Angående rør og fittings: Det kan blive meget lettere at finde det man søger, hvis eksempelvis alle enheder af samme slags er samlet i samme gruppe PÅ LINIER UNDER HINANDEN oplistet efter dimens... Se mere

for 5 stjerner til Prima VVS, levarance på 1 Stk 705967804 - Damixa Osier køkkenbatteri med svingtud Krom 1.209,50 1 Stk 738469104 - Hansgrohe Axor Starck Håndbruser med momo-stråle krom 858,0... Se mere

Jeg syntes det er en god måde at kunne bestille stumper til vores anlæg, rart at man kan gøre dette når man har tid, også om natten. Jeg kunne måske godt tænke mig en bedre info omkring hvordan man... Se mere

1. Badeværelsesrenovering
  2. Butik med badeværelsesudstyr
  3. Køkkenudstyrsbutik

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Alt i VVS-artikler.

3,8

God

God service, men betaling med kreditkort (visa/master eller lignende) vil være bedre end bankoverførsel

30. november 2010

Ikke vvs kyndige har også en mulighed

Jeg kunne måske godt tænke mig en bedre info omkring hvordan man kan finde rep. sæt osv, da det er komplette dele der kommer frem, måske lidt mere enkelt for os brugere som ikke ligefrem er udlært i brancen, ellers meget godt tilfreds kan altid ringe til Steffen.

18. november 2010

God netbutik, elendig fragtmand

Købte et kloakdæksel (tungt), men var ikke hjemme da fragtfirmaet leverede. Genleverer ikke, ingen kontakt fra fragtfirmaet der kunne sikre at man var tilstede ved leveringen. Det resulterede i at jeg selv måtte bøvle rundt med det tunge lort nede på en fragtcentral. Køber gerne igen hos jer hvis I skifter fragtsystem.

Hilsen
Michael

18. november 2010
Primavvs-logo

Besvarelse fra Primavvs

Hej Michael.
Jeg beklager fragtfirmaets opførsel. Hvis du bare havde kontaktet os, da dette problem opstod, havde vi løst problemet for dig.

Steffen
primavvs.dk

Kom til tiden som lovet dagen efter

Jeg købte en Danfoss Redan Akva Vita special, men inpakningen var under al kritik rørdelen var skilt
fra bagpladen som den skulle sidde fast på, men da jeg er smed kunne jeg selv ordne det.
Jeg skrev og fortalte Redan om det så de kunne sørge for at indpakningen blev bedre, for at andre
ikke skulle komme ud for det, men jeg har intet hørt fra dem.

15. november 2010

Særdeles god service med hurtig levering

Efter at have ventet 2 uger på levering fra min 'almindelige' (fysiske) VVS forretning, afbestilte jeg hos dem, bestilte hos Primavvs - og havde den rigtige vare dagen efter!

Kan varmt anbefales - og prisen var endda lavere end i min almindelige fysiske VVS forretning.

Særdeles god service!

12. november 2010

hurtig levering og god pris

de får ikke 5 stjerner da jeg bestilte nået som de viste på siden som så senere viste sig at være udgået.
Ellers var det kun en positiv handel

11. november 2010

PRIMA-VVS Helt i top!!

Købte vvs til flere badeværelser samt ny rørinstallation til mit hus. Alt forløb perfekt - superservice og levering/emballering hurtigere end man kunne forvente.

6. november 2010

Perfekt

Det var meget nemt at navigere på hjemmesiden og finde de ønskede rustfrie spændebånd.
Prisen var helt i orden og konkurrancedygtig.
Leveringstiden var kort og som lovet.

4. november 2010

Er dette din virksomhed?