Flot og hurtigt arbejde. Intet negativt at sige om Print2People Eneste irritation er rettet mod Post Danmark der tæppebombede os med e-mail om levering bortset fra den enkle information om... Se mere
Sådan burde alle netbutikker være: Let hjemmeside, hvor man kan designe sit skilt helt efter eget ønske. Hurtig levering (2 dage i mit tilfælde). Pænt bearbejdet skilt, lige til at sætte op.... Se mere
Bestilte 4 kalendere den sidste søndag i november og vi modtog dem allerede om tirsdagen! Kalenderne er væsentlig flottere end dem vi fik sidste år fra et andet firma. Jeg kan ikke huske navnet på f... Se mere
Jeg har købt årskalendere. Altid pæn kvalitet godt pakket ind så de ikke går i stykker under transporten. Pakken kom forholdsvis hurtigt. 5 Stjerner Det der trækket ned, er at jeg måtte lav... Se mere
Print2People bestræber sig på at være blandt de førende inden for tryk og print. Vores fokus ligger på at levere service af bedst kvalitet og gennem kundetilpassede produkter styrker vi virksomheder i at give håndgribelige indtryk.
Herstedøstervej 27-29, 2620, Albertslund
Jeg havde i princippet en fin Oplevelse.
Jeg var inde på deres hjemmeside, og fik lavet et Navneskilt til Postkassen med nummer og det hele.
Det gik faktisk rigtig fint, og hjemmesiden er fin.
Jeg bestilte skiltet, og var glad.
Desværre var leveringen bare så langtrukken, at jeg næsten helt havde glemt det. Da jeg kom i tanke om det, blev jeg egentlig lidt irriteret over, at det ikke var kommet endnu, og tjekkede derfor også om de havde trukket penge.
Det havde de ikke, og nogle dage efter kom det så.
Men omkring 14 dage for levering er simpelthen ikke godt nok i dagens Danmark - ud over det var det fint nok.
FIk tilsendt folie til min postkasse.
Nemt og enkelt at bestille, ok leveringstid og ok at sætte op.
Jeg har altid været tilfreds med din service jeg har fået hos print2people dog har jeg ved sidste bestilling været lidt forundret. Bestiller 2 stempler et ark mærker og 150 reklamekalendere, de bliver leveret over 2 uger af 3 omgange. Ret irriterende at skulle hente og vente på pakker flere gange i stedet for informere om en forsendelses tid på 10 dage også få det hele samlet.
Ros for hurtig svar på telefon og email.
Jeg skulle bruge to "personalized" kopper til en gave og det var her der var kortest angivet tid til levering, på trods af lidt højere pris. Men det var rimeligt og jeg bestilte dem næsten 2 uger før jeg skulle bruge dem. Jeg har bestilt dem d. 17/06 og skulle først bruge dem den 26. Da de stadig ikke er kommet efter de max 5 dages forsendelse der reklameres med, går jeg ind og tjekker min ordre på siden og der står stadig "i produktion" jeg undre mig, men tænker det er lige meget så længe jeg blot modtager dem inden den 26. Det gjorde jeg i midlertidig ikke og har stadig pr. dags dato 02/07 ikke modtaget nogen mail om at de skulle være at hente, eller i det mindste afsendt(dette står som status på siden men jeg kan ikke hente nogen pakke der hvor den er bestilt til, og kan ikke spore den på track & trace) det er en selv-hent pakke via pakke shop, og det er muligt denne part har noget med leveringen at gøre. Dog var ordren ikke produceret til tiden. Kvaliteten af produktet kan jeg ikke svare for før min pakke er ankommet. Men den sene(måske ikke eksisterende) leverance har virkelig afskrækket mig fra ikke at handle her igen

Besvarelse fra Print2People
Fandt hvad jeg søgte, bestilte emnet, betalte og det bestilte blev leveret få dage efter.
Det bestilte levede op til det forventede.
Alt i alt PERFEKT!
Bøjer mig i støvet for de mennesker der står bag proceduren fra jeg taster, til ordren ryger af sted:-)
Jeg har netop modtaget mit nye navneskilt bestilt via print2people - Selvom mine krav til mål og størrelse ikke passede til deres standard muligheder, så løste de opgaven hurtigt, effektivt og perfekt. Super håndværk og god service
Super telefon support. Mindre problem med påsætning af produktet.
Vi bestilte et nyt dørskilt fordi vi ville fejre at vi er blevet gift og nu har samme efternavn. Vi kunne få skiltet præcis som vi ville have det og allerede dagen efter modtog vi en mail at skiltet var lavet og nu blev sendt med PostDK, vi kunne følge skiltet hele vejen og få dage efter modtog vi vores pakke. Vi er meget tilfredse med prisen og kvaliteten af vores nye skilt og viser det stolt frem til alle der kommer på besøg :D
Måske kan man gøre det lettere at vise, hvordan man bestiller både navneliste og husnummer på hjemmesiden
Min kære grafiker bestilte en masse foldere og visitkort til firmaet. Alt kom som forventet. Meget fint. Top karakter herfra.
Efter 3 var blevet til 4 skulle vi have nyt navneskilt til postkassen. Det tog ikke 5 minutter at bestille og vi modtog varen efter en uge. Intet BS. Kan klart anbefales
Bestilte et navneskilt online Langfredag og fik skiltet leveret den følgende fredag. Tilfredsstillende!