Angående rør og fittings: Det kan blive meget lettere at finde det man søger, hvis eksempelvis alle enheder af samme slags er samlet i samme gruppe PÅ LINIER UNDER HINANDEN oplistet efter dimens... Se mere
for 5 stjerner til Prima VVS, levarance på 1 Stk 705967804 - Damixa Osier køkkenbatteri med svingtud Krom 1.209,50 1 Stk 738469104 - Hansgrohe Axor Starck Håndbruser med momo-stråle krom 858,0... Se mere
Købte et kloakdæksel (tungt), men var ikke hjemme da fragtfirmaet leverede. Genleverer ikke, ingen kontakt fra fragtfirmaet der kunne sikre at man var tilstede ved leveringen. Det resulterede i at... Se mere
Jeg syntes det er en god måde at kunne bestille stumper til vores anlæg, rart at man kan gøre dette når man har tid, også om natten. Jeg kunne måske godt tænke mig en bedre info omkring hvordan man... Se mere
Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder
Alt i VVS-artikler.
Skjolds Plads 4, 2200, København N, Danmark
- +45 70 26 44 00
- info@primavvs.dk
- www.primavvs.dk
86271060@c.dk
Angående rør og fittings:
Det kan blive meget lettere at finde det man søger, hvis eksempelvis alle enheder af samme slags er samlet i samme gruppe PÅ LINIER UNDER HINANDEN oplistet efter dimension. De fleste vil formentlig mene, at billederne er overflødige, men OK, hvis linieafstanden øges lidt så vil det være meget fint med billederne placeret ud for hver linie.
En anden ting der vil gøre det lettere at søge vil være hvis man "lander" i en gruppe - og ikke bare på det man søger - når man har søgt med vvsnr. Som det er nu, skal man til at lede efter næste dimension af samme slags.
Villy Christensen
bygningsingeniør/pensionist
Er primavvs lukket ?
Er der nogen der ved om Primavvs er lukket ? De svare ikke på Mail og tlf for tiden ?
Elendig!!
Som ovennævnte har nu skrevet på e-mail adressen at de kan betragte ordren som annulleret.
Utroværdig firma, som stjæler kundernes penge
Bestilt et varmelegeme til vandvarmer, betalt og har en måned senere INTET modtaget.
Når man ringer til dem får man en besked: "Idag tager vi ikke telefonen, prøv at sende en mail." De tager ALDRIG telefonen.
Først når man truer med politianmeldelse får man et svar: Send dit kontonummer, så overfører jeg dine penge.
Men det gør Thomas ikke.
Thomas, dit firma og service er utroværdigt og tyvagtigt. Du har stjålet penge fra mig, som har handlet i god tro.
Meget dårlig kommunikation, kan ikke komme igennem til Primavvs, men de to gange jeg har hørt fra dem, har de lovet og lovet, men der sker intet!
Jeg handlede på Primavvs´ hjemmeside tilbage i januar. Jeg bestilte et køkkenarmatur, som jeg betalte ca. 1500 kr for, det billigste jeg kunne finde på nettet. Primavvs måtte desværre annullere ordren, og jeg fik at vide, at jeg ville få pengene tilbageført på min konto hurtigst mulig. Efter et par dagen uden nogen tilbagebetaling af penge, ville jeg kontakte Primavvs og forhøre mig. Jeg kunne ikke komme på deres hjemmeside og telefonisk var bare den sammen besked hver gang, at de desværre ikke havde telefontid. Der er nu gået næsten to måneder, og jeg har to gange hørt fra Primavvs efter at have kontaktet dem mange gange, hvor de hver gang lover, at de vil tilbageføre mine 1500kr...men intet er sket endnu... Jeg er ved at være godt træt af ikke at få de rigtige oplysninger, ikke at kunne komme i kontakt med Primavvs, og at de bliver ved og ved med at love mig mine penge tilbage, uden at der sker noget!
Min anbefaing er i hvert fald, at man skal holde sig langt fra firmaet, der er måske en grund til at de er så billige som de er i forhold til andre hjemmesider!
Betal hellere lidt mere og vær sikker på en tryg og god handel!
Det her mener jeg i hvert fald er ved at være tyveri!!!!
Intet mindre end fantastisk
Nu har jeg flere gange købt vvs artikler gennem Primavvs, og har erfaret at 9 ud af 10 gange er de er det billigste sted på nettet. Servicen er os fremragende, og har altid fået mine varer kort tid efter bestilling. Kan varmt anbefale primavvs til andre der godt kan lide at lege hjemme vvs mand.
Dårlig kundeservice - alt for useriøse!
UPDATE den 16. Januar 2013.
Ja, omend Thomas fra PrimaVVS undskyldte per mail, og lovede guld og grønne skove - både at sende flangerne, samt refundere udgift til flanger og porto, så har jeg stadig hverken fået flangerne tilsendt, eller fået nogle penge tilbage.
Sikken en service!!
Hvad mon mit næste skridt skal være, når det ikke hjælper en dyt at skrive til dem - og man bare får et svar der ikke kan bruges til noget som helst..
Stadig skuffet.. Og sur..
--------------------------------------------------------
Mangler varer - fremgår endvidere af følgeseddel, at en linje er fjernet/mangler.
1. henvendelse efter en måned. Har fortsat ikke modtaget de manglende varer. Firmaet beklager, og vil "spore" varen, og sende erstatningsvare.
Nu, en uge senere har jeg hverken hørt fra firmaet omkring resultatet af "sporingen", eller modtaget varerne som jeg har bestilt og betalt.
Eftersom firmaet åbenbart ikke har styr på deres leverancer, vedhæfter jeg følgesedlen, hvoraf det tydeligt fremgår, at der mangler en varelinje. Dermed burde det ikke være nødvendigt at bruge mere af min eller andres tid, på at "spore" noget - men man burde blot fremsende de manglende varer, med en fin udskyldning. (Lur mig om det sker...)
Kan slet ikke begribe, at man ikke bøjer sig bagover, når man har lavet fejl i en forsendelse.
Og dette er ikke første gang - så der kommer ikke flere bestillinger fra mig.
Og så glæder jeg mig da til at få mine varer. Eller pengene tilbage!
Helt unik købsoplevelse
Jeg kan varmt anbefale alle at handle hos primavvs. Jeg har på alle måder fået en helt enestående service. Og selv når servicen var allerbedst, har de overgået sig selv.
Jeg har købt en masse enheder, og har oplevet levering fra dag til dag, fantastisk service, at det er nemt at komme igennem på telefon, hurtig respons på email og rigtig gode priser. Thomas Christensen som jeg har været i kontakt med hos Primavvs.dk - du er forbilledlig. Stor Tak.
Gitte
Langt billigere end Bauhaus
Jeg skulle bruge nye Danfoss følerelementer til mine fjernvarmeradiatorer.
Prisen i Bauhaus var 380 kr. stykket, men hos Primavvs, kostede de kun 185 kr. pr. styk.
Selvom der kom levering på 75 kr. oven i, sparede jeg jo stadig en mindre formue. Jeg bestilte mine varer om søndagen og allerede tirsdag kom de med posten.
Super service :-)
Hurtig levering :-)
Fik varen sendt dagen efter bestilling. Ingen problemer :-)
Forkert vare modtaget - Umuligt at få kontakt til firmaet!!
Jeg bestilte en Tork papir dispenser, men den jeg modtog var ikke den jeg havde bestilt.
Jeg har forgæves forsøgt at ringe til firmaet på, dog uden held. De har en telefonsvarer der fortæller at deres "telefon konsultation er lukket idag". Det er den så åbenbart altid, for jeg har forsøgt at ringe på forskellige dage, på forskellige tidspunkter.
Jeg har ligeledes skrevet mail til dem i sidste uge, men stadigvæk har jeg intet hørt.
Nu har jeg lagt en besked på deres telefonsvarer om at de skal kontakte mig, og der oplyser de også nogle åbningstider som ikke holder, og som ikke passer med det de oplyser på deres hjemmeside.
Hvis ikke der snart sker noget, vil jeg i den grad fraråde alle at benytte dette firma!!!
-Mads
Nem hjemmeside, hurtig levering fantastisk service
Bestilte om eftermidddagen og havde varerne dagen efter om formiddagen. Hjemmeside er nem at finde rundt i. Prisen på varerne er iorden, og der er så en lynhurtig ekspedition. Kan klart anbefales.
Suveræn service!!
I forbindelse med min ordre blev der begået nogle fejl. Jeg kontaktede PrimaVVS vedr dette og deres måde at håndterer fejlen på overraskede mig meget positivt.
Virksomheden udviste meget professionalisme og jeg kan varmt anbefale alle at handle hos PrimaVVS.
Godt sted
Godt sted at handl, god hjemmeside , gode priser og hurtig levering.
Korrekt, dag til dag levering
Handlede for første gang hos Primavvs.dk Ringede for at høre vedr. levering. Super service. Levering ved hoveddøren dagen efter.
Har handlet med Prima VVS af 2 omgange, bestilte en brusedør, hvor jeg efter håndværkerne havde monteret den, havde brug for at kigge i installationsvejledningen, da der var noget mystisk omkring installationen. Et opkald til Prima, og 5 timer efter lå der en PDF i min mailboks, han lovede ikke han kunne skaffe den sådan lige med det samme, men ville under alle omstændigheder kontakte mig retur. Super!
Manglede en skål til mit nye hængetoilet, der var i restordre flere steder, mail på en lørdag om deres status, resulterede i svar med det samme, og ordren kunne skydes af... fint i en weekend
Som lovet
God vare, god pris, kort leveringstid, godhjemmeside - perfekt.
Thomas Pind 5700 svendborg
Kan hun Sige der er SUPER servise..!! Helt klart det bedste sted man kan handle og til de bedste priser.!!
Stadig ingen leverance på trods af løfter
Jeg forsøger stadig at få varene eller mine penge retur - Måske denne bedømmelse kan skabe en reaktion