyers ver der, desværre, denne gang problemer. Men man ringer bare til dem og i løbet af et øjeblik er problemet løst. Nemmere kan det sgu ikke være. De får fem af mig, selv om der var problemer.
Det er dog utroligt at det skal tage 4 uger at levere en mindre ordre!
Jeg bestiller fotokalendere i god tid inden jul. (21. november) Efter 14 dage har jeg intet modtaget og skriver for at spørge til min ordre. Først efter endnu en mail får jeg svar. Eller det vil sige: Jeg får den besked at de ikke aner hvor min ordre er blevet af. Herefter følger 14 dage med mails frem og tilbage inden jeg langt om længe modtager mine kalendere. Ikke engang en mail om at ordren er afsendt kunne de finde ud af :-(
Navne til postkasse bestilt, modtaget og fundet helt OK
Leveringen tog for lang tid. Angivet 7-10 dages leveringstid hvilket er alt for meget. Det tog derudover ialt 14 dage og jeg måtte ringe til firmaet for at få gang i processen.
Gik forholdsvis smertefrit og varen blev leveret efter godt og vel en uge.
udmærket men heller ikke mere.
Fin og god service, hurtig levering af vores bestilte visitkort.
Jeg havde bestilt en ramme på specialmål. Jeg havde ingen specifik forventning til leveringstid og blev derfor positivt overrasket, da rammen blev leveret allerede et par dage efter bestilling. I øvrigt var rammen robust emballeret og rammen var i en fin kvalitet.
Kan absolut anbefales.
Har bestilt ramme på specialmål. God service, produktet lever fuldstændig op til forventning.
En fejl var sket via systemet, så genbestillingen blev ikke som første levering... men ordren blev så senere sendt uden ekstra beregning... dét er GOD SERVICE !!!!
Kan anbefale Print2People !
Annette Berg,
Vig
Jeg havde nogle proplemer med jeres hjemmeside. Men jeg ringede til jer, og en hjælpsom og tålmodig mand guidede mig gernem mine problemer.
At betale kr. 135,- for nogle små kedelige selvklæbende bogstaver forekommer ekstrem dyr. At forsendelsen har beløbet sig til kr. 35,- er uanstændigt. Disse kunne være sendt for kr. 10,-

Besvarelse fra Print2People
Rigtig god og nem hjemmeside. Super hurtig levering.
Jeg bestiller gerne derfra igen