Angående rør og fittings: Det kan blive meget lettere at finde det man søger, hvis eksempelvis alle enheder af samme slags er samlet i samme gruppe PÅ LINIER UNDER HINANDEN oplistet efter dimens... Se mere
for 5 stjerner til Prima VVS, levarance på 1 Stk 705967804 - Damixa Osier køkkenbatteri med svingtud Krom 1.209,50 1 Stk 738469104 - Hansgrohe Axor Starck Håndbruser med momo-stråle krom 858,0... Se mere
Købte et kloakdæksel (tungt), men var ikke hjemme da fragtfirmaet leverede. Genleverer ikke, ingen kontakt fra fragtfirmaet der kunne sikre at man var tilstede ved leveringen. Det resulterede i at... Se mere
Jeg syntes det er en god måde at kunne bestille stumper til vores anlæg, rart at man kan gøre dette når man har tid, også om natten. Jeg kunne måske godt tænke mig en bedre info omkring hvordan man... Se mere
Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder
Alt i VVS-artikler.
Skjolds Plads 4, 2200, København N, Danmark
- +45 70 26 44 00
- info@primavvs.dk
- www.primavvs.dk
Fin service
Vi fik hvad de lovede, til den rigtige pris, fin vare
Alt var korrekt og hurtigere end forventet
Alle varer var i orden og leveret hurtigt.
Hjemmesiden er let at anvende, med gode beskrivelser af varerne og billige priser.
pris og levering i top.
Alt forløb gnidningsløst. Ok prisniveau, god leveringstid.
levering til tiden og det rigtige produkt
over holder leverings frist,købte en temperatur føler alt sammen god service.
Ziehklinger fra PrimaVVS
Jeg købte 6 Ziehklinger hos Primavvs. De var af den aftalte kvalitet og var fremme på 3 dage. Alt var problemfrit
Fin hjemmeside og fin service
Jeg havde brug for en ballofix hane med ekstra studs og sikring mod tilbageløb til tilslutning af vaskemaskinen.
Jeg fandt den på hjemmesiden. Bestilte fik den 2 dage efter.
Jeg havde tidligere ledt efter den i diverse byggemarkeder, men de har kun den almindelige stophane.
Fremragende service.
Vi er vældig tilfredse med den gode pris og den hurtige levering af håndklædeholdere fra primavvs.
sådan skal det gøres !
Skriver hvad der leveres, og til hvilken pris.
Eneste som kunne savnes var foreslået merudstyr (f.eks. overgang fra 3/4" til ½" på termostatbatteri hvis man skal have bruserslange på).
Helt som forventet
Jeg har for første gang handlet hos Prima vvs. Det drejede sig om et Ifø toiletsæde til vores lidt aldrende toilet. Efter at have søgt på nettet, samt ringet til en alm. forhandler, fandt jeg at jeg kunne få det billigst hos Prima vvs. (selvom jeg også skulle betale 75 kr i forsendelse.) Det blev, som lovet i annoncen, afleveret et par dage senere. Helt uden problemer for mig.
Ingen besvær. Bestilte varen, betalte, og modtog den med posten i løbet af 2 dage. Det kan ikke gå hurtigere
5 STJERNER ALT VEL.
5 STJERNER. Jeg har købt indmad til et Arabia toilet.alt var Ok det bedste er at man kan ringe til jer
Meget fin service
Jeg købte en ventiloverdel til et Børma-blandingsbatteri. Leveringstid 2 dage og nærmest halv pris ift. detailforretningen.
Prima leverance fra PrimaVVS
Bestilte et par VVS artikler fra PrimaVVS (brusekabine tilbehør), da virksomheden var allerbilligst på nettet blandt forskellige billig-vvs firmaer for lige præcis denne vare (fragtomkostninger iberegnet). Det var blandt andet de lave fragtomkostninger, der gjorde at den samlede leverance billigst (det fragtfirma, som PrimaVVS benytter skulle have 75 kr. for kørsel, mens andre tilsvarende leverandører beregnede sig omkring 400 for levering til døren). De leverede varer var endvidere 100% intakte ved ankomsten, så her er der intet at udsætte.
Hurtig levering, fik det jeg bestilte,med udførlig instruktion. Primavvs.
rigtig god service
Jeg har købt en Rio radiator af prima vvs og havde telefonisk kontakt med firmaet flere gange, hvor jeg fik en super venlig og kompetent rådgivning.
perfekt system
søgte en fittings til min fandhane (på google) blev henvist til et par forskellige forhandlere, varen kostede det samme hver sted, men hos PrimaVVS var transporten mere rimelig i forhold til at varen kunne sendes med posten.
Jeg bestilte, fik bekræftelse på min bestilling, og efter 3 dag var varen hos mig. ALT løb glat, bare det var sådanne hver gang man købte på nettet.
Hurtig levering af radiator
Jeg er næsten fuld ud tilfreds.
Det eneste der ikke var i orden, var den brugsforvirring der fulgte med til de beslag, der skulle holde radiatoren. Den brugsanvisning er efter min mening ubrugelig.
Ellers er jeg helt tilfreds - ingen mærker eller skrammer på varen.
God service og imødekommenhed
Jeg købte en dåse brandskum og var i dialog med PrimaVVS et par gange i forbindelse med købet. Hver gang svarede indehaveren hurtigt og kompetent på spørgsmål. Varen blev leveret som lovet. Det er mit indtryk at virksomheden gerne gør lidt ekstra for at få tilfredse kunder.
Oven i købet var produktet godt til prisen.